نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 30 مهر 1393برچسب:, توسط valeh |



اين روزها شعله‌هاي درگيري و جنگ در خاورميانه اين بار با حملات تروريستي داعش گره‌خورده است؛ چرا خاورميانه هيچ وقت روي آرامش را به‌خود نمي‌بيند؟

چه دستي در ميان است که در هر دوره زماني اين منطقه شاهد جنگ و خونريزي است و پيشرفت و توسعه در آن همواره زير سايه اين ترمز هميشگي بوده است؟ آموزش، توسعه و اقتصاد در خاورميانه هر چقدر عقب باشد اما نتيجه يک پژوهش جديد نشان داده که بازار خريد تسليحات در اين منطقه در اين سال‌ها هر روز داغ‌تر از روز گذشته بوده است؛ تسليحاتي که توليد‌کننده اصلي آن شرکت‌هاي آمريکايي و اروپايي به‌حساب مي‌آيند.

گزارش اخير مرکز صلح بين‌المللي استکهلم نشان مي‌دهد که کشورهاي خاورميانه به جاي سرمايه‌گذاري در آموزش و تحصيل طي حداقل ۱۵ سال گذشته خريد تسليحات نظامي‌شان به‌صورت ميانگين سه‌برابر شده است. در گزارش هزينه‌هاي نظامي جهان آمده است که کشورهاي خاورميانه که در سال ۱۹۹۸به‌صورت ميانگين ۴۰ميليارد دلار براي تسليحات هزينه مي‌کردند، در سال‌جاري به‌طور ميانگين مبلغ ۱۲۰ميليارد دلار براي خريدهاي نظامي هزينه کرده‌اند.

در مقابل کشورهاي اروپايي هزينه‌هاي خريد تسليحات خود را به‌تدريج کم کرده‌اند و بودجه‌شان روي آموزش، پژوهش و رفاه اجتماعي متمرکز شده است. نگاهي به آمار بانک جهاني بيندازيد متوجه مي‌شويد که در جهان ميانگين سرمايه‌گذاري کشورها در بخش آموزش حدود ۵ درصد بودجه ملي است. اما تقريباً همه کشورهاي ديگر خاورميانه رقم سرمايه‌گذاري در بخش آموزش‌شان بسيار کمتر از اين ميزان است: مصر ۳.۸ درصد، بحرين۲.۶ درصد، لبنان ۲.۲درصد از بودجه سالانه‌شان را صرف آموزش و تحصيل مي‌کنند.

در ميان هياهوي نا‌امني و جنگ در اين منطقه در مقابل پايين بودن بودجه آموزش و تحصيل هزينه خريدهاي نظامي هر روز بيشتر شده است و شرکت‌هاي تسليحاتي هنوز سود هنگفتي به جيب مي‌زنند.نگاهي به نمودار سر به فلک کشيده هزينه تسليحات نظامي کشورهاي خاورميانه نشان مي‌دهد که تنور چه کساني از آتش جنگ و نا‌امني در خاورميانه گرم مي‌شود. جنگ در خاورميانه براي هيچ‌کس سودي نداشته باشد براي آمريکا و اروپا ناني حسابي دارد.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 30 مهر 1393برچسب:, توسط valeh |

11:02

امير پوردستان: فرماندهان از درگير شدن به کارهاي حاشيه‌اي خودداري کنند


فرمانده نيروي زميني ارتش گفت: فرماندهان بايد با تمام قوا و هوشياري در راستاي خنثي سازي هر نوع تهديدي انجام وظيفه نمايند

به گزارش ايلنا، سرتيپ احمدرضا پوردستان در چهاردهمين همايش گردهمايي فرماندهان يکان‌هاي عمده، گردان ها و گروهان‌هاي نيروي زميني ارتش، به آمادگي ارتش جمهوري اسلامي ايران در منطقه اشاره کرد و گفت: امروز ارتش ايران با سرافرازي در منطقه و جهان مي درخشد و با داشتن سربازان ولايت مدار از آمادگي رزمي بالايي برخوردار است و آماده هر نوع فداکاري است و با وجود اين روحيه بود که در دوران دفاع مقدس علي رغم حمايت هاي غرب از رژيم بعثي عراق و تحميل هزينه هاي سنگين به ايران در نهايت، نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران پيروز نبرد حق عليه باطل شد.

