مسئله ديگري که منجر به تأخير در اين پروژه شده، نزديکي انتخابات محلي آتن است که ماه آينده برگزار خواهد شد.
آريس استيليوتوپولوس، وزير امور ديني و آموزش يونان که در انتظار انتخاب شدن به عنوان شهردار آتن است، خواستار برگزاري رفراندوم براي ساخت مسجد در آتن شده است.
اين در حالي است که استيليوتوپولوس پيش از آنکه وزير شود، صراحتاً با ساخت يک مسجد در منطقه «وتانيکوس» آتن موافقت کرده بود.
البته چندي پيش يورگوس کاميليس، شهردار فعلي آتن، استيليوتوپولوس را به رفتارهاي متناقض و برقراري روابط دوستانه با راستگرايان افراطي و نقض کردن گفتههاي خود متهم کرده است.
بنابر گزارشها، استيليوتوپولوس اعلام کرده است که مردم بايد در مورد وجود مسجد تصميم بگيرند، اما به شيوه راستگرايان اضافه کرده که آتن ديگر جايي براي پناهندگان (اشاره به مسلمانان) ندارد.
شهر آتن زماني تعداد زيادي مسجد داشت که از دوران امپراتوري عثمانيها به جاي مانده بودند، اما پس از استقلال يونان و به ويژه پس از معاوضه مسيحيان ترکيه و مسلمانان يونان، بسياري از اين مساجد تعطيل شدند و يا به منظورهاي ديگري مورد استفاده قرار گرفتند.
با وجود اين، مذاکرات از سوي ترکها براي ساخت يک مسجد در آتن ادامه داشت که در سال 1851 و 1890 ميلادي از سوي مقامات آتني رد شد. تلاشهاي مصر نيز براي ساخت مسجد در سال 1934 متوقف شد.
در سال 2000 و همزمان با برگزاري بازيهاي المپيک در آتن، تلاشهاي جديدي براي ساخت يک مرکز اسلامي آغاز و مجدداً با مخالفت مسئولان متوقف شد. ساخت مسجد براي چندمين بار در سال 2006 به يک مسئله تبديل شد، اما «ماکيس وريديس»، وزير زيرساخت يونان در آن زمان مايل به پيگيري اين طرح نبود.
سرانجام در تابستان سال گذشته، مناقصه براي ساخت مسجد آتن برگزار شد که با مخالفتهاي شديد گروههاي راستگرا در اين کشور مواجه شده که اعتراضهاي خشونتآميزي را عليه ساخت مسجد به راه مياندازند.
مسلمانان آتن اکنون منتظر آن هستند که ببينند پس از روي کار آمدن شهردار جديد، پروژه ساخت مسجد آتن به کجا خواهد رسيد.
!
بيتوته/ رفتار ماست که شخصيت فرزندانمان را شکل مي دهد و استفاده از اصول روانشناسي در تربيت کودکان بايد مد نظر هر پدر و مادري باشد . شما در برابر او مسئول هستيد ، پس وقت بيشتري بگذاريد و اين نکات را به خاطر بسپاريد .
تحقيقات نشان مي دهند که برخي عبارات مثبتي که ما به کودکان مي گوييم ، در واقع بسيار مخرب هستند. باوجود اينکه نيت بدي نداريم، اما با بکار بردن اين جملات باعث مي شويم که کودکان به آنچه که واقعا هستند باور نداشته باشند. بعضي از جملات ما گول زننده اند و باعث مي شوند کودک کمترين تلاش ممکن را براي کاري انجام دهد و يا در زمان سخت شدن کاري آنرا رها کند.
اينجا يک ليست از 10 عبارتي داريم که شما بايد همين حالا از دايره لغات خود حذف کنيد. همچنين در کنار اين عبارات ما عبارات پيشنهادي به شما معرفي مي کنيم که شما با استفاده از اين عبارات بتوانيد انگيزه دروني و اشتياق کودک را تحريک کنيد.
"کارت خوب بود"
اين جمله معمولا مکررا براي کارهايي استفاده مي شود که کودک در انجامش واقعا تلاشي نکرده، با بکار بردن اين عبارت به او ياد مي دهيد که هرچيزي که مامان يا بابا بگويد " کار خوب " است( يعني فقط در زماني که پدر ومادر بگويند خوب است)
به جاي آن بگوييد " تو واقعا براي آن سخت تلاش کردي!" با تکيه روي تلاش کردن ،به او ياد مي دهيم که تلاش از نتيجه مهمتر است. اين به کودک ياد مي دهد که در زمان روبرو شدن با يک کار سخت ، پافشاري بيشتري در انجام آن از خود نشان دهد و به شکست به ديد يک گام به سوي موفقيت نگاه کند.
