نوشته شده در تاريخ شنبه 30 بهمن 1395برچسب:, توسط valeh |

«گاپ» يكي از بزرگ ترين طرح هاي عمراني و توسعه اي در خاورميانه است كه در دهه هاي گذشته در جنوب شرق تركيه اجرايي شد. در ابتدا بنا بود اين طرح 30 ميليارد مترمكعب از آب دجله و فرات را از طريق 22 سد در خاك تركيه ذخيره كند؛ اما در ادامه و با ساخت سد «آتاتورك» كه به تنهايي قابليت ذخيره بيش از 30 ميليارد متر مكعب آب را داشت، ابعاد جديدي از طرح ويرانگر تركيه نمايان شد.

دو رود بزرگ و تاريخي دجله و فرات كه در سال هاي نه چندان دور، شريان حياتي توسعه و تداوم حيات در كشورهاي تركيه، سوريه، عراق و جنوب غرب ايران بودند، امروزه تحت تأثير توسعه لجام گسيخته اي كه در تركيه با نام پروژه «گاپ» دنبال مي شود، حجم قابل توجهي از منابع آب خود را از دست داده اند تا زندگي ميليون ها انسان و محيط زيست منطقه با چالشي جدي رو به رو شود.

به گزارش «تابناك»؛ كشور تركيه رسما از سال 1975 و در چهارچوب پروژه اي تحت عنوان آناتولي جنوب شرقي «گاپ»، طرح هاي عظيم سد سازي خود را روي سرشاخه هاي دجله و فرات آغاز كرد و با ساخت 22 سد، 19 نيروگاه برق آبي و 13 طرح بزرگ آبياري ضمن بهره برداري بيش از حد مجاز از منابع آب اين دو رود، دوران جديدي را در شكل گيري بحران هاي زيست محيطي در كشورهاي سوريه، عراق و ايران پايه گذاري كرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 26 فروردين 1395برچسب:, توسط valeh |

هنوز چند روزی از اعزام نیروهای مستشاری ارتش ایران به سوریه نگذشته بود که خبر شهادت چهار تن از این دلاورمردان از سوریه به گوش رسید؛ هرچند در آغاز گمانه زنی های فراوانی در خصوص نحوه شهادت این عزیزان غیر رسمی منتشر شده بود، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تأیید خبر شهادت چهار تن از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در سوریه، جزئیات این رویداد را هم تشریح نمودند.
به گزارش «تابناک»، امیر احمد رضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم وداع با پیکر شهدای تکاوران تیپ 65 نوهد نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران (کلاه سبزها) ـ که به تازگی در مأموریت مستشاری در سوریه به شهادت رسیدند ـ در پاسخ به خبرنگاران با اشاره به حضور مستشاری نزاجا در سوریه اظهار داشت: به عنوان سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وظیفه داریم که اگر ماموریتی باشد، آنجا حاضر شویم و اجرای مأموریت کنیم.

 
جزئیات درگیری کلاه‌سبزهای ارتش ایران در سوریه و هلاکت 200 تکفیری
 

وی افزود: داعش را در حد و اندازه‌ای نمی‌بینیم که یک یگان نظامی را وارد کنیم. دشمن اصلی ما آمریکاست و ما متناسب با آنها خودمان را آماده می‌کنیم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 24 اسفند 1394برچسب:, توسط valeh |
معاون دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای مقابله با حزب الله به یاری یکدیگر شتافته‌اند، تأکید کرد عربستان سعودی به 3 دلیل با حزب الله دشمنی می‌کند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد، عربستان سعودی و هم‌پیمانان این کشور در واقع با دستاوردهای درخشان و تأثیرگذار حزب الله دشمنی دارند و خود را در خانه اسرائیل قرار می‌دهند.
 