پوردستان گردان را يک مجموعه مهم در ارتش خواند و گفت: فرماندهان بايد تلاش هاي خود را منوط به ماموريت هاي محوله نمايند و از درگير شدن به کارهاي حاشيه اي خودداري کرده و تمام همت خود را در زمينه بالا بردن آمادگي رزمي کارکنان تحت امر خود معطوف نمايند.

 
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

بر اساس آمار سالانه بريتيش پتروليوم از وضعيت انرژي جهان که به تازگي منتشر شده است، عراق داراي 150 ميليارد بشکه ذخيره نفت اثبات شده است. علاوه بر اين، 7/126 تريليون فوت مکعب استاندارد از ذخاير گاز طبيعي آن داراي ارزشي معادل 21 ميليارد بشکه ديگر نفت است.
حالا که قيمت نفت به بيش از بشکه‌اي 110 دلار رسيده است، ارزش بازاري ذخاير به اثبات رسيده هيدروکربن عراق در تابستان امسال معادل 5/16 تريليون دلار است. البته در اين برآورد، دست‌کم‌ها در نظر گرفته شده است.
در کنفرانس سالانه پروژه‌هاي کردستان که نشريه ميد در آغاز ماه ژوئن برگزار کرد، گفته شد که ذخاير بالقوه نفت در بخش‌هايي از عراق که تحت اداره دولت منطقه کردستان است، احتمالا بيش از 100 ميليارد بشکه است که اين مقدار، بيش از دو برابر رقمي است که معمولا براي سه استان شمالي عراق اعلام مي‌شود. اگر اين مقدار را به مجموع ارزش نفت در کل خاک عراق بيفزاييم، رقمي بيش از 20 تريليون دلار حاصل مي‌شود. 
اين رقم، تامل‌برانگيز است. جدال روزافزون براي دستيابي به چنين جايزه‌اي، دليل بحران عراق، منطقه و جهان در تابستان امسال است. البته انبوه ثروت معدني عراق هم در اين بازي دخيل است، اما هر عامل ديگري تنها مي‌تواند در حد حدس و گمان باشد.
در سال 1972 حزب سوسياليست بعث عراق صنعت نفت کشور را ملي اعلام کرد. مشارکت بين‌المللي در صنعت نفت عراق به مدت 30 سال متوقف شد. شرکت‌هاي نفتي مي‌توانستند نفت عراق را به قيمت‌هاي رسمي بخرند، اما جايزه واقعي که همان ذخاير عراق بود، دور از دسترس باقي مانده بود.

 



ادامه مطلب...

 

 

نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي روز گذشته در اطلاعيه اي اعلام کرد که يک فروند پهپاد ساخت رژيم صهيونيستي را پيش از ورود به منطقه تاسيسات اتمي کشورمان در نظنز رهگيري و ساقط کرده است؛ اقدامي که به سرعت در راس اخبار جهان قرار گرفته و تاکنون واکنش رسمي از سمت مقامات صهيونيست به اين افتضاح منتشر نشده است.

در اين گزارش، با خانواده پهپادي که در اين عمليات مورد استفاده قرار گرفته است، آشنا مي‌شويم و به جنبه‌هاي مهم اين شکار تاريخي مي‌پردازيم. 


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 
 
خبرگزاري رويترز در گزارشي به بازديد تيم خبري خود از يکي از تونل هاي حماس پرداخته است.

رزمندگان حماس، با لباسهاي سياه و مسلح به تفنگ، تونل را که نوري کمرنگ داشت به آساني پيمودند، و مي گفتند در اين شبکه زيرزميني گذرگاه ها در نوار غزه احساس مي کنند در خانه خودشان هستند.
به نظر مي رسيد يک گشت استثنايي که نيروهاي حماس فرصت آن را براي يک خبرنگار، عکاس، و تصويربردار رويترز فراهم آوردند، تلاشي بود براي انکار اين ادعاي اسراييل که آنها در جنگ غزه همه ي تونل هاي نفوذي اين گروه اسلام گرا را نابود کرده اند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, توسط valeh |



طي سال هاي اخير همواره ارتش عربستان عامل سرکوب بخش عظيمي از شيعيان و مخالفين حکومت يمن بوده است. دور جديد اعتراضات به دولت يمن در ابتدا با تهديد عربستان به حمله نظامي همراه شد. درهمين راستا، دولت سعودي از طريق رسانه هاي خود تهديد کرد که براي مقابله با جنبش مردمي به رهبري گروه انصار الله در يمن دخالت نظامي خواهد کرد. 

