نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


زوميت/ در صورتي که اخبار مربوط به بلاياي طبيعي را در سال‌هاي اخير دنبال کرده باشيد، مي‌دانيد که يکي از متهمان اصلي بلاياي حادث شده که انگشت اتهام به سمت آن نشانه مي‌رود، پروژه‌ي سري HAARP است. اين پروژه يک برنامه‌ي پژوهشي است که در سال 1993 براي بررسي و پژوهش درباره‌ي لايه‌ي يونوسفر با استفاده از امواج راديويي ELF/ULF/VLF تاسيس شده بود. حال به‌نظر مي‌رسد اين پروژه به آخرين روزهاي خود نزديک شده است.

هارپ پروژه‌اي است که هدف از آن ايجاد تغييراتي در يونوسفر، دورترين لايه از جو زمين است. هارپ در دوران جنگ سرد با هدف راه‌اندازي روشي براي ارتباط با زيردريايي‌هاي مجهز به سلاح اتمي راه‌اندازي شد. اما تئوري‌هاي گوناگوني در مورد آن مطرح شده است که شامل انتشار پرتوهاي مرگ تا کنترل ذهن، ايجاد زلزله‌ها، سيلاب‌ها است. اما هميشه دانشمندان با چنين نظريه‌هايي مخالفت نموده‌اند.
براساس اطلاعات منتشر شده، در صورتي که همه‌ي مراحل براساس برنامه‌ي تدوين شده پيش رود، بايد در تابستان سال جاري شاهد پايان اين پروژه و تعطيلي مراکز تحقيقاتي مرتبط با آن باشيم. محل آزمايشگاه‌هاي اين پروژه‌ي تحقيقاتي در آلاسکا قرار گرفته است که بنابر اطلاعات ارائه شده توسط ارتش ايالات متحده اين تاسيسات هيچ‌گاه در پروژه‌هاي محرمانه‌ي نهادهاي امنيتي به‌کار برده نشده‌اند. اين تحقيقات که توسط نيروي‌هوايي و نيروي دريايي ايالات متحده بنيان نهاده شده و دارپا نيز سرمايه‌گذاري‌هايي را در جهت توسعه‌ي ان به انجام رسانده است. يکي از تحقيقات انجام شده استفاده از لايه‌هاي فوقاني جو زمين به‌منظور ايجاد ارتباط راديويي است.
تاسيسات اين پروژه در زميني به وسعت ۳.۳ هکتار گسترده شده است که شامل آنتن‌هايي با توانايي ارسال امواجي با فرکانس‌هاي بالا به لايه‌هاي بالايي اتمسفر است. اين امواج پس از برخورد با لايه‌هاي فوقاني بازتابيده شده و در تحقيقات انجام شده تاثير امواج روي لايه‌هاي بالاي اتمسفر سنجيده مي‌شود.

ديويد واکر، يکي از افراد درگير در اين پروژه که تحت خدمت نيروي هوايي است، به کگنگره‌ اعلام کرده است که ديگر نيازي به ادامه دادن تحقيقات در اين مورد نيست. براساس گفته‌هاي وي، آژانس‌هاي تحقيقاتي راه‌هاي بهتري را براي مديريت و اعمال تغييرات روي يونوسفر يافته‌اند که بسيار پيشرفته‌تر از هارپ است. اين تاسيسات هزينه‌اي ۵ ميليون دلاري را به ازاي هر سال روي دست ماليات‌دهندگان آمريکايي گذاشته است.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

ساخته جديد وزارت دفاع بريتانيا مي‌تواند قواعد بازي را براي اين کشور و سيستم‌هاي ارتباطي دنيا به هم بزند. سيستمي که مشکلات GPS امروزي را ندارد و البته بسيار دقيق عمل مي‌کند. در ادامه شاهد توضيحات تکميلي باشيد .

