نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

سرويس مخفي آمريکا به دنبال افزايش نظارت بر رسانه هاي اجتماعي از جمله توييتر با استفاده از نرم افزارهاي پيشرفته است.


به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از نيوزويک، سرويس مخفي آمريکا به دنبال روشي براي شناسايي محتواي طعنه آميز و عبارات دوگانه (در ظاهر مثبت اما با محتواي منفي )در توييتر است و براي اين منظور، اعلاميه اي را براي استخدام برنامه نويسان داراي توانايي توليد چنين نرم افزاري، منتشر کرده است.
سرويس مخفي در آگهي خود اعلام کرده که نيازمند برنامه نويساني است که علاوه بر توليد يک نرم افزار با قابليت تشخيص سخنان طعنه آميز و پارادوکس مثبت کاذب، قابليت «تجزيه و تحليل احساسات» و «شناسايي افراد تاثيرگذار» را هم داشته باشد. سخنگوي سرويس مخفي در اين خصوص گفت: «هدف ما از اين کار تکميل فرآيند نظارت بر رسانه هاي اجتماعي است و قابليت تشخيص پارادوکس مثبت کاذب و سخنان طعنه آميز تنها يکي از 16 يا 18 هدف اين سازمان محسوب مي شود.»
قرارداد پيشنهادي اين سازمان، يک دوره 5 ساله است و محصول نهايي بايد با مرورگر Internet Explorer 8 سازگار باشد.

در سال 2011 دانشگاه نيوجرسي نرم افزاري را توليد کرد که پيغام هاي ارسال شده روي توييتر را بررسي مي کرد و مواردي را که داراي برچسب محتواي کنايه آميز يا طنز بودند، از ساير اطلاعات جدا مي کرد. سپس برچسب آن ها را حذف کرده و پس از ترکيب با اطلاعات داراي برچسب صحيح يا غلط، به عنوان محتواي جديد وارد توييتر مي کرد. در آن زمان بهترين نرم افزارهاي موجود تنها قابليت 65 درصد از چنين اطلاعاتي را داشتند. اين در حالي بود که انسان ها حداکثر توانستند 62 تا 72 درصد از اين محتواي اشتباه را شناسايي کنند.
به نظر مي رسد بدون داشتن سرنخ هاي ادراکي از شخصيت و خصوصيات اخلاقي يک شخص يا ارتباط رو در رو با وي، تشخيص صحت و سقم سخنان و افکار وي چه براي انسان و چه براي ماشين با دشواري همراه است.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

گزارش پيش رو در مشرق منتشر شده و انتشار آن در اخرين خبر الزاما به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست


کمتر پيش مي‌آيد که بودجه اختصاص داده شده به فعاليت‌هاي سازمان هاي جاسوسي در دنيا رسانه اي شود، رژيم صهيونيستي نيز يکي از طرف‌هايي است که بيشترين سخت‌گيري را در اين زمينه به کار برده و مانع از اطلاع افکار عمومي خود از بودجه اختصاص داده شده به فعاليت‌هاي نظامي و امنيتي‌اش مي شود. اين رژيم به عمد بودجه‌هاي هنگفت خود براي فعاليت‌هاي نظامي و امنيتي را در بندهاي وزارتخانه هاي مختلف مخفي مي کند و برخي از اين بندها را اصلا در لايحه بودجه مطرح نمي‌کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

سازمان جاسوسي آمريکا در اقدامي با هدف اعلام «رساندن پيام خود به شکل بهتر و ارتباط مستقيم با توده ها» بطور رسمي به عضويت شبکه هاي اجتماعي فيسبوک و توييتر درآمد.

به گزارش ايرنا، خبرگزاري رويترز روز شنبه در گزارشي نوشت: مدت هاست که دستگاه جاسوسي آمريکا (سيا) از طريق پايگاه هاي اجتماعي، در حال رصد رويکردهاي جهاني و پيگرد سرپيچي کنندگان از قانون است، اما روز جمعه خود بطور رسمي عضو دو پايگاه اجتماعي فيسبوک و توييتر شد.

اين خبرگزاري افزود: سيا اين اقدام را تلاشي براي رساندن بهتر پيام خود و ارتباط مستقيم با توده هاي مردم اعلام کرد اما در اولين پيام روي توييتر که ساعت 18 ديروز جمعه به وقت گرينويچ و ساعت دو به زمان آمريکا منتشر شد، اشاره اي به کشف اطلاعات حساس (ازطريق اين عضويت) نکرد.

در اين پيام آمده است: 'نمي توانيم تاکيد يا نفي کنيم که اين، اولين پيام ما است.'

