به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم؛ اين روزنامه عبري نوشت: سرويس اطلاعاتي اسرائيل (موساد) تبليغات گستردهاي را از طريق شبکههاي اجتماعي به ويژه فيسبوک براي استخدام مزدور در کشورهاي عربي آغاز کرده است.
روزنامه صهيونيستي معاريو نوشت: حالت بي ثباتي سياسي پس از انقلابهاي عربي، موساد را به سمت گسترش اقداماتش سوق داد و اين دستگاه اطلاعاتي جذب مزدور از طريق شبکههاي اجتماعي را در دستور کار قرار داده است. همچنين اقدامات دستگاه اطلاعاتي اسرائيل از کار محرمانه به سمت کارهاي عمومي تغيير يافته داده شده و برخي از تبليغات موساد در فيسبوک تحت عنوان جستجوي کار مندرج شده است.
اين روزنامه صهيونيستي افزود: گزارشهاي رسانهها طي مدت زمان اخير نشان ميدهد که عمليات بسياري اخيرا در خاک برخي از کشورهاي عربي انجام شده است.
اين روزنامه ادعا کرد که موساد " متهم " به دست داشتن در ترور دانشمندان هستهاي ايران و اقدام عليه نيروگاههاي هستهاي اين کشور شده ، درحالي که مدارک و اسناد بسياري درباره دست داشتن مستقيم رژيم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن دانشمندان هسته اي ايران وجود دارد و اين تنها يک اتهام نيست.
همچنين اين رژيم در ترور "محمود مبحوح" از شخصيت هاي کليدي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين حماس در دوبي دست داشته است.
علاوه بر اين، موساد با سوء استفاده از توانايي هايش در زمينه نفوذ به صفحات شخصي کاربران فيسبوک، به مشخصات فردي آنها از جمله سن، محل زندگي، شغل و زبان هايي که با آن تکلم مي کنند دست مي يابد.
اين روزنامه خاطرنشان مي کند که موساد اطلاعيه مبهمي را براي جذب جاسوس ها تدوين و منتشر کرده که در آن آمده است: زندگي نتيجه اراده فرد است. آيا در پي تغيير زندگي تان هستيد: آيا مي خواهيد بيشتر کار کنيد؟ براي ارسال رزومه به موساد لينک زير را کليک نماييد.
به نوشته معاريو، در لينک مذکور نيز، موساد فهرست چندين شغل را که نيازمند توانايي هاي بي نظير هستند منتشر کرده است: اگر داراي جرأت، هوش و ابتکار خاصي هستيد مي توانيد تأثيرگذار باشيد و يک وظيفه ملي و شخصي را عملي نماييد. اگر قدرت ريسک کردن، ترغيب و تحريک مردم را داريد، ممکن است جزو کساني باشيد که توانايي هاي ذاتي مورد نياز ما را دارند. در صورتي که همه اين شرايط را داريد، درهاي موساد به روي شما باز است.
اين روزنامه خاطرنشان مي کند: براساس اطلاعيه مذکور، از جمله ويژگي هاي مورد نياز ديگر براي همکاري با موساد، آشنايي و تسلط به زبان هاي عربي و فارسي است
تلويزيون ملي ترکمنستان روز سهشنبه در برنامه خبري «وطن» ضمن تائيد خبر توقف طرح سهميه بنزين رايگان تصريح کرد: اين اقدام دولت در راستاي توسعه اقتصاد ملي ترکمنستان و مصرف بهينه فراوردههاي نفتي در بازار داخلي اين کشور اتخاذ شده است.لازم به ذکر است که پيش از اين دولت ترکمنستان به شهرونداني که داراي خودرو بودند، ماهانه 120 ليتر بنزين به صورت رايگان اختصاص ميداد.
