افراد جواني که به سن 30 سالگي نزديک مي شوند کمکم نگراني و دغدغههاي مالي و اقتصادي بيش از پيش در مورد آينده به سراغشان مي آيد و بايد تصميمات مهمي را در اين باره بگيرند.
افراد جواني که 20 و خردهاي سال سن دارند؛ و بهعنوان نسل فنّاوري و فناوري شناخته ميشوند در حال رسيدن به سن 30 سالگي هستند. در واقع ميتوان گفت بزرگترين افراد اين نسل کمکم 30 ساله ميشوند. اين بدين معني است که بهمرور زمان دغدغههاي مالي و اقتصادي اين نسل نيز در مورد آينده بيشتر ميشود.
ادامه مطلب...
به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ياهو با سرمايهاي بالغ بر 250 ميليون دلار تصميم دارد تا شرکت توليدکننده محتواي فول اسکرين (Fullscreen) را بخرد.
اين شرکت يکي از مهمترين توليدکنندههاي محتوا براي سايت اشتراک گذاري تصوير يوتيوب بوده است و ماهانه بيش از سه ميليارد بازديد از ويدئوهاي اين شرکت در سراسر جهان ميشود.
ياهو تلاش ميکند تا با خريد اين شرکت توليد کننده محتوا ارتباط و دسترسي خود به کاربران جوان را در سراسر جهان بيشتر کند.
به گزارش خبرگزاري رويترز، علاوه بر ياهو، يک شرکت خصوصي با نام چرنين نيز قصد دارد اين شرکت توليدکننده محتواي کاليفرنيايي را خريداري کند.
چرنين در حال حاضر يکي از سهام داران شرکت فول اسکرين است و در ماه ژوئن سال گذشته ميلادي بخشي از سهام اين شرکت را خريداري کرده است.
يکي از کارهاي مهمي که بايد انجام بدهيد ايمن سازي شبکهء وايرلس خود با استفاده از شيوه رمزنگاري WPA2 است، اما با انجام اينکار شبکه شما در مقابل چه نوع حملاتي ايمن خواهد شد؟ در ادامه نگاهي خواهيم داشت به شيوههايي که مهاجمين براي نفوذ به شبکههاي وايرلس مورد استفاده قرار ميدهند.
لازم است به شما يادآوري نماييم آنچه در ادامه آمده يک راهنما براي نفوذ به شبکههاي وايرلس نيست و قصدي براي آموزش خرابکاري در شبکههاي مختلف ندارد، هدف اين مطلب آموزش شيوه هاي نفوذ و راه هايي است که مهاجمين ممکن است از آن ها استفاده نمايند. بي شک آشنايي بيشتر با اين تکنيک ها، در دفاع نيز به شما کمک خواهد کرد.
به گزارش سرويس بين الملل سيتنا و به نوشتهي سايت خبري معاملات و تجارت روسيه "Rbc.ru"، اکنون کمپاني "Skybox Imaging " قصد دارد تا با خلق فن آوري نوين بتواند به صورت کاملا زنده بر فعاليت سکنهي کرهي زمين در شب و روز نظارت داشته باشد.
اين فن آوري نوين به غير از نظارت بر نقاط مختلف کرهي زمين، مي تواند اطلاعاتي همچون سرعت وسائل نقليه و ميزان ترافيک را مخابره کرده و تصاوير ارزشمندي را براي گروه هاي تجسس، گروه هاي آتش نشاني و گارد هاي امنيتي پليس فراهم سازد.
بدين ترتيب ميتوان بدون ارسال نيرو و به صورت کاملا زنده، موقعيت هاي مختلف در آن سوي شهر يا کشور را مشاهده و بررسي کرد.
شرکتهاي ساخت و ساز ساختماني نيز از اين پس مي توانند بدون حضور در محل، نحوهي احداث سازه و فعاليت کارگران را زير نظر داشته باشند.