اما وارد نشدن اطلاعات زياد در صفحه توييتر اين سازمان اطلاعاتي باعث عدم اقبال به آن نشد و در کمتر از 90 دقيقه اول، تعداد پيگيري هاي کاربران در آن به 84 هزار رسيد و اين روند همچنان ادامه دارد.

جان برنان مدير سيا در بيانيه اي اعلام کرد: سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا از طريق اين دو پايگاه (فيسبوک و توييتر) تمايل دارد با توده ها ارتباط مستقيم تري برقرار و اطلاعاتي از ماموريت سازمان، تاريخ آن و ساير تحولات ارائه کند.

در اين صفحات قرار است برخي اسناد موجود در موزه سازمان اطلاعاتي آمريکا که تاکنون در دسترس عموم نبوده است، اطلاعاتي از رهبران جهان، نقشه ها و اطلاعاتي ديگر منتشر شود.


تحليلگر آمريکايي و مسؤول پايگاه «وترنزتودي» بعد از ديدار با مقام معظم رهبري در ايران تأکيد کرد حقايقي در ۵ ثانيه سخنان آيت‌الله خامنه‌اي وجود دارد که در ۵ ساعت ياوه‌گويي‌هاي سياستمداران غربي نيست.


به گزارش خبرگزاري فارس، «کوين بارت»، تحليلگر و کارشناس آمريکايي که چندي پيش براي بررسي افول هژموني آمريکا به ايران سفر کرده بود در مقاله‌اي در وترنزتودي نوشت، رهبر عالي ايران آيت‌الله «علي خامنه‌اي» در سخنراني با حضور «حسن روحاني» رئيس‌جمهور کنوني و «رفسنجاني» رئيس‌جمهور اسبق ايران و همچنين جمعي از سفراي سراسر جهان از جمله عربستان سعودي، اعلام کرد که اغلب معضلات مربوط به خاورميانه و جهان از طريق عقل و منطق قابل رفع است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


روزي که باراک اوباما از آژانس امنيت ملي درخواست يک اسمارت‌فون کرد،‌ براي کارمندان آن آژانس روز بسيار دشواري بود، زيرا هيچ‌يک از آنها اعتماد چنداني به ايمني اسمارت‌فون‌ها نداشتند.

براساس گزارش CNN، ريچارد ديکي جورج مدير بازنشسته NSA در مصاحبه‌اي با CNN درباره چگونگي ساخت بلک‌بري مشهور اوباما صحبت کرده‌است. مسئوليت وي بازبيني الگوريتم‌هاي بلک‌بري و نوشتن و مهندسي دياگرام‌هايي براي اين گوشي بود.

سخنگوي NSA در پاسخ به درخواست اوباما براي داشتن يک اسمارت‌فون، آزمايشگاهي را برپا کرد و از ده‌ها متخصص درخواست کرد براي چندين ماه روي بيماري بسيار پيچيده و پيشرفته جراحي و موشکافي انجام دهند: بلک‌بري آينده آقاي رئيس‌جمهور. هدف از اين موشکافي‌ها تغيير بخش‌هاي داخلي اين گوشي بود تا کوچکترين تهديد احتمالي که ايمن بودن ارتباطات رئيس‌جمهور را زير سوال مي برد، کشف شوند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

 

ساخته جديد وزارت دفاع بريتانيا مي‌تواند قواعد بازي را براي اين کشور و سيستم‌هاي ارتباطي دنيا به هم بزند. سيستمي که مشکلات GPS امروزي را ندارد و البته بسيار دقيق عمل مي‌کند. در ادامه شاهد توضيحات تکميلي باشيد .

تعدادي از دانشمندان بريتانيايي معتقدند که يافته‌هاي جديد آن‌ها مي‌تواند 3 تا 5 سال ديگر جايگزين بسيار مناسبي براي سيستم‌هاي GPS آمريکايي توليد کند. سيستم جديد که فعلا با نام Quantum Compass يا قطب‌نماي کوانتومي شناخته مي‌شود مشکلات و آسيب‌پذيري‌هاي GPS را ندارد و قرار است ابتدا در خدمت ارتش بريتانيا درآيد و در مرحله بعد به اسمارت‌فون‌ها نيز راه پيدا کند.وزارت دفاع بريتانيا با صرف ميليون‌ها پوند قصد دارد اين سيستم را براي زيردريايي‌هاي خود توليد کند.
از قرار معلوم GPS در زير دريا نيز کار نمي‌کند و در حال حاضر زيردريايي‌ها به ناچار از سيستم‌هاي شتاب‌سنج براي ثبت مسيرهاي حرکت خود استفاده مي‌کند.طرح محققين وزارت دفاع بريتانيا از ايده‌اي استفاده شده که توانست جايزه نوبل را براي ارائه‌کننده آن به ارمغان بياورد. اين کشف نشان مي‌دهد که با استفاده از ليزري خاص امکان حبس و سپس کاهش دماي تعداد بسيار زيادي از اتم‌ها تا کمتر از يک ميليونم درجه بالاي صفر مطلق در يک محيط خلأ وجود دارد.اين اتم‌ها در پايين‌ترين ميزان انرژي خود، تبديل به سردترين ماده دنيا مي‌شوند و چنين اتم‌هاي با انرژي فوق‌العاده پايين، چنان حساس هستند که نسبت به تغيير در ميدان مغناطيسي و جاذبه زمين واکنش نشان مي‌دهند. حال اگر اين اتم‌ها در يک دستگاه کوچک جمع‌آوري شوند، به دانشمندان اجازه مي‌دهد که از راه‌هاي بسيار دور نيز تغييرات حرکتي آن‌ها را بررسي و مکان فرد يا وسيله‌اي را با کمترين ميزان خطا نمايش دهند.