به گزارش شبکه خبری «المنار» لبنان، شیخ قاسم شنبه (دیروز) طی شرکت در مراسم آغاز کمیته انتخابات مرکزی در بعلبک گفت، عربستان به 3 دلیل با حزب الله دشمنی می‌کند و آن را تروریست می‌داند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 29 بهمن 1394برچسب:, توسط valeh |

در اولین روزهای حضور باراک اوباما در کاخ سفید هزاران افسر ارشد اطلاعاتی و نظامی ایالات متحده آمریکا مشغول کار روی پروژه ای شدند که کاملا عملیاتی قادر به فلج کردن و از کار انداختن تمامی زیرساخت های حساس در ایران است؛ این اطلاعاتی است که از یک مستند جدید با نام Zero Day که قرار است، امروز برای اولین بار در فستیوال فیلم برلین به نمایش درآید، منتشر شده.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 بهمن 1394برچسب:, توسط valeh |

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رژیم سعودی به منظور آگاهی از واکنش ایران در مقابل تحرکاتی که مقامات ریاض به نیابت از آمریکا علیه ایران دنبال می‌نمایند و نیز به منظور به تاخیر انداختن هرگونه واکنش ضدسعودی از سوی ایران دست به ترفندهایی زد. وادار کردن نواز شریف به اظهار میانجیگری بین ایران و عربستان و آنچه مقامات عربستان در جریان سفر رئیس‌جمهور چین به وی درباره چشم‌انداز تنش با ایران گفتند، در این راستا قابل ارزیابی است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 13 دی 1394برچسب:, توسط valeh |
«به کسی شک دارید؟ دوست یا همسر خود؟ صد درصد تضمینی در چهار دقیقه سر از کارش درآورید!» فکر می‌کنید این آگهی تبلیغ چه چیزی است؟ یک کاراگاه خصوصی که می‌خواهد در یافتن کسی که به او مشکوک هستید کمکتان کند یا...؟ نه؛ این پیامی است که این روزها در سایت‌های مختلف اینترنتی و موبایلی برای هک تلگرام و موبایل نزدیکانتان دست به دست می‌شود.
 
روزنامه ایران در ادامه می‌نویسد: این پیامی است که نه‌تنها آدم‌ها را تشویق می‌کند حریم خصوصی دیگران را به بهانه شک و تردید نقض کند، که آدم‌ها را به هک کردن برنامه‌های موبایلی و اقدامات عجیب و غریب جاسوسی هم، که اساساً کار یک شهروند معمولی نیست، تشویق می‌کنند. پیامی مثل این یکی: «در چهار دقیقه صد درصد تضمینی به موبایل و تمامی اطلاعات فردی که به او مشکوکید، به آسانی و از راه دور دسترسی پیدا کنید. هک موبایل و تلگرام با فیلم آموزشی.»


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 7 آذر 1394برچسب:, توسط valeh |

پایگاه تحلیلی «المانیتور» در مطلبی به بررسی چشم انداز تحولات آتی در رابطه با سرنگونی جنگنده روسی پرداخته و می نویسد، اگر کسی خواستار دانستن این موضوع باشد که جنگنده های روسی و نیروی هوایی ارتش سوریه از 19 نوامبر تاکنون، کدام اهداف را بیش از بقیه بمباران کرده اند، پاسخ، منطقه «بایربوجاک» در حدفاصل شمال شرقی لاذقیه و غرب حلب و محل سکونت 90 هزار ترکمن است. این منطقه از سه سال و نیم پیش در کنترل گروه های مسلح مخالف دولت سوریه بوده است.

حملات نیروی زمینی ارتش سوریه و نیروهای مسلح شیعه به این منطقه که در 15 کیلومتر مرز ترکیه قرار داشته و بر لاذقیه و روستای «گیمام» در منطقه قرل داغ مسلط است، طی سه روز گذشته نیز ادامه داشته است. این حملات با حمایت هوایی جنگنده های «سوخو 24» و «سوخو 25» روسیه و «میگ 29» ارتش سوریه انجام گرفته است.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع محلی، نیروهای ارتش سوریه با حمایت هوایی روسیه و نیز حمایت نیروهای شیعه در روی زمین، توانسته اند کنترل کامل این منطقه کوهستانی را به دست گرفته و اکنون، حملات خود را متوجه قزل داغ کرده اند.

