نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

 

پژوهشگران در دانشگاه Lancaster انگلستان با توجه به روشي که در بدن انسان براي ارتباط دائمي بين شش ‌ها و قلب به کار گرفته شده است، نوآوري کرده اند که در آن يک الگوريتم بسيار پيشرفته و انعطاف پذير ساخته شده است که با روش‌‌هاي معمولي رمزگشايي قابل شکستن نيست. امروزه مي‌توان اطلاعات را با روش‌‌هاي بسياري با استفاده از الگوريتم‌‌هاي متفاوت رمزگذاري کرد اما سوال هميشگي اين است که اين الگوريتم ‌ها تا چه حد قادر به حفظ امنيت اطلاعات رمزگذاري شده هستند.
برخي از الگوريتم ‌ها براي رمزگذاري اطلاعات از يک کليد استفاده مي‌کنند که مي‌توان با استفاده از همين کليد به رمزگشايي اطلاعات نيز پرداخت. الگوريتم ‌ها عموما از مجموعه‌‌اي از قوانين ساده براي توليد اين کليدها استفاده مي‌کنند که البته به دليل استفاده از همين قوانين تعداد آن ‌ها نيز محدود – البته بسيار بزرگ و محدود- است. نتيجه‌‌ي اين محدوديت اين است که با در اختيار داشتن يک رايانه‌‌ي به اندازه‌‌ي کافي قدرتمند و زمان کافي مي‌توان همواره هر نوع رمزگذاري را در نهايت گشود.

پژوهشي که توسط دکتر Tomislav Stankovski هدايت مي‌شد موفق شده است که روشي را براي رمزگذاري ابداع کند که قادر به رمزگذاري و ايجاد تعداد نامحدودي از کليدها است، در نتيجه با استفاده از اين الگوريتم مي‌توان ارتباطات بسيار امني را داشت. منبع الهام گيري اين پژوهشگران براي ابداع چنين الگوريتيمي آناتومي بدن انسان بوده است.

در طبيعت سامانه‌‌هاي مختلف ارگانيسم‌‌هاي زنده در ارتباط و برهمکنش با يکديگر قرار دارند و بين يکديگر ماده و انرژي را تبادل مي‌کنند. برهمکنش موجود بين اين سامانه ‌ها ( براي مثال قلب و شش ها) مي‌تواند توسط تابعي جفت شده (coupling function) توصيف شود.

به جاي تکيه بر يک سامانه‌‌ي تکي براي رمز گذاري اين پژوهشگران نيز تصميم گرفتند از دو سامانه بهره ببرند که تابعي جفت شده نقش کليد بين آن ‌ها را بازي مي‌کرد. اگرچه استفاده از چنين روشي بسيار دشوار است اما مي‌توان با استفاده از اين روش به ساخت کليد‌‌هاي بي نهايت زيادي پرداخت که اين به معني مشکلات زياد نفوذگران و رمزگشايي غير مجاز اطلاعات خواهد بود.

براي کساني که بيشتر مي‌خواهند بدانند در ادامه نحوه‌‌ي عملکرد اين روش را توضيح مي‌دهيم. در ابتدا سيگنال‌‌هاي داده به فرستنده مي‌رسند و به عنوان پارامتري در تابع جفتي بين دو سامانه‌‌ي خودمختار قرار مي‌گيرند که هر دو در فرستنده قرار گرفته اند. اين دو سيگنال توليد شده سپس با استفاده از يک کانال عمومي فرستاده مي‌شوند و پس از رسيدن به انتهاي ديگر مسير با گيرنده هماهنگ مي‌شوند که اين با استفاده از يک کليد محرمانه حاوي اطلاعات تابع جفتي امکان پذير مي‌شود. در نتيجه الگوريتم مي‌تواند پارامترهاي اصلي را استنتاج کرده و به بازگشايي رمز اطلاعات بپردازد.

