شايد ژنرال بازنشسته آمريکايي تصور نميکرد با تمام تجهيزات تحت اختيارش در ائتلاف ضدداعش در سايه سرداري قرار بگيرد که با چند همراه خود شهرهاي عراق را يکييکي پشت سر گذاشته و رهبري نيروهاي عراقي در پيروزي بر داعش را بر عهده بگيرد.
شهريورماه سالجاري بود که در پايان نشست ناتو در انگليس از سوي باراک اوباما رئيسجمهور آمريکا اعلام شد که ائتلافي متشکل از ۱۰ عضو ناتو يعني آمريکا، انگليس، فرانسه، آلمان، کانادا، استراليا، ترکيه، ايتاليا، لهستان و دانمارک براي مقابله با داعش تشکيل شده است.
اين ائتلاف بنا بر گفته جان کري وزير خارجه ايالات متحده بايد طرح خود را براي کمک به دولت عراق در مقابله با داعش ظرف ۲ هفته نهايي ميکرد.
ادامه مطلب...
به گزارش فارس، در پي افشاگريهاي «ادوارد اسنودن» پيمانکار سابق آژانس امنيت ملي آمريکا (NSA) درباره جاسوسي اين نهاد امنيتي آمريکا از تماسهاي تلفني و ارتباطات اينترنتي شهروندان آمريکايي و مقامات کشورهاي ديگر، هماکنون گزارشي منتشر شده است مبني بر آنکه دولت آمريکا تصاويري را از تلفن همراه يکي از شهروندان آمريکايي کپي کرده است و بدون اجازه اين فرد، يک پروفايل جعلي به نام وي در صفحه «فيسبوک» به وجود آورده است.
اين زن آمريکايي هماکنون به اداره مبارزه با مواد مخدر شکايت بعمل آورده است زيرا يکي از کارکنان اين سازمان تصاويري را بدون اطلاع او از تلفن همراهش کپي کردهاند تا يک پروفايل جعلي به نام وي در فيسبوک ايجاد کنند.
«ديليسيگنال» گزارش کرد که «ساندرا آرکوايت» شاکي اين پرونده در سال 2010 به اتهام حمل مواد مخدر دستگير شد. مقامات اجراي قانون مدعي شدند که اين زن بخشي از حلقه مواد مخدر بوده است و براي مدتي به حبس خانگي محکوم شد.
ادامه مطلب...
حيات اندرويد، در سپتامبر ۲۰۰۸ و با اسمارت فون T-Mobile G1 / HTC Dream آغاز شد، بنابراين، اکنون ۶ سال و ۱ ماهه است. چه کسي ۶ سال پيش فکر مي کرد که اين پلتفرم تا قبل از سال ۲۰۱۰، به بزرگترين پلتفرم اسمارت فون ها تبديل شود؟! تقريباً هيچ کس! اما اين امر با قدرت مالي و تاثيرگذاري گوگل، اتفاق افتاد.
اگر چه اندرويد، گسترده ترين سيستم عامل روي زمين است، اما حقيقت هاي زيادي در مورد آن وجود دارد؛ که مردم عادي از آن بي اطلاعند. در اين مقاله، در مورد ويژگي هاي نرم افزاري پنهان يا چيزهايي مثل آن صحبت نمي کنيم، بلکه در مورد حقايق کلي که احتمالاً شما از آن بي خبريد، بحث خواهيم کرد که اميدوارم لذت ببريد. اين ۶ حقيقت در زير ليست شده اند:
ادامه مطلب...
بنيانگذار ويکيليکس در يادداشتي که در هفتهنامه «نيوزويک» به چاپ رسيد به نقش گوگل در ناآراميها و اغتشاشات ايران اشاره کرد و گفت که گوگل کارهايي را ميتواند انجام دهد که «سيا» قادر به انجام آن نيست.
«جوليان آسانژ» بنيانگذار ويکيليکس که بسياري از اسناد محرمانه دولت آمريکا را فاش کرد هماکنون يادداشتي را در هفتهنامه «نيوزويک» به چاپ رسانده است.