تعدادي از دانشمندان بريتانيايي معتقدند که يافته‌هاي جديد آن‌ها مي‌تواند 3 تا 5 سال ديگر جايگزين بسيار مناسبي براي سيستم‌هاي GPS آمريکايي توليد کند. سيستم جديد که فعلا با نام Quantum Compass يا قطب‌نماي کوانتومي شناخته مي‌شود مشکلات و آسيب‌پذيري‌هاي GPS را ندارد و قرار است ابتدا در خدمت ارتش بريتانيا درآيد و در مرحله بعد به اسمارت‌فون‌ها نيز راه پيدا کند.وزارت دفاع بريتانيا با صرف ميليون‌ها پوند قصد دارد اين سيستم را براي زيردريايي‌هاي خود توليد کند.
از قرار معلوم GPS در زير دريا نيز کار نمي‌کند و در حال حاضر زيردريايي‌ها به ناچار از سيستم‌هاي شتاب‌سنج براي ثبت مسيرهاي حرکت خود استفاده مي‌کند.طرح محققين وزارت دفاع بريتانيا از ايده‌اي استفاده شده که توانست جايزه نوبل را براي ارائه‌کننده آن به ارمغان بياورد. اين کشف نشان مي‌دهد که با استفاده از ليزري خاص امکان حبس و سپس کاهش دماي تعداد بسيار زيادي از اتم‌ها تا کمتر از يک ميليونم درجه بالاي صفر مطلق در يک محيط خلأ وجود دارد.اين اتم‌ها در پايين‌ترين ميزان انرژي خود، تبديل به سردترين ماده دنيا مي‌شوند و چنين اتم‌هاي با انرژي فوق‌العاده پايين، چنان حساس هستند که نسبت به تغيير در ميدان مغناطيسي و جاذبه زمين واکنش نشان مي‌دهند. حال اگر اين اتم‌ها در يک دستگاه کوچک جمع‌آوري شوند، به دانشمندان اجازه مي‌دهد که از راه‌هاي بسيار دور نيز تغييرات حرکتي آن‌ها را بررسي و مکان فرد يا وسيله‌اي را با کمترين ميزان خطا نمايش دهند.

محققين بريتانيايي در حال حاضر توانسته‌اند اين سيستم راهبري کوانتومي را در ابعاد يک متر بسازند و مرحله بعد کوچک‌تر کردن سايز آن است تا نه تنها کشتي‌ها و زيردريايي‌ها که سربازان نيز از آن استفاده کنند.اين قطب‌نماهاي کوانتومي برخلاف GPS امکان دست‌کاري توسط هکرها را ندارند. مقامات آمريکايي بارها به خطر حملات سايبري عليه سيستم GPS کنوني هشدار داده‌اند. همچنين دانشمندان معتقدند که با استفاده از چنين سيستمي مي‌توان دقيق‌ترين ساعت‌هاي اتميک دنيا را نيز توليد کرد.بريتانيا تاکنون 270 ميليون پوند براي تحقيق و توسعه اين طرح هزينه کرده است که در نهايت با ورود اين فناوري به بازار اسمارت‌فون‌ها و دستگاه‌هاي ديجيتالي، چندين و چند برابر اين پول بازگردانده مي‌شود. نکته جالب اينجاست که تاکنون شرکت‌هاي نوکيا، هيتاچي و توشيبا نيز به اين پروژه نسبت داده شده‌اند.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


 
بيگ بنگ/ به اين پديده مي گوييم دژا- وو (Deja vu ) معني تحت اللفظي اين کلمه فرانسه «قبلا ديده شده» است.
توضيح رايج امروزين روان شناسان درباره اين پديده، بروز اشتباه در فرايند حافظه انسان است، به اين معني که وقتي صحنه اي را مي بينيم اين صحنه به حافظه کوتاه مدت ما سپرده مي شود و در هر لحظه ذهن ما چند ثانيه پيش تر را از روي حافظه کوتاه مدت به خاطر مي آورد ( وگرنه نمي تونستيم آن صحنه را لحظه به لحظه دنبال کنيم ) اما گاهي اوقات اين عملکرد به نحوي انجام مي شود که گويي تصاوير چند لحظه پيش از حافظه طولاني مدت بازخواني مي شود و بنابراين تصور مي کنيم اتفاقي که چند لحظه پيش تر افتاده در گذشته اي دور رخ داده و ما مشغول به خاطر آوردن آن از روي حافظه طولاني مدتمان هستيم.
به همين دليل هست که هميشه حس جست و جو براي خاطره اي دور دست در چنين لحظاتي بسيار قوي است و مدام داريم با خودمام مي گوييم « اين صحنه را قبلا کجا ديده بودم؟ ». هر چند هرگز نمي توانيم زمان و مکان دقيق بروز اين خاطره ي قديمي دروغين را دقيقا به خاطر بياوريم. درباره نحوه دقيق عملکرد مغز ( مثلا اينکه مغر ما پيش از درک هر لحظه آن را از حافظه کوتاه مدت بازخواني مي کند يا اينکه پيش از بازخواني از حافظه کوتاه مدت جريان زمان را به عنوان يک خاطره در جريان درک مي کند) بحث هاي زيادي وجود دارد، اما چيزي که فعلا روشن است، اين است که دژا-وو ربطي به روشن بيني و آينده نگري ندارد.
تقريبا دو سوم مردم جهان با چنين تجربه اي رو به رو مي شوند، پس نبايد نگران خراب شدن مغزتان باشيد. بررسي هاي روانپزشگان براي يافتن رابطه اي معني دار ميان بروز دژا-وو و اختلالاتي مثل اسکيزوفرني و عصبي بودن نيز هيچ نتيجه اي نداشته و ارتباطي ميان اين پديده با چنين اختلالاتي وجود ندارد. تنها عارضه مغزي که ممکن است با دژا-وو مرتبط باشد حمله صرع در ناحيه گيجگاهي مغز است. اغلب مردم در زندگي خود با دوره هاي ملايم حملات صرع رو به رو مي شوند ( که به معني ابتلا صرع نيست) و اين حملات هم لزوما به معني غش کردن و عوارض رفتاري ظاهري نيستند. دژا-وو مي تواند نشانه بروز چنين حملات زودگذر و خفيفي باشد.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