به گفته‌‌ي دانشمندان اين روش نسبت به وجود نويزها بسيار مقاوم است در نتيجه مي‌توان اطلاعات را به صورت چند سيگنال همزمان فرستاد و ضمنا اين روش از انعطاف زيادي برخوردار است که مي‌توان آن را در کاربرهاي مختلفي مورد استفاده قرار داد.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


در حالي که تا کنون لنزهاي تماسي ديد در شب فقط در فيلم هاي علمي و تخيلي ديده مي شد اکنون تحقيقاتي انجام شده که اين لنزها و امکان ديد در شب بدون دوربين هاي خاص را به واقعيت نزديک مي کند.
مهندسان برق دانشگاه ميشيگان روش جديدي را براي حس کردن نور فروسرخ با استفاده از لايه اي تشکيل شده از دولايه گرافن ابداع کرده اند.
برخلاف روش هاي پيشين، لازم نيست اين ماده با استفاده از دماهاي بسيار پايين سرد شود.
"تد نوريس" و "ژواهوي ژونگ" مجريان اين طرح در مورد ساخت اين ابزار با استفاده از گرافن با مانع بزرگي رو به رو شدند چرا که اين ماده با وجود نازکي و کوچکي مطلوب خود، به نور خيلي حساس نيست.
دانشمندان از اين رو به جاي تکيه مستقيم بر روي حساسيت گرافن به نور تصميم گرفتند تا برق را در کنار لايه گرافني به جريان بياندازند.
اين يافته ها که نتايج آن در نشريه نانوفناوري منتشر شده، توضيح مي دهد که وقتي نور به لايه بالايي گرافن برخورد مي کند تاثير قابل اندازه گيري بر روي جريان برق زير خود مي گذارد.
اين امر سيگنال الکتريکي توليد مي کند که تصوير ديد شب را نمايش مي دهد.
ژونگ مي گويد: اگر اين لايه گرافني را به لنز تماسي يا ديگر وسايل الکترونيکي پوشيدني تلفيق کنيم ديد انسان ارتقا مي يابد.
وي افزود: اين فناوري شيوه ديگري را براي تعامل با محيط اطراف فراهم مي آورد.
اين فناوري هنوز در مقياس کوچک است (کوچک تر از ناخن انگشت کوچک) و احتمالا لنزهاي تماسي ديد شب طي چند سال آينده به بازار عرضه خواهد شد.
دانشمندان بر اين باورند هنوز بايد حساسيت و عملکرد اين شيوه بهبود يافته و بايد کارهاي بسيار زيادي انجام شود تا محصولي که به دست مي آيد در خارج از آزمايشگاه نيز به خوبي عمل کند.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


در اين تصوير شاهد يکي از پديده‎هاي جوي هستيد که شبيه به رنگين‎کمان به نظر مي‎رسد. هواپيماي پنهان‎کار اف-22 که به شکل ضدنور ثبت شده، در هوايي سرد و ارتفاعي بالا در حال پرواز است و به همين دليل، بخار آب خروجي از بوسترهاي موتور آن چگاليده شده و به شکل ابري رقيق درمي‌آيد. اگر ناظر در زاويه مناسب نسبت به اين ابر و منبع نور (خورشيد) قرار داشته باشد، مي‎تواند شاهد تجزيه نور سفيد خورشيد به طيف رنگين‎کماني آن باشد.
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

 

گر کمي مرورگر خود را وارسي کرده باشيد متوجه خواهيد شد که با هر مرورگري که کار مي کنيد گزينه priavate قابل مشاهده است. در واقع اين گزينه يک امکان سرچ خصوصي را به شما مي دهد.

حالت خصوصي مرورگر چيست؟
در واقع حالت خصوصي مرورگر که در دو عکس بالا نشان داده ايم نشان دهنده اين است که شما مي توانيد يک وب گردي داشته باشيد که جستجو و مشاهده وب سايت هايي که از اين طريق تجربه کرده ايد بر ديگران پوشيده خواهد شد. کسي نمي تواند بفهمد که شما چه چيزي را سرچ کرده و مشاهده کرده ايد و اين يکي از علت هاي اين است که در اين حالت سرچ هيچ کوکي اي روي مرورگر ذخيره نمي شود. زماني که شما اين حالت از مرورگر را انتخاب کرديد و بعد از استفاده خواستيد از آن خارج شويد، تمام اطلاعات تاريخچه و کوکي ها حذف مي شوند.