ادامه مطلب...
«شيل» وزير مختار انگليس درباره امنيتي که اميرکبير ايجاد کرد، مي نويسد: «راه ها که تا به حال از دسته دزدان پر بود از وجود آنان پاک شد. کاروان ها آسوده از هر گزندي به مقصد خويش روانند، تجارت که پيش از اين تقريبا از بين رفته بود رونق گرفت و... رويه عادلانه و درستي که برقرار گشته، اگر خوي سربازان را تغيير نداده باشد، دست کم در رفتارشان موثر افتاده؛ پيش از اين هر روز ميان سربازان ومردم منازعه برپا مي شد و به خونريزي مي کشيد اما اکنون نظم صحيحي وجود دارد و مردم در ايمني و پناه به سر مي برند.»«صدراعظم برتر»
»
«اهميت فضاي مجازي به اندازه اهميت انقلاب اسلامي است»! عمق استراتژيک اين جمله راهبردي را فقط گوينده آن ميداند، کسي که ميگويد: «اگر ميتوانستم خودم مسئوليت اين شورا را به عهده ميگرفتم»، ولي امر مسلمين و نائب برحق امام زمان (عج) است.
"روح الله مؤمن نسب" در يادداشتي که در روزنامه جوان منتشر شده، افزوده است: شايد بتوان مدعي شد، فرمان تأسيس قدرتمندترين نهاد فضاي مجازي در ميان کشورهاي جهان، از مظلومترين فرامين امام خامنهاي است؛ فرماني که مخاطبان آن از سال 1390 موظف شدند نهادي را بنا کنند که «سرمايه گذاري وسيع و هدفمند در جهت بهره گيري حداکثري از فرصت ها» و «برنامه ريزي و هماهنگي مستمر به منظور صيانت از آسيب هاي ناشي از اينترنت» با تمام قدرت دنبال کند.
ترکيب اعضاء اين شورا نشان ميدهد فضاي مجازي از نگاه امام، ساحت ديگري است از فضاي واقعي و همه بخش هاي کشور بايد از هر بعدي آن را در حد و قامت فضاي واقعي مورد توجه قرار دهند.
ادامه مطلب...
<< | >> |
هر بار اين معامله شکل عجيبتري به خود ميگيرد. اينستگرام يک شبکهي اجتماعي عظيم با محوريت تصوير و ويدئو بود که فيسبوک با خريداري آن به استقلالش پايان داد؛ پيغامرسان واتساپ رشد فوقالعاده سريعي را به خود ديده بود، اما همچنان به نصف تعداد کاربران مسنجر فيسبوک رسيده بود و البته استراتژي تجاري بلند مدتي را نيز در دستور کار خود نداشته و تنها 52 کارمند را در اختيار خود داشت؛ با اين وجود گران قيمتترين تصاحب تاريخ معاملات اينچنيني را رقم زد. در نهايت نيز صرف دو ميليارد دلار هزينه براي تصاحب کمپاني Oculus Rift که بر يک صنعت کاملاً جداگانه يعني بازيهاي ويدئويي متمرکز بود و حتي تاکنون يک محصول تجاري را نيز عرضه نکرده، همه و همه سؤالات بيپاياني را از استراتژي گسيختهي فيسبوک در ذهن ايجاد ميکند.
به نظر ميرسد تمامي کساني که در اين خصوص مورد سؤال قرار ميگيرند، تنها با پاسخهايي مبهم سعي در باز نمودن جريان از سر خود دارند. براي نمونه گفته ميشود که واتساپ بدليل وابستگي نزديک به شماره تلفن اشخاص، پتانسيل ارائهي دسترسي به يک ميليارد کاربر جديد را براي فيسبوک در کشورهاي در حال توسعه رقم خواهد زد؛ يا Oculus Rift قادر است پاي شبکهي اجتماعي فيسبوک را به بخش بازيهاي رايانهاي باز نموده يا حتي تجربهاي از يک شبکهي واقعيت مجازي را براي کاربران حوزهي فعاليت خود به ارمغان آورد. در همين حالت تنها گمانهزني موجود در زمان تصاحب اينستگرام در آن زمان، پرداخت يک ميليارد دلار براي بهبود قابليت اشتراکگذاري تصاوير شبکهي اجتماعي فيسبوک بود.