اين در حالي است که دولت ترکمنستان هم اکنون هر ليتر بنزين را 22 سنت به شهروندان خود ارائه ميدهد.از سوي ديگر مردم ترکمنستان که جميعت آن بالغ بر 6 ميليون نفر است، هم اکنون از سهميه گاز طبيعي، برق و آب آشاميدني رايگان نيز برخوردار هستند.ترکمنستان از نظر فراوردههاي نفتي خودکفا است و گاز طبيعي و بخشي از نفت خام و نيز فراوردههاي نفتي و پتروشيمي خود را به کشورهاي خارجي از جمله ايران صادر ميکند.
امروزه بيش از 98 درصد مقالات علمي دنيا به زبان انگليسي منتشر مي شوند، اما هميشه وضع به اين منوال نبوده است. تا پيش از قرن هفدهم ميلادي تنها از يک زبان به عنوان زبان علم در اروپا استفاده مي شد: لاتين. اما به تدريج گروهي از دانشمندان مانند گاليله، نيوتن و ديگران از زبان لاتين فاصله گرفتند و شروع به نوشتن مقالات علمي به زبان مادري خود کردند. بخشي از اين کار به اين دليل بود که نتايج کارهايشان را براي همگان دسترس پذيرتر کنند و بخشي نيز در واکنش به جنبش پروتستان و قدرت رو به زوال کليساي کاتوليک بود. از آن جايي که محققان نگران بودند مبادا فقدان يک زبان عمومي منجر به کاهش سرعت پيشرفت علمي شود، در ميانه هاي قرن نوزدهم بر استفاده از سه زبان اصلي توافق کردند:«فرانسوي، انگليسي و آلماني». اما زبان آلماني نتوانست موقعيت برتر خود را براي مدت زيادي حفظ کند. پس از جنگ جهاني اول، محققان کشورهاي پيروز (آمريکا، انگلستان، فرانسه و بلژيک) که بخش اعظم سازمان هاي علمي را تشکيل مي دادند، دشمنان قديمي خود (دانشمندان آلماني) را بيرون انداختند . ضربه ديگر نيز در سال 1933 به زبان آلماني وارد شد؛ زماني که دولت نازي آلمان يک پنجم استادان فيزيک و يک هشتم اساتيد زيست شناسي دانشگاه هاي خود را به دلايل فرهنگي و سياسي بيرون کرد. بخش عمده اين دانشمندان نيز آلمان را به مقصد آمريکا و انگلستان ترک کردند و در آن جا به انتشار مقالاتي به زبان انگليسي پرداختند.
اگر چه پس از اين دوران گرايش عمومي به سوي زبان انگليسي به عنوان زبان جهان بود اما اين تغيير چندين دهه طول کشيد. يکي از موانعي که در اين ميان وجود داشت جنگ سرد بود . طي دهه 1950 و 1960ميلادي، بيشتر مقالات علمي به زبان هاي انگليسي يا روسي منتشر مي شد. اما در دهه 1970 و با زوال امپراتوري شوروي، استفاده از زبان روسي نيز رو به افول نهاد. در اواسط دهه 1990 ميلادي، 96درصد مقالات علمي دنيا به زبان انگليسي نوشته مي شد روندي که از آن زمان تاکنون نيز اندکي رشد داشته است.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
لطفا به لینک زیر رفته و به خلیج فارس رأی بدین تا در گوگل به نام جعلی ثبت نشه. متاسفانه به دلیل عدم اسقبال مناسب ایرانیا، عربا 70 به 30 جلو هستند.
http://www.persianorarabiangulf.com/index.php
نيويورک تايمز فاش ساخت رهبر هکرهاي گروه انانيموس(ناشناس) موسوم به سابو، بعد از بازداشت طبق دستور اف بي آي، با کمک جرمي هاموند(در حال خوردن آب خنک 10 ساله)حملات سايبري به سرورهاي حکومتي ايران، سوريه،برزيل و پاکستان کرده است.
بر اين اساس هکتور خاوير مونسگور يا همان Sabu در دسامبر 2011 توسط اف بي آي بدام افتاده و بازداشت مي شود. سابو بعد از بازداشت همکاري گسترده اي را با اف بي آي شروع کرده، تاجايي که با لو دادن ساير اعضاء گروه هکرهاي ناشناس، تقريبا اين گروه از پا مي افتد.
