امير دريادار حبيبالله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در نشستي خبري که در آستانه 7 آذر (روز نيروي دريايي) برگزار شد از تست موفق جديدترين اژدر نيروي دريايي خبر داد و گفت: اين اژدر قابليت شليک از زيردريايي، شناورهاي سطحي و سامانههاي هوايي را دارد. سياري افزود: اين اژدر سه روز قبل در منطقه جاسک تست شده است.
يکي از بزرگترين شرکتهاي امنيت کامپيوتري جهان ميگويد ويروس سايبري پيچيدهاي را کشف کرده که در نوع خود کمنظير است. اين کمپاني، شرکتهاي ارتباطي روسيه و عربستان را هدف اين ويروس و آلوده به آن اعلام کرده است.
روزنامه فايننشال تايمز نوشت، کمپاني امنيت رايانهاي سيمنتک اعلام کرد، ويروس جديد با نام «Regin» (رجين) از ويروس استاکسنت که در سال 2010 توسط آمريکا و اسرائيل براي حمله به رايانههاي برنامه اتمي ايران ساخته شد، قويتر و بزرگتر است و توسط آژانسهاي اطلاعاتي غرب ايجاد شده است.
ادامه مطلب...
جدا از “مصلحت سياسي” که بهانه تلاش بخشي از حاکميت براي فيلترينگ شبکههاي اجتماعي خارجي مانند فيسبوک و توييتر است، عدهاي هستند که معتقدند استفاده از شبکههاي اجتماعي خارجي نقض امنيت اطلاعات کاربران است و بهتر است کاربران از شبکههاي اجتماعي ايراني استفاده کنند که اطلاعاتشان در ايران نگهداري شود.
ادامه مطلب...
بسيار پيش آمده که براي بازديد از سايتي کليک کرده و وارد ميشويم و در همان بدو ورود از ما درخواست ميشود براي استفاده از تمام امکانات سايت ثبتنام کنيم که البته براي اين کار بايد آدرس ايميل خود را وارد کنيم. يا زماني که ميخواهيم با اشخاص يا شرکتهايي که با آنها آشنايي نداريم براي پرسيدن سوال و کسب اطلاعات اوليه از طريق ايميل مکاتبه کنيم و بنا به دلايلي صلاح نميدانيم از آدرس ايميل شخصي خود استفاده کنيم و حتي گاهي احتمال هک شدن وجود دارد و ما بههيچ عنوان نميخواهيم چنين ريسکي را در رابطه با ايميل شخصي خود بپذيريم. در اين گونه مواقع بهترين راه چيست؟
ادامه مطلب...
از شعرهاي حافظ و مولانا و نوستالژي نحوه ي زندگي طلا فروشان در قرون گذشته تا تصوير معروفي که ، عاقبت نقد فروشي را نشان ميداد، همه و همه تصويري ذهني است از پولدار بودن!
ادامه مطلب...
علف، قارچ، اشک، تسبيح و حالا گل. اگر سري در دنياي روانگردان ها نداشته باشيد و گوشتان با اسامي مواد مخدر آشنا نباشد، رديف شدن اين نام ها کنار هم شايد برايتان بي معني باشد. براي معتادان اما اين نام ها با نشئگي و سرخوشي يا خماري و بدن درد و بيقراري تداعي مي شود.
هر روز 9نفر از ايراني ها به خاطر مصرف مواد مخدر مي ميرند. جماعتي که به گواه آمارهاي جمعيت مبارزه با دخانيات کشور، از 10سالگي دست به سيگار مي شوند و از 17سالگي مواد مخدر را تجربه مي کنند. در اين ميان، گروهي هم هستند که از 12 سالگي به بعد پاي مخدرهاي صنعتي به زندگي شان باز مي شود و روزگارشان را با شيشه، حشيش، کروکوديل و ماريجوانا سياه مي کنند؛ مخدرهايي که يک جمله مشترک که درباره بيشتر آنها تکرار مي شود: «اين اعتياد آور نيست.» اين جمله، امروز بيشتر از همه درباره «گل» به گوش مي رسد.
ماده مخدر گل، همان اندازه که اسم خوشايندي که دارد، يکي از خطرناک ترين مواد مخدري است که اين روزها در دست جوان ها مي چرخد و به اسم يک روانگردان طبيعي خريد و فروش مي شود. مخدري که ضربان قلب را بالا مي برد، احساس بي قراري مي دهد، باعث توهم مي شود و با يک بار مصرف، طوري عملکرد مغز را مختل مي کند که زندگي بدون آن غيرممکن مي شود.
ادامه مطلب...
