سازمان اطلاعاتی انگلیس حدود 60 سال قبل وقوع اتفاقات و رویدادهایی را در سوریه پیش بینی کرده و گزارش داده بود که «اتحاد جماهیر شوروی برای پایان دادن به بحران در کشور متحد خود، مجبور به واکنش قاطع و جدی می شود.»
خبرگزاری اسپوتنیک امروز (جمعه) به نقل یک روزنامه انگلیسی نوشت: سال 1957 میلادی سازمان اطلاعات بریتانیا، دخالت قطعی اتحاد شوروی در پاسخ به مداخله غرب برای تغییر حکومت در دمشق را پیش بینی کرده بود.
بنا به این گزارش، روزنامه انگلیسی «فایننشنال تایمز» نوشته است: گزارش جمع بندی جاسوسان انگلیسی دربرگیرنده پیش بینی وقایع سوریه که از طبقه بندی محرمانه خارج شده است، سپتامبر 1957 برای ارائه به «هارولد مک میلان» نخست وزیر وقت بریتانیا تهیه شده بود.
در این گزارش تاکید شده است: مسکو تغییر حکومت در سوریه را حتما شکست جدی برای خود تلقی کرده و برای جلوگیری از عملی شدن آن با شدت و قاطعیت واکنش نشان خواهد داد.
بنا به این گزارش، سند تازه انتشار یافته در آرشیو ملی این کشور ارائه شده است.
انتشار این سند می تواند بیانگر تلاش غرب برای اجرای نقشه ضد سوری از سوی آمریکا، انگلیس، آلمان، ترکیه، قطر و عربستان باشد که پنج سال پیش با حمایت از تروریست ها و گروه های مسلح علیه دولت سوریه تلاش کردند حکومت این کشور را سرنگون و اهداف خود را عملی کنند که به شکست منجر شد.
کشورهای عضو اردوگاه ضدسوری پنج سال پیش با هدف سرنگونی حکومت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، برنامه جذب تروریست های افراطی از سراسر جهان، سازماندهی و تقویت گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش را آغاز و به کشور سوریه گسیل کردند.
روسیه در چارچوب قراردادهای همکاری نظامی خود با سوریه، حدود 50 فروند جنگنده سوخو، چندین بالگرد جنگی می 24 و مجموعه ای از رزمناوها، یک ناو تجسسی و همچنین پهپادها را در خاک این کشور برای مبارزه علیه تروریست ها به کار گرفته و تاکنون 819 هدف را نابود کرده است.
روسیه اعلام کرده است که همکاری های نظامی ضد تروریستی این کشور با سوریه در چارچوب مقررات بین المللی و در اجرای قراردارد همکاری با دولت قانونی سوریه و درخواست رسمی دمشق انجام گرفته است و ادامه خواهد یافت.
ادامه مطلب...
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامهای به آقای روحانی رئیسجمهور و رئیس شورایعالی امنیت ملی، با اشاره به بررسی های دقیق و مسئولانه برجام در مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی و عبور این موافقتنامه از مجاری قانونی، دستورات مهمی را در خصوص رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه کشور صادر و با برشمردن تأکیدات و الزامات 9 گانه در اجرای برجام، مصوبه جلسه 634 مورخ 19/5/94 شورای عالی امنیت ملی را با رعایت این موارد و الزامات تأیید کردند.
متن نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
جناب آقاي روحاني
رئيس جمهور اسلامي ايران و رئيس شوراي عالي امنيت ملي دامت توفيقاته
با سلام و تحيت،
اكنون كه موافقت نامهي موسوم به برجام پس از بررسيهاي دقيق و مسئولانه در مجلس شوراي اسلامي؛ كميسيون ويژه و ديگر كميسيونها و نيز در شوراي عالي امنيت ملي سرانجام از مجاري قانوني عبور كرده و در انتظار اعلام نظر اينجانب است، لازم ميدانم نكاتي را يادآور شوم تا جنابعالي و ديگر دستاندركاران مستقيم و غيرمستقيم آن، فرصتهاي كافي براي رعايت و حفظ منافع ملي و مصالح عاليهي كشور در اختيار داشته باشيد.
ادامه مطلب...
خبرگزاری میزان-گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در تاریخ 6 اردیبهشت 94 بیان کردند:
« یک مسئلهی مهم این است که امنیت اجتماعی و امنیت فردی که میگوییم، صرفاً این نیست که شما از خانه که بیرون میآیید تا اداره یا دکّان و محلّ کسب یا مدرسه، فرض کنید کسی در خیابان به شما چاقو نزند.
