وزير امنيت داخلي آمريکا تاکيد کرد که سرويس مخفي آمريکا به منظور ارتقاي توانايي عملياتي و جلب مجدد اعتماد عمومي، پست رئيس اجرايي را ايجاد کرده است.
به گزارش اسپاتنيک، جيه جانسون وزير امنيت داخلي آمريکا با انتشار بيانيهاي تصريح کرد که سرويس مخفي آمريکا با هدف بهبود برتري عملياتي و جلب مجدد اعتماد عمومي، اقدام به ايجاد پست رئيس اجرايي کرده است.
وي در ادامه افزود: کلانسي مدير سرويس مخفي و من، ايجاد پست جديد رئيس اجرايي را اعلام مي کنيم. اين پست، در آينده نزديک با فرد مناسبي پر خواهد شد و تمايل داريم تا تحقيق گستردهاي را براي پيدا کردن فرد مناسبي براي اين پست انجام دهيم.
پست رئيس اجرايي با معاون مدير سرويس مخفي آمريکا معادل و برابر خواهد بود و مهمترين وظيفه آن ارتقاي عملکرد و ايجاد هماهنگي بين فعاليت هاي مختلف سرويس مخفي آمريکا خواهد بود.
جانسون در اين بيانيه همچنين از انتخاب "کريگ ماگاو" به عنوان معاون سرويس مخفي آمريکا خبر داده است. وي پيش از اين دستيار مدير سرويس مخفي در امور اطلاعات راهبردي بوده است.
موارد متعدد نقض امنيتي کاخ سفيد طي ماه هاي گذشته سرانجام منجر به استعفاي جوليا پيرسون مدير سابق سرويس مخفي آمريکا شد.
اين نامگذاري ميرود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و همزباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
همدلي و همزباني ميان کارگزار و کارفرما. معنايي بديع و مهم در فرهنگ سياسي است که رهبر فرزانهي انقلاب سال 1394 شمسي را با عطف توجه به آن، سالِ «همدلي و همزباني دولت و ملت» ناميدند. و اين نامگذاري ميرود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و همزباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
ادامه مطلب...
تيمي از دانشمندان با همکاري محققان دانشگاه استنفورد، شيوهاي را براي جاسوسيکردن از کاربران تلفن همراه با استفاده از باتري گوشي ارائه دادهاند.
روش جديد موسوم به PowerSpy بر اساس اين واقعيت عمل ميکند که ميزان انرژي مصرفي باتري گوشي هنگامي که کاربر به برج مخابراتي نزديک است، تغيير ميکند؛ در اين ميان تماسهاي تلفني به آشکارسازي نوع محيطي که کاربر در آن قرار دارد، کمک ميکنند.
برخلاف مکانيابي مبتني بر سيستم موقعيتياب (GPS) يا وايفاي، دادههاي مبتني بر انرژي باتري براي هر برنامه نرمافزاري نصبشدهاي در دسترس هستند و اين امر امکان رهگيري مکان تلفن را با دقت ۹۰ درصد فراهم ميکند.
تلفن همراه براي متصلشدن به يک برج مخابراتي دور، انرژي بيشتري را در مقايسه با متصلشدن با برج نزديک ميطلبد؛ همچنين زماني که موانع، سيگنالدهي گوشي را مسدود ميکند، باتري گوشي انرژي بيشتري مصرف ميکند.
دانشمندان نشان دادهاند، اندازهگيري مصرف نيروي کلي باتري با گذشت زمان، ميتواند مکان و حرکت تلفن را آشکار ميکند.
محققان دادههاي مربوط به انرژي را از تلفنهاي اندرويد و در ناحيهاي در کاليفرنيا جمعآوري کردند؛ سپس اين دادهها با مصرف انرژي يک گوشي LG Nexus 4 هنگام حرکتکردن مکرر آن در يکي از مسيرها مقايسه شد و محققان از مجموع ۱۰ آزمايش، در ۹ مورد توانستند حدس بزنند کاربر در چه مسيري قرار دارد.
اين شيوه فقط زماني عمل ميکند که فرد مورد نظر اين مسير را قبلا طي کرده باشد؛ چنانچه مسير براي نخستينبار طي شود، دقت شکار موقعيت از ۹۰ درصد به حدود ۶۰ درصد افت ميکند.
دانشمندان مدعياند، جاسوسان روزي ميتوانند از PowerSpy براي رهگيري هدفها استفاده کنند و برنامههاي نرمافزاري نيز قادر خواهند بود از رهگيري مکاني آن براي هدفهاي تبليغاتي استفاده کنند.
همچنين، محققان در تحقيقات قبلي خود دريافته بودند که ميتوان از ژيروسکوپ تلفن همراه به عنوان ميکروسکوپ کارآمد استفاده کرد.
به گزارش فرادید به نقل از بیبیسی، او در مصاحبهای با پیتر مارشال از سالها تلاش خود در افغانستان و لندن سخن میگوید. گفتنی است أيمن دین یکی از باارزشترین مهرههای غرب در مبارزه با جنگطلبان اسلامی محسوب میشود.

ادامه مطلب...
