نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

گزارش پيش رو در مشرق منتشر شده و انتشار آن در اخرين خبر الزاما به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست


کمتر پيش مي‌آيد که بودجه اختصاص داده شده به فعاليت‌هاي سازمان هاي جاسوسي در دنيا رسانه اي شود، رژيم صهيونيستي نيز يکي از طرف‌هايي است که بيشترين سخت‌گيري را در اين زمينه به کار برده و مانع از اطلاع افکار عمومي خود از بودجه اختصاص داده شده به فعاليت‌هاي نظامي و امنيتي‌اش مي شود. اين رژيم به عمد بودجه‌هاي هنگفت خود براي فعاليت‌هاي نظامي و امنيتي را در بندهاي وزارتخانه هاي مختلف مخفي مي کند و برخي از اين بندها را اصلا در لايحه بودجه مطرح نمي‌کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

سازمان جاسوسي آمريکا در اقدامي با هدف اعلام «رساندن پيام خود به شکل بهتر و ارتباط مستقيم با توده ها» بطور رسمي به عضويت شبکه هاي اجتماعي فيسبوک و توييتر درآمد.

به گزارش ايرنا، خبرگزاري رويترز روز شنبه در گزارشي نوشت: مدت هاست که دستگاه جاسوسي آمريکا (سيا) از طريق پايگاه هاي اجتماعي، در حال رصد رويکردهاي جهاني و پيگرد سرپيچي کنندگان از قانون است، اما روز جمعه خود بطور رسمي عضو دو پايگاه اجتماعي فيسبوک و توييتر شد.

اين خبرگزاري افزود: سيا اين اقدام را تلاشي براي رساندن بهتر پيام خود و ارتباط مستقيم با توده هاي مردم اعلام کرد اما در اولين پيام روي توييتر که ساعت 18 ديروز جمعه به وقت گرينويچ و ساعت دو به زمان آمريکا منتشر شد، اشاره اي به کشف اطلاعات حساس (ازطريق اين عضويت) نکرد.

در اين پيام آمده است: 'نمي توانيم تاکيد يا نفي کنيم که اين، اولين پيام ما است.'

اما وارد نشدن اطلاعات زياد در صفحه توييتر اين سازمان اطلاعاتي باعث عدم اقبال به آن نشد و در کمتر از 90 دقيقه اول، تعداد پيگيري هاي کاربران در آن به 84 هزار رسيد و اين روند همچنان ادامه دارد.

جان برنان مدير سيا در بيانيه اي اعلام کرد: سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا از طريق اين دو پايگاه (فيسبوک و توييتر) تمايل دارد با توده ها ارتباط مستقيم تري برقرار و اطلاعاتي از ماموريت سازمان، تاريخ آن و ساير تحولات ارائه کند.

در اين صفحات قرار است برخي اسناد موجود در موزه سازمان اطلاعاتي آمريکا که تاکنون در دسترس عموم نبوده است، اطلاعاتي از رهبران جهان، نقشه ها و اطلاعاتي ديگر منتشر شود.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


يکي از کليدي ترين مفاهيم در بحث طراحي و ساخت زيردريايي ها توان باقي ماندن بيشتر در زير آب مي باشد که اين مسئله ارتباط مستقيمي با بحث تامين اکسيژن زيردريايي دارد. امروزه دو نوع زيردريايي از لحاظ نوع سامانه پيشران در جهان وجود دارد که يکي زيردريايي هاي اتمي و ديگر شناورهاي زير سطحي با پيشران ديزل الکتريک هستند.


زيردريايي هاي اتمي به دليل استفاده از نيروي هسته اي از توان باقي ماندن نامحدود در زير آب برخوردار هستند و بيشتر براي عمليات در آبهاي عميق و اقيانوس ها به کار مي روند. گونه ديگر زيردريايي ها از ترکيب موتورهاي ديزلي و باطري هاي الکترونيکي براي تامين نيرو بهره مي برند و عمدتا براي عمليات در آبهاي کم عمق تر و براي محدوده زماني کمتري طراحي شده اند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


نرم‌افزار پيام رسان وايبر در حالي تنها با شماره تلفن فرد مورد نظر به کاربران اجازه استفاده از اين سرويس را مي‌دهد که شرکت صهيونيستي وايبر مديا مکالمه کاربران را به مدت 30 ماه ضبط و نگهداري مي‌کند و در اختيار سرويس‌هاي امنيتي قرار مي‌دهد.


به گزارش «خبرگزاري دانشجو»؛ وايبر، نرم افزار پيام‌رسان موبايل جهت برقراري تماس و ارسال پيامک رايگان است که به جاي استفاده از سرويس اپراتور موبايل، از اتصال اينترنت براي برقراري تماس و ارسال پيامک استفاده مي‌کند. اين نرم افزار براي گوشي‌هاي هوشمند با سيستم عامل اندرويد، بلک‌بري، آي او اس، سيمبين، ويندوزفون، مايکروسافت ويندوز و مک او اس توليد شده است.

در اين‌ نرم‌افزار براي برقراري تماس تلفني يا ارسال پيامک احتياج به هيچ شناسه يا پسوردي نداريد و فقط کافي است شماره شخص مورد نظر را وارد کنيد.

تعداد کاربران وايبر تاکنون

پيام‌رسان وايبر براي اولين بار در سال 2010 با همکاري شرکت اپل در گوشي‌هاي آيفون به منظور رقابت با اسکايپ کار خود را آغاز کرد و روز به روز بر تعداد مشترکان خود افزود.

