نوشته شده در تاريخ شنبه 28 آذر 1394برچسب:, توسط valeh |
تقریبا یک سال از زمانی که مایکروسافت همه را یکباره شگفت زده کرد، می گذرد؛ زمانی که این شرکت پروژه جدید خود با نام «هولولنز» را معرفی نمود؛ پروژه ای که قرار است تصاویر مجازی را در جلوی چشمان شما و در دنیایی که واقعا در آن زندگی می کنید، تولید و خلق کند.


به گزارش «آی تابناک» مایکروسافت نام این تصاویر را «هولوگرام» گذاشته است؛ هرچند شاید این نام از لحاظ تکنیکی اشتباه ه باشد. برخی نام این پروژه را «واقعیت ترکیبی» و عده ای دیگر آن را واقعیت افزوده نامگذاری کرده اند و دقیقا هیچ کس نمی داند، آنچه مایکروسافت در حال خلق آن است در کدام حوزه طبقه بندی می شود و به کجا ختم خواهد شد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 7 آذر 1394برچسب:, توسط valeh |

پایگاه تحلیلی «المانیتور» در مطلبی به بررسی چشم انداز تحولات آتی در رابطه با سرنگونی جنگنده روسی پرداخته و می نویسد، اگر کسی خواستار دانستن این موضوع باشد که جنگنده های روسی و نیروی هوایی ارتش سوریه از 19 نوامبر تاکنون، کدام اهداف را بیش از بقیه بمباران کرده اند، پاسخ، منطقه «بایربوجاک» در حدفاصل شمال شرقی لاذقیه و غرب حلب و محل سکونت 90 هزار ترکمن است. این منطقه از سه سال و نیم پیش در کنترل گروه های مسلح مخالف دولت سوریه بوده است.

حملات نیروی زمینی ارتش سوریه و نیروهای مسلح شیعه به این منطقه که در 15 کیلومتر مرز ترکیه قرار داشته و بر لاذقیه و روستای «گیمام» در منطقه قرل داغ مسلط است، طی سه روز گذشته نیز ادامه داشته است. این حملات با حمایت هوایی جنگنده های «سوخو 24» و «سوخو 25» روسیه و «میگ 29» ارتش سوریه انجام گرفته است.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع محلی، نیروهای ارتش سوریه با حمایت هوایی روسیه و نیز حمایت نیروهای شیعه در روی زمین، توانسته اند کنترل کامل این منطقه کوهستانی را به دست گرفته و اکنون، حملات خود را متوجه قزل داغ کرده اند.

نیروهای ارتش سوریه در این منطقه با مقاومت نیروهای مسلح ترکن (بریگاد سلطان عبدالحمید و بریگاد سلطان مراد) مواجه هستند. افزون بر این، نیروهای جیش الفتح، جبهه النصارالدین و 500 عضو جبهه النصره نیز در این منطقه حضور دارند. عدد نیروهای ارتش و متحدینش در مقابل شورشیان و تروریست ها، 10 هزار در مقابل 6 هزار است.

اما چرا نیروهای ارتش سوریه و روس ها در بایربوجاک می جنگند؟

با مطالعه تحولات میدانی و شنیدن اظهارات تصمیم گیران روس، می توان سه دلیل اصلی برای این عملیات برشمرد: نخست، برقراری امنیت در منطقه لاذقیه که روسیه در آنجا بیشترین حضور نظامی را دارد. این اقدام، مقدمه پیشروی های بعدی ارتش سوریه و روس ها به سمت ادلب و حلب خواهد بود. دوم، بیرون راندن تروریست های چچنی از بایربوجاک. سوم، آن گونه که محمت عاکف آکور، استاد روابط بین الملل ترکیه ای می گوید، تمایل دولت اسد به فراهم کردن یک منطقه امن وسیع تر پیش از آنکه اصول آتش بس مندرج در مفاد بیانیه وین اجرایی شود.

