روز جهاني زمين پاک هر ساله در 22 آوريل مصادف با 2 ارديبهشت در تمام دنيا برگزار ميشود و به همه مردم يادآوري ميکند که نبايد سياره خود "زمين" را فراموش کنند.
تاريخچه اين مناسبت به سال 1969 و زماني باز ميگردد که جان مک مونل فرزند يک مبلغ ديني مستقل و علاقمند به عرصه دين، علم و صلح، ايده برگزاري يک روز جهاني به نام روز زمين پاک را در همايش يونسکو درباره محيط زيست مطرح و در همان سال پرچم زمين پاک را طراحي کرد.
يوتانت دبير کل سازمان ملل (1962- 1971) از ايده مک کونل استقبال کرد و اين روز به يک روز جهاني در تقويمهاي سراسر دنيا تبديل شد.
در ايران نيز هم زمان با ديگر کشورهاي جهان هفته زمين پاک از روز دوم ارديبهشت به مدت يک هفته در سراسر کشور برپا ميشود و نخستين روز اين هفته (دوم ارديبهشت ماه) به نام روز زمين پاک نامگذاري شدهاست.
ادامه مطلب...
هنرنمايي با آتش گرفتن چوب هاي کبريت و ساختن طرح هايي بسيار هنرمندانه

طی چند سال اخیر، دانشمندان در حال ساخت و توسعهی دستگاههای آزمایشی بودهاند تا به نابینایان در عبور از خیابانها و رسیدن به مقصد کمک کنند. دستگاههایی که روی مچ دست بسته میشوند، روی عینک نصب میشوند، یا فرد نابینا میتواند آن را مثل جلیقه بپوشد و یا روی عصا نصب شود.
اولین کفش هوشمند دنیا Le Chal نام دارد که در هندی به معنی «برویم» است، این کفش را یک هندی به نام آنیرود شارما که در آزمایشگاههایMIT کار میکند و یک محقق در زمینه وسایل راهبری به نام کریسپیان لارنس درست کردهاند.
این کفش به کاربر کمک میکند به مکان جغرافیایی مورد نظر خود رسیده و از موانع سر راه دوری کند.
کفش به جی پی اس مجهز است، فرد نابینا میتواند به صورت صوتی مقصد خود را به کفش بگوید، کفش با استفاده از ویبرههایی که در کفی دو کفش تعبیه شده است، فرد نابینا را راهنمایی میکند که به کدام سو برود، هر وقت که لازم باشد او به چپ بپیچد، کفش چپ ویبره میکند و بر عکس. در ضمن با نزدیک شدن به مقصد به شدت ویبره افزوده میشود (چیزی شبیه بازیهای کودکانه).
طرز کار Le Chal به گونهای است که یکی از کفشهای کاربر، بر اساس فیدبک لمسی کار میکند؛ بدین صورت که چهار سنسور لرزشی تعبیه شده در کفش به کاربر علامت میدهد به چه سمتی حرکت کند. در ابتدا کاربر باید با نصب برنامه کاربردی Le Chal – که مخصوص سیستم عامل آندروید است- بر روی تلفن همراه خود، مقصد خود را در نقشههای گوگل وارد کند. سپس تلفن همراه به وسیلهی بلوتوث با مدار LilyPad Arduino (واقع در پاشنه کفش) ارتباط برقرار کرده و گوگل با استفاده از دادهی محلی GPS خود، مسیرها را یکی یکی مشخص میکند و پس از آن تلفن همراه، هر کدام از چهار سنسور لرزشی را بر حسب نیاز روشن میکند. هنگام شروع حرکت، شدت لرزش ها کم است اما هنگام نزدیک شدن کاربر به نقاطی که باید تغییر جهت دهد، شدت لرزشها افزایش میابد.
یک سنسور مجاورت نیز در جلوی کفش تعبیه شده است که زمان نزدیک شدن کاربر به موانع به او هشدار میدهد و میتواند آنها را از فاصله 3 متری تشخیص دهد.