نیروهای ارتش سوریه در این منطقه با مقاومت نیروهای مسلح ترکن (بریگاد سلطان عبدالحمید و بریگاد سلطان مراد) مواجه هستند. افزون بر این، نیروهای جیش الفتح، جبهه النصارالدین و 500 عضو جبهه النصره نیز در این منطقه حضور دارند. عدد نیروهای ارتش و متحدینش در مقابل شورشیان و تروریست ها، 10 هزار در مقابل 6 هزار است.

اما چرا نیروهای ارتش سوریه و روس ها در بایربوجاک می جنگند؟

با مطالعه تحولات میدانی و شنیدن اظهارات تصمیم گیران روس، می توان سه دلیل اصلی برای این عملیات برشمرد: نخست، برقراری امنیت در منطقه لاذقیه که روسیه در آنجا بیشترین حضور نظامی را دارد. این اقدام، مقدمه پیشروی های بعدی ارتش سوریه و روس ها به سمت ادلب و حلب خواهد بود. دوم، بیرون راندن تروریست های چچنی از بایربوجاک. سوم، آن گونه که محمت عاکف آکور، استاد روابط بین الملل ترکیه ای می گوید، تمایل دولت اسد به فراهم کردن یک منطقه امن وسیع تر پیش از آنکه اصول آتش بس مندرج در مفاد بیانیه وین اجرایی شود.

آکور می گوید، دولت سوریه مایل نیست که ترکیه مرز مشترکی با سنی های سوریه داشته باشد. به عقیده وی، مبارزه واقعی با داعش، پس از برقراری آتش بس آغاز خواهد شد. وی می گوید داعش پس از عقب نشینی از منطقه حسکه، نشانه هایی از عقب نشینی از محور حلب- ادلب را نیز به نمایش گذاشته است. نیروهای ارتش سوریه آماده پر کردن این خلأ هستند؛ اما پیش از انجام این کار، باید نخست بر منطقه بایربوجاک مسلط شوند.

وی می افزاید، احتمال دیگر، عدم قابلیت پیاده کردن برنامه زمانی مندرج در بیانیه وین است. در این صورت، همه طرف ها تلاش خواهند کرد، مناطقی را که عملاً تحت کنترل دارند، حفظ کنند. بر همین اساس، کنترل بایربوجاک در منطقه شمال لاذقیه و نزدیک مرز سوریه ـ ترکیه، برای نیروهای اسد حیاتی خواهد بود.

تا پیش از سقوط گیمام در جریان حملات ارتش سوریه، ترکیه از هر گونه اقدام مستقیم خودداری می کرد و صرفاً روسیه به دلیل نقش آفرینی در این عملیات مورد انتقاد قرار می دهد. در همین راستا، ترکیه سفیر روسیه در آنکارا را برای ارائه توضیح درباره این موضوع فراخواند.

بحران در روابط ترکیه و روسیه از زمانی شعله ور شد که از 24 نوامبر، عملیات بایربوجاک مسیر کاملاً متفاوتی را در پیش گرفت، زیرا جنگنده های ارتش ترکیه، یک فروند «سوخو 24» روسی را هدف قرار داده و سرنگون کردند؛ اما اکنون و پس از این واقعه، سه سناریو برای آینده محتمل است.

سناریوی خوش بینانه، نادیده گرفتن شدن موضوع و ادامه روندهای پیشین به گونه ای است که انگار اتفاقی نیفتاده است. در این حالت، هم روسیه و هم ترکیه تصمیم به کاهش تنش ها می گیرند و پیامدهای ماجرا از طریق برقراری کانال های محرمانه میان طرفین، کنترل خواهد شد؛ هرچند موضع گیری ها و برخی تنش ها وجود خواهد داشت، چیزی بیش از یک قدرت نمایی از سوی طرفین نخواهد بود.