محققين بريتانيايي در حال حاضر توانسته‌اند اين سيستم راهبري کوانتومي را در ابعاد يک متر بسازند و مرحله بعد کوچک‌تر کردن سايز آن است تا نه تنها کشتي‌ها و زيردريايي‌ها که سربازان نيز از آن استفاده کنند.اين قطب‌نماهاي کوانتومي برخلاف GPS امکان دست‌کاري توسط هکرها را ندارند. مقامات آمريکايي بارها به خطر حملات سايبري عليه سيستم GPS کنوني هشدار داده‌اند. همچنين دانشمندان معتقدند که با استفاده از چنين سيستمي مي‌توان دقيق‌ترين ساعت‌هاي اتميک دنيا را نيز توليد کرد.بريتانيا تاکنون 270 ميليون پوند براي تحقيق و توسعه اين طرح هزينه کرده است که در نهايت با ورود اين فناوري به بازار اسمارت‌فون‌ها و دستگاه‌هاي ديجيتالي، چندين و چند برابر اين پول بازگردانده مي‌شود. نکته جالب اينجاست که تاکنون شرکت‌هاي نوکيا، هيتاچي و توشيبا نيز به اين پروژه نسبت داده شده‌اند.
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 8 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


زوميت/ در صورتي که اخبار مربوط به بلاياي طبيعي را در سال‌هاي اخير دنبال کرده باشيد، مي‌دانيد که يکي از متهمان اصلي بلاياي حادث شده که انگشت اتهام به سمت آن نشانه مي‌رود، پروژه‌ي سري HAARP است. اين پروژه يک برنامه‌ي پژوهشي است که در سال 1993 براي بررسي و پژوهش درباره‌ي لايه‌ي يونوسفر با استفاده از امواج راديويي ELF/ULF/VLF تاسيس شده بود. حال به‌نظر مي‌رسد اين پروژه به آخرين روزهاي خود نزديک شده است.

هارپ پروژه‌اي است که هدف از آن ايجاد تغييراتي در يونوسفر، دورترين لايه از جو زمين است. هارپ در دوران جنگ سرد با هدف راه‌اندازي روشي براي ارتباط با زيردريايي‌هاي مجهز به سلاح اتمي راه‌اندازي شد. اما تئوري‌هاي گوناگوني در مورد آن مطرح شده است که شامل انتشار پرتوهاي مرگ تا کنترل ذهن، ايجاد زلزله‌ها، سيلاب‌ها است. اما هميشه دانشمندان با چنين نظريه‌هايي مخالفت نموده‌اند.
براساس اطلاعات منتشر شده، در صورتي که همه‌ي مراحل براساس برنامه‌ي تدوين شده پيش رود، بايد در تابستان سال جاري شاهد پايان اين پروژه و تعطيلي مراکز تحقيقاتي مرتبط با آن باشيم. محل آزمايشگاه‌هاي اين پروژه‌ي تحقيقاتي در آلاسکا قرار گرفته است که بنابر اطلاعات ارائه شده توسط ارتش ايالات متحده اين تاسيسات هيچ‌گاه در پروژه‌هاي محرمانه‌ي نهادهاي امنيتي به‌کار برده نشده‌اند. اين تحقيقات که توسط نيروي‌هوايي و نيروي دريايي ايالات متحده بنيان نهاده شده و دارپا نيز سرمايه‌گذاري‌هايي را در جهت توسعه‌ي ان به انجام رسانده است. يکي از تحقيقات انجام شده استفاده از لايه‌هاي فوقاني جو زمين به‌منظور ايجاد ارتباط راديويي است.
تاسيسات اين پروژه در زميني به وسعت ۳.۳ هکتار گسترده شده است که شامل آنتن‌هايي با توانايي ارسال امواجي با فرکانس‌هاي بالا به لايه‌هاي بالايي اتمسفر است. اين امواج پس از برخورد با لايه‌هاي فوقاني بازتابيده شده و در تحقيقات انجام شده تاثير امواج روي لايه‌هاي بالاي اتمسفر سنجيده مي‌شود.