البته این کفش نمیتواند به فرد نابینا در مورد ناهمواریها و موانع مسیر راه هشدار بدهد و در آینده باید با فناوریهای دیگری، این کفش مجهزتر شود. کسی چه میداند، شاید با ترکیب یک عینک هوشمند و کفش هوشمند، افراد نابینا بدون نیاز به راهنمای انسانی یا سگ راهنما بتوانند در آینده نزدیک به سادگی آمد و شد کنند.
قیمت این کفش برای افراد نابینا 40 تا 50 دلار و برای سایر افراد کنجکاو، 100 دلار است.

1- محکم و پایدار همانند تار عنکبوت
امروزه ثابت شده است که تار عنکبوت 5 بار قوی تر و مستحکم تر از فولادی است که از نظر وزن بسیار سنگین تر از تار عنکبوت می باشد. تار عنکبوت در بعضی از مواد به صورت چسبنده عمل می کند تا بتواند طعمه را گرفتار نماید و در بعضی موارد دیگر چسبنده نیست که برای حرکت عنکبوت مناسب می باشد.
دانشمندان با استفاده از خاصیت فوق موفق شده اند نوار چسبی را بسازند که میتواند دهانه زخم های بدن را بدون آسیب دیدن بافت های زیرینش بپوشاند. خاصیت ذکر شده می تواند برای اتصال لوله ها و یا سنسورها به پوست ظریف نوزادان و افراد مسن مناسب باشد.
نوارهای پزشکی سنتی با اعمال یک ماده چسبنده در بستر یک لایه نازک ساخته می شد. برای اینکه بتوان همانند نوار ابریشمی آن را شکل داد، دانشمندان ابتدا آن را در یک بستر سیلیکونی قرار می دهند و سپس با استفاده از لیزر یک الگوی شبکه مانند بر روی بستر سیلیکونی ایجاد می نمایند. این سبب می شود که چسب زخم و نوار پزشکی همانند تار عنکبوت در نفاطی چسبنده و در نقاط دیگر غیر چسبنده باشد!

2- چنگال مارمولک
همانطور که می دانیم یک مارمولک می تواند به راحتی از سقف ها و دیوارها بالا برود و این توسط شاخک های مومانندی که در پاهای آن وجود دارد میسر می شود. هر یک از این شاخک ها از موی انسان باریک تر می باشد که انتهای شاخک ها به الیاف کوچکتری به نام اسپاتولا (spatulae) ختم می شود.
چسب های جدیدی که در حال توسعه و تحقیق می باشند بر اساس این ویژگی پاهای مارمولک هستند که می تواند در یک زمان به دیوار بچسبد و سپس آن را رها کند. این چسب ها با اتصال میلیون ها فیبر پلاستیکی ساخته شده اند که وزن آن ها کمتر از 450 گرم است و می تواند در ابزارهای کوه نوردی و پزشکی با مقاومت به مراتب بیشتری نسبت به چسب های قبلی مورد استفاده قرار بگیرد.
ادامه مطلب...

اکنون محققان مرکز تحقیقات چوب موسسه فرانهوفر آلمان جایگزین پاک تری ساخته اند که بر اساس ادعای آنها از نظر عملکرد به خوبی فوم های نفتی است. این جایگزین سبز و پاک فوم چوبی است.
برای تولید این فوم، ذرات چوب نخست بسیار ریز می شوند به طوریکه یک محلول گل مانند تولید می کنند سپس یک گاز به محلول افزوده می شود تا در آن کف ایجاد شود.
پس از آنکه این کف سفت شد (فرایندی که توسط مواد طبیعی موجود در چوب انجام می شود) یک فوم خشک و متخلخل به دست می آید.
محصول تمام شده می تواند تخته سفت و محکم فومی یا تشک نرم و انعطاف پذیر باشد. از طریق واکنش های شیمیایی القایی می توان گل را به فوم تبدیل کرد.
«ولکر تول» استاد دانشگاه فراهوفر گفت: ما محصولات فومی خود را در تطابق با استانداردهای قابل اجرا برای مواد عایق تحلیل کردیم و به نتایج بسیار امیدوار کننده ای دست یافتیم. محصول ما از نظر عایق گرمایی، ویژگی های مکانیکی و همچنین ویژگی های مرتبط با رطوبت نمرات بالایی کسب کردند.