در سال ۱۳۵۴ به دنبال مسافرت شهردار وقت تهران (غلامرضا نيکپي) به سئول و در جهت گسترش همکاري ميان دو کشور، مقرر شد سنگبناي دو خيابان بزرگ در پايتخت دو کشور گذاشته شود. در اين مراسم شهردار سئول آرزو ميکند که روزي سئول نيز مانند تهران شهر پيشرفتهاي شود. چندي بعد، خياباني که قبلا به نام «Samneungno» خوانده ميشد و در منطقهاي نسبتا توسعهنيافته سئول قرار داشت؛ به «خيابان تهران» تغييرنام داد و در همان سال نيز خياباني در تهران به نام «خيابان سئول» نامگذاري شد.
ادامه مطلب...
مرکز بين المللي مطالعات صلح
هر چند حملات و پيشروي هاي گروه تروريستي امارت اسلامي عراق و شام (موسوم به داعش) در عراق تازگي ندارد و طي ماههاي گذشته در مناطق مختلف اين کشور بخصوص در مناطق سني نشين آن در استان الانبار و شهرهاي فلوجه و الرمادي تجربه شده بود اما تحولاتي که در استان نينوا و بخصوص در سقوط شهر موصل به عنوان دومين شهر بزرگ و پرجمعيت عراق اتفاق افتاد به لحاظ کمي و کيفي با اتفاقات قبلي فرق مي کند. نوشتار زير در همين زمينه است:
ادامه مطلب...
درباره تکفيريهاي «داعش» نکات مهمي وجود دارد. گروهي تندرو و متاسفانه در پوشش دين که چندسال است نظام سوريه را با چالش جدي بر سر ماندن يا نماندن درگير کرد، بهسرعت توانست نيمي از عراق را اشغال کند.
1- تکفيريهاي «داعش» ادامه کار «جيشالنصره» و «القاعده» در سوريه هستند؛ گروهي با ماهيتي ضدشيعي که ابتدا در سوريه عليه حکومت مرکزي اين کشور قيام مسلحانه کرد و با اشغال بعضي از شهرها به پيشرويهاي خود ادامه داد که البته نتوانست به هدف اصلي خود - سرنگوني دولت بشار اسد - برسد. بهنظر ميرسد اين گروه تروريستي که توسط عربستانسعودي و بعضي کشورهاي منطقه نظير قطر و... حمايت ميشود در جهت برهمزدن موازنه قدرتهاي شيعي منطقه با هماهنگي غربيها ايجاد و تقويت و هدايت و حمايت شده و ميشود.
2- آنها که با توان نظامي منطقه آشنا هستند، ميدانند اينگونه تحرکات نظامي تنها از يک گروه تندرو 10، 15هزارنفري که از کشورهاي مختلف با فرهنگهاي گوناگون گردهم جمع شدهاند، برنميآيد.
ادامه مطلب...
گروه تروريستي داعش در حالي ماشين کشتار خود در عراق را به راه انداخته است که نتوانست در سوريه به موفقيت چشمگيري برسد و به ناچار براي تداوم فعاليت هاي خود به غرب عراق حمله کرد و در استان هاي الانبار، صلاح الدين و نينوا در مقابل مردم و ارتش اين کشور مي جنگند. اما علي رغم کشتارهاي زياد، شکل گيري اين گروه هنوز براي مردم منطقه ناشناخته است. اين مطلب نگاهي مختصر به ريشه هاي اين گروه تروريستي انداخته است.
ادامه مطلب...
همشهري/ سقوط شهر موصل دومين شهر بزرگ عراق بعد از بغداد، واقعا براي همگان يک شوک بود که چگونه اين شهر ظرف چند ساعت سقوط کرد.
نيروهاي مسلحي که بيشتر از يک لشکرند، کجا بودند؟ نيروهاي پليس که عمدتا زيرنظر شوراي تأمين استان هستند، کجا بودند؟ و چرا به وظيفه خود در دفاع از شهر عمل نکردند و اينکه داعش اين امکانات را از کجا آورده است؟ گاه عمليات نظامي مربوط به يک کشور است. يک کشور ارتش دارد و ارتش شمار زيادي پادگان. داعش رسما نه کشوري دارد نه پادگاني. اين همه خودرو با مسلسلهاي سنگين کجا بوده و چگونه يکمرتبه در کنار شهر موصل ظهور و بروز ميکند؟ مجموعه زيادي از پرسشها درباره موصل مطرح ميشود.
ادامه مطلب...