نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 30 مهر 1393برچسب:, توسط valeh |


در اين گزارش به اين موضوع مي‌پردازيم که بفهميم گوشي شما قرار بوده در کدام کشور ارائه شود. و آخرين بروزرساني هاي آن کي بوده است.

‌به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ بدون شک يکي از شرکت ها بزرگ و بنام در عرصه تکنولوژي که مي توان نام آن را به جرات بر سر زبان آورد شرکت بزرگ سامسونگ مي باشد که هر روزه خبرهاي بزرگي از اين شرکت به دنياي فناوري مخابره مي شود. در کشور ما هم محصولات سامسونگ به خوبي خود را در دل مردم جايي داده است که بيشتر محصول اين شرکت که در هر گوشه و هر جا مي توان شاهد آن بود چيزي نيست جزء تلفن هاي هوشمند سامسونگ. اگر شما هم يکي از همين افراد هستيد مي توانيد به راحتي تمام بفهميد که گوشي شما براي چه کشوري توليد شده و سال توليدش چه سال و چه ماهي بوده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 30 مهر 1393برچسب:, توسط valeh |

11:02

امير پوردستان: فرماندهان از درگير شدن به کارهاي حاشيه‌اي خودداري کنند


فرمانده نيروي زميني ارتش گفت: فرماندهان بايد با تمام قوا و هوشياري در راستاي خنثي سازي هر نوع تهديدي انجام وظيفه نمايند

به گزارش ايلنا، سرتيپ احمدرضا پوردستان در چهاردهمين همايش گردهمايي فرماندهان يکان‌هاي عمده، گردان ها و گروهان‌هاي نيروي زميني ارتش، به آمادگي ارتش جمهوري اسلامي ايران در منطقه اشاره کرد و گفت: امروز ارتش ايران با سرافرازي در منطقه و جهان مي درخشد و با داشتن سربازان ولايت مدار از آمادگي رزمي بالايي برخوردار است و آماده هر نوع فداکاري است و با وجود اين روحيه بود که در دوران دفاع مقدس علي رغم حمايت هاي غرب از رژيم بعثي عراق و تحميل هزينه هاي سنگين به ايران در نهايت، نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران پيروز نبرد حق عليه باطل شد.

پوردستان گردان را يک مجموعه مهم در ارتش خواند و گفت: فرماندهان بايد تلاش هاي خود را منوط به ماموريت هاي محوله نمايند و از درگير شدن به کارهاي حاشيه اي خودداري کرده و تمام همت خود را در زمينه بالا بردن آمادگي رزمي کارکنان تحت امر خود معطوف نمايند.

 



"جيمز رايزن" روزنامه نگار روزنامه نيويورک تايمز در آخرين کتاب خود با عنوان "به هر قيمت: طمع، قدرت و جنگ بي پايان" به جنگ نمايشي، فرسايشي و بي فرجام آمريکا با تروريسم پرداخته است.

به نوشته سايت صداي آمريکا (VOA) روزنامه آمريکايي "نيويورک تايمز" (New York Times) در بررسي کتاب جديد جيمز رايزن روزنامه نگار اين نشريه و برنده جايزه پوليتزر مي نويسد: رايزن در کتاب تازه خود به نام "به هر قيمت: طمع، قدرت، و جنگ بي پايان" که در هفته اخير به کتاب فروشي ها راه يافته، بسياري از وجوه تبهکارانه جنگ آمريکا با تروريسم را در ۱۳ سال گذشته به تماشا مي گذارد.

کتاب با نگاهي وقايع نگارانه عواقب دراز مدت واکنش هاي آني و وحشت زده مسئولان ارشد آمريکايي به حمله هاي ۱۱ سپتامبر را بررسي مي کند. از "ميلياردها دلار گم شده" اي مي گويد که از جيب ماليات دهندگان آمريکايي بيرون آمده و به باد رفته است، از زندگي از دست رفته يک شکنجه گر پيشين ياد مي کند و به روياهاي برباد رفته يک مامور اطلاعاتي افشاگر مي پردازد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