همچنين در آن مقطع يک منبع ديپلماتيک به پايگاه خبري يمني «حيات عدن» گفت که عربستان سعودي تهديد کرده است، براي متوقف کردن آنچه که تلاش حوثي‌ها براي تصرف صنعا پايتخت يمن خواند، از زور استفاده خواهد کرد. اين درحالي است که جنبش انصار الله يمن ادعاي برخي رسانه هاي محلي درباره تحرکات و آمادگي‌هاي رزمي و جنگي خود در اطراف شهر صنعا پايتخت اين کشور را رد کرد و درباره تعرض به اعتراضات مسالمت آميز مردم براي درخواست جهت ايجاد تغييرات سياسي در کشورشان هشدار داد. 


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


الشرق الاوسط در گزارشي به بررسي شخصيت محمد الضيف فرمانده گردان هاي عز الدين القسام، شاخه نظامي جنبش حماس پرداخت.

روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در پايگاه اينترنتي خود در گزارشي با عنوان «فرمانده گردان هاي القسام، مرموزترين مردي که فلسطيني ها او را وزير دفاع و اسرائيلي ها او را سر افعي مي نامند» به قلم کفاح زبون نوشت در ژانويه سال 2011 مادر محمد الضيف «ابو خالد» فرمانده کل گردان هاي القسام مرموزترين فرد در ميان فلسطينيان از دنيا رفت. همه فرماندهان و رهبران حماس در تشييع جنازه اش حضور يافتند جز خود ابو خالد که معلوم نبود حضور دارد يا خير؟




ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 


اولين بار که ايران و آمريکا به صورت رو‌در رو و دوجانبه ديدار کردند، داعش در منطقه سر برآورد. دومين بار که بر سر ميز مذاکره رفتند، آمريکا به داعش حمله هوايي کرد.

اولين بار پس از ٣٥ سال ايران و آمريکا پس از بن‌بست وين ٤، به مذاکره نشستند. نتيجه مذاکرات آنطور که بعدها مذاکره کنندگان ايراني گفتند‎؛ موجب گشايش در روند مذاکره با ۱+۵ شد. مذاکره کنندگان به ويژه عراقچي از حضور ويليام برنز به عنوان «حضوري سازنده» ياد کرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 3 مرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

http://toranji.ir/wp-content/uploads/2014/07/bae-striker-ii-helmet.jpg

خلبانان هواپیماهای جنگنده، کلاه‌ (Helmet)‌هایی دارند که قابلیت‌های خارق‌العاده‌ای دارند. با این‌حال، اگر بخواهند در تاریکی شب پرواز کنند، مجبور به گذاشتن عینک‌های دید در شب سنگین هستند و در طولانی مدت، گردن درد نیز به‌همراه دارد. شرکت BAE سیستمز، قصد دارد این عینک‌های سنگین و دست و پاگیر را به‌خاطره‌ای دور و دراز تبدیل کند و اسباب راحتی خلبانان را فراهم کند.

کلاه جدید موسوم به استرایکر 2، (Striker II) دارای یک دوربین دید در شب است که تصویر آن روی نمایشگر رزولوشن-بالای ویزور کلاه انداخته می‌شود و به‌این ترتیب، خلبان دید خوبی از محیط تاریک به‌دست می‌آورد، بدون اینکه نیاز به تجهیزات سنگین باشد. این تکنولوژی در مأموریت‌های طولانی بسیار مفیدتر خواهد بود. به‌خصوص در گردش سریع و مانورهای پرشتاب که نیروهای G (نیروی وارده به خلبان طی مانور) واقعاً آزار دهنده بوده و با وجود تجهیزات سنگین روی کلاه، بدتر هم می‌شود.

یک آرایه از نور‌های پشت Striker II به‌سیستم تعقیب سر کمک می‌کند که اطلاعات پخش شده روی نمایشگر را با حرکات سر کاملاً هماهنگ کند؛ زیرا یک خلبان حین درگیری نزدیک که هر ثانیه زمان برای او حیاتی است نمی‌تواند منتظر باشد که تصویر صحیح روی نمایشگر منتقل شود.