در سناریوی دیگر، نخستین اقدام، انتقام گیری روسیه خواهد بود. روسیه با استفاده از «سوخو 30» و «میگ 31» می تواند یک جنگنده ترکیه را در هنگام ورود به حریم هوایی سوریه سرنگون کند.

سومین سناریو نیز عبارت است از به کارگیری یک سامانه زمین به هوای مادون قرمز که اثری بر رادارها از خود بر جای نگذارد. بر این اساس، روسیه می تواند یک هواپیمای ترکیه ای را بر فراز سوریه سرنگون کند. در این صورت، هیچ کس مسئولیت آن را نخواهد پذیرفت و موضوع حل نشده خواهد ماند. حالت بدتری نیز وجود دارد که بر اساس آن، روسیه می تواند با بهره گیری از منازعه ترکیه با «پ ک ک» جنگی نیابتی علیه ترکیه به راه بیندازد.

اما در نهایت، اگر پرسش این باشد که چه کسی بیش از همه از منازعه ترکیه و روسیه شاید خواهد شد، پاسخ داعش است!

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 1 آذر 1394برچسب:, توسط valeh |

داعش از کدام نرم افزارها و خدمات آنلاین استفاده میکند؟

اکنون دیگر برای هیچ کس تعجب برانگیز نیست که داعش بسیاری از تدارکات خود برای حملات انتحاری و تروریستی را در فضای آنلاین و اغلب در خفا صورت میدهد. استفاده از نرم افزارهای مطمئن برای ارتباط گیری و بهره گیری از روش های پیچیده برای مخفی ماندن در فضای آنلاین، اما مهمترین نکته مورد توجه کارشناسان امنیتی در خصوص این پدیده شوم است.

به گزارش «تابناک» گفته می شود که داعش از نرم افزار پیام رسان تلگرام به عنوان یک بستر امن به اندازه زیادی در راستای هدایت و انجام عملیات تروریستی خود بهره می گیرد. اما این تنها یکی از نرم افزارها و ابزارهای مورد استفاده این گروه است و سوال اساسی اینکه ابزارهای دیگر مورد استفاده این گروه شامل چه دسته و عناوینی هستند؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

زرادخانه آمریکا شامل هواپیماهای بدون سرنشین، موشک‌های تام هاوک و چریک‌هایی با کت و شلوار خاکستری است. وظیفه این چریک‌ها تبدیل ابزار مالی و اقتصادی به سلاحی قوی، علیه دشمنان آمریکاست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

آنچه امروز نیازمند آن هستیم، برگزاری جلسه ای، نه برای فیلترینگ تلگرام، بلکه برای اتخاذ فلسفه و رویکردی جدید در مقابله با تهدیدات فضای مجاری در کشور است. آنچه باید مورد توجه مسئولان و متولیان امر قرار گیرد، تغییر نگاه به شکل اساسی و ساختاری به فضای تکنولوژی و ارتباطات و چاره اندیشی اصولی برای حفظ ارزش ها در کنار استفاده از فرصت ها است. در غیر این صورت شاید مجبور به آن باشیم که سالیان متمادی هزینه های گزاف را صرف موضوعاتی کنیم که در نهایت نتیجه مطلوب ما را هرگز به ارمغان نخواهند آورد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 3 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

سازمان اطلاعاتی انگلیس حدود 60 سال قبل وقوع اتفاقات و رویدادهایی را در سوریه پیش بینی کرده و گزارش داده بود که «اتحاد جماهیر شوروی برای پایان دادن به بحران در کشور متحد خود، مجبور به واکنش قاطع و جدی می شود.»