رصد/ حالا موضوع رايانش ابري در دنيا مطرح است. ابزاري که بسته‌‌بندي بسيار شيک و عامه پسندي دارد. در اين روش، به جاي اينکه کاربر نرم‌افزارهاي کاربردي مورد نياز را روي رايانه شخصي خود نصب کند، از طريق هر رايانه متصل به شبکه، خدمات مورد نياز خود را از هر جاي دنيا که باشد، به صورت وب سرويس دريافت مي‌کند. اين استارت جهاني سازي و تملک دارايي افراد است که تمام دنياي شخصي افراد را خواهد بلعيد.
“جهاني شدن” يا “جهاني سازي” واژه اي است که تقريبا از دهه ۹۰ ميلادي در جوامع علمي و دانشگاهي مورد مطالعه و بررسي دقيق تري قرار گرفت. در قاعده جهاني سازي تصميم گيري دولت هاي قدرتمند باعث از بين رفتن استقلال کشورها مي شود که پايه و اساس اين تصميم گيري ها بر اساس داشتن اطلاعات و تحليل آن هاست. موضوعي که حالا مفهوم بيشتري يافته و آن اينکه هر کس دسترسي بيشتري به اطلاعات داشته باشد، قدرت انتخاب، تحليل و تصميم بهتري در دنيا دارد.

اينترنت، ابزار ديجيتال و شبکه‌هاي اجتماعي نمونه کوچکي از جمع‌آوري اطلاعات مردم سراسر دنيا هستند. ابزاري که امروزه براي تغيير حکومت‌ها و کنترل رفتار و تحرکات مردم مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در دنياي جديد هر کشوري که نفوذ بيشتري داشته باشد، لاجرم اطلاعات بيشتري نصيب خود مي‌کند. موضوعي که ادوارد اسنودن از آن رمزگشايي کرد و نشان داد حتي روساي دولت‌هاي اروپايي نيز از اين طريق زير نظر هستند. اين مساله به قدري نگراني در دنيا ايجاد کرده که براي مثال روسيه به منظور جلوگيري از درز اطلاعات در نظر دارد تا ماشين‌هاي تايپ قديمي و کاغذ را در ادارات دولتي جايگزين کامپيوترها کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


فتح خرمشهر(سوم خرداد 1361) در تاريخ جنگ ايران و عراق از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. خبر آزادي خرمشهر آن چنان شگفت‌آور بود که در سراسر ميهن اسلامي ما مردم را به وجد آورد. با اعلام خبر فتح خرمشهر مردم ايران همچون خانواده‌اي بزرگ که فرزند از دست رفته خود را بازيافته است اشک‌هاي شادي و شعف خود را نثار روح شهداي حماسه‌آفرين صحنه‌هاي شورانگيز اين نبرد کردند. براي پي بردن به عظمت اين نبرد حماسي کافي است بدانيم که نيروهاي متجاوز عراق پيش از نبرد سرنوشت ساز رزمندگان ما براي آزادي خرمشهر در اطلاعيه‌اي به نيروهاي خود دستور داده بودند که دفاع از خرمشهر را به منزله دفاع از بصره، بغداد و تمام شهرهاي عراق محسوب کنند. همچنين تجهيزات و امکانات دفاعي دشمن در اين منطقه نشان مي‌داد که عراق خرمشهر را به عنوان نماد پيروزي خود در جنگ به حساب آورده و قصد داشته است به هر قيمت،‌ اين شهر را در تصرف نيروهاي خويش نگهدارد.