زماني که شما اقدام به نوشتن يک ايميل مي کنيد، در حالت عادي تنها با چند گزينه رو برو هستيد، اينکه آن را ذخيره کنيد، يا اينکه ارسال کنيد اما همينکه ايميل را ارسال کرديد، ديگر نمي توانيد آن را به طور عادي برگردانيد. البته بسياري از اوقات، به دليل انتخاب اشتباه مخاطب، ناکامل بودن متن ايميل، و يا دلايلي از اين قبيل مجبوريم که ايميل را باز گردانيم و دوباره بعد از تکميل ارسال کنيم.
اين کار به طور مرسوم تنها توسط يکي از سرويس هاي ايميلي يعني جيميل امکان پذير است که امروز در اين باره صحبت مي کنيم
ادامه مطلب...
در هر نقطه از جهان که باشيد، با تلفن همراهتان به راحتي رديابي ميشويد!
مجله مهر - کيوان ابراهيمي: شرکت هاي رديابي و نظارت (Surveillance companies)، سيستم هاي بازاريابي دولتي در سطح جهان اند که قادر مي باشند داده ها را از شبکه هاي سلولي و موبايلي جهان بيرون بکشند، حتي اگر شما در يک کشور ديگر سفر مي کنيد. اين سيستم ها طوري طراحي شده اند که نه کاربران تلفن همراه و نه اپراتورها، رديابي انجام شده را تشخيص نمي دهند.
ادامه مطلب...
کارتهاي اعتباري شما ديگر موضوعيت ندارد. خريد بليت مترو و اتوبوس؛ باز هم بيمعنا ميتواند باشد. ديگر در فروشگاهها نيازي به پول نقد و کارت اعتباري نداريد. شما قرباني سرقت نيستيد. قرباني آينده هستيد؛ آيندهاي که در آن کيف پول و پول نقد، کارت اعتباري، بليت قطار و اتوبوس و... همگي ديجيتالي شده و در گوشي هوشمند شما قرار دارند.
به NFC يا Near field Communications خوش آمديد!
به گزارش «تابناک»، NFC يا Near field Communications، ارتباطي از راه نزديک با WiFi که شايد هماکنون نيز در گوشي هوشمند شما باشد و به زودي قرار است در سطح جهاني و با تأخير البته در ايران، به يکي از ابزارهاي پرکاربرد در گوشيهاي هوشمند تبديل شود.
ادامه مطلب...
مطرح شدن و پرداختن صريح و بي تعارف به شبهات انقلاب شکوهمند اسلامي ايران، نه تنها امري پيراسته از عيب است، بلکه تکليفي ضروري و لازم براي آگاهان و دوست داران انقلاب است. و البته بي پاسخ گذاشتن اين شبهات و ميدان را براي مخالفين و نا آگاهان خالي نمودن عيب و کم فهمي است. در پاسخ به شبهات هم بايد بي تعارف بود و صريح، چرا که پاسخ دادن هاي آبکي و تعارفي نه تنها شبهه را حل نمي کند، بلکه ممکن است بر حجم شبهه هم بيفزايد!
ادامه مطلب...
چنانچه شما از يک مودم وايرلس و يا اکسس پوينت وايرلس استفاده ميکنيد, حتما براي حفظ امنيت دستگاه و اطلاعات خود از شيوه هاي رمزنگاري (encryption) استفاده مي کنيد, درسته؟ اگر اينطور فکر مي کنيد متاسفانه بايد به شما بگويم که در اشتباه هستيد! هکرها مي خواهند که شما اينطور فکر کنيد تا در مقابل حملات آنها آسيب پذير باقي بمانيد. در اين مقاله به معرفي ۴ حقيقت مي پردازيم که هکرها اميدوارند شما از آنها آگاه نشويد چراکه در آن صورت ديگر قادر به نفوذ به سيستم و يا شبکه شما نخواهند بود.
۱. استفاده از شيوه رمزگذاري WEP براي حفاظت از شبکه هاي بيسيم بي فايده است. WEP تنها در چند دقيقه کرک مي شود و استفاده از آن تنها يک حس امنيت کاذب در کاربر ايجاد مي کند.
ادامه مطلب...
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی
سخن من با شما دربارهی اسلام است و بهطور خاص، دربارهی تصویر و چهرهای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهرهگیری از آن، متأسّفانه سابقهای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به «هراسهای» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، میبینید که در تاریخنگاریهای جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانهی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از بردهداری شرمسار است، از دورهی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگینپوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزیهایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.
این بهخودیخود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشتههای دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوهی برخورد با فرهنگ و اندیشهی اسلامی، از شکلگیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟
شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینهی مشترک تمام آن سودجوییهای ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراسافکنی و نفرتپراکنی، اینبار با شدّتی بیسابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامهی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایهی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواستهی اوّل من این است که دربارهی انگیزههای این سیاهنمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.
خواستهی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟ آیا تاکنون به جز رسانهها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کردهاید؟ آیا هرگز از خود پرسیدهاید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟
من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهرهپردازیهای موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس بهصورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسشهای جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسشها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقتهای نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّتپذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسودهتر به نگارش درآورند.
سیّدعلی خامنهای
۱۳۹۳/۱۱/۱