و امروز نيويورک تايمز فاش ساخت که سابو يک مزدور اف بي آي شده و با تخليه اطلاعات از روي سرورهاي حکومتي در ايران، سوريه، برزيل و پاکستان، ديتاي سرقت شده را کپي کرده و تحويل اف بي آي داده است.
ادامه مطلب...
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبر، ولاديمير پوتين، رئيس جمهوري روسيه، از جمله معدود سياستمداراني است که تلفن همراه ندارد.
وي تنها در سفرها و در صورت لزوم، براي پاسخ گويي به تماس هاي فوري، از تلفن همراه همراهانش استفاده مي کند، اما شخصا چنين وسيله اي ندارد.
اين مسئله تاجايي رسانه اي شد که برخي از رسانه ها به نقل از نزديکان پوتين ادعا کردند او تاکنون پيامک ارسال نکرده و روش اين کار را نيز بلد نيست.
پسکوف، دوست و دستيار پوتين در يک برنامه تلويزيوني در پاسخ به اينکه چرا پوتين تلفن همراه ندارد، گفت: رئيس جمهور مي گويد من اگر تلفن همراه داشتم، مدام زنگ مي خورد و بايد هميشه در حال جواب دادن مي بودم.
با اين حال ، خبرنگاران معتقدند اين بهانه است و او به دليل مسائل امنيتي از تلفن همراه استفاده نمي کند. ماجراي شنود تلفن همراه آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و بسياري از مقامات کشورهاي ديگر اين دليل را مستحکم تر کرده است.
رسانه هاي امريکايي ادعا کردند در زمان به اوج رسيدن بحران کريمه، تمام سازمان هاي جاسوسي امريکا و اروپا منتظر صدور دستور پوتين بودند و امکانات زيادي را براي شنود تلفن هاي کرملين و مقامات روسيه، به ويژه پوتين در بکار گرفته بودند، اما هيچ يک از اين سازمان ها کوچکترين اطلاعي به دست نياورد و روسيه با غافلگيري نيروهايش را به کريمه اعزام کرد.
يکي از مهمترين دلايل موفقيت مسکو در پنهان ساختن زمان صدور اين دستور، استفاده نکردن پوتين از موبايل ذکر شده است.
ناتو
زره کامپوزيتي هوشمند روز گذشته رونمايي شد که از ويژگيهاي منحصر بفرد اين محصول نوين جهاني ترکيب استفاده شده از فناوريهاي نوظهور شامل STF فناوري نانو و عاملدار کردن نانو مواد با گروههاي عملي،ترکيبات خاص پلي اتيلن،رزين،و الياف سراميک است که اين محصول بسيار برتر از زرههاي مشابه فلزي بافولاد تحريمي آرموکس آلياژي استانداردهاي بين المللي ناتو است.
به گزارش خبرنگار مهر، رونمايي از زره کامپوزيتي هوشمند توسط نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران که جز جديدترين و پيشرفته ترين دستاوردهاي نظامي کشور است بنابر گفته کارشناسان نظامي، انقلابي در صنعت محصولات زرهي و دفاعي کشور است که تمامي ويژگيهاي اين محصول جديد و مدرن در ادامه تشريح شده است.
در واقع زره ،پوششي که در هنگام جنگ براي محافظت استفاده ميشود.زره، اولين بار حدود 5000 سال قبل مورد استفاده قرار گرفت و در ابتدا، جنس آن از چرم بادوام بود اما در قرون وسطي، گروهي با استفاده از زره هاي فلزي که سر تا پاي آنها را مي پوشاند و بيش از 30 کيلوگرم وزن داشت، جنگ مي کردند. پس از اختراع سلاح هاي گرم غير از کلاهخود ، ساير وسايل حفاظت از تن ديگر کاربردي نداشت؛ زيرا وزن فلزي که بتواند جلوي ورود گلوله به بدن را بگيرد، بسيار زياد ميشد.
