پايگاه اينترنتي الوسط در گزارشي اعلام کرد که بيشتر مردم نميدانند که "سجي حميد الدليمي" که در ليست زندانياني بود که جبهه النصره از مقامات سوريه خواسته بود در ازاي آزادي راهبههاي معلولا آنها را آزاد کند و پس از آن با ميانجيگري قطر آزاد شدند همان زن ابوبکر البغدادي رهبر داعش است.
ادامه مطلب...
مرکز بين المللي مطالعات صلح
هر چند حملات و پيشروي هاي گروه تروريستي امارت اسلامي عراق و شام (موسوم به داعش) در عراق تازگي ندارد و طي ماههاي گذشته در مناطق مختلف اين کشور بخصوص در مناطق سني نشين آن در استان الانبار و شهرهاي فلوجه و الرمادي تجربه شده بود اما تحولاتي که در استان نينوا و بخصوص در سقوط شهر موصل به عنوان دومين شهر بزرگ و پرجمعيت عراق اتفاق افتاد به لحاظ کمي و کيفي با اتفاقات قبلي فرق مي کند. نوشتار زير در همين زمينه است:
ادامه مطلب...
درباره تکفيريهاي «داعش» نکات مهمي وجود دارد. گروهي تندرو و متاسفانه در پوشش دين که چندسال است نظام سوريه را با چالش جدي بر سر ماندن يا نماندن درگير کرد، بهسرعت توانست نيمي از عراق را اشغال کند.
1- تکفيريهاي «داعش» ادامه کار «جيشالنصره» و «القاعده» در سوريه هستند؛ گروهي با ماهيتي ضدشيعي که ابتدا در سوريه عليه حکومت مرکزي اين کشور قيام مسلحانه کرد و با اشغال بعضي از شهرها به پيشرويهاي خود ادامه داد که البته نتوانست به هدف اصلي خود - سرنگوني دولت بشار اسد - برسد. بهنظر ميرسد اين گروه تروريستي که توسط عربستانسعودي و بعضي کشورهاي منطقه نظير قطر و... حمايت ميشود در جهت برهمزدن موازنه قدرتهاي شيعي منطقه با هماهنگي غربيها ايجاد و تقويت و هدايت و حمايت شده و ميشود.
2- آنها که با توان نظامي منطقه آشنا هستند، ميدانند اينگونه تحرکات نظامي تنها از يک گروه تندرو 10، 15هزارنفري که از کشورهاي مختلف با فرهنگهاي گوناگون گردهم جمع شدهاند، برنميآيد.
ادامه مطلب...
گروه تروريستي داعش در حالي ماشين کشتار خود در عراق را به راه انداخته است که نتوانست در سوريه به موفقيت چشمگيري برسد و به ناچار براي تداوم فعاليت هاي خود به غرب عراق حمله کرد و در استان هاي الانبار، صلاح الدين و نينوا در مقابل مردم و ارتش اين کشور مي جنگند. اما علي رغم کشتارهاي زياد، شکل گيري اين گروه هنوز براي مردم منطقه ناشناخته است. اين مطلب نگاهي مختصر به ريشه هاي اين گروه تروريستي انداخته است.
ادامه مطلب...
همشهري/ سقوط شهر موصل دومين شهر بزرگ عراق بعد از بغداد، واقعا براي همگان يک شوک بود که چگونه اين شهر ظرف چند ساعت سقوط کرد.
نيروهاي مسلحي که بيشتر از يک لشکرند، کجا بودند؟ نيروهاي پليس که عمدتا زيرنظر شوراي تأمين استان هستند، کجا بودند؟ و چرا به وظيفه خود در دفاع از شهر عمل نکردند و اينکه داعش اين امکانات را از کجا آورده است؟ گاه عمليات نظامي مربوط به يک کشور است. يک کشور ارتش دارد و ارتش شمار زيادي پادگان. داعش رسما نه کشوري دارد نه پادگاني. اين همه خودرو با مسلسلهاي سنگين کجا بوده و چگونه يکمرتبه در کنار شهر موصل ظهور و بروز ميکند؟ مجموعه زيادي از پرسشها درباره موصل مطرح ميشود.
ادامه مطلب...
«طوفاني که آمريکا درو ميکند!» عنوان يادداشت روز روزنامه کيهان به قلم جعفر بلوري است که ميتوانيد آن را در ادامه بخوانيد:
الف- درباره اين که گروه تروريستي و جنايتکار داعش به عنوان يک پادوي بيشخصيت و بيهويت از سوي غرب و رژيم صهيونيستي ساخته و به کارگرفته شده است، آنقدر ميتوان نوشت که خسته شد.
