نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

شايد تا به امروز تصور مي‌کرديد که فرقي نمي‌کند که کارکترها فارسي باشند يا انگليسي، هر کارکتر يک فضاي مشخص را اشغال مي‌کند. احتمالاً متوجه شده‌ايد که محدوديت تعداد کارکترها در پيامک‌هاي فارسي تقريباً نصف کارکترها در پيامک‌هاي انگليسي است. حال اين پرسش مطرح مي‌شود که چرا کارکترهاي فارسي بيشتر از انگليسي فضا اشغال مي‌کنند؟

براي آزمايش اين موضوع يک فايل متني توسط نرم‌افزاري همچون Notepad ايجاد کنيد و در آن يک کارکتر انگليسي مانند a را وارد نماييد و فايل را سيو کنيد حجم اين فايل ۱ بايت خواهد بود. اين آزمايش را با يک کارکتر فارسي مانند «ب» تکرار کنيد؛ اين بار حجم فايل ۲ بايت خواهد بود. دليل اين موضوع چيست؟ چرا کارکترهاي فارسي فضاي بيشتري را نسبت به کارکترهاي انگليسي اشغال مي‌کنند؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

تکنولوژي يکي از اصلي‌ترين ارکان جامعه‌‌هاي مدرن است، جوامعي که با گذشت زمان سطح عمومي دانش در آن‌ها بالا مي‌رود و تعريف سواد در آن‌ها تغيير مي‌کند. چند سال پيش دانستن زبان انگليسي و آشنايي با نحوه کار با کامپيوترها بعنوان يک امتياز براي افراد محسوب مي‌شد درحاليکه در جامعه امروز ندانستن اين موضوعات کم‌سوادي است و دانستنشان از ملزومات موقعيت اجتماعي بهتر است.

تغيير سريع دنياي اطراف و ترکيب بيشتر و بيشتر دنياي واقعي با جهان صفر و يک‌ها، برگ برنده آينده را به دست کساني مي‌دهد که افسار دنياي ديجيتال را به دست بگيرند. فارغ از رشته تحصيلي، کدنويسي ابزار قدرتمند نسل آينده است. ابزاري که ديگر نه تنها مختص نردهاي کامپيوتري نخواهد بود بلکه هر کسي بنا به مقتضات رشته‌اش بايد از آن بهره ببرد. با استناد به اين واقعيت، کشورهاي توسعه يافته جهان در تلاش براي آموزش کدنويسي به سنين پايين‌تر هستند و دانشگاه را سال‌هاي استفاده از اين توانايي و نه يادگيري آن مي‌دانند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |


مهندسين ايراني هميشه در ميان برترين ها جاداشته اند و معمولا مي توانند به راحتي جوايز مسابقات مختلف را کسب کنند. طراحي خودرو يکي از زمينه هاي کاري است که در ميان جوانان ايراني علاقمندان بسياري دارد و چند ماه يکبار طرحي از ميان کارهاي مهندسين ايراني در جشنواره هاي مختلف برگزيده مي شود.
"خودروي کوسه" طرحي متفاوت و جالب است که چندي پيش توانست در تعدادي از مسابقات جهاني به عنوان طرح برگزيده انتخاب شود. اين خودرو توسط فردي به نام "امين عينکيان" طراحي شده است و حالت خاص و اسم منحصر به فردش همه را به وجد مي آورد.
اين خودرو قصد دارد استفاده بهينه اي از نيروي روبروي خودرو کند. بدنه خودرو به گونه اي ساخته خواهد شد که در جلوي آن سوراخي بزرگ براي ورود هوا وجود دارد ولي اين هواي به جاي بلند کردن خودرو از روي زمين يا گرفتن سرعت آن، از پشت خودرو خارج شده و سرعت آن را افزايش مي دهد.
همانطور که از نام اين خودرو برمي آيد، ايده اصلي از روي حرکت کوسه گرفته شده است و البته قابليت حرکت درون آب را نيز براي خودروي "کوسه" ايجاد نموده. اين طرح قرار است در آينده خودرويي دو نفره براي گردشگران باشد تا از رانندگي کردن در آب هم لذت کافي را ببرند. روي زمين هم اين خودرو سرعتي مانند برق دارد و مي تواند رکوردهاي سرعت را جابه جا کند.
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