ديويد واکر، يکي از افراد درگير در اين پروژه که تحت خدمت نيروي هوايي است، به کگنگره‌ اعلام کرده است که ديگر نيازي به ادامه دادن تحقيقات در اين مورد نيست. براساس گفته‌هاي وي، آژانس‌هاي تحقيقاتي راه‌هاي بهتري را براي مديريت و اعمال تغييرات روي يونوسفر يافته‌اند که بسيار پيشرفته‌تر از هارپ است. اين تاسيسات هزينه‌اي ۵ ميليون دلاري را به ازاي هر سال روي دست ماليات‌دهندگان آمريکايي گذاشته است.
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


بنده نمي دانم يک صد تومان در سال 1266 ق (1850 ميلادي و 1228 ش) چه قدر بوده، اما حدس مي زنم که خيلي زياد بوده است. امير کبير براي ترجمه يک کتاب جغرافي فرنگي و چاپ آن اين مبلغ را داد که نشان دهد قصدش براي توسعه علم جدي و عزمش قطعي است.

بارها ازپرداخت هزينه هاي تحقيق و پژوهش به عنوان مهم ترين زمينه ساز پيشرفت علمي سخن گفته شده است. همه در اين باره اتفاق نظر دارند، اما در عمل، يا پول قابل توجهي به اين امور اختصاص داده نمي شود، يا اگر هم بشود، غالبا بر اثر فساد اداري يا افکار نادرست و مديريت افراد غير متخصص، همان مبالغي نيز که هست، به هدر مي رود.

شايد يکي از بهترين کارها، هزينه کردن براي تأسيس دانشگاه ها و مدارس جديد، ايجاد رشته هاي تازه، استخدام دانشجويان زبده که در داخل و خارج تحصيلاتي دارند و امتيازي بر اقران خود، و نيز هزينه کردن براي کتابخانه و آزمايشگاه و جز اينهاست.

البته الان نزديک به هشتاد سال است که اين کارها را انجام مي دهيم، پيشرفت هايي هم داشته ايم، اما به دليل نداشتن يک استراتژي مشخص و مديريت مستمر، فراز و فرودهاي فراواني در اين زمينه داشته ايم و داريم.

مي دانيم که بنياد علم جديد در دوره صدارت کوتاه امير کبير گذاشته شد، زماني که پايه هاي اوليه دارالفنون ريخته شد و بعد از مدتي اين مرکز علمي سرپا شد و اساسي براي شکل گيري دانش هاي نوين در اين کشور گرديد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |

ايران

بخش «تبليغات و ضدتبليغات» سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) مسئوليت عمليات رواني، تبليغات و عمليات فريب را دارد و تلاش مي­‌کند تا با تصويرسازي، موساد را سازماني موفق، مقتدر، حرفه‌­اي معرفي کند. بزرگ‌نمايي از اقدامات سازمان اطلاعات خارجي رژيم اسرائيل و سرپوش‌گذاردن بر شکست‌هاي موساد با هدف ارعاب دشمنان اين رژيم به ويژه جمهوري اسلامي ايران صورت مي‌­گيرد. اما بررسي شواهد و قراين موجود نشان مي­‌دهد که طي دو دهه اخير اقدامات سازمان موساد در ايران عمدتا منتج به موفقيت نبوده و شبح ناکامي‌­هاي اطلاعاتي بر سر اين سازمان تروريستي بيش از پيش سايه افکنده است.


سال 1377؛ دستگيري عوامل شبکه جاسوسي موساد در شيراز
زمستان 1377 يک شبکه جاسوسي متشکل از سيزده يهودي در شهر شيراز به اتهام جاسوسي براي رژيم صهيونيستي بازداشت شدند؛ از آنجايي که شناسايي و دستگيري عوامل شبکه جاسوسي اسرائيل، شکست بزرگي براي موساد به شمار مي‌­آمد، رسانه­‌هاي غربي با جنجال و هياهو اين شبکه جاسوسي را جامعه يهوديان ايراني معرفي کردند تا اندکي از تلخي شکست اطلاعاتي موساد کاسته شود. اما مدارک متقن و اعتراف عوامل شبکه از همکاري مستقيم اين افراد با موساد پرده برداشت.