خب بله، این یکی از شُعب امنیت است که تعرّض جسمی به انسان نشود - بلاشک این هست - امّا در کنار این، امنیتهای رقیقتر از لحاظ رؤیت و مشاهده امّا گاهی بمراتب خطرناکتر وجود دارد.
فرض کنید ناامنیای که ناشی است از ترویج موادّ مخدّر؛ اگر چنانچه محیط گردشگاه ما، محیط بوستان ما، محیط خیابان ما، محیط مدرسهی ما جوری باشد که آن کسی که وارد آنجا میشود - بخصوص جوانها؛ عمدتاً جوانها - در مقابل ترویج موادّ مخدّر ایمنی نداشته باشند، این ناامنی ناامنی خیلی خطرناکی است. اگر فرض بفرمایید جوانهای ما در مقابل کشاندن به سمت فحشا و منکرات، ایمنی نداشته باشند، این ناامنی بزرگی است.
شما لابد اطّلاع دارید، ما هم گزارشهایی داریم که افرادی با خرج پول و با الهام از مراکز دستوردهنده، سعیشان این است که جوانهای ما را در محافل شبانه در جاهای گوناگون به سمت فحشا و به سمت منکرات بکشانند! این غیر از این است که حالا یک جوانی یک حرکت غلط غیر شرعی انجام میدهد؛ نه، این کشاندن جوانها به سمت منکرات ناامنی است؛ شما باید نگذارید؛ باید مانع بشوید.
اینکه مثلاً فرض بفرمایید خیابان ما از لحاظ ایجاد حوادث گوناگون جسمانی ایمن باشد امّا جوان ما ایمن نباشد که او را با وسوسهها از داخل مدرسه، از داخل دانشگاه، از داخل پارک، از داخل فروشگاه، از داخل رفاقتهای خیابانی بکشانند به یک محفل شبانهای و او را با فحشا و منکرات و مانند اینها آشنا کنند یا غرق در این چیزها بکنند؛ یا تجاوزهای ناموسی؛ اینها چیزهایی است که جزو مسائل مهمّ امنیت است. یعنی اگر ما امنیتی داشته باشیم که این چیزها در آن ملاحظه نشود، این در واقع امنیت نیست. بالاخره موادّ مخدّر، دزدی ناموسی، کشاندن به فحشا و مانند اینها مسائل بسیار مهمّی است.
یک مسئله هم این است که من شنیدهام که گاهی اوقات در بعضی از خیابانها این جوانهایی که مست ثروتند - مست غرور ثروت - سوار ماشینهای آنچنانی میشوند و در خیابان بنا میکنند به جَوَلان دادن و رفتوآمد کردن و محیط خیابان را ناامن [کردن]؛ اینها هم ناامنی است. بایستی در قبال هر نوع ناامنی برنامه داشت و حرکت کرد و کار کرد. اینها چیزهایی است که جوانب گوناگون امنیت است.»
سعدالله زارعی در یادداشت روز کیهان نوشت:
همکاری راهبردی ایران و روسیه در پرونده «مقابله با تروریزم»، غرب و رژیمها و نیروهای وابسته به آن را بشدت نگران کرد و به موضعگیری شدید وادار نمود اما سوال اساسی این است که چه چیزی از این «همکاری مشترک» باعث عصبانیت و نگرانی آنان شده است؛ اصل مبارزه با تروریزم حداقل در صورت قضیه با غرب و اصول اعلامی آن منافات ندارد بنابراین قاعدتا مبارزه با تروریزم نباید سبب نگرانی غرب شده باشد کما اینکه ورود ایران به این مبارزه در جریان آزادسازی 4 استان عراق از سیطره داعش باعث نگرانی غرب نشد. آنان حتی در شکل ظاهر، نقش ایران را در مبارزه با تروریزم داعش ستودند و یکی از مقامات آمریکایی گفت؛ «ظرفیت ایران برای رهبری مهار داعش بالاست و هیچ کشور دیگری در منطقه قادر به ایفای این نقش نیست.» نگرانی آمریکا، اروپا و رژیمهای وابسته منطقه از همکاری ایران و روسیه در پرونده امنیتی سوریه به تلاش دو کشور برای تثبیت دولت اسد هم برنمیگردد. اگرچه غرب و رژیمهای وابسته به آن از ادامه حضور بشاراسد در قدرت ناخرسندند و برای حذف او همه تلاش خود را کرده و راههای قانونی و غیرقانونی را طی نمودهاند اما همکاری ایران و روسیه در امور مربوط به دولت سوریه تازگی ندارد تا موجب نگرانی جدید باشد.