آکور می گوید، دولت سوریه مایل نیست که ترکیه مرز مشترکی با سنی های سوریه داشته باشد. به عقیده وی، مبارزه واقعی با داعش، پس از برقراری آتش بس آغاز خواهد شد. وی می گوید داعش پس از عقب نشینی از منطقه حسکه، نشانه هایی از عقب نشینی از محور حلب- ادلب را نیز به نمایش گذاشته است. نیروهای ارتش سوریه آماده پر کردن این خلأ هستند؛ اما پیش از انجام این کار، باید نخست بر منطقه بایربوجاک مسلط شوند.

وی می افزاید، احتمال دیگر، عدم قابلیت پیاده کردن برنامه زمانی مندرج در بیانیه وین است. در این صورت، همه طرف ها تلاش خواهند کرد، مناطقی را که عملاً تحت کنترل دارند، حفظ کنند. بر همین اساس، کنترل بایربوجاک در منطقه شمال لاذقیه و نزدیک مرز سوریه ـ ترکیه، برای نیروهای اسد حیاتی خواهد بود.

تا پیش از سقوط گیمام در جریان حملات ارتش سوریه، ترکیه از هر گونه اقدام مستقیم خودداری می کرد و صرفاً روسیه به دلیل نقش آفرینی در این عملیات مورد انتقاد قرار می دهد. در همین راستا، ترکیه سفیر روسیه در آنکارا را برای ارائه توضیح درباره این موضوع فراخواند.

بحران در روابط ترکیه و روسیه از زمانی شعله ور شد که از 24 نوامبر، عملیات بایربوجاک مسیر کاملاً متفاوتی را در پیش گرفت، زیرا جنگنده های ارتش ترکیه، یک فروند «سوخو 24» روسی را هدف قرار داده و سرنگون کردند؛ اما اکنون و پس از این واقعه، سه سناریو برای آینده محتمل است.

سناریوی خوش بینانه، نادیده گرفتن شدن موضوع و ادامه روندهای پیشین به گونه ای است که انگار اتفاقی نیفتاده است. در این حالت، هم روسیه و هم ترکیه تصمیم به کاهش تنش ها می گیرند و پیامدهای ماجرا از طریق برقراری کانال های محرمانه میان طرفین، کنترل خواهد شد؛ هرچند موضع گیری ها و برخی تنش ها وجود خواهد داشت، چیزی بیش از یک قدرت نمایی از سوی طرفین نخواهد بود.

در سناریوی دیگر، نخستین اقدام، انتقام گیری روسیه خواهد بود. روسیه با استفاده از «سوخو 30» و «میگ 31» می تواند یک جنگنده ترکیه را در هنگام ورود به حریم هوایی سوریه سرنگون کند.

سومین سناریو نیز عبارت است از به کارگیری یک سامانه زمین به هوای مادون قرمز که اثری بر رادارها از خود بر جای نگذارد. بر این اساس، روسیه می تواند یک هواپیمای ترکیه ای را بر فراز سوریه سرنگون کند. در این صورت، هیچ کس مسئولیت آن را نخواهد پذیرفت و موضوع حل نشده خواهد ماند. حالت بدتری نیز وجود دارد که بر اساس آن، روسیه می تواند با بهره گیری از منازعه ترکیه با «پ ک ک» جنگی نیابتی علیه ترکیه به راه بیندازد.

اما در نهایت، اگر پرسش این باشد که چه کسی بیش از همه از منازعه ترکیه و روسیه شاید خواهد شد، پاسخ داعش است!

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 1 آذر 1394برچسب:, توسط valeh |

داعش از کدام نرم افزارها و خدمات آنلاین استفاده میکند؟

اکنون دیگر برای هیچ کس تعجب برانگیز نیست که داعش بسیاری از تدارکات خود برای حملات انتحاری و تروریستی را در فضای آنلاین و اغلب در خفا صورت میدهد. استفاده از نرم افزارهای مطمئن برای ارتباط گیری و بهره گیری از روش های پیچیده برای مخفی ماندن در فضای آنلاین، اما مهمترین نکته مورد توجه کارشناسان امنیتی در خصوص این پدیده شوم است.