آيا تا کنون از خود پرسيده ايد هنگامي که آنلاين هستيد، چه ميزان اطلاعات درباره شما روي اينترنت قابل دسترسي است؟ اگر به اين موضوع مي انديشيد که در کمال امنيت در پست سيستم خود نشسته و در حال وب گردي هستيد، کاملا در اشتباهيد. print نسخه قابل چاپ

به گزارش گروه "رسانه‌هاي ديگر" خبرگزاري تسنيم، آيا تا کنون از خود پرسيده ايد هنگامي که آنلاين هستيد، چه ميزان اطلاعات درباره شما روي اينترنت قابل دسترسي است؟ اگر به اين موضوع مي انديشيد که در کمال امنيت در پست سيستم خود نشسته و در حال وب گردي هستيد، کاملا در اشتباهيد. بگذاريد به شما نشان دهيم چه اطلاعاتي از شما به سادگي در دسترس است.
شايد تا کنون بارها و بارها در خصوص زمينه هاي افشا شدن و سرقت اطلاعات در فضاي سايبري شنيده باشيد و هشدارهاي بسياري درباره نگهداري از اطلاعات بر اينترنت به شما داده شده باشد. برخي از کاربران اين هشدارها را جدي مي گيرند و برخي ديگر خير.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

اگر چه بسياري از مرورگرها قابليتي براي مقابله با ردگيري فعاليت هاي کاربران از سوي وب سايت ها را در بر دارند، اما به تازگي افزونه‌اي نيز براي تکميل اين قابليت طراحي شده است.
با توجه به اينکه برخي وب سايت‌ها و شرکت‌هاي تبليغاتي آنلاين مي‌توانند امکانات مقابله با ردگيري مرورگرها را نيز دور بزنند و اطلاعات شخصي کاربران را بدون اجازه آنها جمع آوري کنند، بنياد Electronic Frontier در آمريکا افزونه اي را براي استفاده در مرورگرهاي کروم و فايرفاکس طراحي کرده که با تجزيه و تحليل سايت ها متوجه ماهيت فعاليت آنها شده و جلوي نقض حريم شخصي کاربران را مي گيرد.

در صورتي که سايتي فعاليت تبليغاتي مضر داشته باشد و داده‌هاي شخصي افراد را بدون رضايت و هشدار قبلي جمع آوري کند، اين افزونه جلوي فعاليت آن را مي‌گيرد. البته اين افزونه هرگز به طور خودکار آگهي‌ها را بلوکه نمي‌کند و تصميم گيري نهايي در اين مورد بر عهده کاربر است.

امکان تهيه ليست سفيد و سياه از سايت‌هاي سالم و مخرب، از جمله ديگر امکانات افزونه ياد شده است. اين افزونه کماکان در دست بررسي و آزمايش است و نسخه نهايي آن آماده نشده است.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

John McAfee، موسس کمپاني مک آفي و آنتي ويروس معروف اين کمپاني، اعلام کرده که با ارائه نرم افزار گفتگوي اينترنتي Chadder قصد دارد تا محيطي ايمن و رمز نگاري شده براي کاربران در سطح اينترنت ايجاد کند و کسي نتواند پابرهنه به داخل گفتگوي آن ها بپرد! گفته مي شود Chadder به قدري ايمن است که حتي خود کمپاني سازنده هم نمي تواند پيغام ها را بخواند! Chadder حاصل همکاري کمپاني جان مک آفي با نام Future Tense يک استارت آپ به نام Etransfr است و در طراحي آن سعي شده تا سادگي استفاده و سبک بودن آن رعايت شود. Chadder از کليد رمزنگاري عمومي (Public Key) براي غير قابل خواندن کردن اطلاعات استفاده مي کند و پيچيدگي هاي انتقال استاندارد هاي رمز نگاري به همراه هر پيغام را ندارد. پيغام در نرم افزار رمز نگاري شده و پس از رسيدن به مقصد رمز گشايي مي شود. اين نرم افزار در حال حاضر براي اندرويد و ويندوز فون در دسترس است و قرار است و نسخه iOS ان نيز مراحل تست را پشت سر مي گذارد.
خوشبختانه براي داشتن اين برنامه نيازي نيست جاي دوري برويد، زيرا نسخه اندرويدي اين نرم افزار در بخش دانلود سايت سخت افزار قرار داده شده که از بخش پيوست همين مطلب مي توانيد آن را دانلود کنيد.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