خبرگزاری اسپوتنیک امروز (جمعه) به نقل یک روزنامه انگلیسی نوشت: سال 1957 میلادی سازمان اطلاعات بریتانیا، دخالت قطعی اتحاد شوروی در پاسخ به مداخله غرب برای تغییر حکومت در دمشق را پیش بینی کرده بود.

بنا به این گزارش، روزنامه انگلیسی «فایننشنال تایمز» نوشته است: گزارش جمع بندی جاسوسان انگلیسی دربرگیرنده پیش بینی وقایع سوریه که از طبقه بندی محرمانه خارج شده است، سپتامبر 1957 برای ارائه به «هارولد مک میلان» نخست وزیر وقت بریتانیا تهیه شده بود.
 
در این گزارش تاکید شده است: مسکو تغییر حکومت در سوریه را حتما شکست جدی برای خود تلقی کرده و برای جلوگیری از عملی شدن آن با شدت و قاطعیت واکنش نشان خواهد داد.

بنا به این گزارش، سند تازه انتشار یافته در آرشیو ملی این کشور ارائه شده است.

انتشار این سند می تواند بیانگر تلاش غرب برای اجرای نقشه ضد سوری از سوی آمریکا، انگلیس، آلمان، ترکیه، قطر و عربستان باشد که پنج سال پیش با حمایت از تروریست ها و گروه های مسلح علیه دولت سوریه تلاش کردند حکومت این کشور را سرنگون و اهداف خود را عملی کنند که به شکست منجر شد.

کشورهای عضو اردوگاه ضدسوری پنج سال پیش با هدف سرنگونی حکومت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، برنامه جذب تروریست های افراطی از سراسر جهان، سازماندهی و تقویت گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش را آغاز و به کشور سوریه گسیل کردند.

روسیه در چارچوب قراردادهای همکاری نظامی خود با سوریه، حدود 50 فروند جنگنده سوخو، چندین بالگرد جنگی می 24 و مجموعه ای از رزمناوها، یک ناو تجسسی و همچنین پهپادها را در خاک این کشور برای مبارزه علیه تروریست ها به کار گرفته و تاکنون 819 هدف را نابود کرده است.

روسیه اعلام کرده است که همکاری های نظامی ضد تروریستی این کشور با سوریه در چارچوب مقررات بین المللی و در اجرای قراردارد همکاری با دولت قانونی سوریه و درخواست رسمی دمشق انجام گرفته است و ادامه خواهد یافت.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 30 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |
پرواز «بشار اسد» رییس جمهوری سوریه به مسکو و مذاکرات با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی اش در کاخ کرملین فقط وقتی خبری شدکه مسافر «محرمانه ترین پرواز سیاسی» چند سال اخیر به دمشق رسید.
 
به گزارش «تابناک»، صبح چهارشنبه (دیروز) و تنها چند ساعت پس از بازگشت بشار اسد به سوریه، کاخ کرملین با انتشار بیانیه کوتاهی از این سفر و مذاکرات انجام گرفته خبر داد که محور آن ادامه همکاری های نظامی روسیه و سوریه در مبارزه با تروریسم و ادامه عملیات بمباران مواضع تروریست ها بویژه داعش توسط جنگنده های روسی همزمان با عملیات زمینی علیه تروریست ها بود.
 
برنامه ریزی و انجام امنیتی ترین پرواز چند هزار کیلومتری از دمشق تا مسکو، مذاکرات فشرده سران دو کشور در کاخ کرملین و بازگشت بشار اسد به پایتخت سوریه در امنیت، بی خبری کامل سازمان های جاسوسی غرب بویژه سیا را با وجود برخورداری از ده ها ماهواره های جاسوسی، پرواز پهپادها و شبکه جاسوسان خود در عراق و سوریه، نشان می دهد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 30 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامه‌ای به آقای روحانی رئیس‌جمهور و رئیس شورای‌عالی امنیت ملی، با اشاره به بررسی های دقیق و مسئولانه برجام در مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی و عبور این موافقتنامه از مجاری قانونی، دستورات مهمی را در خصوص رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه کشور صادر و با برشمردن تأکیدات و الزامات 9 گانه در اجرای برجام، مصوبه جلسه 634 مورخ 19/5/94 شورای عالی امنیت ملی را با رعایت این موارد و الزامات تأیید کردند.