به گزارش «تابناک» گفته می شود که داعش از نرم افزار پیام رسان تلگرام به عنوان یک بستر امن به اندازه زیادی در راستای هدایت و انجام عملیات تروریستی خود بهره می گیرد. اما این تنها یکی از نرم افزارها و ابزارهای مورد استفاده این گروه است و سوال اساسی اینکه ابزارهای دیگر مورد استفاده این گروه شامل چه دسته و عناوینی هستند؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

زرادخانه آمریکا شامل هواپیماهای بدون سرنشین، موشک‌های تام هاوک و چریک‌هایی با کت و شلوار خاکستری است. وظیفه این چریک‌ها تبدیل ابزار مالی و اقتصادی به سلاحی قوی، علیه دشمنان آمریکاست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

 ازد‌‌‌واج پد‌‌‌ید‌‌‌ه‌ای است که از د‌‌‌یر باز و از زمان خلقت انسان بود‌‌‌ه و تا امروز نیز اد‌‌‌امه د‌‌‌اشته و مقد‌‌‌س‌ترین وپیچید‌‌‌ه‌ترین رابطه‌ میان انسان از د‌‌‌و جنس مخالف است و ابعاد‌‌‌ وسیع و عمیق و اهد‌‌‌اف متعد‌‌‌د‌‌‌ی د‌‌‌ارد‌‌‌.

با این حال د‌‌‌ر جامعه ما تمایل به ازد‌‌‌واج رسمی‌و د‌‌‌ائمی‌بسیار کمرنگ شد‌‌‌ه و البته طلاق به صورت رسمی‌و عاطفی افزایش یافته است. د‌‌‌ر سال‌های اخیر نیز سبک جد‌‌‌ید‌‌‌ی از زند‌‌‌گی به خصوص د‌‌‌ر شهرهای بزرگ تحت عنوان ازد‌‌‌واج سفید‌‌‌ د‌‌‌ید‌‌‌ه شد‌‌‌ه است که نشان د‌‌‌هند‌‌‌ه‌ بی بند‌‌‌ و باری و شکل رسمی‌رابطه جنسی به خصوص د‌‌‌ر جوامع غربی است که د‌‌‌ر آن، د‌‌‌و فرد‌‌‌ی که با هم تفاهم اولیه د‌‌‌ارند‌‌‌ و نمی‌خواهند‌‌‌ نسبت به هم تعهد‌‌‌ی د‌‌‌اشته باشند‌‌‌ زند‌‌‌گی مشترک خویش را شروع می‌کنند‌‌‌ و هیچگاه زوجیت آنان به طور شرعی و قانونی ثبت نخواهد‌‌‌ شد‌‌‌.

ممکن است که آنان بین خود‌‌‌ قرار د‌‌‌اد‌‌‌ و شروطی را د‌‌‌ر نظر بگیرند‌‌‌ مثلا د‌‌‌ر ارتباط با خرج و مخارج زند‌‌‌گی چگونه خرج کنند‌‌‌ یا اینکه شرایط یک زند‌‌‌گی معمولی را بد‌‌‌ون تعهد‌‌‌ قانونی و رسمی‌بپذیرند‌‌‌. چنین افراد‌‌‌ی که این‌گونه زند‌‌‌گی را برای خود‌‌‌ برمی‌گزینند‌‌‌، برد‌‌‌اشت صحیحی از خانواد‌‌‌ه و کارکرد‌‌‌ها و اهد‌‌‌اف ارزشمند‌‌‌ آن ند‌‌‌ارند‌‌‌ و این سبک زند‌‌‌گی ازنظر سنت شرع و قانون به هیچ وجه مورد‌‌‌ قبول جامعه اسلامی‌ایرانی و فرهنگ اصیل خانواد‌‌‌گی آن نیست. د‌‌‌ر ایران این پد‌‌‌ید‌‌‌ه شوک فرهنگی‌ای است که نقش نا مطلوبی برای آیند‌‌‌ه‌ جامعه د‌‌‌اشته و کانون گرم خانواد‌‌‌ه را تهد‌‌‌ید‌‌‌ می‌کند‌‌‌ و د‌‌‌ر این گزارش نگاهی د‌‌‌اریم به ریشه‌ها، علل پید‌‌‌ایش، آسیب‌ها و تهد‌‌‌ید‌‌‌‌هایی که از ازد‌‌‌واج سفید‌‌‌ د‌‌‌ر جامعه ایرانی پد‌‌‌ید‌‌‌ می‌آید‌‌‌.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