از اوايل مهر سال 60 به دنبال حذف عامل مزاحمي به نام بني‌صدر ارتش جمهوري اسلامي و سپاه پاسداران انقلاب ‌اسلامي پس از سر و سامان دادن به نيروهاي خود، سلسله عمليات‌هاي آزادسازي را آغاز کردند. مثلا عمليات ثامن‌الائمه(ع) در پنج مهر 1360 که منجر به شکست حصر آبادان و آزادسازي حدود150کيلومتر مربع شد، عمليات طريق‌القدس در آذر60 به آزادسازي شهر بستان و حدود 600 کيلومتر مربع از خاک ايران انجاميد، عمليات فتح‌المبين دوم فروردين ماه 1360آزادسازي دو هزار و 200 کيلومترمربع از خاک کشور و رفع تهديد اشغال دزفول و انديمشک را در پي داشت.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 پس از تولید گوجه فرنگی های تراریخته به رنگ بنفش اکنون دانشمندان گوجه فرنگی های سیاه را تولید کرده اند.

محققان پیش از این هویج بنفش، کدوی زرد و مارچوبه سفید رنگ را تولید کرده اند.به گفته محققان گوجه فرنگی های سیاه رنگ از گوجه های قرمز معمولی سالم تر هستند. این گوجه فرنگی های جدید در ابتدای رشد خود سبز هستند اما به تدریج رنگ آنها به سیاهی کشیده می شود.

این محصول جدید که "رز نیلی" نام گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه اورگان در آمریکا کشت شده و در سال جاری روانه بازارهای اروپا خواهد شد. این گوجه فرنگی های غیر معمولی که حاصل پیوند گیاهان گوجه فرنگی قرمز و بنفش است یک ابرغذای جدید تلقی می شود.

 دانش پژوهان گوجه فرنگی های بنفش حاوی آنتوسیانین- آنتی اکسیدانی که گفته می شود می تواند با چاقی و دیابت مبارزه کند- را با گوجه فرنگی قرمز معمولی پیوند زدند.

 گفته می شود که این گوجه فرنگی های سیاه به شیرینی گوجه های معمولی نیستند اما خوش مزه اند و برای استفاده در سالاد بسیار مطلوب به نظر     می رسند.

اگرچه گوجه فرنگی های تیره دیگری نیز در بازار دیده می شود اما رز نیلی تنها گوجه فرنگی سیاه واقعی و تیره ترین محصول از این نوع است که تا کنون کشت شده.  این گوجه فرنگی ها توسط پروفسور جیم میرز و همکارانش در دانشگاه اورگان رشد داده شده است. آنها برخی از گوجه فرنگی ها را با رنگدانه بنفش یافته و آزمایش های آنها نشان داد که آنتوسیانین عامل ایجاد رنگ بنفش است.

  سپس گوجه فرنگی های بنفش را با برخی گوجه فرنگی های وحشی ترکیب کرده و در نهایت به گونه سیاه این محصول رسیدند.

بازارهای انگلیس برای نخستین بار میزبان این محصول خواهند بود.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

پایگاه مردمی ارتش:رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در دفاع مقدس گفت: در عملیات بیت‌المقدس در ۲۲ سورت پرواز اقدام به عکسبرداری هوایی کردیم و در یکی از این ماموریت‌ها متوجه شدیم عراق پلی را روی کارون نصب کرده که خرمشهر را به کرانه‌های غربی اروند رود وصل می‌کند و لشکر ۱۱ عراق از این طریق پشتیبانی می‌شود.

امیر سرتیپ دوم خلبان علیرضا نمکی، رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در جنگ تحمیلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دفاع مقدس اظهار کرد: در عملیات بیت‌المقدس وسعت گستردگی عملیات حدود ۵۴۰۰ کیلومتر بود که قرار شد قرارگاه‌های کربلا و قدس (لشکر زرهی ۱۶) در جنوب فکه، و قرارگاه‌های فتح (لشکر ۹۲ زرهی) و نصر (لشکر ۲۱حمزه) با عبور از شرق کارون و تیپ محمد رسول‌الله سپاه، این عملیات را پیش ببرند.