سرچ به حالت خصوصي
در اين باره مهم است بدانيد که چرا توسعه دهندگان از اين روش استفاده کرده اند که شما بتوانيد با آن علاوه بر اينکه يک وب گردي امن را انجام مي دهيد، يک وبگرد حرفه اي هم لقب بگيريد. سه دليل عمده و مهم براي استفادع از اين حالت وجود دارد که شنما را با آن آشنا مي کنيم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسي‌هاي آژانس امنيت ملي آمريکا اظهار داشت که فعاليت‌‌هاي تجسسي اين کشور فراتر از شنود مکالمات تلفني و رهگيري ا ‌يميل‌هاي شخصي بوده و تمامي اقدامات و فعاليت‌هاي زندگي افراد را در بر مي‌گيرد.

به گزارش پرس‌تي‌وي؛‌ ادوارد اسنودن افشاگر برنامه عظيم جاسوسي آژانس امنيت ملي آمريکا و "گلن گرين‌والد" از روزنامه‌نگاران مستقل و همکار اصلي وي در انتشار عمومي اسناد افشاشده، با اشاره به برنامه جاسوسي آمريکا هشدار دادند که جاسوسي‌هاي اين کشور بسيار فراتر از شنود مکالمات تلفني و خواندن اي‌ميل‌هاي افراد است.
اين دو، اين اظهارات را روز گذشته (يک‌شنبه) از طريق ويدئو کنفرانس و در نشست سالانه حقوق بشرِ شعبه عفو بين‌الملل در آمريکا بيان کردند.
اسنودن که از مسکو سخن مي‌گفت، اظهار داشت: از طريق "Meta Data" (فراداده) مي‌توان به درک و شناخت گسترده‌تري (از امور شخصي افراد) دست يافت، زيرا اين پديده به‌طور دقيق تمامي فعاليت‌هاي خصوصي در طول زندگي‌مان را جمع‌آوري مي‌کند. اين نوع داده تمامي انواع ارتباطات، گرايش‌هاي سياسي و فعاليت‌هاي واقعي ما را به نمايش مي‌گذارد.
گرين‌والد نيز که با انتشار گزارش‌هاي خود در مورد اسناد افشاشده از سوي اسنودن، حجم و گستره فعاليت‌هاي جاسوسي آمريکا را در معرض ديد همگان قرار داد، در اين نشست اعلام کرد: اميدوارم و بر اين باور هستم با انتشار گزارش‌هاي بيشتر در مورد اين اسناد و آگاهي مردم از گستره جاسوسي‌ها و نقض قوانين صورت گرفته، مردم در مورد اين‌گونه نظارت‌ها و جاسوسي‌هاي احتمالي مراقبت بيشتري داشته باشند.
وي که از برزيل و از طريق تله‌کنفرانس در اين نشست سخنراني مي‌کرد، اعلام کرد: از آن‌جا که رئيس آژانس امنيت ملي آمريکا روزنامه‌‌نگاران مشارکت کننده در افشاي برنامه‌هاي جاسوسي اين کشور را "همدستانِ اسنودن" ناميده است، در صورتي که به آمريکا بازگردم ممکن است تحت تعقيب قضايي قرار بگيرم.
اسناد افشاشده از سوي اسنودن نشان دهنده اين است که تمام مکالمات شهروندان آمريکايي و تمامي ارتباطات اينترنتي در سرتاسر جهان از سوي آژانس امنيت ملي آمريکا جمع‌آوري مي‌شود.
طبق اين اسناد، آمريکا همچنين مکالمات مربوط به حداقل 35 رهبر کشورهاي خارجي را استراق سمع کرده و با همکاري کشورهاي کانادا و انگليس از تمامي مکالمات و مذاکرات خصوصي صورت گرفته در نشست‌هاي جي‌ــ8 و جي‌ــ20 در اين دو کشور جاسوسي کرده است.
اسنودن هم‌اکنون از سوي دستگاه قضايي آمريکا به جاسوسي متهم شده است و به‌گفته يکي از مقامات سابق آمريکا اگر اسنودن در ارتکاب خيانت مجرم شناخته شود، وي را بايد اعدام کرد.
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 سه چهار سال پيـش وقتي نگاهي به فهرست بدافزارها و آسيب‌پذيري‌هاي کشف شده در محصولات آي‌تي مي‌انداختيم، تنها با نمونه‌هاي ويندوزي آن‌ها رو‌به‌رو بوديم.