شرکت BAE هنوز اعلام نکرده که چه‌زمانی قرار است Striker II به‌کار گرفته شود یا اینکه مشتری آن که خواهد بود. ورژن قبلی استرایکر هم‌اکنون در نیروهای هوایی در جنگنده‌های یوروفایتر تایفون و سآب گریپن به‌کار گرفته شده و دور از انتظار نیست که همین جنگنده‌ها در صف انتظار این سیستم جدید قرار داشته باشند.

نوشته شده در تاريخ جمعه 3 مرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


 حالا چه اين اقدام بخاطر وجود يک مشکل باشد يا حتي يک اقدام پيش‌گيرانه، قطعا ايده‌ خوبي است که متوجه شويم چه دستگاه‌هايي به شبکه اينترنت خانگي ما متصل شده‌اند. در اين مطلب قصد داريم شما را با شيوه‌اي جديد براي شناسايي کساني که به واي‌فاي شما متصل شده‌اند آشنا کنيم، با فارنت همراه باشيد.

گاهي اوقات حتي پسورد واي‌فاي نيز براي جلوگيري از نفوذ و دزدي همسايه‌ها يا غريبه‌ها از اينترنت ما کافي نيست. ممکن است متوجه شويد که سرعت باز شدن سايت‌ها، پخش شدن ويديو‌ها يا حتي انتقال فايل‌ها به آن صورت هميشگي که عادت داشته‌ايد نيست، البته شايد مشکل از يک دزد اينترنت سر چشمه نگيرد و تنها خيلي ساده چون خيلي دستگاه‌ها در حال وصل شدن به اينترنت باسرعت پايين شما هستند اين مشکل به وجود آمده است. اما براي رسيدن به ريشه اين مسئله شما مي‌توانيد از يک نرم‌ افزار رايگان در ويندوز استفاده کنيد، در ادامه با چهار گام اين راهنمايي را تکميل مي‌کنيم:



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 تير 1393برچسب:, توسط valeh |

               

 ماشين‌هاي پليس به دليل قابليت‌‌‌ها و استفاده خاص در مأموريت‌ها، از شکل‌ها و مدل‌هاي متفاوت‌‌تري برخوردار هستند در اينجا برخي از خودروهاي پليس را در سراسر جهان مي‌توانيد مشاهده کنيد.
خودروهاي پليس بايد از ويژگي‌هاي خاص‌تري نسبت به بقيه خودروها برخوردار باشند؛ در تصاوير زير مي‌توانيد با نگاه اجمالي برخي از تفاوت‌هاي آن نسبت به خودروهاي ديگر را مشاهده کنيد.
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 تير 1393برچسب:, توسط valeh |


«اظهارات اخير رهبر عالي ايران به معناي ترسيم خط قرمز در مذاکرات هسته‌اي بود.»