به همين منظور ساخت زرههاي مدرن و پيشرفته در دستور کار شرکتهاي اسلحه سازي قرار گرفت و زره هاي کامپوزيتي از جمله جديترين زرههاي مورد استفاده اين صنعت در اولويت قرار گرفت البته منظور از زره کامپوزيت زرهي است که از هر نوع مواد مرکب ( کامپوزيت) ،ترکيب دو يا چند ماده مختلف مثلا آلومينيوم و سراميک است.وزن کم اين مواد در عين بالا بودن نسبت مقاومت به وزنشان در مقايسه با موادي مانند فولاد باعث شده که مصرف آنها در صنايع دفاعي و نظامي همچنين به علت وجود فاز زمينه مقاومت به خوردگي روز به روز افزايش يافت.
ادامه مطلب...
رئیسجمهور گفت: اقتدار ارتش یکی از پشتوانههای "حضور پرقدرت" مذاکرهکنندگان است.
حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور امروز در مراسم رژه 29 فروردین که در جوار حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به روز ارتش گفت: روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که مقارن است با ایام ولادت با سعادت دخت نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) به همه ملت ایران، رهبری معظم و به همه نیروهای مسلح به ویژه آحاد پرسنل فداکار ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض میکنم.
ادامه مطلب...
جان دهد عاقبت به خاطر دوست
کاين غزل ها براي خاطر اوست"
جانم به قربانت....
نگران نباش،هروقت آمدي نمي گويم :"ولي حالا چرا"
آخر قصه ي مارا همان اول لو دادند
همان جايي که گفتند:
يکي بود يکي نبود
دقيقا در انتهاي هر روز لحظه اي است
که نه امروز است و نه فردا
من آنجا منتظرم ...
آزاد
جهان نيوز / مطلبي که مي خوانيد برگرفته از سايت خبري جهان نيوز است و انتشار آن الزاما به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست.
در تبصره ۳ ماده ۱۰ اساسنامه اصلاحي دانشگاه آزاد اسلامي که در جلسه ۶۸۲ مورخ۲۶ /۱۱/۸۹ شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده، تاکيد شده که سه نفر از اعضاء هيئت علمي تمام وقت دانشگاهها و سه نفر از اعضاي هيئت موسس دانشگاه آزاد براي عضويت در هيئت امناي اين دانشگاه بايد حداکثر تا دو هفته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شوند.
مديران عالي دانشگاه آزاد در خصوص انتخاب رئيس جديد دانشگاه آزاد طبق اساسنامه دانشگاه آزاد عمل کردند که در نهايت حميد ميرزاده موفق شد از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي راي اعتماد بگيرد و حکم انتصابش به عنوان رئيس دانشگاه آزاد از سوي حجتالاسلام حسن روحاني رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي صادر شد. از سوي ديگر در تعيين حجتالاسلام ناطقنوري به عنوان عضو جديد هيئت موسس دانشگاه آزاد نيز براساس اساسنامه جديد اقدام شد و ناطقنوري در جلسه هفته گذشته شوراي عالي انقلاب فرهنگي از اعضاي اين شورا راي اعتماد گرفت.
اما مشخص نيست مديران عالي دانشگاه آزاد در معرفي عبدالله جاسبي به عنوان عضو جديد هيئتامناي دانشگاه آزاد، طبق روال گذشته و براساس اساسنامه دانشگاه آزاد عمل کرده و وي را به شوراي عالي انقلاب فرهنگي معرفي ميکنند يا نه. به بهانه حضور مجدد جاسبي در خانه ابدي اش يعني دانشگاه آزاد مروري خواهيم داشت بر کارنامه وي به اميد اينکه رفتن صوري جناب جاسبي از دانشگاه آزاد مهر اتمامي باشد بر فساد سازمان يافته اي که تاکنون بر دانشگاه آزاد حکمفرما بوده است.