با توجه به عموميت مطلق ويندوز در آن زمان، بدافزارنويسان تمام توان خود را صرف کشف آسيب‌پذيري‌هاي ويندوزي و ايجاد بدافزار براي حمله به اين سيستم‌عامل مي‌کردند اما امروز اين توجه از خانواده سيستم‌عامل‌هاي ويندوز کاسته شده و بر آندرويد و سيستم‌‌هاي‌عامل‌هاي‌ شرکت اپل متمرکز شده است.

ويندوز طـي سال‌ها دست و پنجه نرم کردن با بدافزارها به سطح نسبتا قابل قبولي از امنيت دست يافته است، به طوري که آسيب‌پذيري‌هاي کشف شده در آن، نمي‌تواند مانند گذشته کاربران را در معرض تهديدات بزرگ قرار دهد، در حالي که آندرويد و سيستم‌هاي عامل اپل، در معرض خطرات جدي‌تري قرار دارند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |




 
 ارتش انگليس در افغانستان از بالگردهاي بدون سرنشين به اندازه کف دست استفاده مي کند. نيروهاي ويژه انگليس در افغانستان براي نظارت بر رفت و آمدهاي طالبان اين نوع از هلي کوپترها را به کار مي گيرند. 

نيروهاي ويژه ارتش انگليس از اين هلي کوپترهاي کوچک براي جلوگيري از حملات طالبان عليه سربازان انگليسي در مرحله کسب آمادگي براي عقب نشيني از ولايت هلمند افغانستان استفاده مي کنند.

نيروهاي ناتو که بخشي از آنها انگليسي هستند قرار است در پايان سال جاري ميلادي از افغانستان خارج شوند.

براساس خبرهاي منتشر شده در اينترنت، اين بالگرد 10 سانتي متر طول، 2.5 سانتي متر قطر و 16 گرم وزن دارد. دوربين جاسازي شده در اين هواپيما مي تواند تا شعاع 800 متري را فيلمبرداري و به مرکز کنترل منتقل کند. با يک بار شارژ نيز اين بالگرد مي تواند 30 دقيقه با سرعت 35 کيلومتر پرواز کند.

بر اساس اين گزارش، بيش از 5 هزار سرباز انگليسي تجهيزات خود را در پايگاه اصلي شان در جنوب افغانستان (کمپ باستيون) در ماه هاي آخر ماموريتشان در اين کشور آماده سازي مي کنند. فرماندهان ارتش انگليس به دليل نگراني از حملات طالبان در ماه آوريل، به نيروهاي ويژه دستور اجراي ماموريت نظارت بر طالبان را داده اند.

اين گزارش مي افزايد: نيروهاي ويژه انگليس به هواپيماها و هلي کوپترهاي کوچک بدون سرنشين و دوربين داري مجهز شده اند. براي استفاده از اين هواپيماها و هلي کوپترها بدون سرنشين، سربازاني از پياده نظام نيروي دريايي سلطنتي انگليس به مدت يک ماه در صحراي کاليفورنيا آمريکا آموزش ديده اند. اين سربازان بعد از آموزش به نيروهاي ويژه انگليس در جنوب افغانستان پيوسته اند.

در ادامه اين گزارش آمده است: برخي از اين هواپيماها و هلي کوپترهاي بدون سرنشين از پايگاه نظامي به هوا فرستاده مي شوند و برخي ديگر که کوچک تر هستند در دست گرفته مي شوند يا بر روي کمر قرار داده مي شوند و توسط يک متخصص به هوا فرستاده مي شوند.