اين موضوع در مورد دستگاههايي که کاربرد بيشتري دارند ريسک بالاتري نيز دارد، زيرا يک دستگاه پرکاربرد کامپيوتري نظير نوتبوک که تقريبا هر روز مورد استفاده قرار ميگيرد ممکن است بيشتر و سريعتر ايراد پيدا کند. اما در هر حال اين روزها بهدليل افزايش قيمتها در بازار لپتاپ، توجه گروهي از خريداران خواهناخواه و از سر اجبار به سمت نمونههاي کارکرده جلب ميشود و بازار لپتاپهاي کارکرده يا همان دست دومها گرم و پررونق شده است.
اين موضوع اگرچه ممکن است در نگاه نخست از لحاظ اقتصادي مقرون بهصرفهتر از خريد يک لپتاپ آکبند باشد، اما در بسياري از موارد خريد يک لپتاپ دست دوم يا کارکرده باعث بروز دردسرهايي براي کاربر ميشود؛ به همين دليل بهترين راه اين است که تا آنجا که ممکن است از خريد لپتاپ کارکرده خودداري شود، اما اگر به هر دليلي براي خريد يک لپتاپ کارکرده مصر هستيد، بايد نکاتي را مد نظر قرار دهيد تا خطر دردسرهاي پس از خريد را کمتر کنيد. به همين دليل ما در اين بخش به برخي از نکاتي که هنگام خريد يک لپتاپ کارکرده بايد مد نظر قرار دهيد، اشارهاي کوتاه کردهايم. پس اگر قصد خريد لپتاپ کارکرده داريد، اين مطلب را بخوانيد.
ادامه مطلب...
سرويس واتزاپ بر روي اندرويد، iOS، ويندوز فون و بلکبري حدود ۶۰۰ ميليون کاربر فعال دارد. اما پس از خريداري شدن اين اپليکيشن توسط فيسبوک آيا بايد در مورد حريم شخصي نگران بود؟
چندي قبل در سال جاري در نظر سنجي وب سايت MakeUseOf حدود ۶۰ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که از سرويس واتزاپ استفاده مي کنند و اين نشان از محبوبيت اپليکيشن ياد شده دارد. اما پس از اينکه مالکيت اپليکيشن مورد بحث به فيسبوک رسيد، ممکن است برخي از مردم سوالاتي در مورد حريم شخصي خود داشته باشند.
در اين مطلب مي خواهيم به آنچه که شما بايد در مورد تنظيمات حريم شخصي در استفاده از واتزاپ بدانيد بپردازيم. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.
ادامه مطلب...
در اين مطلب به شما ميگوييم در هر سن، چه انتظاري را بايد از سبک بازي کردن فرزندتان داشته باشيد و چه اسباببازيهايي را بايد به او هديه کنيد.
اسباببازي را از دست همبازيهايش ميگيرد و هر بار که به خانه ميآييد، يکي از وسايل بازي فرزند صاحبخانه را در کيفش ميبينيد؟ کودکي که تا قبل از سه سالگي اين رفتارها را ابراز ميکند به مشکلات شخصيتي و رفتاري جدي مبتلاست يا اينکه تنها مرحلهاي از رشدش را سپري ميکند؟
اگر ميخواهيد پاسخ اين سؤالها را بگيريد و بدانيد در جريان بازيهاي کودکانه، کدام رفتارها سالمتر هستند، ادامه اين مطلب را بخوانيد. در دانشنامه بازي کردن به شما ميگوييم در هر سن، چه انتظاري را بايد از سبک بازي کردن فرزندتان داشته باشيد و چه اسباببازيهايي را بايد به او هديه کنيد.
ادامه مطلب...
اگرچه رعايت نکات ايمني و استفاده از نرمافزارهاي آنتيهک تاحدي جلوي تخريب اطلاعات کاربران مجازي را گرفته است اما شايد همين امر باعث شده باشد که هکرهاي حرفهاي گستره فعاليتهاي خود را افزايش داده و به سراغ کاربران تلفن همراه آمده باشند.
هک موبايل به اين معنا نيست که ديگر کاربر اختياري در کنترل تلفن همراه خود نداشته باشد بلکه بسته به نوع حملهاي که صورت گرفته ممکن است دفترچه تلفن يا تمامي پيامهاي کوتاهي که در صندوق دريافت پيامها (inbox) وجود دارد براي هکر ارسال شود. هر چند قدمت هک تلفن همراه به قدمت هک کامپيوترها نميرسد اما با پيشرفت روزافزون امکانات تلفنهمراه اين وسيله هم در معرض خطر حمله هکرها قرار دارد تا آنجا که هر فرد با داشتن نرمافزارهاي مخصوص هک به راحتي قادر خواهد بود تلفن همراه کاربر را هک و از اطلاعات شخصي کاربران استفاده کند.
فعاليت هکرهاي ايراني درحال حاضر فقط در نفوذ به اطلاعات شخصي کاربران خلاصه ميشود و همين سرک کشيدن به حريم خصوصي ديگران و انتشار اطلاعات شخصي آنان باعث شده تا امروزه شاهد گسترش نرمافزارهاي مخصوص هک و فروش آن از طريق اينترنت باشيم.
ادامه مطلب...