«اظهارات اخير رهبر عالي ايران به معناي ترسيم خط قرمز در مذاکرات هستهاي بود.»
روزنامه والاستريت ژورنال با انتشار اين تحليل نوشت: رهبر عالي ايران آيتالله «علي خامنهاي» هفته گذشته در سخناني در جمع فنسالاران بلندپايه و مقامات نظامي کشور اعلام کرد ايران مشخصاً لازم است ظرفيت غنيسازي خود را وسعت بخشد.
اظهارات آيتالله خامنهاي همزمان با جريان داشتن گفتوگوهاي هستهاي ايران در وين ايراد شد.
والاستريت ژورنال ميافزايد: در خصوص اين گفتوگوها يک مقام آمريکايي اعلام کرد طرفهاي گفتوگو با ايران همه تمرکزشان بر روي نکاتي است که ديپلماتهاي ايران پشت ميز مذاکره مطرح ميکنند اما اظهارات آيتالله خامنهاي که کلام آخر را در سياست هستهاي ايران بر زبان جاري ميسازد، فضاي چنداني براي مانور دادن باقي نميگذارد. رهبر ايران همواره در صحبت از موضوع هستهاي، تعابيري وسيع به کار ميبرد و همواره هم دست حمايتش بر سر تيم مذاکرهکننده ايران بوده است ولو آن که نسبت به موفقيت آن چندان خوشبين نيست.
روزنامه آمريکايي افزود: صحبتهاي روز دوشنبه رهبر عالي ايران به نحوي بيسابقه متضمن مشخصترين اشارات وي در موضوع هستهاي بود. او در فرازي از صحبتهايش اعلام کرد «شش قدرت از ايران ميخواهند ايران قبول کند تعداد سانتريفوژهايش را به 10 هزار عدد کاهش دهد». آيتالله خامنهاي در اين مراسم گفت «هدف آنها اين است که جمهوري اسلامي را در باب ظرفيت غنيسازي به 10 هزار سو (swu) راضي کنند، منتهي از 500 سو و سپس 1000 سو شروع کردند. 10 هزار سو شامل حدود 10 هزار سانتريفيوژ قديمي ميشود که ما از قبل داشتيم». «سو» swu معادل ظرفيت غنيسازي يک سانتريفيوژ در يک سال است.
«کريم سجادپور» عضو پيوسته «برنامه خاورميانه» در «موسسه کارنگي» گفت: «رقم 190 هزار swu، 10 برابر بزرگتر از رقم موردنظر آمريکا براي ظرفيت هستهاي ايران براي يک دهه آينده است».
يادآور ميشود رقم 190 هزار سو، رقمي است که صاحبنظران و اهل فن داخلي درباره حجم نياز کشورمان به غنيسازي عنوان کردهاند.
رهبر معظم انقلاب همچنين با تغيير کاربري تاسيسات غنيسازي فردو به مرکز تحقيقاتي! مخالفت کردند.
"محمد العريفي" چهره سرشناس وهابي در عربستان و صاحب فتواي "جهاد نکاح" مدعي شد که گروهک تروريستي - تکفيري "دولت اسلامي عراق و شام" موسوم به "داعش" اخيراً سپاهي از جن تشکيل داده است. وي در ادامه اظهاراتش که بيشتر به توهم شبيه است تا واقعيت،گفت: "رافضي"ها از تمامي نيروهاي خود عليه "داعش" استفاده ميکنند از همين رو بر مسلمانان واجب است که به هر نحوي از خلافت اسلامي پشتيباني کنند!
در هواي گرم تابستان قطعا نوشيدن مايعات گرم که شما را گرم تر کند، آخرين کاري است که انجام خواهيد داد. اما بهتر است اين تفکر را دور بريزيد.
تحقيقات اخير نشان ميهد، نوشيدنيهاي گرم در تضاد با سيستم خنک کننده بدن نيست عرق کردن راه اصلي بدن انسان براي خنک شدن است. يک محقق کانادايي توضيح داده است که وقتي بدن شما تغيير دمايي را احساس ميکند، سيگنالهايي را به مغز ارسال کرده تا دستور تعريق صادر شود. پس از آن عرق روي پوست شما تبحير شده و بدن را خنک ميکند.
حال وقتي شکم شما يک مايع گرم را احساس ميکند، فرايند تعريق در بدن شما آغاز شده و احساس خنک تري نسبت به قبل خواهيد داشت. اما توجه داشته باشيد که اين فرايند خوشايند، وقتي شما خيس عرق هستيد ديگر عمل نخواهد کرد و احساس گرم تري خواهيد داشت. چرا که وقتي بيش از حد عرق کنيد، بيشتر از آنکه تبخير آن خنکتان کند، چکيدن آن آب بدنتان را کم مي کند.
بنابراين اگر گرمتان است و هنوز عرق نکردهايد يک فنجان چاي گرم بنوشيد. اگر هم خيس عرق هستيد با نوشيدن يک ليوان آب خنک هم دماي بدنتان را پايين آوريد و هم آب از دست رفته بدنتان را جبران نماييد.
ميگنا/ زماني که اسم سنسورهاي رديابي شنيده مي شود، ناخودآگاه تصاويري از فيلم هاي پليسي و جنايي متصور مي شود که در اين فيلم ها پليس براي رديابي جنايتکاران يا متهمان از سنسورهاي رديابي استفاده مي کند. اما اکنون والدين امريکايي براي اطلاع از محل و مکان فرزندان خود به استفاده از سنسورهاي رديابي روي آورده اند و بنا به گزارشات ارائه شده استفاده از اين سنسورها با استقبال بي نظيري از سوي والدين امريکايي مواجه شده است.