اگرچه در حال حاضر تشک های عایق بر پایه چوب در بازار موجود است اما الیاف آنها به مرور زمان دچار ریزش شده و در وسط فرو رفته می شود.
محققان فرانهوفر اکنون در تلاش برای یافتن بهترین چوب با بهترین عملکرد عایق و همچنین افزایش مقیاس فرایند ساخت فوم برای سطوح تولید تجاری هستند.
این پژوهشگران می گویند ضایعات چوبی صنایع به خوبی در این فناوری جدید قابل استفاده است و نیازی به قطع درخت در این زمینه نیست.
بخش دانش و زندگی تبیان
«کان» معروف به «سوپردست» اين لقب را به خاطر توانايي باورنکردني خود گرفته است. او عادت دارد تکه هاي مرغ سرخ شده درون روغن داغ و جوشان را با دستان خود هم بزند و برگرداند. اين آشپز 50 ساله که يک دکه کنار خيابان دارد انگشتان دستش را در روغن داغ 480 درجه فرو مي برد و عجيب اينجاست که انگشتانش حتي يک تاول هم نمي زند!
اين توانايي حيرت انگيز باعث شهرت جهاني او شده است و مردم از سراسر دنيا به دکه کوچک او مي روند تا ببينند چطور «کان» با دستش مرغ هاي جوشان را زير و رو مي کند. حتي او به همراه همسرش به کشورهاي مختلف سفر مي کنند تا اين هنر را به همه نشان دهند.
«سوپردست» نمي داند چطور مي تواند چنين کاري انجام دهد، اما خوشحال است که اين موضوع مشتري هايش را روز به روز بيشتر مي کند.
<< | >> |
توليد اين خودرو در ايران از اواخر دهه 1340 در شرکت سهامي ايراني توليد اتومبيل سايپا آغاز شد. ژيان براي سال ها در يک مدل و به صورت سواري هاچ بک توليد مي شد اما پس از سال 1353 بر تنوع مدل ژيان هاي توليدي افزوده شده و مدل وانت اين خودرو با نام ژيان مهاري و ژيان پيکاپ و وانت اتاق دار توليد شد.
اين خودرو به نوعي رقيب پيکان توليدي در شرکت ايران خودرو بود. البته ژيان کوچک تر از پيکان بوده و به دليل حجم موتور پايين تر، قيمت کمتري نيز نسبت به پيکان داشت. در اوايل توليد اين خودروها در ايران، پيکان به قيمت حدود 17 هزار تومان و ژيان به قيمت حدود 12 هزار تومان به فروش مي رسيد .
پايين بودن حجم (قدرت) موتور ژيان موجب شده بود که اين خودرو از توان لازم براي حرکت در خيابان هاي سربالايي برخوردار نباشد به همين دليل خانواده هايي که از وضع مالي مناسب تري برخوردار بودند پيکان را به ژيان ترجيح مي دانند به ويژه آنکه ژيان چندان مناسب تردد در جاده هاي بين شهري نبود .
البته يکي از ويژگي هاي مثبت ژيان، سيستم تعليق منحصر به فرد اين خودرو در مقايسه با تکنولوژي روز آن زمان بود. سيستم تعليق اين خودرو بصورت دو استوانه است که در زير خودرو قرار دارد. در واقع اين دو استوانه حکم نوعي کمک فنر را داشت که در طول خودرو قرار گرفته و هر کدام از استوانه ها به يکي از چرخ ها متصل مي شود .
بخاطر استفاده از همين سيستم تعليق، سواري ژيان در موانع و دست اندازها تا حد زيادي نرم و راحت بود و از تکانه هاي شديد خودرو در جاده هاي ناهموار خبري نبود. ويژگي منحصر به فردي که البته در پيکان توليدي آن زمان وجود نداشت .
با وجود مزاياي ژيان توليد اين خودرو پس از سال 1357 به تدريج متوقف شد به گونه اي که شرکت سايپا, رنو5 را که به نوعي تغيير شکل يافته ژيان بود جايگزين اين خودرو کرد. پس از آن نيز پرايد جايگزين رنو 5 شد.