ادامه مطلب...
گروه بینالملل مشرق- گراهام فولر تحلیگر سابق سازمان سیا در گزارشی می نویسد: تلاش در راستای ارائه تصویری ایده آل از جوامع خود و رواج آن در میان سایر کشورها به نحوی که آنان را تحت تاثیر قرار دهد، شیوه ای است که تمامی کشورها آن را به کار می گیرند. دولت آمریکا از جمله کشورهایی است که وقت و هزینه هنگفتی را صرف می کند تا تصویر مطلوبی از خود ارائه نماید و در کنار این موضوع سعی بر آن دارد که سایر نقاط جهان را بر مبنای جهان بینی آمریکایی به سایرین معرفی کند و در صورت امکان آرمان های هر کشور را برای مردم آن کشور بی ارزش نماید.
ادامه مطلب...
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای جدید شورای عالی فضای مجازی را برای یک دوره چهار ساله منصوب کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنهای در این حکم، با اشاره به اهمیت شورای عالی فضای مجازی در «مواجهه هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات این عرصه»، و همچنین وظیفه اصلی این تشکیلات یعنی «سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامهریزی و تصمیمگیریهای لازم و بههنگام و نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در فضای مجازی»، 10 محور مهم وظایف و مأموریتهای شورای عالی فضای مجازی را ابلاغ کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
ادامه مطلب...
«قضیه دور دور مثه قضیه پروفایلپیکچر صفحههای فیسبوک میمونه؛ آدمی که عکسش توی صفحشه، خودِ واقعیش نیس؛ آدمای داخل ماشینا هم همینجورین. واقعیتش اینه هرجا بشه بلواری پیدا کرد که بتونیم توش دور بزنیم، میشه دور دور؛ فرقی هم نمیکنه، این بلوار میتونه هر کجای ایران باشه؛ چه توی سعادتآباد و اندرزگو، چه توی خزرشهر و یا حتی شیراز؛ هرجا که از شر ایست و بازرسی در امون باشه.» اینها را «داریوش» از قدیمیها و به قول خودش متخصصان دور دور میگوید؛ کسی که از اطرافیان «پریوش» هم به حساب میآید؛ کدام «پریوش»؟ «پریوش اکبرزاده»، راننده پورشه زردرنگی که ساعت ٤ صبحِ یکی از روزهای هفته پیش در خیابان شریعتی به یک مانع (درخت) برخورد کرد و همراه سرنشین دیگر خودرو از دنیا رفت؛ تصادفی که برخلاف دیگر تصادفهای ساعتیای که در پایتخت اتفاق میافتد، از یاد نرفت و با تحلیلهای متفاوتی برای تبیین پدیده «دور دور» مواجه شد.
ادامه مطلب...
سعدون الدلیمی، وزیر و سرپرست سابق وزارت دفاع عراق در زمان نخست وزیری نوری مالکی در اظهارات مطبوعاتی جنجال برانگیزی تجمع اعتراض آمیز مخالفان مالکی در استان الانبار را دلیل اصلی رشد و نمو گروه های تروریستی داعش در عراق دانست و گفت برخی کشورهای منطقه ای برای بهره برداری از اعتراض های مردم در استان الانبار روزانه نزدیک به 30 میلیون دلار هزینه کردند.
به گزارش الجوار، وی درباره سقوط موصل گفت: «موصل از داخل سقوط کرد. برای این که برخی جریان های سیاسی در داخل این شهر گروه های تروریستی داعش را به سمت خود جذب کردند.»
ادامه مطلب...
آيا توافق هستهاي ميتواند به تبديلشدن ايران به متحد قدرتمند آمريکا در منطقه خليجفارس بينجامد؟ اين امر امکانپذير است بهخصوص آنکه پس از تفاهم اخير لوزان «زلزلهاي سياسي» ايجاد شده است. باوجود آنکه در اين ميان «اگر»هاي بسياري وجود دارد، از جمله اگر رژيم اسراييل به تاسيسات هستهاي ايران در اقدامي خودسرانه حمله نکند، اگر مخالفان تحريم در داخل ايران سعي نکنند اقدامي غيرمنتظره انجام دهند و اگر ايران با پارامترهاي کليدي سازگار باشد، ميتوانيم بگوييم پس از گذشت ٣٦سال از عمر جمهورياسلاميايران اين کشور ميتواند به ابرقدرت منطقهاي تبديل شود.