نحوه خبررسانی مطبوعات و رسانه های غربی از وقایع مهم منطقه خاورمیانه، از جمله تحولات سوریه و یمن، همواره محل توجه و بحث فراوان بوده است؛ هرچند اغلب این رسانه ها مدعی بی طرفی در خبررسانی هستند، جانبداری از متحدین منطقه ای غرب، رویکردی است که در موارد زیادی در آن ها به چشم می خورد. نحوه پوشش اخبار مربوط به عربستان از سوی «بی بی سی» یکی از نمونه های این جریان است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

آنچه امروز نیازمند آن هستیم، برگزاری جلسه ای، نه برای فیلترینگ تلگرام، بلکه برای اتخاذ فلسفه و رویکردی جدید در مقابله با تهدیدات فضای مجاری در کشور است. آنچه باید مورد توجه مسئولان و متولیان امر قرار گیرد، تغییر نگاه به شکل اساسی و ساختاری به فضای تکنولوژی و ارتباطات و چاره اندیشی اصولی برای حفظ ارزش ها در کنار استفاده از فرصت ها است. در غیر این صورت شاید مجبور به آن باشیم که سالیان متمادی هزینه های گزاف را صرف موضوعاتی کنیم که در نهایت نتیجه مطلوب ما را هرگز به ارمغان نخواهند آورد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 3 آبان 1394برچسب:, توسط valeh |

سازمان اطلاعاتی انگلیس حدود 60 سال قبل وقوع اتفاقات و رویدادهایی را در سوریه پیش بینی کرده و گزارش داده بود که «اتحاد جماهیر شوروی برای پایان دادن به بحران در کشور متحد خود، مجبور به واکنش قاطع و جدی می شود.»

خبرگزاری اسپوتنیک امروز (جمعه) به نقل یک روزنامه انگلیسی نوشت: سال 1957 میلادی سازمان اطلاعات بریتانیا، دخالت قطعی اتحاد شوروی در پاسخ به مداخله غرب برای تغییر حکومت در دمشق را پیش بینی کرده بود.

بنا به این گزارش، روزنامه انگلیسی «فایننشنال تایمز» نوشته است: گزارش جمع بندی جاسوسان انگلیسی دربرگیرنده پیش بینی وقایع سوریه که از طبقه بندی محرمانه خارج شده است، سپتامبر 1957 برای ارائه به «هارولد مک میلان» نخست وزیر وقت بریتانیا تهیه شده بود.
 
در این گزارش تاکید شده است: مسکو تغییر حکومت در سوریه را حتما شکست جدی برای خود تلقی کرده و برای جلوگیری از عملی شدن آن با شدت و قاطعیت واکنش نشان خواهد داد.

بنا به این گزارش، سند تازه انتشار یافته در آرشیو ملی این کشور ارائه شده است.

انتشار این سند می تواند بیانگر تلاش غرب برای اجرای نقشه ضد سوری از سوی آمریکا، انگلیس، آلمان، ترکیه، قطر و عربستان باشد که پنج سال پیش با حمایت از تروریست ها و گروه های مسلح علیه دولت سوریه تلاش کردند حکومت این کشور را سرنگون و اهداف خود را عملی کنند که به شکست منجر شد.