اين خودرو بر پايه مدل مشهور سيتروئن ۲CV بوده و ۱٫۹ ميليون دستگاه از آن در جهان توليد شده است. ژيان توسط فرانسويها و در مقابله بافولکسواگن آلمان ساخته شد و هدف آن توليد خودرويي متناسب با شهرها و نيازهاي خانواده و با حداقل قيمت و هزينه نگهداري بود .
توليد ژيان از دهه ۳۰ آغاز و با گذشت زمان تغييراتي در شکل ظاهري و قسمتهاي فني آن ايجاد شد که باعث ادامه روند توليد آن و عرضه در مدلهاي گوناگون گشت.
اين خودرو اولين بار در اتوشوي پاريس ۱۹۴۸ رونمايي شده و گفته ميشود تا سال ۱۹۹۰ که در مدلهاي مختلفي که توليد کرده حدود۵ميليون دستگاه فروش داشتهاست.
خودروي ژيان در فرانسه با نام دو شوو (Deux Chevaux ) معروف است، دو شوو در زبان فرانسوي به معناي دو اسب است که بيانگر قدرت دو اسبي اين خودرو است.
!
بيتوته/ رفتار ماست که شخصيت فرزندانمان را شکل مي دهد و استفاده از اصول روانشناسي در تربيت کودکان بايد مد نظر هر پدر و مادري باشد . شما در برابر او مسئول هستيد ، پس وقت بيشتري بگذاريد و اين نکات را به خاطر بسپاريد .
تحقيقات نشان مي دهند که برخي عبارات مثبتي که ما به کودکان مي گوييم ، در واقع بسيار مخرب هستند. باوجود اينکه نيت بدي نداريم، اما با بکار بردن اين جملات باعث مي شويم که کودکان به آنچه که واقعا هستند باور نداشته باشند. بعضي از جملات ما گول زننده اند و باعث مي شوند کودک کمترين تلاش ممکن را براي کاري انجام دهد و يا در زمان سخت شدن کاري آنرا رها کند.
اينجا يک ليست از 10 عبارتي داريم که شما بايد همين حالا از دايره لغات خود حذف کنيد. همچنين در کنار اين عبارات ما عبارات پيشنهادي به شما معرفي مي کنيم که شما با استفاده از اين عبارات بتوانيد انگيزه دروني و اشتياق کودک را تحريک کنيد.
"کارت خوب بود"
اين جمله معمولا مکررا براي کارهايي استفاده مي شود که کودک در انجامش واقعا تلاشي نکرده، با بکار بردن اين عبارت به او ياد مي دهيد که هرچيزي که مامان يا بابا بگويد " کار خوب " است( يعني فقط در زماني که پدر ومادر بگويند خوب است)
به جاي آن بگوييد " تو واقعا براي آن سخت تلاش کردي!" با تکيه روي تلاش کردن ،به او ياد مي دهيم که تلاش از نتيجه مهمتر است. اين به کودک ياد مي دهد که در زمان روبرو شدن با يک کار سخت ، پافشاري بيشتري در انجام آن از خود نشان دهد و به شکست به ديد يک گام به سوي موفقيت نگاه کند.
ادامه مطلب...
ميوه اي داراي طبع گرم و خشک است و به علت خواص فوق العاده آن که در زير آمده، به ميوه ي بهشتي معروف است:
خواص دارويي انجير:
بر اساس تحقيقات انجام شده، برگهاي درخت انجير بدليل داشتن خصوصيات مدر بودن، تسکين دهندگي و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته و دم کرده برگ درخت انجير مسکن بوده و براي معالجه سرفه تجويز شدهاست. ميوه انجير براي نرم کردن سينه و روده و داراي خاصيت ويژهاي ميباشد. جوشانده انجير در التهاب دستگاه تنفسي و غرغره کردن آن براي گلو درد و سرماخوردگي مفيد بوده و عفونتهاي لثه را نيز درمان ميکند. خوردن انجير تازه و خشک سبب لينت مزاج و يبوست مزمن را درمان ميکند و در طب جديد شربتي براي رفع بيماريهاي يبوست کودکان تهيه شدهاست.
فوايد انجير:
۱- کاهش فشار خون
انجير منبع خوب پتاسيم مي باشد و همان طور که مي دانيم، پتاسيم، عنصري است که براي کنترل فشار خون به کار مي رود. کمبود پتاسيم، مخصوصا وقتي که غذاها داراي مقدار زيادي سديم(نمک) باشند، مي تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.