ادامه مطلب...
وزير امنيت داخلي آمريکا تاکيد کرد که سرويس مخفي آمريکا به منظور ارتقاي توانايي عملياتي و جلب مجدد اعتماد عمومي، پست رئيس اجرايي را ايجاد کرده است.
به گزارش اسپاتنيک، جيه جانسون وزير امنيت داخلي آمريکا با انتشار بيانيهاي تصريح کرد که سرويس مخفي آمريکا با هدف بهبود برتري عملياتي و جلب مجدد اعتماد عمومي، اقدام به ايجاد پست رئيس اجرايي کرده است.
وي در ادامه افزود: کلانسي مدير سرويس مخفي و من، ايجاد پست جديد رئيس اجرايي را اعلام مي کنيم. اين پست، در آينده نزديک با فرد مناسبي پر خواهد شد و تمايل داريم تا تحقيق گستردهاي را براي پيدا کردن فرد مناسبي براي اين پست انجام دهيم.
پست رئيس اجرايي با معاون مدير سرويس مخفي آمريکا معادل و برابر خواهد بود و مهمترين وظيفه آن ارتقاي عملکرد و ايجاد هماهنگي بين فعاليت هاي مختلف سرويس مخفي آمريکا خواهد بود.
جانسون در اين بيانيه همچنين از انتخاب "کريگ ماگاو" به عنوان معاون سرويس مخفي آمريکا خبر داده است. وي پيش از اين دستيار مدير سرويس مخفي در امور اطلاعات راهبردي بوده است.
موارد متعدد نقض امنيتي کاخ سفيد طي ماه هاي گذشته سرانجام منجر به استعفاي جوليا پيرسون مدير سابق سرويس مخفي آمريکا شد.
تيمي از دانشمندان با همکاري محققان دانشگاه استنفورد، شيوهاي را براي جاسوسيکردن از کاربران تلفن همراه با استفاده از باتري گوشي ارائه دادهاند.
روش جديد موسوم به PowerSpy بر اساس اين واقعيت عمل ميکند که ميزان انرژي مصرفي باتري گوشي هنگامي که کاربر به برج مخابراتي نزديک است، تغيير ميکند؛ در اين ميان تماسهاي تلفني به آشکارسازي نوع محيطي که کاربر در آن قرار دارد، کمک ميکنند.
برخلاف مکانيابي مبتني بر سيستم موقعيتياب (GPS) يا وايفاي، دادههاي مبتني بر انرژي باتري براي هر برنامه نرمافزاري نصبشدهاي در دسترس هستند و اين امر امکان رهگيري مکان تلفن را با دقت ۹۰ درصد فراهم ميکند.
تلفن همراه براي متصلشدن به يک برج مخابراتي دور، انرژي بيشتري را در مقايسه با متصلشدن با برج نزديک ميطلبد؛ همچنين زماني که موانع، سيگنالدهي گوشي را مسدود ميکند، باتري گوشي انرژي بيشتري مصرف ميکند.
دانشمندان نشان دادهاند، اندازهگيري مصرف نيروي کلي باتري با گذشت زمان، ميتواند مکان و حرکت تلفن را آشکار ميکند.
محققان دادههاي مربوط به انرژي را از تلفنهاي اندرويد و در ناحيهاي در کاليفرنيا جمعآوري کردند؛ سپس اين دادهها با مصرف انرژي يک گوشي LG Nexus 4 هنگام حرکتکردن مکرر آن در يکي از مسيرها مقايسه شد و محققان از مجموع ۱۰ آزمايش، در ۹ مورد توانستند حدس بزنند کاربر در چه مسيري قرار دارد.
اين شيوه فقط زماني عمل ميکند که فرد مورد نظر اين مسير را قبلا طي کرده باشد؛ چنانچه مسير براي نخستينبار طي شود، دقت شکار موقعيت از ۹۰ درصد به حدود ۶۰ درصد افت ميکند.
دانشمندان مدعياند، جاسوسان روزي ميتوانند از PowerSpy براي رهگيري هدفها استفاده کنند و برنامههاي نرمافزاري نيز قادر خواهند بود از رهگيري مکاني آن براي هدفهاي تبليغاتي استفاده کنند.
همچنين، محققان در تحقيقات قبلي خود دريافته بودند که ميتوان از ژيروسکوپ تلفن همراه به عنوان ميکروسکوپ کارآمد استفاده کرد.