ادامه مطلب...
به نظر ميرسد شکست سياستهاي خارجي عربستان طي سالهاي گذشته و در جبهههاي مختلف، موجي از تکانههاي شديد را براي خاندان آل سعود در داخل مرزهاي اين کشور در بر خواهد داشت؛ تکانههايي که ملکعبدالله با تصميمات و انتصابات خود سعي در هر چه کمتر کردن آنها دارد.
به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، "بندر بن سلطان" نامي است که با بسياري از بحرانهاي اخير "خاورميانه" پيوند خورده است، به طوريکه که بسياري از تحليلگران و ناظران، او را مسئول بسياري از نا آراميهاي منطقه بر ميشمارند.
با آغاز روند انقلابهاي عربي و "بيداري اسلامي"، و پر رنگشده تحرکات منطقهاي عربستان، فعاليتهاي پنهاني بندر نيز شدت گرفته و نام و چهرهاش بيش از پيش رسانهاي شد.
نقش او در انحراف انقلاب "ليبي"، مصادره انقلاب مردم "يمن"، سرکوب ملت "بحرين" و ناآراميهاي "عراق" بر کسي پوشيده نبوده و نيست.
ادامه مطلب...
اين نرم افزارها از روي حافظه هاي قابل حمل بارگذاري ميشوند و چيزي را روي کامپيوتر ذخيره نميکنند، و به اين طريق اسنودن و رابط هايش ميتوانند بدون اينکه ردي از خود به جاي بگذارند در مورد نشت و رصد اطلاعات صحبت کنند.
فناوري پشت tails کاملا ابداعي نيست و در عين حال کامل هم نيست. از آنجايي که tails کدباز است و برنامه نويسان ناشناس آن را توسعه ميدهند، در نتيجه امکان مقاومت در برابر قرار دادن حفره هاي امنيتي براي استفاده ي جاسوسان بيشتر است، اما با اين حال همچنان احتمال وجود حفره هاي امنيتي در آن وجود دارد. کاربران همچنين بايد به هنگام استفاده از tails حواسشان به اين که اينرنتشان را از کجا ميگيرند هم باشد، چون که انتخاب شرکت "اشتباه" ميتواند کارشان را بي فايده کند. حتي با وجود اين نگرانيها، tails همچنان کمک بزرگي به اسنودن، خبرنگاران و ديگر کساني که ميخواهند مکالماتشان را با کمترين زحمت خصوص نگاه دارند، محسوب ميشود.
!
سالهاست که ورود به جزيره (Poveglia) براي جهانگردان ممنوع است، زيرا اين جزيره خوفناک ترين جزيره در جهان است و ممکن از به بعد بزرگترين و فاخرترين محل تفريح را در خود جاي دهد.جزيره "پوويجليا" در درياچه ونيز قرار گرفته است.
دولت ايتاليا تصميم گرفته است تا اين جزيره رعب اور را در يک مزايده علني به فروش برساند تا بدين گونه بدهي هاي سنگين خود را پرداخت کند.
اين جزيره از آن رو مخوف است که در قرن 16 ميلادي با شيوع طاعون، جسد هزاران تن به همراه کساني که هنوز زنده بودند، در آن رها شد تا حشد انها دفن ويا سوزانده شود.بعد از چند قرن يک بيمارستان براي بيمارن رواني در اين جزيره احداث شد که به شکنجه و ضرب وشتم بيماران مشهور شد و گفته مي شود که يکي از پزشکان اين بيمارستان بر اثر تعقيب يک روح به ديوانه شده و با پرتاب خود از برج بيمارستان خودکشي کرده است
مسئله ديگري که منجر به تأخير در اين پروژه شده، نزديکي انتخابات محلي آتن است که ماه آينده برگزار خواهد شد.