بر اساس آمار سالانه بريتيش پتروليوم از وضعيت انرژي جهان که به تازگي منتشر شده است، عراق داراي 150 ميليارد بشکه ذخيره نفت اثبات شده است. علاوه بر اين، 7/126 تريليون فوت مکعب استاندارد از ذخاير گاز طبيعي آن داراي ارزشي معادل 21 ميليارد بشکه ديگر نفت است.
حالا که قيمت نفت به بيش از بشکه‌اي 110 دلار رسيده است، ارزش بازاري ذخاير به اثبات رسيده هيدروکربن عراق در تابستان امسال معادل 5/16 تريليون دلار است. البته در اين برآورد، دست‌کم‌ها در نظر گرفته شده است.
در کنفرانس سالانه پروژه‌هاي کردستان که نشريه ميد در آغاز ماه ژوئن برگزار کرد، گفته شد که ذخاير بالقوه نفت در بخش‌هايي از عراق که تحت اداره دولت منطقه کردستان است، احتمالا بيش از 100 ميليارد بشکه است که اين مقدار، بيش از دو برابر رقمي است که معمولا براي سه استان شمالي عراق اعلام مي‌شود. اگر اين مقدار را به مجموع ارزش نفت در کل خاک عراق بيفزاييم، رقمي بيش از 20 تريليون دلار حاصل مي‌شود. 
اين رقم، تامل‌برانگيز است. جدال روزافزون براي دستيابي به چنين جايزه‌اي، دليل بحران عراق، منطقه و جهان در تابستان امسال است. البته انبوه ثروت معدني عراق هم در اين بازي دخيل است، اما هر عامل ديگري تنها مي‌تواند در حد حدس و گمان باشد.
در سال 1972 حزب سوسياليست بعث عراق صنعت نفت کشور را ملي اعلام کرد. مشارکت بين‌المللي در صنعت نفت عراق به مدت 30 سال متوقف شد. شرکت‌هاي نفتي مي‌توانستند نفت عراق را به قيمت‌هاي رسمي بخرند، اما جايزه واقعي که همان ذخاير عراق بود، دور از دسترس باقي مانده بود.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

ايران و آمريکا دو کشوري هستند که عملاً توان مقابله با تهديد جهادي‌ها را دارند، و هر دو به اين تهديد با نگراني عميقي نگاه مي‌کنند. اما مهم‌ترين پرسش اين است که آمريکا و ايران چگونه مي‌توانند در نبرد مشترک با دولت اسلامي، با يکديگر همکاري کنند؟
انديشکده بلفر در مقاله‌اي به قلم سرهنگ بازنشسته دکتر «افرايم کام» همکار ارشد تحقيقاتي انديشکده صهيونيستي «مطالعات امنيت ملي تل‌آويو» به بررسي منافع منطقه‌اي متضادي که همکاري ميان ايران و آمريکا را نامحتمل مي‌سازد پرداخته است. نويسنده معتقد است نظر ايران اين است که درخواست کمک از آمريکا در عراق، ارزش هزينه سياسي آن را ندارد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

شبکه خبري راشاتودي طي تحليلي در پايگاه اينترنتي خود نوشت: سياست ايران در نزديکي به روسيه در حقيقت طرحي براي ترک انداختن در تحريم‌هاي تحميلي عليه تهران و مسکو است.

به گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه اينترنتي شبکه خبري «راشاتودي» طي گزارشي در زمينه « افزايش روابط ايران و روسيه در حوزه انرژي» و به قلم «په په اسکوبار»، روزنامه نگار مطرح برزيلي مي‌نويسد: تحريم‌هاي سنگين نيز نتوانسته‌اند تهران را به زانو دربياورند و «آيت‌الله خامنه‌اي»، رهبري ايران نيز اعلام داشته است که به حصول توافق هسته‌اي خوشبين نيست در واقع درخواست رهبري ايران فراتر از يک قرارداد صرف به عنوان رهبر يک کشور توسعه يافته است.

از سوي ديگر ايران و روسيه با عقد قرار دادي به ارزش 10 ميليارد دلار وارد مرحله‌اي ديگر از همکاري شده‌اند و قرار است جزييات اين قرار داد در سپتامبر سال جاري نهايي شود و البته تعجبي ندارد که واشنگتن از اين ماجرا عصباني شود زيرا اين قرارداد موجب مي‌شود تا صادرات نفت ايران در روز متجاوز از 1 ميليون بشکه در روز شود. بايد گفت رقص باله مانند ايران و روسيه در حوزه انرژي باعث نگراني آمريکا و اروپا شده است.

در ادامه اين گزارش نويسنده با اشاره بر موقعيت ايجاد شده براي ايران با توجه به تحريم روسيه مي‌نويسد: با تحريم‌هاي اعمالي بر روسيه، ايران مي‌تواند گاز مورد نياز اروپا را تامين کند. در واقع ايران مي‌تواند با انتقال گاز خود به ترکيه گاز مورد نياز اروپا را تامين کند. البته بايد تصريح کرد که ايران از يک سو مايل به تحريک مسکو به عنوان بزرگترين تامين کننده گاز اروپا نيست اما اين کشور مي‌داند که در صورت احتمال تنش زدايي با آمريکا، اروپا در پي اغوا کردن ايران و عقد قرارداد و سرمايه گذاري در اين کشور است.

در ادامه اين مطلب آمده است: البته ايران بعيد است در جنگ با روسيه در زمينه تامين انرژي اروپا برآيد. در حالي که تحريم‌هاي اعمالي بر روسيه مواضع ايران در مذاکرات هسته‌اي را تحکيم مي کنند زيرا طرف‌هاي اروپايي محتاج گاز ايران هستند اما اين بدين مفهوم نيست که تهران از خود بيخود خواهد شد . هر چقدر که ايرانيان در پي طرح‌هاي جديد هستند در عين حال سياست‌هايشان در واقع نزديکي دو جانبه با مسکو براي ترک انداختن در تحريم‌هاي تحميلي عليه هر دو کشور است.