ادامه مطلب...
حمله آمريکا به عراق در سال 2003 و سقوط سريع صدام حسين که با تلفات محدودي صورت پذيرفت، در ابتدا شکلگيري نظام سياسي باثبات و دموکراتيکي را در عراق نويد ميداد، اما چندان بهطول نينجاميد که اوضاع بسيار پيچيدهاي عراق را فراگرفت و اين کشور در فضاي پيچيدهاي از منازعات خشونتآميز قومي- مذهبي و دخالت بازيگران منطقهاي فرورفت. در سطح داخلي، نزاع شديد ميان سنيها و شيعيان، خشونت عليه مسيحيان و تنش بين اکراد و اعراب، اوضاع داخلي عراق را بسي پيچيده کرد. با نگاهي به تحولات پس از فروپاشي صدام درمييابيم که با فروپاشي ساختار قدرت مبتني بر انحصار قدرت در دست سنيهاي عربزبان، قدرت جريانهاي شيعي و اکراد به مرور گسترش مييابد طوري که رييسجمهور و نخستوزير کنوني عراق بهترتيب از اکراد و شيعيان هستند. با اين حال چنين تحولاتي براي بخش عظيمي از اعراب سنيمذهب که عمدتا در نواحي مرکزي عراق سکنا گزيدهاند و همچنين دولتهايي چون عربستان که ايران را رقيب خود دانسته و قدرتيابي شيعيان نزديک به ايران را گسترش نفوذ ژئوپليتيکي ايران تلقي ميکردند، چندان قابل پذيرش نبود.
ادامه مطلب...
محققي به نام «جيل ريچاردسون» در گفت وگو با نشريه «salon» اشاره مي کند که دليل اين موضوع در مواد شيميايي موجود در پوست افراد نهفته است. به گفته او، تحقيقات نشان داده اند که رايحه اي که از دستان انسان ها برمي خيزد داراي 346 ترکيب شيميايي مختلف است که 277 مورد از اين ترکيبات مي توانند موجب جذب پشه ها شوند و يکي از کليدي ترين اين ترکيبات «اسيد لاکتيک ال» است.
اگر اين ماده به پوست افرادي که پشه ها کاري به کارشان ندارند، اضافه شود آن ها هم از نظر پشه ها جذاب به نظر خواهند رسيد! در اين ميان اما پشه مالاريا از همه بدسليقه تر است و از بوي کف پاي انسان خوشش مي آيد. مواد دافع متعددي براي رهايي از مزاحمت پشه ها به خصوص پشه مالاريا ساخته شده اند که البته بعضي از آن ها نظير DEEM به گفته بعضي از محققان داراي اثرات نامطلوبي بر انسان هستند. تحقيق جديدي نشان مي دهد که روغن اوکاليپتوس مي تواند رويکرد مناسبي براي رهايي از مردم آزاري پشه ها باشد.
سجاده ي زر دوز که محراب دعا نيست
گفتند سر سجده کجا رفته حواست؟
انديشه سيال من اي دوست کجا نيست
از شدت اخلاص من عالم شده حيران
تعريف نباشد! ابداً قصد ريا نيست!
از کميت کار که هر روز سه وعده
از کيفيتش نيز همين بس که قضا نيست
يک ذره فقط کند تر از سرعت نور است
هر رکعت من حائز عنوان جهانيست...
در اين جاي شعر رهبري گفتند بدهيد در گينس ثبت اش کنند.
اين سجده سهو است و يا رکعت آخر؟
چنديست که اين حافظه در خدمت ما نيست
اي دلبر من تا غم وام است و تورم
محراب به ياد خم ابروي شما نيست!
بي دغدغه يک سجده راحت نتوان کرد
تا فکر من از قسط عقب مانده جدا نيست
هر سکه که دادند دو تا سکه گرفتند
گفتند که اين بهره بانکيست ربا نيست
از بس که پي نيم وجب نان حلاليم
در سجده ما رونق اگر هست صفا نيست
گويند که گنجي ست به هر سجده، بياييد!
من رفتم و پيدا نشد اي دوست، نيا! نيست...
به به! چه نمازيست همين است که گويند
راه شعرا دور ز راه عرفا نيست...
سعيد طلايي
مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا 100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص آسفالت با ماشين توقف کنيد و ترمز دستي را بخوابانيد، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تاکنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرداند.
ادامه مطلب...
پايگاه اينترنتي الوسط در گزارشي اعلام کرد که بيشتر مردم نميدانند که "سجي حميد الدليمي" که در ليست زندانياني بود که جبهه النصره از مقامات سوريه خواسته بود در ازاي آزادي راهبههاي معلولا آنها را آزاد کند و پس از آن با ميانجيگري قطر آزاد شدند همان زن ابوبکر البغدادي رهبر داعش است.
ادامه مطلب...
مدتي ميگذرد که هکرها و سازندگان بدافزارهاي مخرب، به طراحي بدافزارهاي باجگير روي آوردهاند. اکنون کار به جايي رسيده که توليد و انتشار اين نوع خاص از ويروسهاي رايانه اي، به يک حرفه و تجارت بزرگ و البته سودده تبديل شده است.
نه تنها بدافزارهاي باجگير روي تعداد بسيار زيادي از رايانههاي مبتني بر ويندوز مشاهده شده اند، بلکه تا به حال چندين گونه مختلف از آنها براي سيستمهاي عامل اندرويد و Mac نيزشناسايي شده است.
ادامه مطلب...