آريس استيليوتوپولوس، وزير امور ديني و آموزش يونان که در انتظار انتخاب شدن به عنوان شهردار آتن است، خواستار برگزاري رفراندوم براي ساخت مسجد در آتن شده است.
اين در حالي است که استيليوتوپولوس پيش از آنکه وزير شود، صراحتاً با ساخت يک مسجد در منطقه «وتانيکوس» آتن موافقت کرده بود.
البته چندي پيش يورگوس کاميليس، شهردار فعلي آتن، استيليوتوپولوس را به رفتارهاي متناقض و برقراري روابط دوستانه با راستگرايان افراطي و نقض کردن گفتههاي خود متهم کرده است.
بنابر گزارشها، استيليوتوپولوس اعلام کرده است که مردم بايد در مورد وجود مسجد تصميم بگيرند، اما به شيوه راستگرايان اضافه کرده که آتن ديگر جايي براي پناهندگان (اشاره به مسلمانان) ندارد.
شهر آتن زماني تعداد زيادي مسجد داشت که از دوران امپراتوري عثمانيها به جاي مانده بودند، اما پس از استقلال يونان و به ويژه پس از معاوضه مسيحيان ترکيه و مسلمانان يونان، بسياري از اين مساجد تعطيل شدند و يا به منظورهاي ديگري مورد استفاده قرار گرفتند.
با وجود اين، مذاکرات از سوي ترکها براي ساخت يک مسجد در آتن ادامه داشت که در سال 1851 و 1890 ميلادي از سوي مقامات آتني رد شد. تلاشهاي مصر نيز براي ساخت مسجد در سال 1934 متوقف شد.
در سال 2000 و همزمان با برگزاري بازيهاي المپيک در آتن، تلاشهاي جديدي براي ساخت يک مرکز اسلامي آغاز و مجدداً با مخالفت مسئولان متوقف شد. ساخت مسجد براي چندمين بار در سال 2006 به يک مسئله تبديل شد، اما «ماکيس وريديس»، وزير زيرساخت يونان در آن زمان مايل به پيگيري اين طرح نبود.
سرانجام در تابستان سال گذشته، مناقصه براي ساخت مسجد آتن برگزار شد که با مخالفتهاي شديد گروههاي راستگرا در اين کشور مواجه شده که اعتراضهاي خشونتآميزي را عليه ساخت مسجد به راه مياندازند.
مسلمانان آتن اکنون منتظر آن هستند که ببينند پس از روي کار آمدن شهردار جديد، پروژه ساخت مسجد آتن به کجا خواهد رسيد.
«شيل» وزير مختار انگليس درباره امنيتي که اميرکبير ايجاد کرد، مي نويسد: «راه ها که تا به حال از دسته دزدان پر بود از وجود آنان پاک شد. کاروان ها آسوده از هر گزندي به مقصد خويش روانند، تجارت که پيش از اين تقريبا از بين رفته بود رونق گرفت و... رويه عادلانه و درستي که برقرار گشته، اگر خوي سربازان را تغيير نداده باشد، دست کم در رفتارشان موثر افتاده؛ پيش از اين هر روز ميان سربازان ومردم منازعه برپا مي شد و به خونريزي مي کشيد اما اکنون نظم صحيحي وجود دارد و مردم در ايمني و پناه به سر مي برند.»«صدراعظم برتر»
»
«اهميت فضاي مجازي به اندازه اهميت انقلاب اسلامي است»! عمق استراتژيک اين جمله راهبردي را فقط گوينده آن ميداند، کسي که ميگويد: «اگر ميتوانستم خودم مسئوليت اين شورا را به عهده ميگرفتم»، ولي امر مسلمين و نائب برحق امام زمان (عج) است.
"روح الله مؤمن نسب" در يادداشتي که در روزنامه جوان منتشر شده، افزوده است: شايد بتوان مدعي شد، فرمان تأسيس قدرتمندترين نهاد فضاي مجازي در ميان کشورهاي جهان، از مظلومترين فرامين امام خامنهاي است؛ فرماني که مخاطبان آن از سال 1390 موظف شدند نهادي را بنا کنند که «سرمايه گذاري وسيع و هدفمند در جهت بهره گيري حداکثري از فرصت ها» و «برنامه ريزي و هماهنگي مستمر به منظور صيانت از آسيب هاي ناشي از اينترنت» با تمام قدرت دنبال کند.