روزنامه وال‌استريت ژورنال با انتشار اين تحليل نوشت: رهبر عالي ايران آيت‌الله «علي خامنه‌اي» هفته گذشته در سخناني در جمع فن‌سالاران بلندپايه و مقامات نظامي کشور اعلام کرد ايران مشخصاً لازم است ظرفيت غني‌سازي خود را وسعت بخشد.
اظهارات آيت‌الله خامنه‌اي همزمان با جريان داشتن گفت‌وگوهاي هسته‌اي ايران در وين ايراد شد.
وال‌استريت ژورنال مي‌افزايد: در خصوص اين گفت‌وگوها يک مقام آمريکايي اعلام کرد طرف‌هاي گفت‌وگو با ايران همه تمرکزشان بر روي نکاتي است که ديپلمات‌هاي ايران پشت ميز مذاکره مطرح مي‌کنند اما اظهارات آيت‌الله خامنه‌اي که کلام آخر را در سياست هسته‌اي ايران بر زبان جاري مي‌سازد، فضاي چنداني براي مانور دادن باقي نمي‌گذارد. رهبر ايران همواره در صحبت از موضوع هسته‌اي، تعابيري وسيع به کار مي‌برد و همواره هم دست حمايتش بر سر تيم مذاکره‌کننده ايران بوده است ولو آن که نسبت به موفقيت آن چندان خوش‌بين نيست.
روزنامه آمريکايي افزود: صحبت‌هاي روز دوشنبه رهبر عالي ايران به نحوي بي‌سابقه متضمن مشخص‌ترين اشارات وي در موضوع هسته‌اي بود. او در فرازي از صحبت‌هايش اعلام کرد «شش قدرت از ايران مي‌خواهند ايران قبول کند تعداد سانتريفوژهايش را به 10 هزار عدد کاهش دهد». آيت‌الله خامنه‌اي در اين مراسم گفت «هدف آنها اين است که جمهوري اسلامي را در باب ظرفيت غني‌سازي به 10 هزار سو (swu) راضي کنند، منتهي از 500 سو و سپس 1000 سو شروع کردند. 10 هزار سو شامل حدود 10 هزار سانتريفيوژ قديمي مي‌شود که ما از قبل داشتيم». «سو» swu معادل ظرفيت غني‌سازي يک سانتريفيوژ در يک سال است.
«کريم سجادپور» عضو پيوسته «برنامه خاورميانه» در «موسسه کارنگي» گفت: «رقم 190 هزار swu، 10 برابر بزرگتر از رقم موردنظر آمريکا براي ظرفيت هسته‌اي ايران براي يک دهه آينده است».
يادآور مي‌شود رقم 190 هزار سو، رقمي است که صاحبنظران و اهل فن داخلي درباره حجم نياز کشورمان به غني‌سازي عنوان کرده‌اند.
رهبر معظم انقلاب همچنين با تغيير کاربري تاسيسات غني‌سازي فردو به مرکز تحقيقاتي! مخالفت کردند.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 23 تير 1393برچسب:, توسط valeh |

حمله آمريکا به عراق در سال 2003 و سقوط سريع صدام حسين که با تلفات محدودي صورت پذيرفت، در ابتدا شکل‌‌گيري نظام سياسي باثبات و دموکراتيکي را در عراق نويد مي‌‌داد، اما چندان به‌طول نينجاميد که اوضاع بسيار پيچيده‌‌اي عراق را فراگرفت و اين کشور در فضاي پيچيده‌اي از منازعات خشونت‌‌آميز قومي- مذهبي و دخالت بازيگران منطقه‌‌اي فرورفت. در سطح داخلي، نزاع شديد ميان سني‌‌ها و شيعيان، خشونت عليه مسيحيان و تنش بين اکراد و اعراب، اوضاع داخلي عراق را بسي پيچيده کرد. با نگاهي به تحولات پس از فروپاشي صدام درمي‌‌يابيم که با فروپاشي ساختار قدرت مبتني بر انحصار قدرت در دست سني‌‌هاي عرب‌زبان، قدرت جريان‌هاي شيعي و اکراد به مرور گسترش مي‌‌يابد طوري که رييس‌جمهور و نخست‌وزير کنوني عراق به‌ترتيب از اکراد و شيعيان هستند. با اين حال چنين تحولاتي براي بخش عظيمي از اعراب سني‌مذهب که عمدتا در نواحي مرکزي عراق سکنا گزيده‌اند و همچنين دولت‌هايي چون عربستان که ايران را رقيب خود دانسته و قدرت‌يابي شيعيان نزديک به ايران را گسترش نفوذ ژئوپليتيکي ايران تلقي مي‌‌کردند، چندان قابل پذيرش نبود.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 23 تير 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 حتما براي شما هم پيش آمده که در يک گردش بيرون از خانه پشه‌ها به جانتان افتاده و چپ و راست مجبور شده ايد آن‌ها را از خود برانيد، در حالي که همين پشه‌ها که در حال خراب کردن گردش شما هستند، هيچ کاري به کار دوست شما که کنارتان قدم مي‌زند، ندارند! به راستي موضوع از چه قرار است؟
محققي به نام «جيل ريچاردسون» در گفت وگو با نشريه «salon» اشاره مي کند که دليل اين موضوع در مواد شيميايي موجود در پوست افراد نهفته است. به گفته او، تحقيقات نشان داده اند که رايحه اي که از دستان انسان ها برمي خيزد داراي 346 ترکيب شيميايي مختلف است که 277 مورد از اين ترکيبات مي توانند موجب جذب پشه ها شوند و يکي از کليدي ترين اين ترکيبات «اسيد لاکتيک ال» است.