پرونده‌اي که به عنوان يکي از پرونده‌هاي جنجالي در سطح بين‌المللي مطرح شد در 17 جلد و 2753 صفحه نگاشته شد و در آن 237 دستور قضايي، 116 فقره استعلام از مراجع قانوني کشور، 114 جلسه تحقيق با حضور متهمان و وکلاي آنان و قضايي پرونده با 604 ساعت کار قضايي محض بر روي پرونده وجود داشت. حکم در 71 صفحه صادر شد و 12 نفر محکوم شده‌اند. با اين وجود حکم اعدام براي هيچ يک از متهمان صادر نشده زيرا قاضي حکم متهمان را محاربه ندانست. به هر شکل يکي از شبکه‌­هاي عنکبوتي رژيم اشغالگر قدس در ايران شناسايي و منهدم شد و نتوانست در جهت منافع صهيونيست­‌ها به حيات خود ادامه دهد. براي اعضاي اين تيم موساد که عمدتا کار جذب نيرو و جمع‌آوري اطلاعات براي رژيم صهيونيستي در پوشش جامعه يهوديان انجام مي‌دادند، احکامي از 4 تا 13 سال حبس تعيين شد و بعدها اندکي کاهش يافت.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


شفقنا/ بخش انگليسي وبسايت دويچه وله اخيرا در گزارشي به قلم "تمسين واکر" به استفاده فزاينده دولت بحرين از گاز اشک آور براي سرکوب اعتراضات مردمي و نقش احتمالي يک شرکت آلماني-آفريقايي در صادرات گاز اشک آور به اين کشور پرداخته است:

گاز اشک آور اگر درست استفاده شود، غير مهلک است. اگر نادرست استفاده شود، مي تواند موجب مرگ، نابينايي، و سقط جنين شود. اگر در مقادير بالا و به طور روزانه به کار رود، معادل با جنگ شيميايي قلمداد مي شود. بحريني ها مي گويند که اين وضعيت، رخساره ي زندگي آنها شده است.

يک آدم عادي را مي شود به راحتي بخشيد اگر فکر کند که گاز اشک آور يک فراورده واحد و يکسان است، اما عامه ي مردم بحرين متخصص تر از همچون آدمي هستند. شهروندان اين جزيره ي کوچک در خليج [فارس] با ماده اي که از آغاز خيزششان در اوايل سال 2011 بر سرشان باريده است آنقدر آشنا شده اند که به راحتي مي توانند مدل هاي مختلفي را که موجود است شناسايي کنند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 3 خرداد 1393برچسب:, توسط valeh |


باشگاه خبرنگاران / روزنامه عبري معاريو از تلاش سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي (موساد) براي جذب مزدور از طريق شبکه‌هاي اجتماعي به ويژه فيسبوک پرده برداشت.

به گزارش پايگاه خبري شبکه العالم؛ اين روزنامه عبري نوشت: سرويس اطلاعاتي اسرائيل (موساد) تبليغات گسترده‌اي را از طريق شبکه‌هاي اجتماعي به ويژه فيسبوک براي استخدام مزدور در کشورهاي عربي آغاز کرده است.

روزنامه صهيونيستي معاريو نوشت: حالت بي ثباتي سياسي پس از انقلاب‌هاي عربي، موساد را به سمت گسترش اقداماتش سوق داد و اين دستگاه اطلاعاتي جذب مزدور از طريق شبکه‌هاي اجتماعي را در دستور کار قرار داده است. همچنين اقدامات دستگاه اطلاعاتي اسرائيل از کار محرمانه به سمت کارهاي عمومي تغيير يافته داده شده و برخي از تبليغات موساد در فيسبوک تحت عنوان جستجوي کار مندرج شده است.

اين روزنامه صهيونيستي افزود: گزارش‌هاي رسانه‌ها طي مدت زمان اخير نشان مي‌دهد که عمليات بسياري اخيرا در خاک برخي از کشورهاي عربي انجام شده است.

اين روزنامه ادعا کرد که موساد " متهم " به دست داشتن در ترور دانشمندان هسته‌اي ايران و اقدام عليه نيروگاه‌هاي هسته‌اي اين کشور شده ، درحالي که مدارک و اسناد بسياري درباره دست داشتن مستقيم رژيم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن دانشمندان هسته اي ايران وجود دارد و اين تنها يک اتهام نيست.

همچنين اين رژيم در ترور "محمود مبحوح" از شخصيت هاي کليدي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين حماس در دوبي دست داشته است.

علاوه بر اين، موساد با سوء استفاده از توانايي هايش در زمينه نفوذ به صفحات شخصي کاربران فيسبوک، به مشخصات فردي آنها از جمله سن، محل زندگي، شغل و زبان هايي که با آن تکلم مي کنند دست مي يابد.

اين روزنامه خاطرنشان مي کند که موساد اطلاعيه مبهمي را براي جذب جاسوس ها تدوين و منتشر کرده که در آن آمده است: زندگي نتيجه اراده فرد است. آيا در پي تغيير زندگي تان هستيد: آيا مي خواهيد بيشتر کار کنيد؟ براي ارسال رزومه به موساد لينک زير را کليک نماييد.

