"سايمون هندرسون" در مطلبي تحت عنوان درک کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس نوشت: گفته شده است که با پول نميتوان هر چيزي را خريد، ولي در کشورهاي عربي (منطقه خليج فارس) با پول چيزهاي بسياري را ميتوان خريد.
وي تأکيد کرد: دوستانم در واشنگتن اخيرا شرکت هواپيمايي قطر را به عنوان بهترين شرکت هواپيمايي در سطح جهان انتخاب کردند. زيرا جديد بودن هواپيماهاي اين شرکت و خدمات ارائه شده در اين هواپيماها و انضباط پروازها همه نگرانيها سياسي را پشت سر گذاشته است، نگرانيهايي مانند حمايت قطر از حماس در غزه و سلاحي که در اختيار بعضي از بدترين گروههاي افراطي در سوريه قرار ميدهد.
هندرسون خاطرنشان کرد: اين پيشرفت در نتيجه درآمدهاي نفتي است. البته مدت زيادي نيست که در کشورهاي عربستان، کويت، بحرين، قطر، امارات و عمان نفت کشف شده است.
ادامه مطلب...
به گزارش پرستيوي؛ ادوارد اسنودن افشاگر برنامه عظيم جاسوسي آژانس امنيت ملي آمريکا و "گلن گرينوالد" از روزنامهنگاران مستقل و همکار اصلي وي در انتشار عمومي اسناد افشاشده، با اشاره به برنامه جاسوسي آمريکا هشدار دادند که جاسوسيهاي اين کشور بسيار فراتر از شنود مکالمات تلفني و خواندن ايميلهاي افراد است.
اين دو، اين اظهارات را روز گذشته (يکشنبه) از طريق ويدئو کنفرانس و در نشست سالانه حقوق بشرِ شعبه عفو بينالملل در آمريکا بيان کردند.
اسنودن که از مسکو سخن ميگفت، اظهار داشت: از طريق "Meta Data" (فراداده) ميتوان به درک و شناخت گستردهتري (از امور شخصي افراد) دست يافت، زيرا اين پديده بهطور دقيق تمامي فعاليتهاي خصوصي در طول زندگيمان را جمعآوري ميکند. اين نوع داده تمامي انواع ارتباطات، گرايشهاي سياسي و فعاليتهاي واقعي ما را به نمايش ميگذارد.
گرينوالد نيز که با انتشار گزارشهاي خود در مورد اسناد افشاشده از سوي اسنودن، حجم و گستره فعاليتهاي جاسوسي آمريکا را در معرض ديد همگان قرار داد، در اين نشست اعلام کرد: اميدوارم و بر اين باور هستم با انتشار گزارشهاي بيشتر در مورد اين اسناد و آگاهي مردم از گستره جاسوسيها و نقض قوانين صورت گرفته، مردم در مورد اينگونه نظارتها و جاسوسيهاي احتمالي مراقبت بيشتري داشته باشند.
وي که از برزيل و از طريق تلهکنفرانس در اين نشست سخنراني ميکرد، اعلام کرد: از آنجا که رئيس آژانس امنيت ملي آمريکا روزنامهنگاران مشارکت کننده در افشاي برنامههاي جاسوسي اين کشور را "همدستانِ اسنودن" ناميده است، در صورتي که به آمريکا بازگردم ممکن است تحت تعقيب قضايي قرار بگيرم.
اسناد افشاشده از سوي اسنودن نشان دهنده اين است که تمام مکالمات شهروندان آمريکايي و تمامي ارتباطات اينترنتي در سرتاسر جهان از سوي آژانس امنيت ملي آمريکا جمعآوري ميشود.
طبق اين اسناد، آمريکا همچنين مکالمات مربوط به حداقل 35 رهبر کشورهاي خارجي را استراق سمع کرده و با همکاري کشورهاي کانادا و انگليس از تمامي مکالمات و مذاکرات خصوصي صورت گرفته در نشستهاي جيــ8 و جيــ20 در اين دو کشور جاسوسي کرده است.
اسنودن هماکنون از سوي دستگاه قضايي آمريکا به جاسوسي متهم شده است و بهگفته يکي از مقامات سابق آمريکا اگر اسنودن در ارتکاب خيانت مجرم شناخته شود، وي را بايد اعدام کرد.