به شکل غافلگيرکنندهاي تمامي حدس و گمانهاي ارائه شده منطقي به نظر ميرسند. فيسبوک به سادگي قادر است هر زمان که بخواهد و با هر سرعتي که تکنولوژي به پيش رود، با استفاده از خريدهاي خود هر يک از اين اقدامات را به انجام برساند. اما مشکل از همينجا آغاز ميشود؛ تمامي حدس و گمانهاي ارائه شده در پاسخ به "چرا"ي غلطي ساخته و پرداخته شدهاند. سؤال اصلي اين نيست که فيسبوک رؤياي اجراي چه پروژهاي را از طريق خريدهاي به ظاهر منقطع و بيربط با يکديگر دارد؛ بلکه سؤال اين است که چرا اين کمپاني به فکر خريد کمپانيهايي بيربط با حوزهي فعاليت خود آن هم با قيمتهاي فراتر از ارزش واقعي افتاده است؟
ادامه مطلب...
مطمئنا شما هم تا به حال به معناي نام کمپاني بزرگ کره اي «سامسونگ» فکر نکردهايد. به واقع معني کلمه سامسونگ چيست؟ ميزان نفوذ تکنولوژي در زندگي روزانهي ما به طور خزنده اي در حال افزايش است. همچنين افزايش تعداد گجت هاي الکترونيکي که سال به سال بيشتر ميشوند، باعث ميشود که رفته رفته تکنولوژي در تار و پود زندگي ما عجين شود.
اين رشد سريع تکنولوژي ميتواند شامل بزرگ و بزرگتر شدن تلويزيونها، بزرگتر و قويتر شدن اسمارت فون ها، افزايش تعداد تبلت ها و ساعتهاي هوشمند جديد باشد. در حال حاضر يکي از موفقترين شرکتها در زمينهي الکترونيک، سامسونگ است. نامي که شما آن را تنها در زمينهي تلويزيون نشنيدهايد؛ بلکه آن را در عرصه هاي مختلف نظير تلفنهاي همراه و تبلت ها به وفور شنيدهايد. سامسونگ نامي کاملاً آشنا براي علاقهمندان به تکنولوژي است. اما آيا ميدانستيد که «سامسونگ» معنايي حقيقي دارد؟ البته تشخيص معناي اين کلمه کمي سخت ميباشد چرا که اصليت اين کلمه کره اي است.
سامسونگ شرکتي است که در جنوب کشور کرهي جنوبي يعني در سئول، پايتخت اين کشور واقع شده است و کاملاً هويداست که اين کلمه به طور خالص کره اي ميباشد. در واقع «سامسونگ» از دو بخش «سام» و «سونگ» تشکيل شده که هر کدام معناي مستقلي دارند. «سام» به معناي «سه» و «سونگ» به معناي «ستاره» است. پس ميتوان کلمهي «سامسونگ» را به «سه ستاره» در زبان فارسي ترجمه کرد. بخش «سام» اين نماد کره اي بيانگر «بزرگ، قدرتمند و فراوان» و «سونگ» آن بيانگر «ابدي و جاودانه» ميباشد. به طور خلاصه ميتوان گفت که در DNA سامسونگ صفاتي مانند بزرگ، قدرتمند، فراوان و جاودانه قرار دارد.
در واقع اين سه ستاره نمايانگر لوگوي اصلي اين شرکت در 30 سال ابتدايي آن به حساب ميآيد؛ يعني درست زماني که سامسونگ فعاليت خود را در زمينه املاک شروع کرده بود. اما حالا سامسونگ بيش از 236 هزار کارمند در 29 کشور مختلف جهان استخدام کرده است (به غير از خود کشور کرهي جنوبي) و در حال حاضر اين کمپاني کره اي جزو 10 برند معتبر جهاني شناخته ميشود
پژوهشگران در دانشگاه Lancaster انگلستان با توجه به روشي که در بدن انسان براي ارتباط دائمي بين شش ها و قلب به کار گرفته شده است، نوآوري کرده اند که در آن يک الگوريتم بسيار پيشرفته و انعطاف پذير ساخته شده است که با روشهاي معمولي رمزگشايي قابل شکستن نيست. امروزه ميتوان اطلاعات را با روشهاي بسياري با استفاده از الگوريتمهاي متفاوت رمزگذاري کرد اما سوال هميشگي اين است که اين الگوريتم ها تا چه حد قادر به حفظ امنيت اطلاعات رمزگذاري شده هستند.