بر اساس گفته يک منبع آگاه اين هواپيماها از زمان استفاده تا کنون تاثير بسيار زيادي بر مقابله با تهديدات طالبان داشته است.

اين منبع آگاه مي افزايد: هلي کوپترهاي کوچک بدون سرنشين توانايي طي کردن مسافت زيادي در عمليات شناسايي پياده را دارند. اين هلي کوپترها در زمان دريافت هرگونه اخطاري، اطلاعات را فورا ارسال مي کنند و به ما توانايي کنترل بر ميدان جنگ را مي دهند. 

انگليس حدود 5 هزار سرباز در افغانستان دارد که بيشتر آنها در ولايت هلمند قرار دارند. از اين تعداد از سال 2001 تا کنون 448 نفر کشته شده اند.

.: سوال:
چرا بعد از فتح خرمشهر كه به ايران پيشنهاد اتمام جنگ شد، جنگ همان طور ادامه يافت و چرا شعار رزمندگان ما اين بود كه جنگ جنگ تا كربلا و آيا اين تجاوز به كشورى ديگر محسوب نمى
‏شود؟
 

.: پاسخ:
جنگ تحمیلی زمانی شروع شد که ایران اسلامی به دلیل وقوع انقلاب، حوادث و مشکلات داخلی و بین المللی، به هیچ وجه آماده درگیر شدن در یک جنگ گسترده نبود . در این صورت تنها راه منطقی، دفاع با قدرت علیه متجاوز و بیرون راندن و تنبیه آنان و حصول اطمینان از عدم تجاوز دیگر بود . این مبنای استراتژی ایران در طول جنگ تحمیلی بود و با وجود هزینه های زیاد جنگ، تا آخرین روز تعقیب می شد .

درباره به طول انجامیدن جنگ، دو سؤال مطرح می شود:
1. آیا امکان نداشت جنگ تحمیلی، در مدت زمان کوتاه تری خاتمه یابد؟ به عبارت دیگر در بعضی از زمان ها که موازنه نظامی و سیاسی به نفع ایران بود، چرا دولت ایران اقدام به پایان دادن جنگ نکرد؟
2 . چه مؤلفه های جدیدی در پایان هشتمین سال جنگ وارد معادلات سیاسی و نظامی شد که منجر به آتش بس رسمی شد؟

گفتنی است که از دیدگاه کارشناسان و صاحب نظران، تنها مقطعی که می توانست جنگ به پایان برسد، بعد از فتح خرمشهر بود; اما به دلایل ذیل این امر محقق نشد و جنگ تا سال 1367ش . (زمان پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت) ادامه یافت .



ادامه مطلب...

.: سوال:
چرا بعد از فتح خرمشهر كه به ايران پيشنهاد اتمام جنگ شد، جنگ همان طور ادامه يافت و چرا شعار رزمندگان ما اين بود كه جنگ جنگ تا كربلا و آيا اين تجاوز به كشورى ديگر محسوب نمى
‏شود؟
 

.: پاسخ:
جنگ تحمیلی زمانی شروع شد که ایران اسلامی به دلیل وقوع انقلاب، حوادث و مشکلات داخلی و بین المللی، به هیچ وجه آماده درگیر شدن در یک جنگ گسترده نبود . در این صورت تنها راه منطقی، دفاع با قدرت علیه متجاوز و بیرون راندن و تنبیه آنان و حصول اطمینان از عدم تجاوز دیگر بود . این مبنای استراتژی ایران در طول جنگ تحمیلی بود و با وجود هزینه های زیاد جنگ، تا آخرین روز تعقیب می شد .

درباره به طول انجامیدن جنگ، دو سؤال مطرح می شود:
1. آیا امکان نداشت جنگ تحمیلی، در مدت زمان کوتاه تری خاتمه یابد؟ به عبارت دیگر در بعضی از زمان ها که موازنه نظامی و سیاسی به نفع ایران بود، چرا دولت ایران اقدام به پایان دادن جنگ نکرد؟
2 . چه مؤلفه های جدیدی در پایان هشتمین سال جنگ وارد معادلات سیاسی و نظامی شد که منجر به آتش بس رسمی شد؟

گفتنی است که از دیدگاه کارشناسان و صاحب نظران، تنها مقطعی که می توانست جنگ به پایان برسد، بعد از فتح خرمشهر بود; اما به دلایل ذیل این امر محقق نشد و جنگ تا سال 1367ش . (زمان پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت) ادامه یافت .