به نوشته معاريو، در لينک مذکور نيز، موساد فهرست چندين شغل را که نيازمند توانايي هاي بي نظير هستند منتشر کرده است: اگر داراي جرأت، هوش و ابتکار خاصي هستيد مي توانيد تأثيرگذار باشيد و يک وظيفه ملي و شخصي را عملي نماييد. اگر قدرت ريسک کردن، ترغيب و تحريک مردم را داريد، ممکن است جزو کساني باشيد که توانايي هاي ذاتي مورد نياز ما را دارند. در صورتي که همه اين شرايط را داريد، درهاي موساد به روي شما باز است.

اين روزنامه خاطرنشان مي کند: براساس اطلاعيه مذکور، از جمله ويژگي هاي مورد نياز ديگر براي همکاري با موساد، آشنايي و تسلط به زبان هاي عربي و فارسي است
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

فارس/ رئيس جمهوري ترکمنستان طي فرماني ارائه بنزين رايگان به شهروندان اين کشور از نيمه دوم سال جاري ميلادي را لغو کرد.

تلويزيون ملي ترکمنستان روز سه‌‏شنبه در برنامه خبري «وطن» ضمن تائيد خبر توقف طرح سهميه بنزين رايگان تصريح کرد: اين اقدام دولت در راستاي توسعه اقتصاد ملي ترکمنستان و مصرف بهينه فراورده‏‌هاي نفتي در بازار داخلي اين کشور اتخاذ شده است.لازم به ذکر است که پيش از اين دولت ترکمنستان به شهرونداني که داراي خودرو بودند، ماهانه 120 ليتر بنزين به صورت رايگان اختصاص مي‏‌داد.

اين در حالي است که دولت ترکمنستان هم ‏اکنون هر ليتر بنزين را 22 سنت به شهروندان خود ارائه مي‏‌دهد.از سوي ديگر مردم ترکمنستان که جميعت آن بالغ بر 6 ميليون نفر است، هم ‏اکنون از سهميه گاز طبيعي، برق و آب آشاميدني رايگان نيز برخوردار هستند.ترکمنستان از نظر فراورده‌‏هاي نفتي خودکفا است و گاز طبيعي و بخشي از نفت خام و نيز فراورده‌‏هاي نفتي و پتروشيمي خود را به کشورهاي خارجي از جمله ايران صادر مي‏‌کند.
 
قابل توجه اونایی که همش قیمت بنزین رو با ترکیه مقایسه می کنند!
نوشته شده در تاريخ شنبه 13 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 امروزه بيش از 98 درصد مقالات علمي دنيا به زبان انگليسي منتشر مي شوند، اما هميشه وضع به اين منوال نبوده است. تا پيش از قرن هفدهم ميلادي تنها از يک زبان به عنوان زبان علم در اروپا استفاده مي شد: لاتين. اما به تدريج گروهي از دانشمندان مانند گاليله، نيوتن و ديگران از زبان لاتين فاصله گرفتند و شروع به نوشتن مقالات علمي به زبان مادري خود کردند. بخشي از اين کار به اين دليل بود که نتايج کارهايشان را براي همگان دسترس پذيرتر کنند و بخشي نيز در واکنش به جنبش پروتستان و قدرت رو به زوال کليساي کاتوليک بود. از آن جايي که محققان نگران بودند مبادا فقدان يک زبان عمومي منجر به کاهش سرعت پيشرفت علمي شود، در ميانه هاي قرن نوزدهم بر استفاده از سه زبان اصلي توافق کردند:«فرانسوي، انگليسي و آلماني». اما زبان آلماني نتوانست موقعيت برتر خود را براي مدت زيادي حفظ کند. پس از جنگ جهاني اول، محققان کشورهاي پيروز (آمريکا، انگلستان، فرانسه و بلژيک) که بخش اعظم سازمان هاي علمي را تشکيل مي دادند، دشمنان قديمي خود (دانشمندان آلماني) را بيرون انداختند . ضربه ديگر نيز در سال 1933 به زبان آلماني وارد شد؛ زماني که دولت نازي آلمان يک پنجم استادان فيزيک و يک هشتم اساتيد زيست شناسي دانشگاه هاي خود را به دلايل فرهنگي و سياسي بيرون کرد. بخش عمده اين دانشمندان نيز آلمان را به مقصد آمريکا و انگلستان ترک کردند و در آن جا به انتشار مقالاتي به زبان انگليسي پرداختند.
اگر چه پس از اين دوران گرايش عمومي به سوي زبان انگليسي به عنوان زبان جهان بود اما اين تغيير چندين دهه طول کشيد. يکي از موانعي که در اين ميان وجود داشت جنگ سرد بود . طي دهه 1950 و 1960ميلادي، بيشتر مقالات علمي به زبان هاي انگليسي يا روسي منتشر مي شد. اما در دهه 1970 و با زوال امپراتوري شوروي، استفاده از زبان روسي نيز رو به افول نهاد. در اواسط دهه 1990 ميلادي، 96درصد مقالات علمي دنيا به زبان انگليسي نوشته مي شد روندي که از آن زمان تاکنون نيز اندکي رشد داشته است.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 7 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