ترکيب اعضاء اين شورا نشان ميدهد فضاي مجازي از نگاه امام، ساحت ديگري است از فضاي واقعي و همه بخش هاي کشور بايد از هر بعدي آن را در حد و قامت فضاي واقعي مورد توجه قرار دهند.
ادامه مطلب...
يکي از افسران عملياتي سابق دستگاه جاسوسي آمريکا، در کتاب جنجالي خود به نام "خوابيدن با شيطان" به نحوه پيدايش تروريسم تکفيري در منطقه خاورميانه و نقش مستقيم عربستان و آمريکا در اين زمينه پرداخته است.
شبکه خبري العالم براي نخستين بار ترجمه مهمترين بخش هاي اين کتاب را در چند قسمت منتشر کرده است که بخش اول آن در پي مي آيد.
"رابرت باير" مؤلف کتاب "خوابيدن با شيطان" از افسران عملياتي سابق دستگاه اطلاعات مرکزي آمريکا است. وي پستهاي مختلفي را در "سي. آي. اي" برعهده داشت که از جمله آنها رياست تيم اين سازمان در لبنان در سال 1983 و انفجار بئر العبد است.
اين مسئول سابق سيا در کتابش، به مسائلي در خصوص همکاري عربستان و آمريکا در ايجاد تروريسم تکفيري و هدايت آن اشاره مي کند.
با وجود انتشار اين کتاب در سال 2003 ، ترجمهاي از آن به زبان عربي منتشر نشد. البته اين کتاب در بين خبرنگاران با نام "کاخ سفيد و طلاي سياه" نيز شناخته ميشود.
ادامه مطلب...
"سايمون هندرسون" در مطلبي تحت عنوان درک کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس نوشت: گفته شده است که با پول نميتوان هر چيزي را خريد، ولي در کشورهاي عربي (منطقه خليج فارس) با پول چيزهاي بسياري را ميتوان خريد.
وي تأکيد کرد: دوستانم در واشنگتن اخيرا شرکت هواپيمايي قطر را به عنوان بهترين شرکت هواپيمايي در سطح جهان انتخاب کردند. زيرا جديد بودن هواپيماهاي اين شرکت و خدمات ارائه شده در اين هواپيماها و انضباط پروازها همه نگرانيها سياسي را پشت سر گذاشته است، نگرانيهايي مانند حمايت قطر از حماس در غزه و سلاحي که در اختيار بعضي از بدترين گروههاي افراطي در سوريه قرار ميدهد.
هندرسون خاطرنشان کرد: اين پيشرفت در نتيجه درآمدهاي نفتي است. البته مدت زيادي نيست که در کشورهاي عربستان، کويت، بحرين، قطر، امارات و عمان نفت کشف شده است.
ادامه مطلب...
به گزارش پرستيوي؛ ادوارد اسنودن افشاگر برنامه عظيم جاسوسي آژانس امنيت ملي آمريکا و "گلن گرينوالد" از روزنامهنگاران مستقل و همکار اصلي وي در انتشار عمومي اسناد افشاشده، با اشاره به برنامه جاسوسي آمريکا هشدار دادند که جاسوسيهاي اين کشور بسيار فراتر از شنود مکالمات تلفني و خواندن ايميلهاي افراد است.
اين دو، اين اظهارات را روز گذشته (يکشنبه) از طريق ويدئو کنفرانس و در نشست سالانه حقوق بشرِ شعبه عفو بينالملل در آمريکا بيان کردند.