آسانژ در بخشي از اين يادداشت به اقدامات گوگل در تحولات جهان اشاره کرد و نوشت، «جرد کوهن» که هماکنون مدير بخش ايدههاي گوگل است در سال 2010 از وزارت خارجه آمريکا به گوگل رفت. وي پيش از آن يکي از مشاوران ارشد «کاندوليزا رايس» و «هيلاري کلينتون» وزراي خارجه سابق آمريکا بود. او در آن زمان خود را کارشناس امور مربوط به «تروريسم، افراطگرايي، اثرات فناوريهاي ارتباطي قرن 21 با سياستمداري و همچنين ايران» معرفي کرده بود.
ادامه مطلب...
"شيخ جعفر شيخ مصطفي" وزير سابق پيشمرگه کردستان و فرمانده فعلي نيروهاي کُردي در گفتوگو با روزنامه کُرد زبان آوينه، از کمکهاي ايران و قاسم سليماني فرمانده نيروي سپاه قدس جمهوري اسلامي ايران تقدير و تشکر کرد.
وي در گفتوگو با شماره روز سهشنبه اين روزنامه گفت: هرکس به کُردها در مقابل داعش کمک کند ما از وي تقدير ميکنيم ؛ ژنرال سليماني نيز در اين جنگ به ما کمک کرده ؛ کُردها قدر شناس ايشان هستند و هر کسي که به ما کمک کند؛ ما اين به کمکها افتخار ميکنيم.
وزير سابق پيشمرگه کردستان که هم اکنون فرمانده نيروهاي کُردي را بر عهده دارد معتقد است ايران چه در گذشته و چه اکنون دوست وفادار کُردهاست و کُردها نيز هميشه ايران و ايرانيها را به عنوان همپيمان و دوست قديمي خود محسوب کردهاند.
شيخ جعفر درباره جنگ فعلي داعش به اين روزنامه گفت: تاريخ انقضاي تروريستها در حال اتمام است و آنها در تمامي جبهههاي جنگ شکست خوردند و مدتهاست پيشروي نداشته و در حال دفاع کردن هستند.
يکي از مسائلي که از همان روزهاي آغازين پيشروي گروه تروريستي داعش در عراق و سوريه مورد توجه تحليلگران قرار گرفت، نوع استفاده اي بود که اين گروه از رسانه هاي مدرن و امکانات فناورانه براي پيشبرد اهداف خود کرده و مي کند. يک تحليلگر مسائل منطقه در مطلبي به بررسي جزئيات شيوه کار داعش در زمينه پيشبرد جنگ رسانه اي در کنار جنگ ميداني پرداخته است.
علي هاشم، تحليلگر مسائل خاورميانه در مطلبي که در سايت تحليلي «المانيتور» منتشر کرده به بررسي راهبرد رسانه اي داعش پرداخته و مي نويسد براي اين گروه، جنگ رسانه اي و تبليغاتي به اندازه جنگ در عرصه ميداني از اهميت برخوردار است.
ادامه مطلب...
با ايجاد و گسترش فن آوري هاي ارتباطي و اطلاعاتي ما شاهد ظهور «فضاي مجازي» در گستره و حوزه هاي تازه هستيم به طوري که بسياري از کارشناسان و پژوهشگران قرن بيست و يکم را قرن «فضاي مجازي » ناميده اند.
گسترش فناوري هاي تازه و ارتباطات جهاني مبتني بر «شبکه » را شايد مي توان مهمترين نماد «جهاني شدن» دانست که فضايي متفاوت از فضاي جوامع قرون گذشته ايجاد کرده است؛ بيشينه شدن سرعت و کارايي مناسبات، کمينه شدن حاکميت ها و قدرت نفوذ و تاثيرگذاري آن و تداوم قدرت يابي عناصر «فراحاکميتي » را مي توان از جمله مهمترين تفاوت هاي عصر حاضر، تاثيرپذيرفته از روندهاي جهاني شدن، فضاي مجازي و ارتباطات وب پايه به حساب آورد.