۲- کاهش وزن
انجير، منبع خوبي از فيبرهاي غذايي مي باشد. فيبر، اثر مفيدي بر کاهش وزن دارد و گرسنگي را به تاخير مي اندازد.
۳- جلوگيري از سرطان سينه
به خاطر داشتن فيبر بالا، از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري مي کند.
۴- بالا برنده تراکم استخوان
انجير داراي مقدار زيادي کلسيم(۷۹ ميلي گرم در ۲۲۴ گرم انجير) مي باشد. تحقيقات نشان داده است که کلسيم در انجير به همان اندازه کلسيم موجود در شير مي باشد.
کلسيم، به عنوان بالا برنده تراکم استخوان شناخته شده است. به علاوه، پتاسيم موجود در انجير، دفع ادراري کلسيم را کاهش مي دهد. پس انجير يکي از بهترين ها براي افزايش تراکم استخوان مي باشد و از پوکي استخوان جلوگيري مي کند.
۵- جلوگيري از ضعف عضلات
مطالعات نشان داده است که افرادي که روزانه ۳ عدد يا بيشتر ميوه مصرف مي کنند، ضعف و انحطاط عضلاني کمتري دارند.
۶- انجير منبع خوبي از منيزيم نيز مي باشد.
۷- ملين و ضد يبوست است.
۸- به بهبود سرفه و نفس کشيدن راحت کمک مي کند.
۹- انجير تازه مقدار کمي ويتامين C دارد و بهترين منبع(نسبت به ديگر ميوه ها) ويتامين B6 مي باشد.
۱۰- انجير براي هضم بهتر غذا بسيار مفيد است. براي کم خوني مفيد است.
۱۱- انجير براي افراد داراي کلسترول بالا و اسيد اوريک بالا ، بسيار مفيد است.
۱۲- تشنگي را از بين مي برد.
۱۳- انجير به عنوان دارويي براي توليد انرژي و قوي شدن به کار مي رود.
۱۴- انجير براي افرادي که رشد غير طبيعي دارند، بسيار مفيد مي باشد.
۱۵- از سرطان روده جلوگيري مي کند. انجير جلوي رشد سلول هاي سرطاني را مي گيرد.
۱۶- آنتي اکسيدان زيادي نسبت به ساير ميوه ها دارد.
۱۷- امگا ۳ و امگا ۶ دارد. پس براي سيستم اعصاب، مغز و قلب بسيار مفيد مي باشد.
۱8- انجير براي بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگي، معده درد، ورم چرکي(آبسه) ، بيماري هاي ريوي و بيماري هاي مقاربتي مفيد است.
در حالي که تا کنون لنزهاي تماسي ديد در شب فقط در فيلم هاي علمي و تخيلي ديده مي شد اکنون تحقيقاتي انجام شده که اين لنزها و امکان ديد در شب بدون دوربين هاي خاص را به واقعيت نزديک مي کند.
مهندسان برق دانشگاه ميشيگان روش جديدي را براي حس کردن نور فروسرخ با استفاده از لايه اي تشکيل شده از دولايه گرافن ابداع کرده اند.
برخلاف روش هاي پيشين، لازم نيست اين ماده با استفاده از دماهاي بسيار پايين سرد شود.
"تد نوريس" و "ژواهوي ژونگ" مجريان اين طرح در مورد ساخت اين ابزار با استفاده از گرافن با مانع بزرگي رو به رو شدند چرا که اين ماده با وجود نازکي و کوچکي مطلوب خود، به نور خيلي حساس نيست.
دانشمندان از اين رو به جاي تکيه مستقيم بر روي حساسيت گرافن به نور تصميم گرفتند تا برق را در کنار لايه گرافني به جريان بياندازند.
اين يافته ها که نتايج آن در نشريه نانوفناوري منتشر شده، توضيح مي دهد که وقتي نور به لايه بالايي گرافن برخورد مي کند تاثير قابل اندازه گيري بر روي جريان برق زير خود مي گذارد.
اين امر سيگنال الکتريکي توليد مي کند که تصوير ديد شب را نمايش مي دهد.