 متن نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقاي روحاني

رئيس جمهور اسلامي ايران و رئيس شوراي عالي امنيت ملي دامت توفيقاته

با سلام و تحيت،

اكنون كه موافقت نامه‌ي موسوم به برجام پس از بررسي‌هاي دقيق و مسئولانه در مجلس شوراي اسلامي؛ كميسيون ويژه و ديگر كميسيون‌ها و نيز در شوراي عالي امنيت ملي سرانجام از مجاري قانوني عبور كرده و در انتظار اعلام نظر اينجانب است، لازم مي‌دانم نكاتي را يادآور شوم تا جنابعالي و ديگر دست‌اندركاران مستقيم و غيرمستقيم آن، فرصت‌هاي كافي براي رعايت و حفظ منافع ملي و مصالح عاليه‌ي كشور در اختيار داشته باشيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 29 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

خبرگزاری میزان-گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در تاریخ 6 اردیبهشت 94 بیان کردند:انتقاد رهبر انقلاب به جولان جوانان


« یک مسئله‌ی مهم این است که امنیت اجتماعی و امنیت فردی که میگوییم، صرفاً این نیست که شما از خانه که بیرون می‌آیید تا اداره یا دکّان و محلّ کسب یا مدرسه، فرض کنید کسی در خیابان به شما چاقو نزند.
خب بله، این یکی از شُعب امنیت است که تعرّض جسمی به انسان نشود - بلاشک این هست - امّا در کنار این، امنیتهای رقیق‌تر از لحاظ رؤیت و مشاهده امّا گاهی بمراتب خطرناک‌تر وجود دارد.
فرض کنید ناامنی‌ای که ناشی است از ترویج موادّ مخدّر؛ اگر چنانچه محیط گردشگاه ما، محیط بوستان ما، محیط خیابان ما، محیط مدرسه‌ی ما جوری باشد که آن کسی که وارد آنجا میشود - بخصوص جوانها؛ عمدتاً جوانها - در مقابل ترویج موادّ مخدّر ایمنی نداشته باشند، این ناامنی ناامنی خیلی خطرناکی است. اگر فرض بفرمایید جوانهای ما در مقابل کشاندن به سمت فحشا و منکرات، ایمنی نداشته باشند، این ناامنی بزرگی است.

شما لابد اطّلاع دارید، ما هم گزارشهایی داریم که افرادی با خرج پول و با الهام از مراکز دستوردهنده، سعی‌شان این است که جوانهای ما را در محافل شبانه در جاهای گوناگون به سمت فحشا و به سمت منکرات بکشانند! این غیر از این است که حالا یک جوانی یک حرکت غلط غیر شرعی انجام میدهد؛ نه، این کشاندن جوانها به سمت منکرات ناامنی است؛ شما باید نگذارید؛ باید مانع بشوید.

 اینکه مثلاً فرض بفرمایید خیابان ما از لحاظ ایجاد حوادث گوناگون جسمانی ایمن باشد امّا جوان ما ایمن نباشد که او را با وسوسه‌ها از داخل مدرسه، از داخل دانشگاه، از داخل پارک، از داخل فروشگاه، از داخل رفاقتهای خیابانی بکشانند به یک محفل شبانه‌ای و او را با فحشا و منکرات و مانند اینها آشنا کنند یا غرق در این چیزها بکنند؛ یا تجاوزهای ناموسی؛ اینها چیزهایی است که جزو مسائل مهمّ امنیت است. یعنی اگر ما امنیتی داشته باشیم که این چیزها در آن ملاحظه نشود، این در واقع امنیت نیست. بالاخره موادّ مخدّر، دزدی ناموسی، کشاندن به فحشا و مانند اینها مسائل بسیار مهمّی است.