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 5 دی 1392برچسب:, توسط valeh |

افسران - تک تیراندازان فلسطینی

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 4 آذر 1392برچسب:, توسط valeh |

برنو بلند و كوتاه ساخت ايران

هفتم بهمن ماه 1309 (27 ژانويه 1930) درپي يك بررسي طولاني، شاه وقت كه فرمانده كل نيروهاي مسلح بود موافقت كرد كه «ماوزر Mauser» ساخت آلمان پس از يك دوره آزمايش چندساله، تفنگ رسمي ارتش ايران شود. اين آزمايش روي ماوزرهاي «وي. زي 24 ـ VZ » يعني ماوزر ساخت سال 1924 صورت گرفت و ستاد ارتش در سال 1934 (1313) به آن نمره قبولي داد. از آن پس ماوزر كه توليد انبوه آن از سال 1898 (110 سال پيش) در «اوبرنادورف» آلمان آغاز شده بود و در طول جنگ جهاني اول به عنوان دقيقترين و خوشدست ترين تفنگ سبك بكار رفته بود جاي تفنگهاي روسي (ناگانت = نوغان) و انگليسي و... را در ارتش ايران گرفت. اين تفنگ توسط دو برادر آلماني به نام هاي «پتر پل» و «ويلهلم» ماوزر Mauser Brothers براي ارتش آلمان ساخته شده بود. كارخانه ماوزر بعدا شعبه خود را در شهر «برنو» واقع در ايالت موراوياي چك اسلواكي داير كرد و دولت ايران كه مشتري كمپاني «اشكودا» بود ترجيح داد كه تفنگهاي ماوزر ساخت شهر برنو Brno را خريداري كند و از آن پس در ايران نام «برنو» بر تفنگهاي ماوزر گذارده شد كه پنج تير و تك تير بودند. از دهه 1940، ايران خود دست به ساختن برنو زد و آن را در كارخانه هاي تسليحات (معروف به مسلسل سازي واقع در نزديكي دوشان تپه) و در دو نوع ساخت: برنو كوتاه و برنو معمولي. ميان دو جنگ اول و دوم جهاني بيش از يك ميليون ماوزر در آلمان و شهر برنو ساخته شد كه علاوه بر 11 لشكر پياده در ورماخت، ارتشهاي ژاپن و روماني هم به آن مجهز شده بودند. از اواخر دهه 1950 (سال 1957) به تدريج تفنگهاي نيمه خودكار آمريكايي «ام ـ 1» M_1 جاي برنو را در ارتش ايران گرفت. تفنگ «ام ـ1» كاليبر 30 در سال 1938 توسط مهندسي به نام «جان گارند John Garand» ساخته شده بود و ارتش آمريكا از آنها در جنگ جهاني دوم و جنگ كره استفاده كرده بود. ارتش آمريكا تا دهه 1960 به تدريج تفنگها «ام ـ 14» و بعدا «ام ـ 16» را در واحدهاي خود جانشين «ام ـ 1» كرده بود. از دهه 1970 ارتش ايران به وارد كردن تفنگHeckler&Koch G_3 هكلر و كخ (ژ ـ 3) و بعدا كالاشنيكوف Kalashnikov دست زد و.... اينك از برنو به علت زيبايي به عنوان تفنگ تشريفاتي استفاده مي شود. پس از خيانت شهريور 1320 (آگوست 1941) و مرخص شدن سربازان پادگانها، بسياري از برنوهاي ارتش به دست افراد ايل ها و عشاير و نيز راهزنان افتاد كه سالها باعث ناامني كشور بود.

