نوشته شده در تاريخ سه شنبه 20 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

بر روی گوشی خود از گذرواژه استفاده کنیم یا از Pattern؟

بر روی گوشی خود از گذرواژه استفاده کنیم یا از Pattern؟

گوشی هوشمند ما معدنی از اطلاعات شخصی و محرمانه همچون ایمیل ها و تصاویر و برنامه ها است. همان قدر که داشتن همه اطلاعات محرماه به همراه خود یک ایده جالب و خوشایند است، اما حمل این همه هم ریسک بزرگی است. بهترین راه برای محافظت از این اطلاعات ارزشمند، قفل کردن گوشی است، اما این قفل کردن باید به چه شکل باشد؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

نيايش فرصتي است براي پيوند با بي‌کرانه‌ها، زماني است براي يافتن خويشتنِ خويش، عرصه‌اي است براي عرضۀ مخلوق به خالق. هر شب قطعه‌اي از تلاش براي اين پيوند را پيشکش چشمان شما کاربران عزيز مي کنيم.

آقاي مهربانم! شنيده‌ام غروب جمعه‌ها به اين دليل غم انگيز است که نامه اعمال مردمان را به نزد شما مي آورند و شما با ديدن اين اعمال غمگين مي‌شويد.
مولاجان مي دانم که اين بار هم نامه اعمالم تعريفي نيست و خطا در آن بسيار. آقاي مهربانم باز هم بنده نوازي کن و دستم را رها نکن. و فرصتي ديگر براي ابراز بندگي از خدا برايم بگير.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

حتي اگر گوشي تلفن همراهتان را خاموش کنيد، دولت آمريکا مي‌تواند آن را روشن کرده و داده‌هاي خصوصي‌تان را به سرقت ببرد.

به گزارش فارس به نقل از سي ان ان، اين تازه‌ترين اطلاعاتي است که ادوارد اسنودن در سالگرد آغاز افشاگري‌هاي خود در اختيار خبرنگاران شبکه ان بي سي قرار داده است.
وي در مصاحبه‌اي با برايان ويليامز خبرنگار اين شبکه تصريح کرده هک کردن گوشي‌هاي همراه از هر مدل و ساخت هر کارخانه‌اي براي جاسوسان کاخ سفيد ممکن است. کاربري که از گوشي وي جاسوسي مي‌شود تصور مي کند تلفن همراهش خاموش است، چون نمايشگر آن کار نمي‌کند. اما در پشت پرده ميکروفون گوشي روشن شده و دوربين آن هم در حال ضبط تصاوير است.
بر اساس توضيحات اسنودن، دولت آمريکا دکل‌هاي مخابراتي خاصي راه اندازي کرده و مي‌تواند گوشي هاي مورد نظرش را به طور خودکار به آنها متصل کند. براي اين کار کافيست دکل‌هاي ياد شده فرامين خاصي را در قالب امواج راديويي براي آنتن گوشي ارسال کنند. اين فرامين از سوي تراشه اصلي گوشي دريافت مي‌شوند و بر همين اساس فرايند خاموش و روشن کردن قلابي گوشي از راه دور اجرا مي شود.
در مرحله بعد گوشي هک شده و جاسوسان آمريکايي مي‌توانند هم به اطلاعات افراد دسترسي يابند و هم ميکروفون و دوربين گوشي را روشن نگهدارند. آنها از اين طريق مي توانند به موقعيت مکاني کاربران نيز پي ببرند.

اگر چه ادعا شده که اين روش صرفا براي شناسايي تروريست‌ها به کار مي رود، اما بسياري از مردم عادي آمريکا هم قرباني چنين حملاتي بوده‌اند و ساده‌ترين روش براي مقابله با اقداماتي از اين دست خارج کردن باتري گوشي براي قطع جريان برق آن است.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

TrackingPoint، شرکتي مبدع در توليد سلاح‌هاي هوشمند مانند اسلحه‌هايي با قابليت هدف‌گيري دقيق است که يک فرد آماتور را به يک تک‌تيرانداز حرفه‌اي مبدل مي‌کند.
اکنون اين شرکت در حال کار بر روي ShotView، سيستمي است که کاربر را از نگاه مستقيم به هدف بي‌نياز مي‌کند. اين سيستم، ويدئويي زنده را به دستگاه‌هاي واي‌فاي دار مي‌فرستند تا شخص بتواند با بهره‌گيري از تبلت، گوشي و يا عينک هوشمند گوگل، همه زوايا را مورد بررسي قرار دهد و نهايتا تيراندازي دقيقي داشته باشد.
به نظر مي‌رسد با بهره‌گيري از سلاح‌هايي اين‌چنيني، نبردهاي بشر وارد فاز جديدي خواهد شد.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