براساس آمارهاي به‌دست آمده تا انتهاي سال 2013 کاربران وايبر 175 ميليون نفر بوده‌اند و اين در حالي است که کاربران اين اپليکيشن در سپتامبر 2012 تنها 100 ميليون نفر بوده است که تنها در 3 ماه بعد يعني در ماه دسامبر اين تعداد به 140 ميليون نفر مي‌رسد.

براساس همين آمارها کاربران وايبر در روز حدود 10 ميليون مکالمه با ميانگين 2 ميليارد دقيقه انجام مي‌دهند و بيش از 6 ميليارد پيامک در ماه ارسال مي‌کنند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

ساخته جديد وزارت دفاع بريتانيا مي‌تواند قواعد بازي را براي اين کشور و سيستم‌هاي ارتباطي دنيا به هم بزند. سيستمي که مشکلات GPS امروزي را ندارد و البته بسيار دقيق عمل مي‌کند. در ادامه شاهد توضيحات تکميلي باشيد .

تعدادي از دانشمندان بريتانيايي معتقدند که يافته‌هاي جديد آن‌ها مي‌تواند 3 تا 5 سال ديگر جايگزين بسيار مناسبي براي سيستم‌هاي GPS آمريکايي توليد کند. سيستم جديد که فعلا با نام Quantum Compass يا قطب‌نماي کوانتومي شناخته مي‌شود مشکلات و آسيب‌پذيري‌هاي GPS را ندارد و قرار است ابتدا در خدمت ارتش بريتانيا درآيد و در مرحله بعد به اسمارت‌فون‌ها نيز راه پيدا کند.وزارت دفاع بريتانيا با صرف ميليون‌ها پوند قصد دارد اين سيستم را براي زيردريايي‌هاي خود توليد کند.
از قرار معلوم GPS در زير دريا نيز کار نمي‌کند و در حال حاضر زيردريايي‌ها به ناچار از سيستم‌هاي شتاب‌سنج براي ثبت مسيرهاي حرکت خود استفاده مي‌کند.طرح محققين وزارت دفاع بريتانيا از ايده‌اي استفاده شده که توانست جايزه نوبل را براي ارائه‌کننده آن به ارمغان بياورد. اين کشف نشان مي‌دهد که با استفاده از ليزري خاص امکان حبس و سپس کاهش دماي تعداد بسيار زيادي از اتم‌ها تا کمتر از يک ميليونم درجه بالاي صفر مطلق در يک محيط خلأ وجود دارد.اين اتم‌ها در پايين‌ترين ميزان انرژي خود، تبديل به سردترين ماده دنيا مي‌شوند و چنين اتم‌هاي با انرژي فوق‌العاده پايين، چنان حساس هستند که نسبت به تغيير در ميدان مغناطيسي و جاذبه زمين واکنش نشان مي‌دهند. حال اگر اين اتم‌ها در يک دستگاه کوچک جمع‌آوري شوند، به دانشمندان اجازه مي‌دهد که از راه‌هاي بسيار دور نيز تغييرات حرکتي آن‌ها را بررسي و مکان فرد يا وسيله‌اي را با کمترين ميزان خطا نمايش دهند.

محققين بريتانيايي در حال حاضر توانسته‌اند اين سيستم راهبري کوانتومي را در ابعاد يک متر بسازند و مرحله بعد کوچک‌تر کردن سايز آن است تا نه تنها کشتي‌ها و زيردريايي‌ها که سربازان نيز از آن استفاده کنند.اين قطب‌نماهاي کوانتومي برخلاف GPS امکان دست‌کاري توسط هکرها را ندارند. مقامات آمريکايي بارها به خطر حملات سايبري عليه سيستم GPS کنوني هشدار داده‌اند. همچنين دانشمندان معتقدند که با استفاده از چنين سيستمي مي‌توان دقيق‌ترين ساعت‌هاي اتميک دنيا را نيز توليد کرد.بريتانيا تاکنون 270 ميليون پوند براي تحقيق و توسعه اين طرح هزينه کرده است که در نهايت با ورود اين فناوري به بازار اسمارت‌فون‌ها و دستگاه‌هاي ديجيتالي، چندين و چند برابر اين پول بازگردانده مي‌شود. نکته جالب اينجاست که تاکنون شرکت‌هاي نوکيا، هيتاچي و توشيبا نيز به اين پروژه نسبت داده شده‌اند.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


زوميت/ در صورتي که اخبار مربوط به بلاياي طبيعي را در سال‌هاي اخير دنبال کرده باشيد، مي‌دانيد که يکي از متهمان اصلي بلاياي حادث شده که انگشت اتهام به سمت آن نشانه مي‌رود، پروژه‌ي سري HAARP است. اين پروژه يک برنامه‌ي پژوهشي است که در سال 1993 براي بررسي و پژوهش درباره‌ي لايه‌ي يونوسفر با استفاده از امواج راديويي ELF/ULF/VLF تاسيس شده بود. حال به‌نظر مي‌رسد اين پروژه به آخرين روزهاي خود نزديک شده است.