موضوع فيلترينگ در کشور ما از جمله مسايل داغي است که همچنان مخالفان و موافقان دو آتشه دارد. با آغاز به کار دولت يازدهم اما گويي پديده فيلترينگ و شيوه اجراي آن وارد مرحله جديدي شده است.

به هر تقدير دولتي‌ها در اقدامي هماهنگ هر کدام صفحه‌اي در شبکه‌هاي اجتماعي فيلتر شده ايجاد کردند و از آن طريق به اطلاع‌رساني، پاسخ و دريافت نظرات بخشي از کاربران حاضر در اين محيط پرداختند. اين موضوع حساسيت‌هاي طرف مقابل را نيز افزايش داد. به اين ترتيب موج جديدي از فيلترينگ و سخت‌گيري‌ها آغاز شد.
کار به جايي رسيد که رييس پليس کشور نيز از مسوولان حاضر در سايت‌هاي فيلتر شده (نقل به مضمون) خواست تا به گونه‌اي رفتار نکنند که براي مردم سوال ايجاد شود که آيا خود مسوولان که بايد الگو باشند به قوانين احترام نگذاشته و آنها را مي‌شکنند.
خارج از موضوع اختلاف نظر مسوولان دولتي با مسوولان قضايي و مجلسي در خصوص فيلترينگ و روش‌هاي اجراي آن، اين روزها شاهد يک مقوله جالب ديگر نيز در کشور هستيم و آن ازدياد قابل ملاحظه سايت‌هاي شناسنامه‌دار فروش فيلترشکن و VPN است.
جريان عرضه فيلترشکن‌ها تاکنون سوژه گزارش رسانه‌هاي زيادي شده که با تعجب چگونگي و چرايي فعاليت اين قبيل سايت‌ها را زير سوال برده‌اند.
به هر حال خوب يا بد ما در کشور و در شرايطي زندگي مي‌کنيم که هم به موجب قانون فيلتر مي‌کنيم و هم بنا بر دلايل بي‌پاسخي فيلترشکن مي‌فروشيم. لذا گويي در اين ميان سودهاي کلاني قرار است به جيب برخي اشخاص و شرکت‌ها سرازير شود که با فروش فيلترشکن و ‌VPN به کاربران روزهاي خوشي را سپري مي‌کنند.
فعلا که هر سرويسي که در کشور فراگير شده و بنا بر مصالحي فيلتر مي‌شود، بخش ديگري از کاربران را به سمت آشنايي و استفاده از فيلترشکن‌ها هدايت مي‌کند. از اين رو بايد ديد آيا مسوولان براي اين بخش از نتايج تصميمات خود يعني فيلتر کردن از يک سو و ايجاد بازار پرسود فروشندگان ابزار دور زدن قانون، تدابيري دارند يا نه؟

نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

  شرکت‌کنندگان در کنفرانس جهاني Netmundial در سائوپائولوي برزيل امنيت دنياي سايبر و جاسوسي از کاربران اينترنت را مهم‌ترين دغدغه‌هاي خود عنوان کردند.
به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)، تداوم دسترسي بدون تبعيض و برابر به اينترنت دغدغه مهم ديگري بود که در بين شرکت‌کنندگان در اين کنفرانس در مورد آينده جهان مجازي وجود داشت. هدف اصلي حضار آن بود که راه‌هاي مشترکي براي تضمين آينده اينترنت بيابند.
در جريان برگزاري اين کنفرانس که با حضور سياستمداران، دانشگاهيان، صاحبان مشاغل و چهره‌هاي برجسته دنياي فناوري مانند تيم برنرزلي همراه شد، نحوه صحيح مديريت اينترنت با توجه به افشاي برنامه‌هاي جاسوسي خطرناکي همچون پريسم نيز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
عده زيادي از شرکت‌کنندگان در اين کنفرانس تصريح کردند اعتماد عمومي به اينترنت به علت افشاي جاسوسي‌هاي دولت آمريکا تضعيف شده و اقداماتي از اين دست بايد متوقف شود. آنان از دولت‌هاي جهان خواستند تا براي حفظ حريم شخصي شهروندان خود در فضاي مجازي بيشتر تلاش کنند.
افزايش همکاري براي مقابله با جرائم سايبري و تهديدات موجود در فضاي ديجيتال ميان دولت‌ها، بخش خصوصي، جامعه مدني، دانشگاهيان و شرکت‌هاي فناوري نيز مورد تاکيد حضار قرار گرفت.
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 
پليس فتا/ اين Malware توسط محققان شرکت ESET کشف شده است که براي آلوده کردن موبايل هاي اندرويدي و نيز براي انجام حملاتي مانند حملات Trojan ها طراحي شده است.
پس از آلودگي، Malware به SMS ها دسترسي پيدا مي کند و آنها را براي مخاطبان قرباني ارسال مي کند . از طريق Message سوالي مي فرستد مبني بر اينکه " آيا اين عکس متعلق به شماست؟" که حاوي يک لينک است و بلافاصله پس از اينکه مخاطب مي خواهد به سوال پاسخ دهد يک فايل مخرب دانلود و نصب مي شود و اطلاعات مخاطب را روي يک Remote Server آپلود مي کند، شماره تلفن را در يک سرويس ويژه SMS ثبت مي کند و نيز مي تواند تماس ها را بلاک کند.
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |


  «پايتخت» نام مجموعه طنز تلويزيوني بسيار پرطرفدار در نوروز امسال و همچنين دو سال پيش است که حقيقتا بسياري از خانواده ها را پاي تلويزيون ها نشاند. اين مجموعه را مي توان يکي از برنامه هاي بسيار آموزنده دانست البته نه از آن دسته آموزنده هايي که مانند کتاب گوياي جملات فلسفي و شعارهاي زيبا سعي مي کنند جمله هاي تاثيرگذار را پشت هم رديف کرده و به زور آن ها را به بيننده القا کنند.
اين مجموعه تلاش کرد تا به شکلي نامحسوس، در قالب داستان و شخصيت هاي آن، اسرار يک زندگي باصفا و شيرين را براي مخاطبان بازگو کند. يکي از نقاط قوت و بسيار ارزنده پايتخت، به تصوير کشيدن يک رابطه زناشويي موفق و قدرتمند است. در رسانه اي که از رابطه زن و شوهر چيزي جز جنگ و جدل هاي اعصاب خردکن، خيانت و مخفي کاري هاي پي در پي، چه در مجموعه هاي طنز و چه در مجموعه هاي جدي، چيز ديگري نشان داده نمي شود رابطه «هما» و «نقي» رابطه دل نشيني است نه به سبک خاص مجموعه«خانه سبز» و «همسران» يا بسياري از فيلم هاي سينمايي بلکه به شکل رابطه اي کاملا زميني، واقعي و معمولي.
اين رابطه، الگوي باورپذير براي خانواده هاي معمولي ايراني است که با وجود سختي هاي زندگي، مي خواهند عشقشان را پايدار نگه دارند. «هما» و «نقي» نه زندگي آن چناني دارند و نه امکاناتي خاص، نه در شهر بزرگي زندگي مي کنند و نه اقوام گردن کلفتي دارند و نه خودشان آدم هاي خاصي هستند آن ها آدم هايي کاملا «معمولي» هستند که زندگي خوشي را در کنار هم ساخته اند. اما رازهاي موفقيت اين رابطه خوشايند و پايدار چيست؟



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 ... 22 23 24 25 26 ... 57 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.