اسنودن که از مسکو سخن ميگفت، اظهار داشت: از طريق "Meta Data" (فراداده) ميتوان به درک و شناخت گستردهتري (از امور شخصي افراد) دست يافت، زيرا اين پديده بهطور دقيق تمامي فعاليتهاي خصوصي در طول زندگيمان را جمعآوري ميکند. اين نوع داده تمامي انواع ارتباطات، گرايشهاي سياسي و فعاليتهاي واقعي ما را به نمايش ميگذارد.
گرينوالد نيز که با انتشار گزارشهاي خود در مورد اسناد افشاشده از سوي اسنودن، حجم و گستره فعاليتهاي جاسوسي آمريکا را در معرض ديد همگان قرار داد، در اين نشست اعلام کرد: اميدوارم و بر اين باور هستم با انتشار گزارشهاي بيشتر در مورد اين اسناد و آگاهي مردم از گستره جاسوسيها و نقض قوانين صورت گرفته، مردم در مورد اينگونه نظارتها و جاسوسيهاي احتمالي مراقبت بيشتري داشته باشند.
وي که از برزيل و از طريق تلهکنفرانس در اين نشست سخنراني ميکرد، اعلام کرد: از آنجا که رئيس آژانس امنيت ملي آمريکا روزنامهنگاران مشارکت کننده در افشاي برنامههاي جاسوسي اين کشور را "همدستانِ اسنودن" ناميده است، در صورتي که به آمريکا بازگردم ممکن است تحت تعقيب قضايي قرار بگيرم.
اسناد افشاشده از سوي اسنودن نشان دهنده اين است که تمام مکالمات شهروندان آمريکايي و تمامي ارتباطات اينترنتي در سرتاسر جهان از سوي آژانس امنيت ملي آمريکا جمعآوري ميشود.
طبق اين اسناد، آمريکا همچنين مکالمات مربوط به حداقل 35 رهبر کشورهاي خارجي را استراق سمع کرده و با همکاري کشورهاي کانادا و انگليس از تمامي مکالمات و مذاکرات خصوصي صورت گرفته در نشستهاي جيــ8 و جيــ20 در اين دو کشور جاسوسي کرده است.
اسنودن هماکنون از سوي دستگاه قضايي آمريکا به جاسوسي متهم شده است و بهگفته يکي از مقامات سابق آمريکا اگر اسنودن در ارتکاب خيانت مجرم شناخته شود، وي را بايد اعدام کرد.
بزرگترين سايتهاي اشتراکگذاري فيلمهاي برهنة زنان و مردان براي يهوديان است و اين افراد در «ايالات متّحده»، «روسيه»، «آلمان»، «فرانسه»، «اسرائيل»، و «چين» زندگي ميکنند. اين سايتها و مجلّات، قسمتي از درآمد خود را براي رژيم صهيونيسمي ميفرستند!
آيا به اين فکر کردهايد که چه کساني صاحب امتياز کمپانيهاي بزرگ پورنوسازي، مجلّههاي پورنو و زرد هستند؟ شما بدون تحقيق و دقّت بالا نميتوانيد متوجّه اين توطئه بزرگ شويد. صنعت پورنو، فرزند مشترک زرسالاران يهود و بيماران جنسي است.
يکي از موضوعات هميشه مطرح در مورد صهيونيسم، بحث جريانسازيهايي است که صهيونيسم جهاني با کمک ابزارهاي مختلف در جهان به راه مياندازد.
بزرگترين سايتهاي اشتراکگذاري فيلمهاي برهنه زنان و مردان براي يهوديان است و اين افراد در «ايالات متّحده»، «روسيه»، «آلمان»، «فرانسه»، «اسرائيل»، و «چين» زندگي ميکنند. اين سايتها و مجلّات، قسمتي از درآمد خود را براي رژيم صهيونيسمي ميفرستند! اکثر سايتهاي پورنو، جاسوسهاي آژانسهاي اطّلاعاتي هستند و بعد از ورود به چنين سايتهايي، کامپيوتر شما آلوده به نرمافزارهاي مخرّب ميشوند.
ادامه مطلب...