هارپ پروژه‌اي است که هدف از آن ايجاد تغييراتي در يونوسفر، دورترين لايه از جو زمين است. هارپ در دوران جنگ سرد با هدف راه‌اندازي روشي براي ارتباط با زيردريايي‌هاي مجهز به سلاح اتمي راه‌اندازي شد. اما تئوري‌هاي گوناگوني در مورد آن مطرح شده است که شامل انتشار پرتوهاي مرگ تا کنترل ذهن، ايجاد زلزله‌ها، سيلاب‌ها است. اما هميشه دانشمندان با چنين نظريه‌هايي مخالفت نموده‌اند.
براساس اطلاعات منتشر شده، در صورتي که همه‌ي مراحل براساس برنامه‌ي تدوين شده پيش رود، بايد در تابستان سال جاري شاهد پايان اين پروژه و تعطيلي مراکز تحقيقاتي مرتبط با آن باشيم. محل آزمايشگاه‌هاي اين پروژه‌ي تحقيقاتي در آلاسکا قرار گرفته است که بنابر اطلاعات ارائه شده توسط ارتش ايالات متحده اين تاسيسات هيچ‌گاه در پروژه‌هاي محرمانه‌ي نهادهاي امنيتي به‌کار برده نشده‌اند. اين تحقيقات که توسط نيروي‌هوايي و نيروي دريايي ايالات متحده بنيان نهاده شده و دارپا نيز سرمايه‌گذاري‌هايي را در جهت توسعه‌ي ان به انجام رسانده است. يکي از تحقيقات انجام شده استفاده از لايه‌هاي فوقاني جو زمين به‌منظور ايجاد ارتباط راديويي است.
تاسيسات اين پروژه در زميني به وسعت ۳.۳ هکتار گسترده شده است که شامل آنتن‌هايي با توانايي ارسال امواجي با فرکانس‌هاي بالا به لايه‌هاي بالايي اتمسفر است. اين امواج پس از برخورد با لايه‌هاي فوقاني بازتابيده شده و در تحقيقات انجام شده تاثير امواج روي لايه‌هاي بالاي اتمسفر سنجيده مي‌شود.

ديويد واکر، يکي از افراد درگير در اين پروژه که تحت خدمت نيروي هوايي است، به کگنگره‌ اعلام کرده است که ديگر نيازي به ادامه دادن تحقيقات در اين مورد نيست. براساس گفته‌هاي وي، آژانس‌هاي تحقيقاتي راه‌هاي بهتري را براي مديريت و اعمال تغييرات روي يونوسفر يافته‌اند که بسيار پيشرفته‌تر از هارپ است. اين تاسيسات هزينه‌اي ۵ ميليون دلاري را به ازاي هر سال روي دست ماليات‌دهندگان آمريکايي گذاشته است.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


فتح خرمشهر(سوم خرداد 1361) در تاريخ جنگ ايران و عراق از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. خبر آزادي خرمشهر آن چنان شگفت‌آور بود که در سراسر ميهن اسلامي ما مردم را به وجد آورد. با اعلام خبر فتح خرمشهر مردم ايران همچون خانواده‌اي بزرگ که فرزند از دست رفته خود را بازيافته است اشک‌هاي شادي و شعف خود را نثار روح شهداي حماسه‌آفرين صحنه‌هاي شورانگيز اين نبرد کردند. براي پي بردن به عظمت اين نبرد حماسي کافي است بدانيم که نيروهاي متجاوز عراق پيش از نبرد سرنوشت ساز رزمندگان ما براي آزادي خرمشهر در اطلاعيه‌اي به نيروهاي خود دستور داده بودند که دفاع از خرمشهر را به منزله دفاع از بصره، بغداد و تمام شهرهاي عراق محسوب کنند. همچنين تجهيزات و امکانات دفاعي دشمن در اين منطقه نشان مي‌داد که عراق خرمشهر را به عنوان نماد پيروزي خود در جنگ به حساب آورده و قصد داشته است به هر قيمت،‌ اين شهر را در تصرف نيروهاي خويش نگهدارد.


از اوايل مهر سال 60 به دنبال حذف عامل مزاحمي به نام بني‌صدر ارتش جمهوري اسلامي و سپاه پاسداران انقلاب ‌اسلامي پس از سر و سامان دادن به نيروهاي خود، سلسله عمليات‌هاي آزادسازي را آغاز کردند. مثلا عمليات ثامن‌الائمه(ع) در پنج مهر 1360 که منجر به شکست حصر آبادان و آزادسازي حدود150کيلومتر مربع شد، عمليات طريق‌القدس در آذر60 به آزادسازي شهر بستان و حدود 600 کيلومتر مربع از خاک ايران انجاميد، عمليات فتح‌المبين دوم فروردين ماه 1360آزادسازي دو هزار و 200 کيلومترمربع از خاک کشور و رفع تهديد اشغال دزفول و انديمشک را در پي داشت.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

پایگاه مردمی ارتش:رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در دفاع مقدس گفت: در عملیات بیت‌المقدس در ۲۲ سورت پرواز اقدام به عکسبرداری هوایی کردیم و در یکی از این ماموریت‌ها متوجه شدیم عراق پلی را روی کارون نصب کرده که خرمشهر را به کرانه‌های غربی اروند رود وصل می‌کند و لشکر ۱۱ عراق از این طریق پشتیبانی می‌شود.

امیر سرتیپ دوم خلبان علیرضا نمکی، رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در جنگ تحمیلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دفاع مقدس اظهار کرد: در عملیات بیت‌المقدس وسعت گستردگی عملیات حدود ۵۴۰۰ کیلومتر بود که قرار شد قرارگاه‌های کربلا و قدس (لشکر زرهی ۱۶) در جنوب فکه، و قرارگاه‌های فتح (لشکر ۹۲ زرهی) و نصر (لشکر ۲۱حمزه) با عبور از شرق کارون و تیپ محمد رسول‌الله سپاه، این عملیات را پیش ببرند.