پنجم آوريل (۱۶ فروردين) سالروز ۲۰ سالگي يکي از معروفترين زنگهاي موبايل دنيا يعني «نوکيا والتز» است. زنگي که در زمان سلطه نوکيا بر بازار موبايل در هر ثانيه ۲۰ هزار بار در سراسر جهان به صدا در ميآمد.
به گزارش تلگراف، اين زنگ که به تخمين متخصصان در اوج محبوبيتش روزي ۲ ميليارد بار به صدا در ميآمد، قطعهاي گرفته شده از يکي از آهنگهاي گيتاريست اسپانيايي، فرانسيسکو تارگا بود. اين قطعه به نام گرن والس (Gran Vals) سپس توسط آهنگسازي به نام توماس دالبي به زنگ موبايلهاي نوکيا تبديل شد.
دالبي ميگويد اگر به خاطر همکاريش با شرکت نوکيا نبود، شرکتش به نام Beatnik که در زمينه ساخت سينتيسايزرهاي نرمافزاري کار ميکند، در جريان از بين رفتن حباب دات کام آن سالها ورشکسته ميشد.
در ۱۹۹۴ گوشي نوکيا ۲۱۱۰ اولين موبايلي بود که زنگ نوکيا والتز به عنوان زنگ پيشفرض برروي آن نصب شدهبود. توماس دالبي ميگويد تبديل يک آهنگ به زنگ پوليفونيک در آن روزها، ابتکار و ايدهاي بسيار ارزشمند بود و حتي امروزه هم شنيدن زنگهاي پوليفونيک براي کاربران گوشنوازتر از آهنگهاي mp3 است.
اگرچه اين روزها انواع و اقسام ايميلهاي ايراني ايجاد شده و حتي شايد در حد نام بسياري از کاربران اينترنت با آنها آشنايي داشته باشند اما با اين وجود همچنان اي ميلهاي رايج و پرمصرف در ميان کاربران ايميلهاي خارجي مانند ياهو و جيميل هستند.
بنا بر اظهارات اخير دبير شوراي عالي فضاي مجازي گاه ديده مي شود که در ميان مسوولان رده بالا نيز عدهاي از ايميلهايي با آدرس ياهو يا جيميل استفاده ميکنند که اين نکته جاي بحث بسيار دارد چراکه مدتهاست تمام سازمانهاي دولتي موظف شدهاند که ميزباني سايت خود را به داخل کشور منتقل کنند و تمام آنها نيز براي کارمندان خود صندوقهاي پست الکترونيکي داخلي و خاص سازمان را طراحي کردهاند.
حال چه ميشود که با وجود تمام اين تلاشها يک مدير و مسوول مملکت که به هرحال به اسناد و اطلاعات مهم کشور دسترسي دارد بدون در نظر گرفتن مباحث امنيتي به استفاده از ياهو پرداخته و يا کاربران عادي در 95 درصد موارد استفاده ازا يميلهاي خارجي را ترجيح مي دهند؟
ادامه مطلب...
بزرگترين سايتهاي اشتراکگذاري فيلمهاي برهنة زنان و مردان براي يهوديان است و اين افراد در «ايالات متّحده»، «روسيه»، «آلمان»، «فرانسه»، «اسرائيل»، و «چين» زندگي ميکنند. اين سايتها و مجلّات، قسمتي از درآمد خود را براي رژيم صهيونيسمي ميفرستند!
آيا به اين فکر کردهايد که چه کساني صاحب امتياز کمپانيهاي بزرگ پورنوسازي، مجلّههاي پورنو و زرد هستند؟ شما بدون تحقيق و دقّت بالا نميتوانيد متوجّه اين توطئه بزرگ شويد. صنعت پورنو، فرزند مشترک زرسالاران يهود و بيماران جنسي است.
يکي از موضوعات هميشه مطرح در مورد صهيونيسم، بحث جريانسازيهايي است که صهيونيسم جهاني با کمک ابزارهاي مختلف در جهان به راه مياندازد.
بزرگترين سايتهاي اشتراکگذاري فيلمهاي برهنه زنان و مردان براي يهوديان است و اين افراد در «ايالات متّحده»، «روسيه»، «آلمان»، «فرانسه»، «اسرائيل»، و «چين» زندگي ميکنند. اين سايتها و مجلّات، قسمتي از درآمد خود را براي رژيم صهيونيسمي ميفرستند! اکثر سايتهاي پورنو، جاسوسهاي آژانسهاي اطّلاعاتي هستند و بعد از ورود به چنين سايتهايي، کامپيوتر شما آلوده به نرمافزارهاي مخرّب ميشوند.