اگر اين ماده به پوست افرادي که پشه ها کاري به کارشان ندارند، اضافه شود آن ها هم از نظر پشه ها جذاب به نظر خواهند رسيد! در اين ميان اما پشه مالاريا از همه بدسليقه تر است و از بوي کف پاي انسان خوشش مي آيد. مواد دافع متعددي براي رهايي از مزاحمت پشه ها به خصوص پشه مالاريا ساخته شده اند که البته بعضي از آن ها نظير DEEM به گفته بعضي از محققان داراي اثرات نامطلوبي بر انسان هستند. تحقيق جديدي نشان مي دهد که روغن اوکاليپتوس مي تواند رويکرد مناسبي براي رهايي از مردم آزاري پشه ها باشد.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 12 تير 1393برچسب:, توسط valeh |


مدتي مي‌گذرد که هکرها و سازندگان بدافزارهاي مخرب، به طراحي بدافزارهاي باجگير روي آورده‌اند. اکنون کار به جايي رسيده که توليد و انتشار اين نوع خاص از ويروسهاي رايانه اي، به يک حرفه و تجارت بزرگ و البته سودده تبديل شده است.


نه تنها بدافزارهاي باجگير روي تعداد بسيار زيادي از رايانه‌هاي مبتني بر ويندوز مشاهده شده اند، بلکه تا به حال چندين گونه مختلف از آنها براي سيستمهاي عامل اندرويد و Mac نيزشناسايي شده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 24 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


داعش (حکومت اسلامي عراق و شام) درسال 2013 ميلادي متولد گرديد و به سرعت به يکي از جنايت کار ترين گروه هاي تروريستي حاضر در سوريه و عراق تبديل شد؛ اقدامات اخير اين گروه در موصل موجب شده تا رسانه ها نگاهي ويژه به اين گروه و رهبر آن داشته باشند.
رهبر داعش فردي است به نام "ابوبکر البغدادي" که در سال 1971 در شهر سامرا به دنيا آمده است. وي در سال 2003 ميلادي و بعد از حمله آمريکا به عراق به نيروهاي القاعده پيوست. اما در سال 2005 بازداشت شد و در سال 2009 نيز از زندان آزاد شد. بغدادي از زمان تا کنون گروه هاي زيادي را تکشيل داده که آخرين مورد آن داعش است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

حتي اگر گوشي تلفن همراهتان را خاموش کنيد، دولت آمريکا مي‌تواند آن را روشن کرده و داده‌هاي خصوصي‌تان را به سرقت ببرد.

به گزارش فارس به نقل از سي ان ان، اين تازه‌ترين اطلاعاتي است که ادوارد اسنودن در سالگرد آغاز افشاگري‌هاي خود در اختيار خبرنگاران شبکه ان بي سي قرار داده است.
وي در مصاحبه‌اي با برايان ويليامز خبرنگار اين شبکه تصريح کرده هک کردن گوشي‌هاي همراه از هر مدل و ساخت هر کارخانه‌اي براي جاسوسان کاخ سفيد ممکن است. کاربري که از گوشي وي جاسوسي مي‌شود تصور مي کند تلفن همراهش خاموش است، چون نمايشگر آن کار نمي‌کند. اما در پشت پرده ميکروفون گوشي روشن شده و دوربين آن هم در حال ضبط تصاوير است.
بر اساس توضيحات اسنودن، دولت آمريکا دکل‌هاي مخابراتي خاصي راه اندازي کرده و مي‌تواند گوشي هاي مورد نظرش را به طور خودکار به آنها متصل کند. براي اين کار کافيست دکل‌هاي ياد شده فرامين خاصي را در قالب امواج راديويي براي آنتن گوشي ارسال کنند. اين فرامين از سوي تراشه اصلي گوشي دريافت مي‌شوند و بر همين اساس فرايند خاموش و روشن کردن قلابي گوشي از راه دور اجرا مي شود.
در مرحله بعد گوشي هک شده و جاسوسان آمريکايي مي‌توانند هم به اطلاعات افراد دسترسي يابند و هم ميکروفون و دوربين گوشي را روشن نگهدارند. آنها از اين طريق مي توانند به موقعيت مکاني کاربران نيز پي ببرند.