وی با اشاره به اینکه سازمان رزم هوایی در عملیات بیت‌المقدس از گردان‌های ۳۱ و ۳۲ از پایگاه هوایی همدان، گردان ۴۱ و ۴۲ از پایگاه هوایی دزفول، گردان ۶۱ و ۶۲ از پایگاه هوایی بوشهر، گردان ۱۱ شناسایی از پایگاه هوایی مهرآباد تشکیل شده بود، ادامه داد: با فراهم کردن آتش پشتیبانی، فراهم کردن دفاع هوایی برای منطقه عملیات، کسب برتری هوایی برای انجام موفقیت‌آمیز عملیات، گردآوری اطلاعات و هشدارهای راداری و الکترونیکی و خدمات پشتیبانی دفاعی رزمی از عملیات بیت‌المقدس، به پشتیبانی از عملیات پرداختیم.

رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در جنگ تحمیلی تصریح کرد: لشکر ۲۱ حمزه که قرار بود از رود کارون عبور کند باید برای عبور از کارون  ۷ پل می‌ساخت که ما با دو فروند هواپیمای اف ۱۴ از این لشکر پشتیبانی ‌کردیم.

وی ادامه داد: در عملیات طریق‌القدس برای اولین بار از ۲ عدد آتش‌بار هاگ استفاده شد که خیلی خوب جواب داد و ما همین کار را در عملیات بیت‌المقدس نیز به صورت گسترده‌تری انجام دادیم. یک پایگاه موشکی در تبوک در سه راهی آبادان- ماهشهر- اهواز به نام تبوک و یک پایگاه موشکی دیگر نیز در رامشیر به نام رامشیر و یک پایگاه موشکی به نام خیبر یک نیز که از قبل در عملیات طریق‌القدس دایر شده بود و همچنین یک پایگاه موشکی را در جنوب فکه دایر کردیم تا بتوانیم از چهار طرف منطقه را پوشش داده و از نیروهای خودی پشتیبانی کنیم.

رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: لشکر ۲۱ حمزه با عبور از کارون در ظرف ۲ روز به گرمدشت رسید، یعنی حدود ۱۵ کیلومتر پیشروی کرد؛ لشکر ۶ زرهی عراق در مقابل قرارگاه قدس آرایش نظامی گرفته بود، اما ۸ فروند از جنگنده‌های ما با پرواز از پایگاه‌های هوایی بوشهر و همدان این لشکر را بمباران کردند که در پی این اقدام، قرارگاه نصر توانست به شلمچه برسد.

وی ادامه داد: در جریان انجام عملیات بیت‌المقدس در ۲۲ سورت پرواز اقدام به عکسبرداری هوایی کردیم و در یکی از این ماموریت‌ها متوجه شدیم عراق پلی را روی کارون زده است که خرمشهر را به کرانه‌های غربی اروند رود وصل می‌کند و لشکر ۱۱ عراق از این طریق پشتیبانی می‌شود، ما این پل را در چند مرحله زدیم و ارتباط لشکر ۱۱ از نظر لجستیکی با ارتش عراق در غرب اروند قطع و لشکر ۱۱ تسلیم شد.

رئیس گروه طرح‌های استراتژیک و تاکتیک‌های نهاجا در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: برای اینکه ارتش و سپاه بتوانند آرایش نظامی بگیرند از فروردین ماه  بر فراز نیروهای بعثی پرواز می‌کردیم؛ به گونه‌ای که در عملیات بیت‌المقدس حتی یک بار هم قرارگاه‌های نصر و فتح  بمباران نشدند و ما بیش از ۵۰ فروند جنگنده عراق را منهدم کردیم.

وی ادامه داد: نیروهای تحت امر قرارگاه قدس، مناطق طلائیه و کوشک را گرفتند و نیروهای تحت اختیار قرارگاه فتح نیز تا نهر کتیبان پیشروی کردند. قرار بود که تا بصره پیش برویم و سپس به عراقی‌ها پیغام بدهیم که خرمشهر را آزاد کنید تا ما هم بصره را آزاد کنیم؛ هرچند که خرمشهر در این مرحله آزاد شده بود، اما فرماندهان آن زمان اجازه ورود به بصره را به ما ندادند و پس از ۴۰ روز به ما اعلام شد که اجازه داریم به مناطق نظامی بصره ورود کنیم، اما به هیچ عنوان مجوز ورود به مناطق مسکونی  و غیر نظامی را نداشتیم.

نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

ايران

بخش «تبليغات و ضدتبليغات» سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) مسئوليت عمليات رواني، تبليغات و عمليات فريب را دارد و تلاش مي­‌کند تا با تصويرسازي، موساد را سازماني موفق، مقتدر، حرفه‌­اي معرفي کند. بزرگ‌نمايي از اقدامات سازمان اطلاعات خارجي رژيم اسرائيل و سرپوش‌گذاردن بر شکست‌هاي موساد با هدف ارعاب دشمنان اين رژيم به ويژه جمهوري اسلامي ايران صورت مي‌­گيرد. اما بررسي شواهد و قراين موجود نشان مي­‌دهد که طي دو دهه اخير اقدامات سازمان موساد در ايران عمدتا منتج به موفقيت نبوده و شبح ناکامي‌­هاي اطلاعاتي بر سر اين سازمان تروريستي بيش از پيش سايه افکنده است.