کشورهای عضو اردوگاه ضدسوری پنج سال پیش با هدف سرنگونی حکومت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، برنامه جذب تروریست های افراطی از سراسر جهان، سازماندهی و تقویت گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش را آغاز و به کشور سوریه گسیل کردند.

روسیه در چارچوب قراردادهای همکاری نظامی خود با سوریه، حدود 50 فروند جنگنده سوخو، چندین بالگرد جنگی می 24 و مجموعه ای از رزمناوها، یک ناو تجسسی و همچنین پهپادها را در خاک این کشور برای مبارزه علیه تروریست ها به کار گرفته و تاکنون 819 هدف را نابود کرده است.

روسیه اعلام کرده است که همکاری های نظامی ضد تروریستی این کشور با سوریه در چارچوب مقررات بین المللی و در اجرای قراردارد همکاری با دولت قانونی سوریه و درخواست رسمی دمشق انجام گرفته است و ادامه خواهد یافت.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 30 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |
پرواز «بشار اسد» رییس جمهوری سوریه به مسکو و مذاکرات با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی اش در کاخ کرملین فقط وقتی خبری شدکه مسافر «محرمانه ترین پرواز سیاسی» چند سال اخیر به دمشق رسید.
 
به گزارش «تابناک»، صبح چهارشنبه (دیروز) و تنها چند ساعت پس از بازگشت بشار اسد به سوریه، کاخ کرملین با انتشار بیانیه کوتاهی از این سفر و مذاکرات انجام گرفته خبر داد که محور آن ادامه همکاری های نظامی روسیه و سوریه در مبارزه با تروریسم و ادامه عملیات بمباران مواضع تروریست ها بویژه داعش توسط جنگنده های روسی همزمان با عملیات زمینی علیه تروریست ها بود.
 
برنامه ریزی و انجام امنیتی ترین پرواز چند هزار کیلومتری از دمشق تا مسکو، مذاکرات فشرده سران دو کشور در کاخ کرملین و بازگشت بشار اسد به پایتخت سوریه در امنیت، بی خبری کامل سازمان های جاسوسی غرب بویژه سیا را با وجود برخورداری از ده ها ماهواره های جاسوسی، پرواز پهپادها و شبکه جاسوسان خود در عراق و سوریه، نشان می دهد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 30 مهر 1394برچسب:, توسط valeh |

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامه‌ای به آقای روحانی رئیس‌جمهور و رئیس شورای‌عالی امنیت ملی، با اشاره به بررسی های دقیق و مسئولانه برجام در مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی و عبور این موافقتنامه از مجاری قانونی، دستورات مهمی را در خصوص رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه کشور صادر و با برشمردن تأکیدات و الزامات 9 گانه در اجرای برجام، مصوبه جلسه 634 مورخ 19/5/94 شورای عالی امنیت ملی را با رعایت این موارد و الزامات تأیید کردند.

 متن نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقاي روحاني

رئيس جمهور اسلامي ايران و رئيس شوراي عالي امنيت ملي دامت توفيقاته

با سلام و تحيت،

اكنون كه موافقت نامه‌ي موسوم به برجام پس از بررسي‌هاي دقيق و مسئولانه در مجلس شوراي اسلامي؛ كميسيون ويژه و ديگر كميسيون‌ها و نيز در شوراي عالي امنيت ملي سرانجام از مجاري قانوني عبور كرده و در انتظار اعلام نظر اينجانب است، لازم مي‌دانم نكاتي را يادآور شوم تا جنابعالي و ديگر دست‌اندركاران مستقيم و غيرمستقيم آن، فرصت‌هاي كافي براي رعايت و حفظ منافع ملي و مصالح عاليه‌ي كشور در اختيار داشته باشيد.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 57 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.