لطفا به لینک زیر رفته و به خلیج فارس رأی بدین تا در گوگل به نام جعلی ثبت نشه. متاسفانه به دلیل عدم اسقبال مناسب ایرانیا، عربا 70 به 30 جلو هستند.

http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

 

نوشته شده در تاريخ شنبه 6 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 نيويورک تايمز فاش ساخت رهبر هکرهاي گروه انانيموس(ناشناس) موسوم به سابو، بعد از بازداشت طبق دستور اف بي آي، با کمک جرمي هاموند(در حال خوردن آب خنک 10 ساله)حملات سايبري به سرورهاي حکومتي ايران، سوريه،برزيل و پاکستان کرده است.
بر اين اساس هکتور خاوير مونسگور يا همان Sabu در دسامبر 2011 توسط اف بي آي بدام افتاده و بازداشت مي شود. سابو بعد از بازداشت همکاري گسترده اي را با اف بي آي شروع کرده، تاجايي که با لو دادن ساير اعضاء گروه هکرهاي ناشناس، تقريبا اين گروه از پا مي افتد.
و امروز نيويورک تايمز فاش ساخت که سابو يک مزدور اف بي آي شده و با تخليه اطلاعات از روي سرورهاي حکومتي در ايران، سوريه، برزيل و پاکستان، ديتاي سرقت شده را کپي کرده و تحويل اف بي آي داده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 6 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه خبر، ولاديمير پوتين، رئيس جمهوري روسيه، از جمله معدود سياستمداراني است که تلفن همراه ندارد.
وي تنها در سفرها و در صورت لزوم، براي پاسخ گويي به تماس هاي فوري، از تلفن همراه همراهانش استفاده مي کند، اما شخصا چنين وسيله اي ندارد.
اين مسئله تاجايي رسانه اي شد که برخي از رسانه ها به نقل از نزديکان پوتين ادعا کردند او تاکنون پيامک ارسال نکرده و روش اين کار را نيز بلد نيست.
پسکوف، دوست و دستيار پوتين در يک برنامه تلويزيوني در پاسخ به اينکه چرا پوتين تلفن همراه ندارد، گفت: رئيس جمهور مي گويد من اگر تلفن همراه داشتم، مدام زنگ مي خورد و بايد هميشه در حال جواب دادن مي بودم.
با اين حال ، خبرنگاران معتقدند اين بهانه است و او به دليل مسائل امنيتي از تلفن همراه استفاده نمي کند. ماجراي شنود تلفن همراه آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و بسياري از مقامات کشورهاي ديگر اين دليل را مستحکم تر کرده است.
رسانه هاي امريکايي ادعا کردند در زمان به اوج رسيدن بحران کريمه، تمام سازمان هاي جاسوسي امريکا و اروپا منتظر صدور دستور پوتين بودند و امکانات زيادي را براي شنود تلفن هاي کرملين و مقامات روسيه، به ويژه پوتين در بکار گرفته بودند، اما هيچ يک از اين سازمان ها کوچکترين اطلاعي به دست نياورد و روسيه با غافلگيري نيروهايش را به کريمه اعزام کرد.
يکي از مهمترين دلايل موفقيت مسکو در پنهان ساختن زمان صدور اين دستور، استفاده نکردن پوتين از موبايل ذکر شده است.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

ناتو

زره کامپوزيتي هوشمند روز گذشته رونمايي شد که از ويژگيهاي منحصر بفرد اين محصول نوين جهاني ترکيب استفاده شده از فناوريهاي نوظهور شامل STF فناوري نانو و عاملدار کردن نانو مواد با گروههاي عملي،ترکيبات خاص پلي اتيلن،رزين،و الياف سراميک است که اين محصول بسيار برتر از زره‌هاي مشابه فلزي بافولاد تحريمي آرموکس آلياژي استانداردهاي بين المللي ناتو است.