سال 1377؛ دستگيري عوامل شبکه جاسوسي موساد در شيراز
زمستان 1377 يک شبکه جاسوسي متشکل از سيزده يهودي در شهر شيراز به اتهام جاسوسي براي رژيم صهيونيستي بازداشت شدند؛ از آنجايي که شناسايي و دستگيري عوامل شبکه جاسوسي اسرائيل، شکست بزرگي براي موساد به شمار مي‌­آمد، رسانه­‌هاي غربي با جنجال و هياهو اين شبکه جاسوسي را جامعه يهوديان ايراني معرفي کردند تا اندکي از تلخي شکست اطلاعاتي موساد کاسته شود. اما مدارک متقن و اعتراف عوامل شبکه از همکاري مستقيم اين افراد با موساد پرده برداشت.

پرونده‌اي که به عنوان يکي از پرونده‌هاي جنجالي در سطح بين‌المللي مطرح شد در 17 جلد و 2753 صفحه نگاشته شد و در آن 237 دستور قضايي، 116 فقره استعلام از مراجع قانوني کشور، 114 جلسه تحقيق با حضور متهمان و وکلاي آنان و قضايي پرونده با 604 ساعت کار قضايي محض بر روي پرونده وجود داشت. حکم در 71 صفحه صادر شد و 12 نفر محکوم شده‌اند. با اين وجود حکم اعدام براي هيچ يک از متهمان صادر نشده زيرا قاضي حکم متهمان را محاربه ندانست. به هر شکل يکي از شبکه‌­هاي عنکبوتي رژيم اشغالگر قدس در ايران شناسايي و منهدم شد و نتوانست در جهت منافع صهيونيست­‌ها به حيات خود ادامه دهد. براي اعضاي اين تيم موساد که عمدتا کار جذب نيرو و جمع‌آوري اطلاعات براي رژيم صهيونيستي در پوشش جامعه يهوديان انجام مي‌دادند، احکامي از 4 تا 13 سال حبس تعيين شد و بعدها اندکي کاهش يافت.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


شفقنا/ بخش انگليسي وبسايت دويچه وله اخيرا در گزارشي به قلم "تمسين واکر" به استفاده فزاينده دولت بحرين از گاز اشک آور براي سرکوب اعتراضات مردمي و نقش احتمالي يک شرکت آلماني-آفريقايي در صادرات گاز اشک آور به اين کشور پرداخته است:

گاز اشک آور اگر درست استفاده شود، غير مهلک است. اگر نادرست استفاده شود، مي تواند موجب مرگ، نابينايي، و سقط جنين شود. اگر در مقادير بالا و به طور روزانه به کار رود، معادل با جنگ شيميايي قلمداد مي شود. بحريني ها مي گويند که اين وضعيت، رخساره ي زندگي آنها شده است.

يک آدم عادي را مي شود به راحتي بخشيد اگر فکر کند که گاز اشک آور يک فراورده واحد و يکسان است، اما عامه ي مردم بحرين متخصص تر از همچون آدمي هستند. شهروندان اين جزيره ي کوچک در خليج [فارس] با ماده اي که از آغاز خيزششان در اوايل سال 2011 بر سرشان باريده است آنقدر آشنا شده اند که به راحتي مي توانند مدل هاي مختلفي را که موجود است شناسايي کنند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


باشگاه خبرنگاران / روزنامه عبري معاريو از تلاش سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي (موساد) براي جذب مزدور از طريق شبکه‌هاي اجتماعي به ويژه فيسبوک پرده برداشت.

به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم؛ اين روزنامه عبري نوشت: سرويس اطلاعاتي اسرائيل (موساد) تبليغات گسترده‌اي را از طريق شبکه‌هاي اجتماعي به ويژه فيسبوک براي استخدام مزدور در کشورهاي عربي آغاز کرده است.

روزنامه صهيونيستي معاريو نوشت: حالت بي ثباتي سياسي پس از انقلاب‌هاي عربي، موساد را به سمت گسترش اقداماتش سوق داد و اين دستگاه اطلاعاتي جذب مزدور از طريق شبکه‌هاي اجتماعي را در دستور کار قرار داده است. همچنين اقدامات دستگاه اطلاعاتي اسرائيل از کار محرمانه به سمت کارهاي عمومي تغيير يافته داده شده و برخي از تبليغات موساد در فيسبوک تحت عنوان جستجوي کار مندرج شده است.

اين روزنامه صهيونيستي افزود: گزارش‌هاي رسانه‌ها طي مدت زمان اخير نشان مي‌دهد که عمليات بسياري اخيرا در خاک برخي از کشورهاي عربي انجام شده است.

اين روزنامه ادعا کرد که موساد " متهم " به دست داشتن در ترور دانشمندان هسته‌اي ايران و اقدام عليه نيروگاه‌هاي هسته‌اي اين کشور شده ، درحالي که مدارک و اسناد بسياري درباره دست داشتن مستقيم رژيم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن دانشمندان هسته اي ايران وجود دارد و اين تنها يک اتهام نيست.

همچنين اين رژيم در ترور "محمود مبحوح" از شخصيت هاي کليدي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين حماس در دوبي دست داشته است.