ژونگ مي گويد: اگر اين لايه گرافني را به لنز تماسي يا ديگر وسايل الکترونيکي پوشيدني تلفيق کنيم ديد انسان ارتقا مي يابد.
وي افزود: اين فناوري شيوه ديگري را براي تعامل با محيط اطراف فراهم مي آورد.
اين فناوري هنوز در مقياس کوچک است (کوچک تر از ناخن انگشت کوچک) و احتمالا لنزهاي تماسي ديد شب طي چند سال آينده به بازار عرضه خواهد شد.
دانشمندان بر اين باورند هنوز بايد حساسيت و عملکرد اين شيوه بهبود يافته و بايد کارهاي بسيار زيادي انجام شود تا محصولي که به دست مي آيد در خارج از آزمايشگاه نيز به خوبي عمل کند.
تاريخ ورزش ايران را اسطورهها و قهرماناني ساختهاند که با تکيه بر "اخلاق" نام خود را براي هميشه در تار و پود اين سرزمين کهن ثبت کردهاند و عطاءالله بهمنش از جمله افرادي است که ورزش ايران به داشتن نامش افتخار ميکند.
امروز 24 فروردين ماه سالروز تولد استاد "عطاءالله بهمنش" است. او بيترديد ستارهاي است "همهفنحريف" در تاريخ ورزش ايران. ورزشکار، نويسنده، روزنامهنگار، کارشناس مفسر، تاريخ شناس ورزش و گزارشگر راديو و تلويزيون ايران در بيست و چهارمين روز از سال 1302 در کرمانشاه ديده به جهان گشود. پديدهاي که در نهمين دهه از زندگي، قلبش هنوز به عشق ورزش ايران ميتپد.
"کار نوشتن را در مجله «اميد ايران» شروع کردم. زندگي پر آب و ناني نداشتم. در همين تهران در باشگاه بانک ملي عضو بودم و وظيفه دارم اينجا از دکتر اکرامي ياد کنم. حيف است مجلس ورزشي داشته باشيم و از ايشان حرفي گفته نشود. کار ورزش و کار گزارشام با نوشتن همراه شد. دکتر به من گفت که اگر ميخواهي خوب شوي ناچار هستي که بنويسي. هيچ کس به جز دکتر اکرامي به شکل خاص به من چيزي يادآوري نکرد. هر چه ايشان گفت اين بود که کار کن و تجديد خدمت. اگر چيزي را 50 درصد ميگويي و ميشکافي طوري آن را تنظيم کن که کسي از تو نرنجد. من تلاش کردم. خوب يا بد، قبول شده يا نشده، اميدوارم که مورد تاييد باشد."
ادامه مطلب...
چون گرمي نفسهايت را به يادم مي اندازد
صبح را دوست دارم چون مثل خيال تو هر روز به ديدنم مي آيد...
تو برايم تکرار بهترين شعر عشقي...
که هر صبح خواندن يک بيت از تو با قافيه دل من غزل ليلي و مجنون ديگري مي سازد..
صبحت بخير بهار من...
خداي خوب من؛
لحظه هايم را با تو آغاز مي کنم...
من زندگي را عشق را شعر را با نام تو آغار مي کنم
به سوي تو آغوشي از بندگي و تمنا باز مي کنم...
شايد اگر ادعا کنم که مادر بزرگ هاي ما هم براي خودشان يک پا شيمي دان هستند و بايستي در رديف نامزدهاي دريافت جايزه نوبل قرار گيرند خنده تان بگيريد.
به لطف پيشرفت فناوري و عرضه پوشش هاي خود ترميم شونده، ديگر نبايد نگران خراش ايجاد شده بر روي خودروها بود.
اين شبکه پليمري جديد با صرف تنها چند دقيقه در دماي نسبتا پايين، خود را ترميم مي کند.
پروفسور "کريستوفر بارنر کوووليک" از موسسه فناوري کارلسروه (KIT) در آمريکا مي گويد: روش ما به هيچ کاتاليست و مواد افزودني نياز ندارد.
اين دانش پژوهان از احتمالات ارتباط الياف عملکردي يا مولکول هاي کوچک با يک واکنش شيميايي برگشت پذير براي توليد مواد خود ترميم شونده استفاده کردند.