در انتهاي اين گزارش آمده است: پرونده هسته‌اي ايران براي آمريکا همانند تالار آيينه‌اي است که منعکس کننده آرزوهاي اين کشور براي دست يابي به بازار بکر جمعيت 77 ميليوني جوان و فرهيخته ايران به اضافه منبع انرژي عظيم براي شرکت‌هاي نفتي آمريکايي است. البته در اين تالار آينه‌اي ايران نيز اهدافي دارد و مي‌خواهد به عنوان قدرت منطقه‌اي بين شرق و غرب قرار گيرد.

اگر «حسن روحاني»، رييس جمهور ايران موفق به حصول توافق نهايي هسته‌اي با غرب شود، آنگاه وضعيت اقتصادي ايران با سرمايه‌گذاري اروپايي‌ها بسيار بهبود خواهد يافت. البته ايران قادر است با رويکرد نرمش قهرمانانه و نزديکي بيشتر با چين و روسيه نيز به مسير خود ادامه دهد.
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 
 
خبرگزاري رويترز در گزارشي به بازديد تيم خبري خود از يکي از تونل هاي حماس پرداخته است.

رزمندگان حماس، با لباسهاي سياه و مسلح به تفنگ، تونل را که نوري کمرنگ داشت به آساني پيمودند، و مي گفتند در اين شبکه زيرزميني گذرگاه ها در نوار غزه احساس مي کنند در خانه خودشان هستند.
به نظر مي رسيد يک گشت استثنايي که نيروهاي حماس فرصت آن را براي يک خبرنگار، عکاس، و تصويربردار رويترز فراهم آوردند، تلاشي بود براي انکار اين ادعاي اسراييل که آنها در جنگ غزه همه ي تونل هاي نفوذي اين گروه اسلام گرا را نابود کرده اند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

در پي انتشار فيلم سربريدن استيون سوتلوف دومين خبرنگار امريکايي در دو هفته گذشته که سر و صداي زيادي را در محافل رسانه‌اي و سياسي به راه انداخته (به گونه‌اي که با تغيير اولويت‌هاي نشست سران ناتو در ولز انگليس لزوم تشکيل ائتلاف بين‌المللي و منطقه‌اي را براي مقابله با داعش بيش از پيش مطرح کرده است) رژيم صهيونيستي نيز به تلاش‌هاي سياسي و تبليغاتي جديد دست زده و با اعلام اينکه استيون سوتلوف يهودي بوده و با داشتن تابعيت مضاعف از سال 2005 در فلسطين اشغالي زندگي مي‌کرده است، داعش را در ليست سازمان هاي «غير قانوني» قرار داد.

وزارت جنگ اين رژيم با صدور بيانيه‌اي با اشاره به اينکه اين تصميم با پيشنهاد دستگاه‌هاي امنيتي گرفته شده است، اعلام کرد که «اين تدبير زمينه را براي اتخاذ تدابير قضايي عليه اين سازمان‌ها و کساني که از آنها حمايت و منابع مالي آنها را تأمين مي‌کنند، فراهم مي‌کند.»


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |



طي سال هاي اخير همواره ارتش عربستان عامل سرکوب بخش عظيمي از شيعيان و مخالفين حکومت يمن بوده است. دور جديد اعتراضات به دولت يمن در ابتدا با تهديد عربستان به حمله نظامي همراه شد. درهمين راستا، دولت سعودي از طريق رسانه هاي خود تهديد کرد که براي مقابله با جنبش مردمي به رهبري گروه انصار الله در يمن دخالت نظامي خواهد کرد. 

همچنين در آن مقطع يک منبع ديپلماتيک به پايگاه خبري يمني «حيات عدن» گفت که عربستان سعودي تهديد کرده است، براي متوقف کردن آنچه که تلاش حوثي‌ها براي تصرف صنعا پايتخت يمن خواند، از زور استفاده خواهد کرد. اين درحالي است که جنبش انصار الله يمن ادعاي برخي رسانه هاي محلي درباره تحرکات و آمادگي‌هاي رزمي و جنگي خود در اطراف شهر صنعا پايتخت اين کشور را رد کرد و درباره تعرض به اعتراضات مسالمت آميز مردم براي درخواست جهت ايجاد تغييرات سياسي در کشورشان هشدار داد. 


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |



يکي از مهمترين نتايج خيزش داعش در سوريه و عراق چگونگي تاثير آن بر تغيير مفاهيم گسترده تر در خاورميانه است. برخي اوقات به نظر مي رسد دشمنان در حال تبديل شدن به متحدان بالقوه هستند و حتي دوستان قديمي با نگاهي ترديدآميز به يکديگر مي نگرند.

 آيا ما واقعا شاهد تغيير ديدگاه آمريکا و اروپا در خاورميانه خواهيم بود؟ گفتنش سخت است. اما مسائل واقعا پيچيده تر از آنچه چند سال پيش به نظر مي رسيد، جلوه مي کنند.


ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 ... 11 12 13 14 15 ... 57 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.