علاوه بر اين، موساد با سوء استفاده از توانايي هايش در زمينه نفوذ به صفحات شخصي کاربران فيسبوک، به مشخصات فردي آنها از جمله سن، محل زندگي، شغل و زبان هايي که با آن تکلم مي کنند دست مي يابد.

اين روزنامه خاطرنشان مي کند که موساد اطلاعيه مبهمي را براي جذب جاسوس ها تدوين و منتشر کرده که در آن آمده است: زندگي نتيجه اراده فرد است. آيا در پي تغيير زندگي تان هستيد: آيا مي خواهيد بيشتر کار کنيد؟ براي ارسال رزومه به موساد لينک زير را کليک نماييد.

به نوشته معاريو، در لينک مذکور نيز، موساد فهرست چندين شغل را که نيازمند توانايي هاي بي نظير هستند منتشر کرده است: اگر داراي جرأت، هوش و ابتکار خاصي هستيد مي توانيد تأثيرگذار باشيد و يک وظيفه ملي و شخصي را عملي نماييد. اگر قدرت ريسک کردن، ترغيب و تحريک مردم را داريد، ممکن است جزو کساني باشيد که توانايي هاي ذاتي مورد نياز ما را دارند. در صورتي که همه اين شرايط را داريد، درهاي موساد به روي شما باز است.

اين روزنامه خاطرنشان مي کند: براساس اطلاعيه مذکور، از جمله ويژگي هاي مورد نياز ديگر براي همکاري با موساد، آشنايي و تسلط به زبان هاي عربي و فارسي است
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

عملیات بیت‌المقدس یک برد استراتژیک بود

 
 
 پایگاه مردمی ارتش::فرمانده هوانیروز در دوران دفاع مقدس گفت: در عملیات بیت‌المقدس کارهایی انجام شد که تا به آن روز در هیچ جنگی صورت نگرفته بود هم برای ایران یک برد استراتژیک بود هم برای جهانیان غیر قابل باور، اصلا به ذهن دشمن هم نمی‌رسید که ما شبانه از رودخانه عبور کنیم.

امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز" محمد کریم عابدی" از فرماندهان هوانیروز در دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس اظهار داشت: رزمندگان ما در تمام عملیات ها سنگ تمام گذاشتند؛ اما در برخی عملیات‌ها حماسه‌هایی شگرف خلق کردند که یکی از آن‌ها عملیات بیت‌المقدس بود.

وی ادامه داد: در عملیات بیت‌المقدس کارهایی انجام شد که تا به آن روز در هیچ جنگی صورت نگرفته بود. این عملیات هم برای ایران یک برد استراتژیک بود هم برای جهانیان غیر قابل باور؛ اصلا به ذهن دشمن هم نمی رسید که ما شبانه از رودخانه عبور کنیم.

امیر عابدی اذعان کرد: تنها چیزی که در آن زمان خیلی مهم بود اتحاد بین نیروها و طراحی دقیق این عملیات بود که با آمدن شهید متوسلیان که در آن زمان در مریوان در حال خدمت بود و شهدایی چون شهید صیاد شیرازی، شهید شیرودی و شهید کاظمی به یک عملکرد قوی و اعتقادی رسیدیم و در نهایت خرمشهر را آزاد کردیم.

فرمانده هوانیروز در دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: بعد از عملیات بیت‌المقدس رزمندگان روحیه ای بالا گرفتند و دیگر برایشان نداشتن تجهیزات و کم بودن تعداد نیروها مهم نبود، تنها چیزی که برایشان اهمیت داشت، فرمایشات امام راحل و دستورات فرماندهان بود.

وی در پایان گفت: یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را به ویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس را گرامی می‌داریم و با ادامه راه این شهدا، حقی که بر گردن ماست را ادا می کنیم.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

کاهش نرخ باروري و جمعيت اگرچه تاثير مهمي در اقتصاد، توليد و چرخه فعاليتهاي جامعه دارد اما بدون شک مشکل پنهاني که در اواخر دهه 90 بروز مي‌کند کمبود نيروي نظامي آماده براي حراست از مرزها و کيان کشور است. مقامات انتظامي مي‌گويند اگر روزي با کمبود سرباز مواجه شويم مدت خدمت وظيفه طولاني تر مي‌شود. از سوي ديگر برخي کارشناسان هم پيشنهاد حرفه‌اي و شغل محسوب شدن سربازي را مطرح مي‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اولين زمزمه هاي کمبود سرباز و کاهش تعداد سربازان همزمان با اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي به گوش رسيد. قانوني که آبانماه سال 90 در مجلس شوراي اسلامي تصويب و براساس آن 36 ماده از قانون سابق اصلاح و 30 ماده نيز الحاقي شد. همزمان با اجراي اين قانون برخي از معافيت ها حذف و شرايط تعدادي از آنها نيز سخت تر شد. در آن زمان بود که همزمان با اعلام کاهش نرخ مواليد زمزمه هايي مبني بر کاهش سربازان شنيده شد. موضوعي که هيچگاه از سوي مسئولان ستادکل نيروهاي مسلح نه رد و نه تائيد شد. براساس آخرين آمارهاي اعلام شده سالانه نزديک به 400 هزار نفر در کشور به خدمت وظيفه عمومي اعزام مي شوند و نزديک به 10 درصد جمعيت نيروهاي اعزام شده نيز تاقبل از تغيير قانون معافيت پزشکي و کفالت دريافت مي کردند. اين در صورتي است که با کاهش ميزان مواليد در اواسط دهه 70 و 80 ميزان اعزام مشمولان به خدمت وظيفه عمومي کاهش پيدا کرده است.سرهنگ واعظي نژاد معاون امور معافيت ها و کفالت سازمان وظيفه عمومي در اين باره به مهر مي گويد:قانون خدمت وظيفه پس از 27 سال داراي تغييرات اساسي شد. آخرين بار اين قانون در سال 1363 اصلاح و بازنگري شده بود. قانوني که در آبانماه سال 90 در مجلس شوراي اسلامي تصويب و براساس آن 36 ماده از قانون سابق اصلاح و 30 ماده نيز الحاقي شد. اگرچه برخي معافيتها حذف يا شرايط آن سخت تر شده است اما در برخي موارد مانند ايثارگران و مددجويان شاهد افزايش معافيت هستيم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