برخي از الگوريتم ها براي رمزگذاري اطلاعات از يک کليد استفاده ميکنند که ميتوان با استفاده از همين کليد به رمزگشايي اطلاعات نيز پرداخت. الگوريتم ها عموما از مجموعهاي از قوانين ساده براي توليد اين کليدها استفاده ميکنند که البته به دليل استفاده از همين قوانين تعداد آن ها نيز محدود – البته بسيار بزرگ و محدود- است. نتيجهي اين محدوديت اين است که با در اختيار داشتن يک رايانهي به اندازهي کافي قدرتمند و زمان کافي ميتوان همواره هر نوع رمزگذاري را در نهايت گشود.
پژوهشي که توسط دکتر Tomislav Stankovski هدايت ميشد موفق شده است که روشي را براي رمزگذاري ابداع کند که قادر به رمزگذاري و ايجاد تعداد نامحدودي از کليدها است، در نتيجه با استفاده از اين الگوريتم ميتوان ارتباطات بسيار امني را داشت. منبع الهام گيري اين پژوهشگران براي ابداع چنين الگوريتيمي آناتومي بدن انسان بوده است.
در طبيعت سامانههاي مختلف ارگانيسمهاي زنده در ارتباط و برهمکنش با يکديگر قرار دارند و بين يکديگر ماده و انرژي را تبادل ميکنند. برهمکنش موجود بين اين سامانه ها ( براي مثال قلب و شش ها) ميتواند توسط تابعي جفت شده (coupling function) توصيف شود.
به جاي تکيه بر يک سامانهي تکي براي رمز گذاري اين پژوهشگران نيز تصميم گرفتند از دو سامانه بهره ببرند که تابعي جفت شده نقش کليد بين آن ها را بازي ميکرد. اگرچه استفاده از چنين روشي بسيار دشوار است اما ميتوان با استفاده از اين روش به ساخت کليدهاي بي نهايت زيادي پرداخت که اين به معني مشکلات زياد نفوذگران و رمزگشايي غير مجاز اطلاعات خواهد بود.
براي کساني که بيشتر ميخواهند بدانند در ادامه نحوهي عملکرد اين روش را توضيح ميدهيم. در ابتدا سيگنالهاي داده به فرستنده ميرسند و به عنوان پارامتري در تابع جفتي بين دو سامانهي خودمختار قرار ميگيرند که هر دو در فرستنده قرار گرفته اند. اين دو سيگنال توليد شده سپس با استفاده از يک کانال عمومي فرستاده ميشوند و پس از رسيدن به انتهاي ديگر مسير با گيرنده هماهنگ ميشوند که اين با استفاده از يک کليد محرمانه حاوي اطلاعات تابع جفتي امکان پذير ميشود. در نتيجه الگوريتم ميتواند پارامترهاي اصلي را استنتاج کرده و به بازگشايي رمز اطلاعات بپردازد.
به گفتهي دانشمندان اين روش نسبت به وجود نويزها بسيار مقاوم است در نتيجه ميتوان اطلاعات را به صورت چند سيگنال همزمان فرستاد و ضمنا اين روش از انعطاف زيادي برخوردار است که ميتوان آن را در کاربرهاي مختلفي مورد استفاده قرار داد.
بر اساس مطالعه جديد، قرار گرفتن قلب فضانوردان در معرض ريزگرانش فضا براي مدتهاي طولاني، موجب کرويتر شدن اين عضو از بدن آنها ميشود، اين يافتهها گام مهمي به سوي درک اين موضوع است که چگونه يک سفر فضايي ۱۸ ماهه يا بيشتر بر سلامتي قلب فضانوردان اثر ميگذارد.
قلب در فضا حدود ۹٫۴ درصد کرويتر ميشود و اين تغيير شبيه به آن چيزي است که دانشمندان در اين پروژه با مدلهاي رياضياتي پيشرفته خود پيشبيني کرده بودند. بر اساس يافتههاي آنها، شکل کرويتر قلب فضانوردان موقتي است زيرا اين اندام مدتي کوتاه پس از بازگشت به زمين به شکل عادي خود بازميگردد.