یک مسئله هم این است که من شنیده‌ام که گاهی اوقات در بعضی از خیابانها این جوانهایی که مست ثروتند - مست غرور ثروت - سوار ماشینهای آن‌چنانی میشوند و در خیابان بنا میکنند به جَوَلان دادن و رفت‌وآمد کردن و محیط خیابان را ناامن [کردن‌]؛ اینها هم ناامنی است. بایستی در قبال هر نوع ناامنی برنامه داشت و حرکت کرد و کار کرد. اینها چیزهایی است که جوانب گوناگون امنیت است.
»

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 29 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

سعدالله زارعی در یادداشت روز کیهان نوشت:

همکاری راهبردی ایران و روسیه در پرونده «مقابله با تروریزم»، غرب و رژیم‌ها و نیروهای وابسته به آن را بشدت نگران کرد و به موضعگیری شدید وادار نمود اما سوال اساسی این است که چه چیزی از این «همکاری مشترک» باعث عصبانیت و نگرانی آنان شده است؛ اصل مبارزه با تروریزم حداقل در صورت قضیه با غرب و اصول اعلامی آن منافات ندارد بنابراین قاعدتا مبارزه با تروریزم نباید سبب نگرانی غرب شده باشد کما اینکه ورود ایران به این مبارزه در جریان آزادسازی 4 استان عراق از سیطره داعش باعث نگرانی غرب نشد. آنان حتی در شکل ظاهر، نقش ایران را در مبارزه با تروریزم داعش ستودند و یکی از مقامات آمریکایی گفت؛ «ظرفیت ایران برای رهبری مهار داعش بالاست و هیچ کشور دیگری در منطقه قادر به ایفای این نقش نیست.» نگرانی آمریکا، اروپا و رژیم‌های وابسته منطقه از همکاری ایران و روسیه در پرونده امنیتی سوریه به تلاش دو کشور برای تثبیت دولت اسد هم برنمی‌گردد. اگرچه غرب و رژیم‌های وابسته به آن از ادامه حضور بشاراسد در قدرت ناخرسندند و برای حذف او همه تلاش خود را کرده و راههای قانونی و غیرقانونی را طی نموده‌اند اما همکاری ایران و روسیه در امور مربوط به دولت سوریه تازگی ندارد تا موجب نگرانی جدید باشد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 25 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

گروه بین‌الملل مشرق- گراهام فولر تحلیگر سابق سازمان سیا در گزارشی می نویسد: تلاش در راستای ارائه تصویری ایده آل از جوامع خود و رواج آن در میان سایر کشورها به نحوی که آنان را تحت تاثیر قرار دهد، شیوه ای است که تمامی کشورها آن را به کار می گیرند. دولت آمریکا از جمله کشورهایی است که وقت و هزینه هنگفتی را صرف می کند تا تصویر مطلوبی از خود ارائه نماید و در کنار این موضوع سعی بر آن دارد که سایر نقاط جهان را بر مبنای جهان بینی آمریکایی به سایرین معرفی کند و در صورت امکان آرمان های هر کشور را برای مردم آن کشور بی ارزش نماید.

این تصویرسازی استادانه تنها مختص دولت آمریکا نیست. اما در آمریکا، حتی روزنامه نیویورک تایمز که به انتشار مقالات غیر مغرضانه شهرت دارد، هنگامی که در مقالات خود سخن از چین و روسیه به میان می‌آورد، به شدت از عدالت فاصله می گیرد. اگر بتوانید حقیقت آنچه را که می خوانید درک کنید، مشکلی پیش نخواهد آمد، اما اگر تمام آن تصویر ضعیفی که از جهان به شما ارائه شده است را باور کنید، خود را فریفته اید. جمله معروفی در بازار آزاد وجود دارد که می گوید: بگذارید خریدار، آگاه باشد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 18 شهريور 1394برچسب:, توسط valeh |