اگر چه بسياري از مرورگرها قابليتي براي مقابله با ردگيري فعاليت هاي کاربران از سوي وب سايت ها را در بر دارند، اما به تازگي افزونه‌اي نيز براي تکميل اين قابليت طراحي شده است.
با توجه به اينکه برخي وب سايت‌ها و شرکت‌هاي تبليغاتي آنلاين مي‌توانند امکانات مقابله با ردگيري مرورگرها را نيز دور بزنند و اطلاعات شخصي کاربران را بدون اجازه آنها جمع آوري کنند، بنياد Electronic Frontier در آمريکا افزونه اي را براي استفاده در مرورگرهاي کروم و فايرفاکس طراحي کرده که با تجزيه و تحليل سايت ها متوجه ماهيت فعاليت آنها شده و جلوي نقض حريم شخصي کاربران را مي گيرد.

در صورتي که سايتي فعاليت تبليغاتي مضر داشته باشد و داده‌هاي شخصي افراد را بدون رضايت و هشدار قبلي جمع آوري کند، اين افزونه جلوي فعاليت آن را مي‌گيرد. البته اين افزونه هرگز به طور خودکار آگهي‌ها را بلوکه نمي‌کند و تصميم گيري نهايي در اين مورد بر عهده کاربر است.

امکان تهيه ليست سفيد و سياه از سايت‌هاي سالم و مخرب، از جمله ديگر امکانات افزونه ياد شده است. اين افزونه کماکان در دست بررسي و آزمايش است و نسخه نهايي آن آماده نشده است.

نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 
پليس فتا/ اين Malware توسط محققان شرکت ESET کشف شده است که براي آلوده کردن موبايل هاي اندرويدي و نيز براي انجام حملاتي مانند حملات Trojan ها طراحي شده است.
پس از آلودگي، Malware به SMS ها دسترسي پيدا مي کند و آنها را براي مخاطبان قرباني ارسال مي کند . از طريق Message سوالي مي فرستد مبني بر اينکه " آيا اين عکس متعلق به شماست؟" که حاوي يک لينک است و بلافاصله پس از اينکه مخاطب مي خواهد به سوال پاسخ دهد يک فايل مخرب دانلود و نصب مي شود و اطلاعات مخاطب را روي يک Remote Server آپلود مي کند، شماره تلفن را در يک سرويس ويژه SMS ثبت مي کند و نيز مي تواند تماس ها را بلاک کند.
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

  شرکت‌کنندگان در کنفرانس جهاني Netmundial در سائوپائولوي برزيل امنيت دنياي سايبر و جاسوسي از کاربران اينترنت را مهم‌ترين دغدغه‌هاي خود عنوان کردند.
به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)، تداوم دسترسي بدون تبعيض و برابر به اينترنت دغدغه مهم ديگري بود که در بين شرکت‌کنندگان در اين کنفرانس در مورد آينده جهان مجازي وجود داشت. هدف اصلي حضار آن بود که راه‌هاي مشترکي براي تضمين آينده اينترنت بيابند.
در جريان برگزاري اين کنفرانس که با حضور سياستمداران، دانشگاهيان، صاحبان مشاغل و چهره‌هاي برجسته دنياي فناوري مانند تيم برنرزلي همراه شد، نحوه صحيح مديريت اينترنت با توجه به افشاي برنامه‌هاي جاسوسي خطرناکي همچون پريسم نيز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
عده زيادي از شرکت‌کنندگان در اين کنفرانس تصريح کردند اعتماد عمومي به اينترنت به علت افشاي جاسوسي‌هاي دولت آمريکا تضعيف شده و اقداماتي از اين دست بايد متوقف شود. آنان از دولت‌هاي جهان خواستند تا براي حفظ حريم شخصي شهروندان خود در فضاي مجازي بيشتر تلاش کنند.
افزايش همکاري براي مقابله با جرائم سايبري و تهديدات موجود در فضاي ديجيتال ميان دولت‌ها، بخش خصوصي، جامعه مدني، دانشگاهيان و شرکت‌هاي فناوري نيز مورد تاکيد حضار قرار گرفت.
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |


اينترنت مانند مزرعه‌اي براي پرورش کلاهبرداران سايبري است. کلاهبرداراني که تلاش مي‌کنند در اين فضا به اطلاعات شخصي ديگران دست پيدا کنند تا از اين راه با اخاذي از قربانيان و يا سرقت اطلاعات حساب بانکي آن‌ها پول هنگفتي به جيب بزنند.


