کمتر پيش ميآيد که بودجه اختصاص داده شده به فعاليتهاي سازمان هاي جاسوسي در دنيا رسانه اي شود، رژيم صهيونيستي نيز يکي از طرفهايي است که بيشترين سختگيري را در اين زمينه به کار برده و مانع از اطلاع افکار عمومي خود از بودجه اختصاص داده شده به فعاليتهاي نظامي و امنيتياش مي شود. اين رژيم به عمد بودجههاي هنگفت خود براي فعاليتهاي نظامي و امنيتي را در بندهاي وزارتخانه هاي مختلف مخفي مي کند و برخي از اين بندها را اصلا در لايحه بودجه مطرح نميکند.
ادامه مطلب...
سازمان جاسوسي آمريکا در اقدامي با هدف اعلام «رساندن پيام خود به شکل بهتر و ارتباط مستقيم با توده ها» بطور رسمي به عضويت شبکه هاي اجتماعي فيسبوک و توييتر درآمد.
به گزارش ايرنا، خبرگزاري رويترز روز شنبه در گزارشي نوشت: مدت هاست که دستگاه جاسوسي آمريکا (سيا) از طريق پايگاه هاي اجتماعي، در حال رصد رويکردهاي جهاني و پيگرد سرپيچي کنندگان از قانون است، اما روز جمعه خود بطور رسمي عضو دو پايگاه اجتماعي فيسبوک و توييتر شد.
اين خبرگزاري افزود: سيا اين اقدام را تلاشي براي رساندن بهتر پيام خود و ارتباط مستقيم با توده هاي مردم اعلام کرد اما در اولين پيام روي توييتر که ساعت 18 ديروز جمعه به وقت گرينويچ و ساعت دو به زمان آمريکا منتشر شد، اشاره اي به کشف اطلاعات حساس (ازطريق اين عضويت) نکرد.
در اين پيام آمده است: 'نمي توانيم تاکيد يا نفي کنيم که اين، اولين پيام ما است.'
اما وارد نشدن اطلاعات زياد در صفحه توييتر اين سازمان اطلاعاتي باعث عدم اقبال به آن نشد و در کمتر از 90 دقيقه اول، تعداد پيگيري هاي کاربران در آن به 84 هزار رسيد و اين روند همچنان ادامه دارد.
جان برنان مدير سيا در بيانيه اي اعلام کرد: سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا از طريق اين دو پايگاه (فيسبوک و توييتر) تمايل دارد با توده ها ارتباط مستقيم تري برقرار و اطلاعاتي از ماموريت سازمان، تاريخ آن و ساير تحولات ارائه کند.
در اين صفحات قرار است برخي اسناد موجود در موزه سازمان اطلاعاتي آمريکا که تاکنون در دسترس عموم نبوده است، اطلاعاتي از رهبران جهان، نقشه ها و اطلاعاتي ديگر منتشر شود.
حضرت آيت الله العظمي صافي گلپايگاني به پرسش شفقنا درباره اجبار مکلف به انجام تکاليف شرعي پاسخ گفته است.
متن پرسش شفقنا و پاسخ اين مرجع تقليد شيعيان بدين شرح است:
آيا اساسا در انجام تکاليف شرعي، مي توان مکلف را مجبور به انجام آن کرد؟ با توجه به آنکه تکاليف شرعي بعضا داراي جنبه اجتماعي جدي تري بوده و بعضي بيشتر واجد جنبه شخصي مي باشند، آيا در اين اجبار يا عدم اجبار، بين تکاليف شرعي که جنبه اجتماعي دارد (نظير حجاب) و تکاليف شرعي که بيشتر جنبه شخصي دارد (نظير نمازهاي واجب پنج گانه ) تفاوتي وجود دارد؟ اگر فرد تظاهر به عدم انجام تکليف نکند در اجبار يا عدم اجبار به تکليف تاثيري دارد؟
آيا در محيط هاي کاري و يا غير آن مي توان افراد را مجبور به خواندن نماز اول وقت کرد؟
بسم الله الرحمن الرحيم
1- آنچه در همه موارد لازم است امر به معروف ونهي از منکر مي باشد با اجتماع شرايط آن، و اگر در جامعه اسلامي کسي بخواهد علنا گناه نمايد حاکم شرع بايد جلوگيري نموده و در بعض موارد تعزير نمايد.