جيمز تامس، از گروه «تصويربرداري قلب و عروق رابرت و سوزان تاميش» و دانشمند ارشد فراصوت ناسا بر اين باور است، قلب در فضا به سختي کار نميکند و اين موضوع موجب از دسترفتن حجم عضله ميشود و ميتواند عواقب جدي را پس از بازگشت به زمين به دنبال داشته باشد.
محققان مدعياند آگاهي از ميزان و نوع تمريني که فضانوردان براي سالم نگهداشتن قلب نياز دارند، براي تضمين ايمني آنها در پروازهاي طولانيمدت مانند سفر به مريخ موضوعي حائزاهميت به شمار ميآيد.
ميوه اي داراي طبع گرم و خشک است و به علت خواص فوق العاده آن که در زير آمده، به ميوه ي بهشتي معروف است:
خواص دارويي انجير:
بر اساس تحقيقات انجام شده، برگهاي درخت انجير بدليل داشتن خصوصيات مدر بودن، تسکين دهندگي و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته و دم کرده برگ درخت انجير مسکن بوده و براي معالجه سرفه تجويز شدهاست. ميوه انجير براي نرم کردن سينه و روده و داراي خاصيت ويژهاي ميباشد. جوشانده انجير در التهاب دستگاه تنفسي و غرغره کردن آن براي گلو درد و سرماخوردگي مفيد بوده و عفونتهاي لثه را نيز درمان ميکند. خوردن انجير تازه و خشک سبب لينت مزاج و يبوست مزمن را درمان ميکند و در طب جديد شربتي براي رفع بيماريهاي يبوست کودکان تهيه شدهاست.
فوايد انجير:
۱- کاهش فشار خون
انجير منبع خوب پتاسيم مي باشد و همان طور که مي دانيم، پتاسيم، عنصري است که براي کنترل فشار خون به کار مي رود. کمبود پتاسيم، مخصوصا وقتي که غذاها داراي مقدار زيادي سديم(نمک) باشند، مي تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.
۲- کاهش وزن
انجير، منبع خوبي از فيبرهاي غذايي مي باشد. فيبر، اثر مفيدي بر کاهش وزن دارد و گرسنگي را به تاخير مي اندازد.
۳- جلوگيري از سرطان سينه
به خاطر داشتن فيبر بالا، از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري مي کند.
۴- بالا برنده تراکم استخوان
انجير داراي مقدار زيادي کلسيم(۷۹ ميلي گرم در ۲۲۴ گرم انجير) مي باشد. تحقيقات نشان داده است که کلسيم در انجير به همان اندازه کلسيم موجود در شير مي باشد.
کلسيم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده است. به علاوه، پتاسيم موجود در انجير، دفع ادراري کلسيم را کاهش مي دهد. پس انجير يکي از بهترين ها براي افزايش تراکم استخوان مي باشد و از پوکي استخوان جلوگيري مي کند.
۵- جلوگيري از ضعف عضلات
مطالعات نشان داده است که افرادي که روزانه ۳ عدد يا بيشتر ميوه مصرف مي کنند، ضعف و انحطاط عضلاني کمتري دارند.
۶- انجير منبع خوبي از منيزيم نيز مي باشد.
۷- ملين و ضد يبوست است.
۸- به بهبود سرفه و نفس کشيدن راحت کمک مي کند.
۹- انجير تازه مقدار کمي ويتامين C دارد و بهترين منبع(نسبت به ديگر ميوه ها) ويتامين B6 مي باشد.
۱۰- انجير براي هضم بهتر غذا بسيار مفيد است. براي کم خوني مفيد است.
۱۱- انجير براي افراد داراي کلسترول بالا و اسيد اوريک بالا ، بسيار مفيد است.
۱۲- تشنگي را از بين مي برد.
۱۳- انجير به عنوان دارويي براي توليد انرژي و قوي شدن به کار مي رود.
۱۴- انجير براي افرادي که رشد غير طبيعي دارند، بسيار مفيد مي باشد.
۱۵- از سرطان روده جلوگيري مي کند. انجير جلوي رشد سلول هاي سرطاني را مي گيرد.
۱۶- آنتي اکسيدان زيادي نسبت به ساير ميوه ها دارد.
۱۷- امگا ۳ و امگا ۶ دارد. پس براي سيستم اعصاب، مغز و قلب بسيار مفيد مي باشد.
۱8- انجير براي بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگي، معده درد، ورم چرکي(آبسه) ، بيماري هاي ريوي و بيماري هاي مقاربتي مفيد است.