جلوگيري از ورود کلاهبردارن به حريم‌خصوصي و درز اطلاعات شخصي کا‌ر آن چنان دشواري نيست بلکه با داشتن اطلاعات و کسب آگاهي به راحتي مي‌توان از دام آن‌ها در امان ماند. اما بايد مراقب باشيد چون آن‌ها با ترفندهاي مختلف سعي مي‌کنند تا شما را با ارسال يک پيام جعلي وسوسه کرده و به دام اندازند.

اينترنت مانند مزرعه‌اي براي پرورش کلاهبرداران سايبري است. کلاهبرداراني که تلاش مي‌کنند در اين فضا به اطلاعات شخصي ديگران دست پيدا کنند تا از اين راه با اخاذي از قربانيان و يا سرقت اطلاعات حساب بانکي آن‌ها پول هنگفتي به جيب بزنند که آن‌ها براي کلاهبرداري اغلب به وسيله حملات فيشينگ در ايميل‌ها يا شبکه‌هاي اجتماعي و يا سايت‌هاي مخرب دست به اين کار مي‌زنند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

کي‌لاگرها ( Keyloggers ) ، به نرم‌ افزارهايي گفته مي‌شود که کليدهاي فشرده‌ شده بر روي صفحه کليد را ذخيره مي‌کنند به صورتي که مي‌توان از آن ، اطلاعات تايپ شدهٔ کاربران از قبيل رمزهاي عبور آن‌ها را سرقت کرد . از کي‌لاگرها مي‌توان براي يافتن منابع اشکالات استفاده کرد و نحوه ارتباط کاربران و سيستم و نحوه انجام کار و پيشرفت آن را در بعضي کارهاي اداري مورد بررسي قرار داد . کي‌لاگرها بطور گسترده در اينترنت در دسترس هستند . کي‌لاگر‌ها معمولا توسط بدافزار نصب مي‌شوند ولي هر کسي که قصد کنترل استفاده ديگران از کامپيوتر را داشته باشد ( مثلا والدين براي کنترل فرزندان يا کارفرما‌ها براي کنترل کارمندان ) از آن استفاده کند . کي‌لاگر‌هاي سخت‌افزاري براي استفاده در ادارات مناسب هستند .


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 6 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

ايران با دستيابي به تکنولوژي ساخت زره‌هاي مايع به جمع معدود کشورهاي دارنده اين تکنولوژي پيوسته است. به‌گفته‌ امير پوردستان، اين يک انقلاب در صنعت دفاعي کشور است.

اين زره که نامش زره مايع است، يک زره حفاظتي است که در بدنه تانک‌ها، نفربرها و حتي جليقه‌هاي ضدگلوله به کار گرفته مي‌شود.ساخت زره‌هاي محافظتي جديد براي تانک‌ها در اکثر ارتش‌هاي دنيا، موضوعي مهم تلقي مي‌شود چرا که روز به روز فرآيند توليد و ساخت موشک‌هاي ضدزره قدرتمند، با سرعت بيشتري به پيش مي‌رود.نکته مهم در توليد زره‌هاي جديد براي جايگزيني در زره‌هاي سراميکي قديمي، اين است که گلوله‌ها و موشک‌هاي ضدزره نتوانند از آن عبور کند و جلوي از کارافتادگي احتمالي خودروهاي زرهي به‌ويژه تانک‌ها در ميدان نبرد را بگيرد.سالانه هزينه بسيار زيادي در دنيا براي ساخت چنين زره‌هاي مقاومي صرف مي‌شود اما باز هم در ميدان معمولاً تانک‌ها و نفربرها با مشکلات فراواني براي مقابله با موشک‌هاي ضدزره مواجه هستند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 6 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

رئيس پليس جرايم سايبر با اعلام فعاليت پليس فتا در 56 شهر بالاي 200 هزار نفر جمعيت، گفت: 32 استان کشور به تجهيزات سايبر فارنزيک مجهز شدند.

سردار سيدکمال هاديانفر در حاشيه ديدار با "بون وات" رئيس دفتر مقابله با جرم سازمان يافته ملل متحد( UNODC)، هدف از اين ديدار را همکاريهاي موثر بين المللي در پيشگيري و مقابله با جرايم سايبري دانست و ضمن تاکيد بر اينکه بي توجهي به امنيت فضاي سايبر چالش جدي در آينده براي دنيا بوجود مي آورد، اظهار داشت: جوامع بين المللي با محوريت سازمان ملل ( UNODC)بايد با نگاه جديد و جدي وارد اين فضا شوند زيرا فعاليتهاي بين المللي، عنصري مهم و تعيين کننده در پيگيري و مقابله با جرائم فضاي مجازي است. امروز ايران در حوزه سايبر، آماده کمک به ساير کشورها است و مي تواند تجربيات خود را در اختيار آنها قرار دهد. همکاري هاي بين المللي يک عنصر مهم و تعيين کننده در امر پيگيري و مقابله با جرايم سايبري است.
هاديانفر با ابراز اميدواري از همکاريهاي دو جانبه ايران و سازمان ملل متحد در حوزه مبارزه با جرايم سايبري، گفت: اواخر سال 2010 بطور رسمي مطالعات گسترده اي در خصوص ايجاد پليس سايبري در کشورهاي توسعه يافته صورت گرفت، در اين راستا پليس فضاي مجازي جايران نيز در سال 2011 متناسب با استاندارد هاي جهاني و نياز کشور براي پيشگيري و مبارزه با اين نوع از جرايم جديد تشکيل شد.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.