2- اجبار في حد نفسه وجه شرعي ندارد.
والله العالم
شرکت اپل با پرداخت ۳ ميليارد دلار رسما توانست کمپاني بيتس آوديو را تحت تملک خود قرار دهد و البته گرانترين و بزرگترين خريد خود تا کنون را هم انجام دهد.
به گزارش فارس به نقل از فونآرنا تيم کوک مدير عامل اپل تاکيد کرد اپل هيچ گونه تغييري در ساختار بيتس نخواهد داد و حتي مديران پايه گذار بيتس نيز کماکان به فعاليتهاي خود ادامه خواهند داد.
وي همچنان گفت که اپل هچ گونه تصميم و برنامه اي براي تغيير نام تجاري بيتس نخواهد داشت و اين نام تجاري در ادامه روند حيات آن باز هم حفظ خواهد گشت. در نگاه اول شايد بتوان گفت که هدف اصلي خريد بيتس توسط اپل، آن هم با اين هزينه بسيار بالا ترکيب فناوري بيتس با محصولات اپلي خواهد بود.
بيتس آديو از سال 2008 که نخستين هدفونش را عرضه کرد به عنوان يک شرکت مستقل فعاليتش را آغاز کرده است. در راس اين شرکت خواننده معروف سبک رپ آمريکايي ها يعني Dr Dre وجود دارد که باعث شده طرفداراني از فوتباليست ها گرفته تا ستاره هاي سينما و موسيقي از مشتري هاي آن شوند. بيتس برند بزرگ و ثروتمندي است، اما با وجود محبوبيت آنچناني، ويژگي تکنولوژيک خلاقانه و خارق العادهاي ندارد که اپل عاجزانه به دنبال آن باشد. هدفونهاي بيتس از فلز ساخته شدهاند و اندازه بزرگي دارند و به اعتقاد بسياري بيش از حد گران است.
اگر اپل قصد داشت براي مثال با خريد بيتس کيفيت صداي هدفونهاي فعلياش را بهبود بخشد، ميتوانست با پرداخت مبلغ بسيار کمتر از آنچه براي بيتس متحمل شده، يکي از شرکت هاي صوتي کمتر شناخته شده را به تملک در آورد که از بيتس هم پيشرفتهتر و برايش سودمندتر باشد.
بيتس بلندگوهاي سيستم صوتي خانگي هم توليد مي کند، شايد اپل قصد دارد از اين قابليت بيتس در ساخت سيستم صوتي جديدي براي آيپدهايش استفاده کند؛ يا شايد اپل فکر توليد يک تلويزيون را در سر مي پروراند.
تحليلگر آمريکايي و مسؤول پايگاه «وترنزتودي» بعد از ديدار با مقام معظم رهبري در ايران تأکيد کرد حقايقي در ۵ ثانيه سخنان آيتالله خامنهاي وجود دارد که در ۵ ساعت ياوهگوييهاي سياستمداران غربي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، «کوين بارت»، تحليلگر و کارشناس آمريکايي که چندي پيش براي بررسي افول هژموني آمريکا به ايران سفر کرده بود در مقالهاي در وترنزتودي نوشت، رهبر عالي ايران آيتالله «علي خامنهاي» در سخنراني با حضور «حسن روحاني» رئيسجمهور کنوني و «رفسنجاني» رئيسجمهور اسبق ايران و همچنين جمعي از سفراي سراسر جهان از جمله عربستان سعودي، اعلام کرد که اغلب معضلات مربوط به خاورميانه و جهان از طريق عقل و منطق قابل رفع است.
ادامه مطلب...
ذرت در زبان انگليسي corn در عربي ذرت و بلال است. نام فارسي اين گياه جواري (فرهنگ دهخدا) است ولي واژهي عربي ذرت بکار برده ميشود.
ويژگيهاي دارويي:
ذرت از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است.
• پماد ذرت خشک کننده زخمها ميباشد.
• ذرت غذاي خوبي براي پيشگيري سرطان است.
• استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگي دندان جلوگيري ميکند.
• روغن ذرت کلسترول خون را پائين ميآرود.
• روغن ذرت براي درمان اگزما و بيماريهاي پوستي مفيد است.
ادامه مطلب...