اگر چه ادعا شده که اين روش صرفا براي شناسايي تروريست‌ها به کار مي رود، اما بسياري از مردم عادي آمريکا هم قرباني چنين حملاتي بوده‌اند و ساده‌ترين روش براي مقابله با اقداماتي از اين دست خارج کردن باتري گوشي براي قطع جريان برق آن است.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

موسسه بين المللي تحقيقات صلح واقع در استکهلم پس از مطالعه اطلاعات نظامي 172 کشور فهرستي از کوچک ترين و کم هزينه ترين ارتش هاي جهان فراهم کرده است. اين کشورها به دلايل مختلف از جمله پايين بودن سطح درآمدهاي ملي و يا جمعيت کم داراي ارتش هاي کوچک و کم هزينه اي هستند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

TrackingPoint، شرکتي مبدع در توليد سلاح‌هاي هوشمند مانند اسلحه‌هايي با قابليت هدف‌گيري دقيق است که يک فرد آماتور را به يک تک‌تيرانداز حرفه‌اي مبدل مي‌کند.
اکنون اين شرکت در حال کار بر روي ShotView، سيستمي است که کاربر را از نگاه مستقيم به هدف بي‌نياز مي‌کند. اين سيستم، ويدئويي زنده را به دستگاه‌هاي واي‌فاي دار مي‌فرستند تا شخص بتواند با بهره‌گيري از تبلت، گوشي و يا عينک هوشمند گوگل، همه زوايا را مورد بررسي قرار دهد و نهايتا تيراندازي دقيقي داشته باشد.
به نظر مي‌رسد با بهره‌گيري از سلاح‌هايي اين‌چنيني، نبردهاي بشر وارد فاز جديدي خواهد شد.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

سرويس مخفي آمريکا به دنبال افزايش نظارت بر رسانه هاي اجتماعي از جمله توييتر با استفاده از نرم افزارهاي پيشرفته است.


به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از نيوزويک، سرويس مخفي آمريکا به دنبال روشي براي شناسايي محتواي طعنه آميز و عبارات دوگانه (در ظاهر مثبت اما با محتواي منفي )در توييتر است و براي اين منظور، اعلاميه اي را براي استخدام برنامه نويسان داراي توانايي توليد چنين نرم افزاري، منتشر کرده است.
سرويس مخفي در آگهي خود اعلام کرده که نيازمند برنامه نويساني است که علاوه بر توليد يک نرم افزار با قابليت تشخيص سخنان طعنه آميز و پارادوکس مثبت کاذب، قابليت «تجزيه و تحليل احساسات» و «شناسايي افراد تاثيرگذار» را هم داشته باشد. سخنگوي سرويس مخفي در اين خصوص گفت: «هدف ما از اين کار تکميل فرآيند نظارت بر رسانه هاي اجتماعي است و قابليت تشخيص پارادوکس مثبت کاذب و سخنان طعنه آميز تنها يکي از 16 يا 18 هدف اين سازمان محسوب مي شود.»
قرارداد پيشنهادي اين سازمان، يک دوره 5 ساله است و محصول نهايي بايد با مرورگر Internet Explorer 8 سازگار باشد.

در سال 2011 دانشگاه نيوجرسي نرم افزاري را توليد کرد که پيغام هاي ارسال شده روي توييتر را بررسي مي کرد و مواردي را که داراي برچسب محتواي کنايه آميز يا طنز بودند، از ساير اطلاعات جدا مي کرد. سپس برچسب آن ها را حذف کرده و پس از ترکيب با اطلاعات داراي برچسب صحيح يا غلط، به عنوان محتواي جديد وارد توييتر مي کرد. در آن زمان بهترين نرم افزارهاي موجود تنها قابليت 65 درصد از چنين اطلاعاتي را داشتند. اين در حالي بود که انسان ها حداکثر توانستند 62 تا 72 درصد از اين محتواي اشتباه را شناسايي کنند.
به نظر مي رسد بدون داشتن سرنخ هاي ادراکي از شخصيت و خصوصيات اخلاقي يک شخص يا ارتباط رو در رو با وي، تشخيص صحت و سقم سخنان و افکار وي چه براي انسان و چه براي ماشين با دشواري همراه است.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.