ادامه مطلب...
به نقل از قدس آنلاين، در واقع بدنهي اين ليوان يک صفحه نمايش لمسي است که مجهز به تمام امکانات يک دسکتاپ کامپيوتر ميباشد.
به کمک اين ليوان ميتوانيد وبلاگ شخصي خود را به روز کنيد و يا ايميلهاي خود را بخوانيد. اين ليوان براي کساني که در کسب و کارهاي اينترنتي فعال هستند نيز کاربرد بسياري دارد.صفحه نمايش اين ليوان داراي محافظ محکم و نشکن است. انتخاب صفحه نمايش آن نيز براساس سليقهي شخصي افراد قابل تغيير ميباشد.البته کار کردن با کامپيوتر اين ليوان به دليل سطح غيرصاف آن ممکن است کمي براي زمان فعلي دشوار باشد، اما مسلما در آيندهيي نزديک، کار کردن با آن بسيار جذاب خواهد بود.
بر اساس تحقيقات پيشين، بوي زيربغل اطلاعات فراواني را در مورد هويت شخصي، جنسيت و وضعيت سلامتي افراد در اختيار ميگذارد.
تيم علمي مرکز مونل از شيمي آلي تحليلي براي شناسايي وجود ترکيبهاي شيميايي توليدکننده بو در موم گوش استفاده کرد و دريافت مقادير اين ترکيبات بين افراد داراي اصليت آسياي شرقي و قفقاز متفاوت بود. موم گوش با نام علمي cerumen، ترکيبي از ترشحاتي از غدد عرق و همچنين مواد چربي است که از غدد سباسه(چربي) ترشح شدهاند.
گفته ميشود، تغيير کوچک در ژني موسوم به ABCC11 با توليد بوي زيربغل و خشک و مرطوببودن موم گوش مرتبط است.
محققان در اين پروژه موم گوش 16 مرد سالم را که هشت تن از آنها داراي اصليتي قفقازي و هشت نفر ديگر داراي اصليتي آسياي شرقي بودند، جمعآوري و تحليل کردند.
هر نمونه در يک ويال قرار داده شد و براي 30 دقيقه به منظور آزادسازي مولکول هاي هوابرد موسوم به ترکيبات آلي فرار (VOCs) که بسياري از آنها بودار هستند، حرارت ديد.
يک دستگاه جاذب سپس در کلاهک ظرف براي جمعآوري VOCs از مخازن در بسته قرار داده و از روشهاي طيفسنجي کروماتوگرافي توده گاز براي تحليل ترکيبات شيميايي استفاده شد.
اين بررسي نشان داد که 12 ترکيب آلي فرار بطور مداوم در موم گوش همه مردان وجود داشت. اگرچه ميزان اين ترکيبات به عنوان تابعي از پس زمينههاي قومي فرد متفاوت بود که بر اساس آن قفقازيها از مقادير بيشتري از اين ترکيبات نسبت به نمونههاي آسياي شرقي (11 مورد از 12 ترکيب) برخوردار بودند.
ادامه مطلب...
اين آسمان خراش که در شهر گوانجو چين واقع شده است سبز ترين برج ساخته شده توسط بشر است. در هنگام طراحي قرار بود که اين ساختمان تمام انرژي مورد نيازش راخودش تامين کند و انرژي مازاد را نيز به دولت چين بفروشد.
اين ساختمان انرژيش را از توربين هاي بادي که در ميان آن جاس
رييس کتابخانه واتيکان مي گويد: "با افزودن سه هزار دست نوشته به گنجينه ديجيتال، پيش بيني مي کنيم تا چهار سال آينده به مرز پانزده هزار دست نوشته ديجيتال از مجموع هشتاد هزار دست نوشته موجود برسيم. اين موفقيت بزرگي در زمينه حفظ و گسترش دانش در خدمت به فرهنگ و تمام دنيا است "
بعد از ديجيتال شدن اسناد قرار است آنها در سايت کتابخانه ي واتيکان بارگزاري شود تا راحتر مورد استفاده کارشناسان قرار گيرد.