زيردريايي هاي اتمي به دليل استفاده از نيروي هسته اي از توان باقي ماندن نامحدود در زير آب برخوردار هستند و بيشتر براي عمليات در آبهاي عميق و اقيانوس ها به کار مي روند. گونه ديگر زيردريايي ها از ترکيب موتورهاي ديزلي و باطري هاي الکترونيکي براي تامين نيرو بهره مي برند و عمدتا براي عمليات در آبهاي کم عمق تر و براي محدوده زماني کمتري طراحي شده اند.
ادامه مطلب...
مقام معظم رهبری: فرهنگ غربی خانواده را متلاشی کرد. امروز یکی از مشکلات بزرگ دنیای غرب، متلاشی شدن خانوادههاست، افزایش فرزندان بی هویت است. اینها گریبان غرب را خواهد گرفت. حوادث اجتماعی بمرور پیش میآید. غرب از همین نقطه سختترین ضربهها را خواهد خورد و این تمدن مادی پر زرق و برق از همین نقطه فرو خواهد ریخت.
به گزارش جام نیوز، امروزه دیگر بر کسی پوشیده نیست که رسانهها از جمله ماهواره ابزاری قدرتمند، تأثیرگذار و فراگیر در اختیار کشورهای قدرتمند، برای تأمین اغراض سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.
ادامه مطلب...
به گزارش «خبرگزاري دانشجو»؛ وايبر، نرم افزار پيامرسان موبايل جهت برقراري تماس و ارسال پيامک رايگان است که به جاي استفاده از سرويس اپراتور موبايل، از اتصال اينترنت براي برقراري تماس و ارسال پيامک استفاده ميکند. اين نرم افزار براي گوشيهاي هوشمند با سيستم عامل اندرويد، بلکبري، آي او اس، سيمبين، ويندوزفون، مايکروسافت ويندوز و مک او اس توليد شده است.
در اين نرمافزار براي برقراري تماس تلفني يا ارسال پيامک احتياج به هيچ شناسه يا پسوردي نداريد و فقط کافي است شماره شخص مورد نظر را وارد کنيد.
تعداد کاربران وايبر تاکنون
پيامرسان وايبر براي اولين بار در سال 2010 با همکاري شرکت اپل در گوشيهاي آيفون به منظور رقابت با اسکايپ کار خود را آغاز کرد و روز به روز بر تعداد مشترکان خود افزود.
براساس آمارهاي بهدست آمده تا انتهاي سال 2013 کاربران وايبر 175 ميليون نفر بودهاند و اين در حالي است که کاربران اين اپليکيشن در سپتامبر 2012 تنها 100 ميليون نفر بوده است که تنها در 3 ماه بعد يعني در ماه دسامبر اين تعداد به 140 ميليون نفر ميرسد.
براساس همين آمارها کاربران وايبر در روز حدود 10 ميليون مکالمه با ميانگين 2 ميليارد دقيقه انجام ميدهند و بيش از 6 ميليارد پيامک در ماه ارسال ميکنند.
ادامه مطلب...
روزي که باراک اوباما از آژانس امنيت ملي درخواست يک اسمارتفون کرد، براي کارمندان آن آژانس روز بسيار دشواري بود، زيرا هيچيک از آنها اعتماد چنداني به ايمني اسمارتفونها نداشتند.
براساس گزارش CNN، ريچارد ديکي جورج مدير بازنشسته NSA در مصاحبهاي با CNN درباره چگونگي ساخت بلکبري مشهور اوباما صحبت کردهاست. مسئوليت وي بازبيني الگوريتمهاي بلکبري و نوشتن و مهندسي دياگرامهايي براي اين گوشي بود.
سخنگوي NSA در پاسخ به درخواست اوباما براي داشتن يک اسمارتفون، آزمايشگاهي را برپا کرد و از دهها متخصص درخواست کرد براي چندين ماه روي بيماري بسيار پيچيده و پيشرفته جراحي و موشکافي انجام دهند: بلکبري آينده آقاي رئيسجمهور. هدف از اين موشکافيها تغيير بخشهاي داخلي اين گوشي بود تا کوچکترين تهديد احتمالي که ايمن بودن ارتباطات رئيسجمهور را زير سوال مي برد، کشف شوند.
ادامه مطلب...