به گزارش فرادید به نقل از بیبیسی، او در مصاحبهای با پیتر مارشال از سالها تلاش خود در افغانستان و لندن سخن میگوید. گفتنی است أيمن دین یکی از باارزشترین مهرههای غرب در مبارزه با جنگطلبان اسلامی محسوب میشود.

ادامه مطلب...
در هر نقطه از جهان که باشيد، با تلفن همراهتان به راحتي رديابي ميشويد!
مجله مهر - کيوان ابراهيمي: شرکت هاي رديابي و نظارت (Surveillance companies)، سيستم هاي بازاريابي دولتي در سطح جهان اند که قادر مي باشند داده ها را از شبکه هاي سلولي و موبايلي جهان بيرون بکشند، حتي اگر شما در يک کشور ديگر سفر مي کنيد. اين سيستم ها طوري طراحي شده اند که نه کاربران تلفن همراه و نه اپراتورها، رديابي انجام شده را تشخيص نمي دهند.
ادامه مطلب...

ادامه مطلب...
یک نشریه اقتصادی آمریکایی-آلمانی انگشت اتهام را به سمت اسرائیلیها گرفت و نوشت که تلاشهای آشکار صهیونیستها برای بهرهبرداری از این مساله از جمله حضور نتانیاهو در راهپیمایی پاریس ناخودآگاه حمله به «شارلی ابدو» را شبیه عملیات پرچم دروغین موساد در واقعه «سوزاناه» قاهره کرده است.
ادامه مطلب...
بر روی دست و یا کلاهخود سرباز امکان نصب نمایشگری است که تصاویر را دریافت می کند. این تصاویر میتواند توسط پرندههای بدون سرنشین، سامانه های دیدبانی اپتیکی موجود در منطقه و یا تصاویر ضبط شده توسط سایر سربازان حاضر در منطقه ارسال شود.
ادامه مطلب...
به گزارش پايگاه خبري الراي اليوم، رافي ايتان وزير سابق اسرائيلي که يکي از خطرناک ترين اعضاي سازمان جاسوسي اسرائيل موساد ( سرويس اطلاعات خارجي ) از حمايت هاي اسرائيل از همان ابتداي امر از دولت پادشاهي مغرب خبر داده است.
وي در اين باره گفت: از همان آغاز تشکيل اسرائيل بر روي ويرانه هاي فلسطيني اسرائيل از دولت و نظام پادشاهي مغرب حمايت مي کرده است.
ادامه مطلب...
<< | >> |
به گزارش "گروه علم و فناوري" عصرايران، حمله مستقيم شامل پيامي مي شود که به صورت مسقيم به فرد قرباني ارسال مي شود که از آن جمله مي توان به نمونههاي زير اشاره کرد:
- ارسال پيامهايي زشت و زننده از طريق تلفن همراه يا رايانه
- ارسال تصاوير و ويدئوهايي ناخوشايند از طريق تلفن همراه يا رايانه
- استفاده از بردهاي پيام رساني، اتاقهاي گفت و گو و يا سايتهاي شبکههاي اجتماعي براي ارسال پيامهايي مخاطره آميز
- ارسال کدهاي مخرب شامل ويروسها، بدافزارها و برنامههاي هک
ادامه مطلب...
روزنامه لبناني « الاخبار» تاکيد کرد که سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) اعتراف کرده است، دستگاه هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي در ماموريت هاي امنيتي تروريستي خود شکست هاي زيادي را متحمل شده اند.
به گزارش ايرنا، الاخبار درشماره روز جمعه خود نوشت که اين روزنامه با همکاري « ويکيليکس» گزارش سري « سيا» تحت عنوان « عمليات عليه اهداف بزرگ و قيمتي در چارچوب مبارزه با شورش و تبديل آنها به عناصر موثر در اين مبارزه » را منتشر مي کند.
اين روزنامه لبناني افزود که اين گزارش بخشي از يک رشته گزارش هاي منتشره سري سيا در باره نحوه تعامل با آنچه « جنبش هاي شورشي» خوانده شده است، مي باشد که ارتش آمريکا و همپيمانان واشنگتن در نقاط مختلف دنيا با آنها مواجه هستند.
الاخبار اضافه کرد: بررسي که ويکليکس صورت داده مربوط به طرح « خلاص شدن از اهداف بزرگ و قيمتي» يعني « اعضاي جنبش هاي سياسي و نظامي» است که ترور و ربودن آنها مي تواند تاثيري جدي در مسير جنبش هاي شورشي دشمن منافع آمريکا بگذارد.
ادامه مطلب...