ايجاد و گسترش روابط «فراحاکميتي» از طريق شبکه به هم پيوسته اي به نام «اينترنت » مهمترين پديده اي بوده که بشر طي دهه ها تلاش توانسته به آن دست پيدا کند. اين شبکه عظيم فارغ از نکات ضعف و قوت آن، امروز به يکي از تاثيرگذارترين و گسترده ترين پديده هاي زندگي بشر تبديل شده است، به طوري که توانسته با سرعتي باورنکردني، عرصه هاي مختلفي از شوون سياسي، اقتصادي و حاکميتي را در برگيرد.
ادامه مطلب...
در هر دورهاي از تاريخ، نظمي بر جهان حاکم بوده و در عرصه روابط بينالملل، موقعيت هر يک از کشورها و ملتها، بر اساس نظم حاکم تعريف و تعيين ميشد. به عنوان مثال براي يک دوره طولاني چند صد ساله و تا پيش از جنگ جهاني دوم، نظام چند قطبي بر جهان حاکم بود و چند قدرت سلطهگر اروپايي، با سلطه بر ديگر کشورها، دنيا را بين خود تقسيم کرده بودند.
فرو ريختن نظام چند قطبي و پيدايي يک نظام جديد دو قطبي با محوريت امريکا و شوروي، از مهمترين پيامدهاي جنگ جهاني اول و دوم در عرصه بينالملل و سياست جهان بود. از سال 1945 به بعد، امريکا و شوروي با تشکيل دو بلوک قدرت مبتني بر انديشهها و ايدئولوژيهاي ماديگرايانه، جهان و کشورها را به دو بلوک غربي و شرقي تقسيم نموده و در چارچوب چنين نظمي، حاکميتهاي ملي بسياري از کشورها را نقض و آنها را، در مسير دلخواه خود به حرکت درآوردند. در دوران نظام دو قطبي، بسياري از کشورها به ناچار، ميبايست در مسيرهاي ريلگذاري شده از سوي امريکا يا شوروي حرکت کنند و حرکت ملتها بر اين اساس، تأمين کننده منافع و امنيت دو ابرقدرت غرب و شرق بود.
ادامه مطلب...
لاغري امروز به بزرگترين دغدغه برخي از بانوان تبديل شده است تا آنجا که حاضرند براي رسيدن به اين به اصطلاح ارزش تا پاي جان قدم بردارند بدون آنکه روش برايشان اهميتي داشته باشد.
کاهش وزن در مدت کوتاه، کمري باريک با مصرف تنها چند قرص، بدون هيچ عوارضي خيلي کيلو لاغر شويد، لاغري ۱۰۰ درصد عملي، لاغري تضميني و بدون بازگشت و هزاران شعار ديگر از جمله ترفندهايي است که برخي افراد سودجو براي فروش اقلام دارويي در سطح شهر، عطاريها و اماکن عمومي انجام ميدهند و آنقدر قابل باور است که هر شهروندي را براي استفاده از آنها ترقيب ميکند.
ادامه مطلب...
اکنون اين پديده در تهران و برخي شهرهاي بزرگ ايران در حال افزايش است و شخصيتها و روحانيون بارز، مجالس يادشده را "شيطاني" توصيف کردهاند.
به گزارش جام نيوز، چند سال پيش، اگر نام "طلاق" از خانواده اي شنيده مي شد و يکي از اعضاي خانواده تن به جدايي از همسر مي داد، نه تنها خود او بلکه ساير اعضاي خانواده هم تا ماهها و سالها و گاه تا پايان عمر به دليل اين اتفاق مورد نقد و نگاه نامناسب سايرين قرار مي گرفتند.
اما طلاق در ميان برخي خانواده نه تنها ديگر عيب و ننگ به حساب نمي آيد، بلکه کار به جايي رسيده است که برخي براي اعلام منفورترين حلال خداوند، جشني هم مي گيرند و همه اعضاي خانواده و دوستان و آشنايان را براي اعلام اين خبر دور هم جمع مي کنند!
ادامه مطلب...