اين گروه چهار سال زمان صرف توليد اين شبکه پليمري جديد کرده اند.
اين شبکه هاي قابل تغيير را مي توان به مواد تشکيل دهنده اوليه تجزيه و پس از آسيب ديدگي دوباره مونتاژ کرد.
اين ماده نوين طي چند دقيقه در دماهاي نسبتا پايين - از 50 درجه تا 120 درجه سانتي گراد- بهترين خواص ترميم شوندگي خود را نشان مي دهند.
اين محققان با استفاده از چرخه ترميم شوندگي ابداعي خود، تعداد زيادي از ترکيبات بين مولکولي را شناسايي کردند که در طول فرايند بسيار کوتاه خنک سازي دوباره به هم متصل مي شوند.
آزمايش هاي مکانيکي مانند آزمايش کشش و چسبندگي نيز تاييد کرد خواص اوليه اين ماده پس از ترميم کاملا احيا مي شود.
اين دانشمندان مي گويند به طور موفقيت آميزي نشان داده ايم نمونه هاي آزمايشي پس از نخستين ترميم، محکم تر از قبل به هم متصل شدند.
نتايج اين تحقيقات درنشريه مواد پيشرفته منتشر شده است.
گوشت شترمرغ که در گروه گوشت هاي قرمز طبقه بندي مي شود و داراي طبع خشک و گرم بوده و از ارزش غذايي بسيار بالايي برخورداراست، طوري که مي توان گفت يکي از کم چرب ترين و سالم ترين نمونه هاي گوشت قرمز در دسترس است.
استفاده از اسيد چرب امگا-3 تأثيرات مفيدي در کاهش بيماري هاي قلبي عروقي داشته و براي رشد و نمو مؤثر است. به نظر مي رسد که اين اسيد چرب در مقايسه با اسيد چرب غيراشباع امگا-6 تأثيرات مفيدي در جلوگيري از لخته شدن دارد. اکثرجيره هاي غذايي افراد از لحاظ اسيدهاي چرب امگا-3 کمبود دارند.
از طرف ديگر ميزان کم سديم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را براي افرادي که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن مي سازد.
نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ اين است که کالري، کلسترول و چربي آن حتي از گوشت مرغ و بوقلمون هم پايين تر است (در جدول زير اين مقايسه انجام شده است).
به همين دليل گوشت شترمرغ براي بيماران قلبي - عروقي ، افراد دچار چربي خون بالا و کساني که دچار چاقي هستند، غذاي بسيار مناسبي مي باشد.
همچنين اسيدهاي چرب غيراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسيدهاي چرب را تشکيل مي دهد که يکي از مزيت هاي اين گوشت محسوب مي شود.
اين مزايا به همراه ميزان بالاي اسيد چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که اين گوشت انتخاب بسيار خوبي براي بيماران قلبي- عروقي و سالمندان باشد تا با اطمينان بيشتري بتوانند نيازهاي پروتئيني خود را برطرف سازند.
گوشت شترمرغ از نظر پروتئين و آهن نيز از جايگاه بسيار خوبي برخوردار است و لذا براي افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبي خواهد بود.
به علاوه گوشت شترمرغ ميزان بالايي از عناصري مانند روي و منيزيم را داراست.
علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به ميزان بسيار چشمگيري ترد بوده و از قابليت هضم استثنائي برخوردار است، طوري که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از اين حيث پس از گوشت ماهي در رتبه دوم قرار دارد. در صورتي که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابليت هضم دارند.
مدارهايي که سيارات يا ستاره ها طبق آن به دور يکديگر حرکت مي کنند يکي از زيبايي هايي است که در آسمان وجود دارد. مدار کره زمين به دور خورشيد براي کامل شدن نياز به 365 روز وقت دارد اما سريع ترين مدار در دنيا متعلق به ستاره هايي به نام HMCancri است. اين ستاره ا با سرعت باورنکردني 1.8 ميليون کيلومتر بر ساعت به دور يکديگر مي گردند و تنها 6 دقيقه طول مي کشد تا يک دور کامل به دور يکديگر بزنند. اين مدار ميليون ها سال نوري با زمين فاصله دارد.