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای جدید شورای عالی فضای مجازی را برای یک دوره چهار ساله منصوب کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای در این حکم، با اشاره به اهمیت شورای عالی فضای مجازی در «مواجهه هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات این عرصه»، و همچنین وظیفه اصلی این تشکیلات یعنی «سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و به‌هنگام و نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در فضای مجازی»، 10 محور مهم وظایف و مأموریتهای شورای عالی فضای مجازی را ابلاغ کردند.

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 ارديبهشت 1394برچسب:, توسط valeh |

 «قضیه دور دور مثه قضیه پروفایل‌پیکچر صفحه‌های فیس‌بوک می‌مونه؛ آدمی که عکسش توی صفحشه، خودِ واقعیش نیس؛ آدمای داخل ماشینا هم همینجورین. واقعیتش اینه هرجا بشه بلواری پیدا کرد که بتونیم توش دور بزنیم، میشه دور دور؛ فرقی هم نمی‌کنه، این بلوار می‌تونه هر کجای ایران باشه؛ چه توی سعادت‌آباد و اندرزگو، چه توی خزرشهر و یا حتی شیراز؛ هرجا که از شر ایست و بازرسی در امون باشه.» اینها را «داریوش» از قدیمی‌ها و به قول خودش متخصصان دور دور می‌گوید؛ کسی که از اطرافیان «پریوش» هم به حساب می‌آید؛ کدام «پریوش»؟ «پریوش اکبرزاده»، راننده پورشه زردرنگی که ساعت ٤ صبحِ یکی از روزهای هفته پیش در خیابان شریعتی به یک مانع (درخت) برخورد کرد و همراه سرنشین دیگر خودرو از دنیا رفت؛ تصادفی که برخلاف دیگر تصادف‌های ساعتی‌ای که در پایتخت اتفاق می‌افتد، از یاد نرفت و با تحلیل‌های متفاوتی برای تبیین پدیده «دور دور» مواجه شد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 ارديبهشت 1394برچسب:, توسط valeh |

سعدون الدلیمی، وزیر و سرپرست سابق وزارت دفاع عراق در زمان نخست وزیری نوری مالکی در اظهارات مطبوعاتی جنجال برانگیزی تجمع اعتراض آمیز مخالفان مالکی در استان الانبار را دلیل اصلی رشد و نمو گروه های تروریستی داعش در عراق دانست و گفت برخی کشورهای منطقه ای برای بهره برداری از اعتراض های مردم در استان الانبار روزانه نزدیک به 30 میلیون دلار هزینه کردند.
 
به گزارش الجوار، وی درباره سقوط موصل گفت: «موصل از داخل سقوط کرد. برای این که برخی جریان های سیاسی در داخل این شهر گروه های تروریستی داعش را به سمت خود جذب کردند.»



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |

 

آيا توافق هسته‌اي مي‌تواند به تبديل‌شدن ايران به متحد قدرتمند آمريکا در منطقه خليج‌فارس بينجامد؟ اين امر امکان‌پذير است به‌خصوص آنکه پس از تفاهم اخير لوزان «زلزله‌اي سياسي» ايجاد شده است. باوجود آنکه در اين ميان «اگر»‌هاي بسياري وجود دارد، از جمله اگر رژيم اسراييل به تاسيسات هسته‌اي ايران در اقدامي خودسرانه حمله نکند، اگر مخالفان تحريم در داخل ايران سعي نکنند اقدامي غيرمنتظره انجام دهند و اگر ايران با پارامترهاي کليدي سازگار باشد، مي‌توانيم بگوييم پس از گذشت ٣٦سال از عمر جمهوري‌‌اسلامي‌ايران اين کشور مي‌تواند به ابرقدرت منطقه‌اي تبديل شود.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 12 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.