به گزارش خبرنگار مهر، رونمايي از زره کامپوزيتي هوشمند توسط نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران که جز جديدترين و پيشرفته ترين دستاوردهاي نظامي کشور است بنابر گفته کارشناسان نظامي، انقلابي در صنعت محصولات زرهي و دفاعي کشور است که تمامي ويژگيهاي اين محصول جديد و مدرن در ادامه تشريح شده است.
در واقع زره ،پوششي که در هنگام جنگ براي محافظت استفاده مي‌شود.زره، اولين بار حدود 5000 سال قبل مورد استفاده قرار گرفت و در ابتدا، جنس آن از چرم بادوام بود اما در قرون وسطي، گروهي با استفاده از زره هاي فلزي که سر تا پاي آنها را مي پوشاند و بيش از 30 کيلوگرم وزن داشت، جنگ مي کردند. پس از اختراع سلاح هاي گرم غير از کلاهخود ، ساير وسايل حفاظت از تن ديگر کاربردي نداشت؛ زيرا وزن فلزي که بتواند جلوي ورود گلوله به بدن را بگيرد، بسيار زياد مي‌شد.
به همين منظور ساخت زره‌هاي مدرن و پيشرفته در دستور کار شرکت‌هاي اسلحه سازي قرار گرفت و زره هاي کامپوزيتي از جمله جديترين زره‌هاي مورد استفاده اين صنعت در اولويت قرار گرفت البته منظور از زره کامپوزيت زرهي است که از هر نوع مواد مرکب ( کامپوزيت) ،‌ترکيب دو يا چند ماده مختلف مثلا آلومينيوم و سراميک است.وزن کم اين مواد در عين بالا بودن نسبت مقاومت به وزنشان در مقايسه با موادي مانند فولاد باعث شده که مصرف آنها در صنايع دفاعي و نظامي همچنين به علت وجود فاز زمينه مقاومت به خوردگي روز به روز افزايش يافت.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

رئیس‌جمهور گفت: اقتدار ارتش یکی از پشتوانه‌های "حضور پرقدرت" مذاکره‌کنندگان است.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز در مراسم رژه 29 فروردین که در جوار حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به روز ارتش گفت: روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که مقارن است با ایام ولادت با سعادت دخت نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) به همه ملت ایران، رهبری معظم و به همه نیروهای مسلح به ویژه آحاد پرسنل فداکار ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


جان دهد عاقبت به خاطر دوست

خلق گويند" خوش به حال کسي
کاين غزل ها براي خاطر اوست"
جانم به قربانت....
نگران نباش،هروقت آمدي نمي گويم :"ولي حالا چرا"
آخر قصه ي مارا همان اول لو دادند
همان جايي که گفتند:
يکي بود يکي نبود
دقيقا در انتهاي هر روز لحظه اي است
که نه امروز است و نه فردا
من آنجا منتظرم ...
نوشته شده در تاريخ شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

آزاد

جهان نيوز / مطلبي که مي خوانيد برگرفته از سايت خبري جهان نيوز است و انتشار آن الزاما به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست.

در تبصره ۳ ماده ۱۰ اساسنامه اصلاحي دانشگاه آزاد اسلامي که در جلسه ۶۸۲ مورخ۲۶ /۱۱/۸۹ شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده، تاکيد شده که سه نفر از اعضاء هيئت علمي تمام وقت دانشگاه‌ها و سه نفر از اعضاي هيئت موسس دانشگاه آزاد براي عضويت در هيئت امناي اين دانشگاه بايد حداکثر تا دو هفته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پيشنهاد شوند.

مديران عالي دانشگاه آزاد در خصوص انتخاب رئيس جديد دانشگاه آزاد طبق اساسنامه دانشگاه آزاد عمل کردند که در نهايت حميد ميرزاده موفق شد از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي راي اعتماد بگيرد و حکم انتصابش به عنوان رئيس دانشگاه آزاد از سوي حجت‌الاسلام حسن روحاني رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي صادر شد. از سوي ديگر در تعيين حجت‌الاسلام ناطق‌نوري به عنوان عضو جديد هيئت موسس دانشگاه آزاد نيز براساس اساسنامه جديد اقدام شد و ناطق‌نوري در جلسه هفته گذشته شوراي عالي انقلاب فرهنگي از اعضاي اين شورا راي اعتماد گرفت.

اما مشخص نيست مديران عالي دانشگاه آزاد در معرفي عبدالله جاسبي به عنوان عضو جديد هيئت‌امناي دانشگاه آزاد، طبق روال گذشته و براساس اساسنامه دانشگاه آزاد عمل کرده و وي را به شوراي عالي انقلاب فرهنگي معرفي مي‌کنند يا نه. به بهانه حضور مجدد جاسبي در خانه ابدي اش يعني دانشگاه آزاد مروري خواهيم داشت بر کارنامه وي به اميد اينکه رفتن صوري جناب جاسبي از دانشگاه آزاد مهر اتمامي باشد بر فساد سازمان يافته اي که تاکنون بر دانشگاه آزاد حکمفرما بوده است.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 17 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.