ادامه مطلب...
بر اساس مطالعات گردو از بيماري هاي قلبي عروقي و همچنين تکثير تومورهاي سرطاني در بدن پيشگيري مي کند. انجمن تغذيه آمريکا توصيه مي کند همه افراد روزانه 50 گرم گردو بخورند.
گردو حاوي ويتامين ها، مواد معدني و پلي فنل هاي مفيد بسياري است. اما اغلب اثرات معجزه آساي گردو روي سلامتي انسان به دليل وجود مقادير زياد اسيدهاي چرب اشباع نشده و امگا 3 است.
چربيهاي مفيد موجود در گردو، کلسترول بد خون را کاهش داده و از تصلب شرايين پيشگيري مي کنند. مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروارد بيانگر اين مطلب است که مصرف گردو خطر مرگ ناگهاني ناشي از اختلالات قلبي و گرفتگي عروق را کاهش ميدهد.
بر اساس تحقيقات پيشين، بوي زيربغل اطلاعات فراواني را در مورد هويت شخصي، جنسيت و وضعيت سلامتي افراد در اختيار ميگذارد.
تيم علمي مرکز مونل از شيمي آلي تحليلي براي شناسايي وجود ترکيبهاي شيميايي توليدکننده بو در موم گوش استفاده کرد و دريافت مقادير اين ترکيبات بين افراد داراي اصليت آسياي شرقي و قفقاز متفاوت بود. موم گوش با نام علمي cerumen، ترکيبي از ترشحاتي از غدد عرق و همچنين مواد چربي است که از غدد سباسه(چربي) ترشح شدهاند.
گفته ميشود، تغيير کوچک در ژني موسوم به ABCC11 با توليد بوي زيربغل و خشک و مرطوببودن موم گوش مرتبط است.
محققان در اين پروژه موم گوش 16 مرد سالم را که هشت تن از آنها داراي اصليتي قفقازي و هشت نفر ديگر داراي اصليتي آسياي شرقي بودند، جمعآوري و تحليل کردند.
هر نمونه در يک ويال قرار داده شد و براي 30 دقيقه به منظور آزادسازي مولکول هاي هوابرد موسوم به ترکيبات آلي فرار (VOCs) که بسياري از آنها بودار هستند، حرارت ديد.
يک دستگاه جاذب سپس در کلاهک ظرف براي جمعآوري VOCs از مخازن در بسته قرار داده و از روشهاي طيفسنجي کروماتوگرافي توده گاز براي تحليل ترکيبات شيميايي استفاده شد.
اين بررسي نشان داد که 12 ترکيب آلي فرار بطور مداوم در موم گوش همه مردان وجود داشت. اگرچه ميزان اين ترکيبات به عنوان تابعي از پس زمينههاي قومي فرد متفاوت بود که بر اساس آن قفقازيها از مقادير بيشتري از اين ترکيبات نسبت به نمونههاي آسياي شرقي (11 مورد از 12 ترکيب) برخوردار بودند.
تاکنون بيش از 30 مطالعه مجزا نشان دادهاند که هندزفريها ايمنتر از تلفن همراه نيستند و هنگام استفاده از اين دستگاه مغز انسان همچنان درگير مکالمات برقرار شده است.
از بين کاربراني که در اين نظرسنجي شرکت کردند 70 درصد توضيح دادند که به خاطر ايمني بيشتر در هنگام رانندگي از هندزفري استفاده ميکنند.
ديويد تيتِر"(David Teater) مدير مرکز نوآوريهاي حملونقل در "شوراي امنيت ملي آمريکا" گفت: «بسياري از رانندگان بر اين باورند که اگر از هندزفري استفاده کنند ايمني لازم را برقرار کردهاند. اما بايد گفت که اين يک باور اشتباه است».
او در ادامه توضيح داد: «مشکل اصلي در اين است که مغز انسان بهدرستي نميتواند چند کار را به صورت همزمان انجام دهد. همان طور که شما نميتوانيد هنگام صحبت کردن با تلفن متن کتاب را هم مطالعه کنيد، امکان رانندگي صحيح و صحبت با تلفن همراه هم براي شما وجود ندارد».