موسسه بين المللي تحقيقات صلح واقع در استکهلم پس از مطالعه اطلاعات نظامي 172 کشور فهرستي از کوچک ترين و کم هزينه ترين ارتش هاي جهان فراهم کرده است. اين کشورها به دلايل مختلف از جمله پايين بودن سطح درآمدهاي ملي و يا جمعيت کم داراي ارتش هاي کوچک و کم هزينه اي هستند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

تحمل پرسش‌هاي مخالف تا‌ اندازه مباحث جدي اعتقادي و پاسخگويي منطقي و آرام به آنها، با قصد هدايت انسان‌ها سيره و روش هميشه ائمه اطهار بوده است که جامعه ما امروز بدان نيازمند است. با اميد به اين که کشور عزيزمان در همه زمينه‌ها به ارزش‌هاي متعالي و اصيل اسلامي باز گردد، گفت‌وگويي از حضرت امام متقيان علي (ع) را با يک دانشمند يهودي مي‌آوريم، انشاءالله که مورد پسند خوانندگان گرامي قرار گيرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

بر اساس مطالعه اي جديد، دو زبانه‌ بودن مغز را هشيار مي‌کند.
مطالعه دکتر «توماس بک» از مرکز «اپيدمولوژي شناختي و پيرشدن شناختي» دانشگاه ادينبورگ و همکارانش نشان مي‌دهد دوزبانه‌بودن حتي زماني که در بزرگسالي کسب مي‌شود، ممکن است به مغز در حال پيرشدن کمک کند.
با اين حال، دانشمندان هنوز مطمئن نيستند که آيا افرادي که پيش‌تر داراي ذهن‌هاي تيزي هستند بيشتر احتمال دارد دو زبانه شوند يا اين که آن‌ها کارکردهاي شناختي‌شان را از طريق يادگيري زبان‌هاي جديد ارتقا مي‌بخشند.
جزئيات اين مطالعه در مجله Annals of Neurology منتشر شد.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |



تعدادي از تخم مرغ هاي منتسب به پادشاهان روسيه تزاري، که آن را هديه اي گرانبها دانسته و در مراسم هاي خاص به يکديگر اهدا مي دادند، در موزه هنرهاي زيبا در مونترال کانادا به نمايش گذاشته شده است.
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

سرويس مخفي آمريکا به دنبال افزايش نظارت بر رسانه هاي اجتماعي از جمله توييتر با استفاده از نرم افزارهاي پيشرفته است.


به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از نيوزويک، سرويس مخفي آمريکا به دنبال روشي براي شناسايي محتواي طعنه آميز و عبارات دوگانه (در ظاهر مثبت اما با محتواي منفي )در توييتر است و براي اين منظور، اعلاميه اي را براي استخدام برنامه نويسان داراي توانايي توليد چنين نرم افزاري، منتشر کرده است.
سرويس مخفي در آگهي خود اعلام کرده که نيازمند برنامه نويساني است که علاوه بر توليد يک نرم افزار با قابليت تشخيص سخنان طعنه آميز و پارادوکس مثبت کاذب، قابليت «تجزيه و تحليل احساسات» و «شناسايي افراد تاثيرگذار» را هم داشته باشد. سخنگوي سرويس مخفي در اين خصوص گفت: «هدف ما از اين کار تکميل فرآيند نظارت بر رسانه هاي اجتماعي است و قابليت تشخيص پارادوکس مثبت کاذب و سخنان طعنه آميز تنها يکي از 16 يا 18 هدف اين سازمان محسوب مي شود.»
قرارداد پيشنهادي اين سازمان، يک دوره 5 ساله است و محصول نهايي بايد با مرورگر Internet Explorer 8 سازگار باشد.

در سال 2011 دانشگاه نيوجرسي نرم افزاري را توليد کرد که پيغام هاي ارسال شده روي توييتر را بررسي مي کرد و مواردي را که داراي برچسب محتواي کنايه آميز يا طنز بودند، از ساير اطلاعات جدا مي کرد. سپس برچسب آن ها را حذف کرده و پس از ترکيب با اطلاعات داراي برچسب صحيح يا غلط، به عنوان محتواي جديد وارد توييتر مي کرد. در آن زمان بهترين نرم افزارهاي موجود تنها قابليت 65 درصد از چنين اطلاعاتي را داشتند. اين در حالي بود که انسان ها حداکثر توانستند 62 تا 72 درصد از اين محتواي اشتباه را شناسايي کنند.
به نظر مي رسد بدون داشتن سرنخ هاي ادراکي از شخصيت و خصوصيات اخلاقي يک شخص يا ارتباط رو در رو با وي، تشخيص صحت و سقم سخنان و افکار وي چه براي انسان و چه براي ماشين با دشواري همراه است.

صفحه قبل 1 ... 18 19 20 21 22 ... 57 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.