وی با اشاره به اینکه سازمان رزم هوایی در عملیات بیت‌المقدس از گردان‌های ۳۱ و ۳۲ از پایگاه هوایی همدان، گردان ۴۱ و ۴۲ از پایگاه هوایی دزفول، گردان ۶۱ و ۶۲ از پایگاه هوایی بوشهر، گردان ۱۱ شناسایی از پایگاه هوایی مهرآباد تشکیل شده بود، ادامه داد: با فراهم کردن آتش پشتیبانی، فراهم کردن دفاع هوایی برای منطقه عملیات، کسب برتری هوایی برای انجام موفقیت‌آمیز عملیات، گردآوری اطلاعات و هشدارهای راداری و الکترونیکی و خدمات پشتیبانی دفاعی رزمی از عملیات بیت‌المقدس، به پشتیبانی از عملیات پرداختیم.

رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در جنگ تحمیلی تصریح کرد: لشکر ۲۱ حمزه که قرار بود از رود کارون عبور کند باید برای عبور از کارون  ۷ پل می‌ساخت که ما با دو فروند هواپیمای اف ۱۴ از این لشکر پشتیبانی ‌کردیم.

وی ادامه داد: در عملیات طریق‌القدس برای اولین بار از ۲ عدد آتش‌بار هاگ استفاده شد که خیلی خوب جواب داد و ما همین کار را در عملیات بیت‌المقدس نیز به صورت گسترده‌تری انجام دادیم. یک پایگاه موشکی در تبوک در سه راهی آبادان- ماهشهر- اهواز به نام تبوک و یک پایگاه موشکی دیگر نیز در رامشیر به نام رامشیر و یک پایگاه موشکی به نام خیبر یک نیز که از قبل در عملیات طریق‌القدس دایر شده بود و همچنین یک پایگاه موشکی را در جنوب فکه دایر کردیم تا بتوانیم از چهار طرف منطقه را پوشش داده و از نیروهای خودی پشتیبانی کنیم.

رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: لشکر ۲۱ حمزه با عبور از کارون در ظرف ۲ روز به گرمدشت رسید، یعنی حدود ۱۵ کیلومتر پیشروی کرد؛ لشکر ۶ زرهی عراق در مقابل قرارگاه قدس آرایش نظامی گرفته بود، اما ۸ فروند از جنگنده‌های ما با پرواز از پایگاه‌های هوایی بوشهر و همدان این لشکر را بمباران کردند که در پی این اقدام، قرارگاه نصر توانست به شلمچه برسد.

وی ادامه داد: در جریان انجام عملیات بیت‌المقدس در ۲۲ سورت پرواز اقدام به عکسبرداری هوایی کردیم و در یکی از این ماموریت‌ها متوجه شدیم عراق پلی را روی کارون زده است که خرمشهر را به کرانه‌های غربی اروند رود وصل می‌کند و لشکر ۱۱ عراق از این طریق پشتیبانی می‌شود، ما این پل را در چند مرحله زدیم و ارتباط لشکر ۱۱ از نظر لجستیکی با ارتش عراق در غرب اروند قطع و لشکر ۱۱ تسلیم شد.

رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: برای اینکه ارتش و سپاه بتوانند آرایش نظامی بگیرند از فروردین ماه  بر فراز نیروهای بعثی پرواز می‌کردیم؛ به گونه‌ای که در عملیات بیت‌المقدس حتی یک بار هم قرارگاه‌های نصر و فتح  بمباران نشدند و ما بیش از ۵۰ فروند جنگنده عراق را منهدم کردیم.

وی ادامه داد: نیروهای تحت امر قرارگاه قدس، مناطق طلائیه و کوشک را گرفتند و نیروهای تحت اختیار قرارگاه فتح نیز تا نهر کتیبان پیشروی کردند. قرار بود که تا بصره پیش برویم و سپس به عراقی‌ها پیغام بدهیم که خرمشهر را آزاد کنید تا ما هم بصره را آزاد کنیم؛ هرچند که خرمشهر در این مرحله آزاد شده بود، اما فرماندهان آن زمان اجازه ورود به بصره را به ما ندادند و پس از ۴۰ روز به ما اعلام شد که اجازه داریم به مناطق نظامی بصره ورود کنیم، اما به هیچ عنوان مجوز ورود به مناطق مسکونی  و غیر نظامی را نداشتیم.

نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


ابتدا بايد دانست چنته مخفف چند تا و يا چند تايي است و به لوله اي به طول پنج شش گره و به قطر بيش و کم دو سه گره از جنس چرم يا پارچه چرم دوزي شده و يا از جنس قالي و قاليچه گويند که به اندازه هاي بزرگ تر و کوچک تر مي ساختند و دري براي آن تعبيه مي کردند و قيش هاي چرمي بالايش مي دوختند و اين قيش ها را به سروته قيش پهن چرمي متصل مي کردند چند تا يا چند تايي محفظه براي گذاشتن لوازم ضروري مسافرت در آن ترتيب مي دادند. اگر مسافر سواره بود اين چنته را به قاچ زين و يا جلوي پالان مرکوب مي بست و کجاوه نشين ها و پالکي نشين ها به محل خود مي بستند. جامي در ايام جواني ضمن مسافرت هاي خود از هرات به سمرقند با سعدالدين کاشغري و همچنين علي قوشچي که از مشاهير بود ملاقات کرد. گويند قوشچي در حالي که چنته اي حمايل کرده بود به محضر جامي آمد و چندين مسئله بسيار مشکل از او پرسيد. با آنکه جواب دادن به هر يک از آن سوالات مستلزم وقت کافي بود اما جامي تمام سوالات را بدون تامل وتفکر جواب داد.
قوشچي که انتظار جواب نداشت از آن همه فضل و دانش متحير مانده سکوت اختيار کرد. جامي چون سکوت قوشچي را ديد اشاره به چنته اش کرده از باب طنز گفت: "مولانا ديگر چيزي در چنته ندارند؟"
اين عبارت چون از زبان دانشمندي همچون جامي جاري شده بود از آن تاريخ رفته رفته بر سر زبان ها افتاده است و در رابطه با بضاعت علمي و سرمايه معنوي مورد استفاده قرار مي گيرد.

نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


امام باقر(ع) مي‌فرمايد: خواب در ابتداي روز مايه ناداني و کودني و خواب قيلوله (خواب کوتاه قبل از اذان ظهر) نعمت و خواب پس از عصر مايه حماقت و ابلهي و خواب ميان مغرب و عشا مايه محروميت از روزي است.

نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


ايران بانو/ صبح خيلي زود مردي در ساحل راه مي رفت. او ديد که در اثر مَد صد ها ستاره دريايي به ساحل کشانده شده اند و بعد از پايين آمدن آب در خشکي باقي مانده گير کرده اند. مد تازه تمام شده بود و ستاره هاي دريايي زنده بودند. اما او مي دانست با بالا آمدن آفتاب همه آنها خواهند مرد. او چند قدم جلوتر رفت يکي را برداشت و در آب انداخت. درست پشت سر او مردي در حال پياده روي بود آن مرد تا اين کار را ديد شگفت زده شد خود را به او رساند و از او پرسيد چکار مي کني؟ اينجا صد ها ستاره دريايي هست به چند تاي آنها مي خواهي کمک کني؟ چند دقيقه ديگر آفتاب بالا مي آيد و همه آنها خواهند مرد تو فقط چند تاي آنها را مي تواني نجات دهي چقدر فرق مي کند. اما مرد پاسخي نداد چند قدم آنطرف تر رفت و يک ستاره دريايي ديگر برداشت و در آب انداخت. سپس برگشت و گفت براي اين يکي خيلي فرق مي کند!
آيا شما هم از کنار ستاره هاي دريايي زندگي خود با بي تفاوتي مي گذريد؟ آيا از تاثير لبخند خود به والدين تان غافل هستيد؟ آيا از نگاه کردن به نقاشي فرزندتان و دقت در آن طفره مي رويد؟ آيا براي خريد گل به همسرتان وقت مي گذاريد؟ اين ها کار هاي کوچکي است که تاثير زيادي روي اطرافيان شما دارد. شايد براي شما خيلي فرق نکند اما براي آنها بسيار اهميت دارد؟ شايد آن ستاره دريايي اميد فرزند، مادر، همسر، دوست شما يا .... باشد؟

صفحه قبل 1 ... 20 21 22 23 24 ... 57 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.