 

نوشته شده در تاريخ شنبه 25 آبان 1392برچسب:, توسط valeh |
 

فردريك كروپ

فردريك كروپ ي وارث صنايع كروپ 17 فوريه 1854 به دنيا آمد و تا 1902 عمر كرد. صنايع كروپ متعلق به يك خانواده از قرن 16 براي آلمان اسلحه ساخته و در خدمت وطن بوده است. بيسمارك با كمك توپهاي ساخت كروپ با سه جنگ محدود، آلمان را يكپارچه كرد. قيصر ويلهلم دوم به اتكاي سلاحهاي ساخت كروپ وارد جنگ جهاني اول شد. پس از اين جنگ صنايع كروپ را كه همچنان متعلق به خانواده كروپ بود ملي كردند كه هيتلر بار ديگر آن را به آن خانواده باز گردانيد. كروپ كمك كرد كه بارديگر آلمان مسلح شود و جنگ جهاني دوم را راه اندازد. پس از شكست آلمان در جنگ، بزرگ خانواده كروپ در دادگاه عوامل جنگ( نورنبورگ ) محاكمه و به 12 سال زندان محكوم شد. وي پس از تحمل مجازات، كارخانه را در خط فولاد سازي و توليدات فولاد قرارداد و سپس آن را شركت سهامي كرد كه دولت وقت ايران مقدار زيادي از سهام آن را خريداري كرد. صنايع كروپ اخيرا با شركت فولاد سازي ديگري ادغام شده است تا لقب « توپ ساز » به فراموشي سپرده شود.

 

نوشته شده در تاريخ شنبه 18 آبان 1392برچسب:, توسط valeh |

 

 پایگاه مردمی ارتش:بررسی فنی موشک‌های کروز و مزایا و معایب این موشک‌ها نسبت به بالستیک را در این گزارش می‌خوانید.

امروزه یکی از مهمترین راهبردهای مقابله کشورها علیه یکدیگر استفاده از سامانه‌های موشکی دوربرد است.

استفاده از موشک‌های دوربرد همواره کم‌هزینه‌ترین راه برای مقابله محسوب می‌شد اما به کارگیری این روش چندان ساده نیست زیرا مقابله تنها با این روش با کشورهایی که  پدافند موشکی قدرتمندی دارند به شکست منجر خواهد شد.

در این راستا مقابله با تهدید دشمنان در صورتی که بر پایه توانایی موشکی استوار باشد، نیازمند قدرت پرتاب انبوه، سیستم‌های راداری قدرتمند و دقت بالا در پرتاب و اصابت به هدف است.

اما بخشی از توانایی موشکی کشورها که برگ برنده در لحظات حساس محسوب می‌شود، به کارگبرب موشک‌های هدایت‌شونده یا کروز است.

در اینجا به مزایای استفاده از موشک‌های کروز نسبت به موشک‌های بالستیک می‌پردازیم:



ادامه مطلب...

صیاد ۲ قادر است انواع بالگردها، هواپیماهای بدون سرنشین و اهداف با سطح مقطع راداری کوچک و دارای سرعت و مانور بالا را در محدوده عملیاتی خود منهدم کند.

 به نقل از گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس، بنا بر اعلام وزارت دفاع خط تولید سامانه موشک پدافند هوایی صیاد2 به منظور تأمین تجهیزات پدافندی برای مقابله با تهاجمات هوایی،صبح امروز با حضور سردار حسین دهقان افتتاح شد.

صیاد 2 با موتور سوخت جامد، با سیستم هدایت ترکیبی و قابلیت‌های عملیاتی بالا، یک موشک پدافند هوایی برد متوسط و ارتفاع بلند است که براساس فناوری‌های روز دنیا طراحی شده و قادر است انواع بالگردها، هواپیماهای بدون سرنشین و اهداف با سطح مقطع راداری کوچک و دارای سرعت و مانور بالا را در محدوده عملیاتی خود منهدم کند.

به گفته وزیر دفاع، قابلیت بالای ضد جنگ الکترونیک و ردیابی خودکار و مستقل از دیگر ویژگی‌های این موشک پدافندی است.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.