اين گروه که طي همين چند روز نشان داده در «جنايت» نظير ندارد، حاصل تنها يکي از سياستهاي استعماري غرب در منطقه است. غرب به رهبري آمريکا سالهاست که براي پيشبرد اهداف استعماري خود در منطقه و جهان، به ويژه در دنياي اسلام تلاش مي کند و براي رسيدن به اين منظور هزينه، وقت و انرژي بسيار فراواني نيز صرف کرده است.
در اينکه اسلام هراسي، ايران هراسي، تبليغ عليه دستور قرآني جهاد، تفرقه افکني بين شيعه و برادران اهل سنت، راه اندازي جنگ و خونريزي بين مسلمانان، تضعيف مقاومت، تبليغ سازش و در يک کلام «مقابله با اسلام ناب محمدي(ص)»- که به دست با کفايت حضرت امام(ره) احيا شد- جزو استراتژيهاي نخست غرب است، شکي وجود ندارد. دارد؟
ادامه مطلب...
«داعش» پديدهاي به ظاهر سياسي ولي حاصل کجفهمي از اسلام و نتيجه افکار تند و افراطي در درون اهل تسنن است که امروز با سربازگيري از کشورهاي اروپايي و آمريکايي تبديل به موجودي مرگآور و نابودکننده کرامت اسلامي تحت نام اسلام شده است. اسلام که بايد دين سلم و صفا و پاکي و ميانهروي باشد مورد سوءاستفاده کساني قرار گرفته که اهداف، نيات و رسالت اسلام را کنار گذاشته و فقط از اسلام مجوز کشتار مردم بيگناه و ايجاد رعب و وحشت و گسترش کينه و نفرت را مطرح ميکنند. «داعش» نسل دوم از تروريسم و افراطيگري القاعده به شمار ميرود که اگر زماني القاعده دشمنان اسلام و مسلمانان را هدف قرار ميداد، امروز «داعش» و گروههاي مشابه، مسلمانان را قربانيان خود به شمار ميآورند. آيا «داعش» يک پديده مجزاست که در خلأ به وجود آمده است؟ دقيقا طراحيها و تسويهحسابهاي سياسي برخي کشورهاي عربي حامي تروريسم، موجب بهوجودآمدن «داعش» و امثالهم شده است.
ادامه مطلب...
«داعش نسخه جديد براندازي» عنوان يادداشت روز روزنامه خراسان به قلم محمدجعفر قنادباشي است که ميتوانيد آن را در ادامه بخوانيد:
چشم انداز بحران عراق به کجا مي انجامد؟ براي پاسخ به اين سوال بايد از چند ديدگاه پيدايش داعش را بررسي کرد. نخست اين که گروه داعش کپي برداري از طالبان و القاعده است که دنياي غرب در پاکستان و افغانستان به منظور برخورد با روسيه و شوروي سابق ايجاد کرد. غرب بدون اين که از نيروهاي خودش براي برخورد با شوروي سابق هزينه کند از جيب عربستان و با نيروهاي افغاني و پاکستاني نيروي قوي عليه شوروي سابق ساخت. همان داستان در سوريه و عراق در حال تکرار شدن عليه خط مقاومت است. اين جريان خط مقاومت را که قدرت آينده منطقه است هدف قرار داده که هزينه هاي آن را عربستان با همان ويژگي نيروهاي طالباني تأمين مي کند. در تحليل دوم شاهد هستيم که اين درگيري ها بعد از انتخابات سوريه و عراق آغاز شد. به عبارت ديگر زماني که جريان افراط نشانه هاي باخت را در منطقه احساس کردو پس از آن که متوجه شد مردم سوريه از انتخابات استقبال کرده و در عراق نيز مردم به نوري المالکي رأي دادند وارد عرصه اقدامات افراطي شد. و اما سومين تحليل که مبتني بر دو ديدگاه قبلي است؛ برخي معتقدند اگر نگاهي به پانزده سال گذشته داشته باشيم مي بينيم که دنياي غرب زماني که در انتخابات هاي مختلف کشورها بازنده مي شد از شيوه انقلاب هاي رنگين بهره مي برد. اين انقلاب ها برخاسته از اقليت بازنده است.
ادامه مطلب...
داعش (حکومت اسلامي عراق و شام) درسال 2013 ميلادي متولد گرديد و به سرعت به يکي از جنايت کار ترين گروه هاي تروريستي حاضر در سوريه و عراق تبديل شد؛ اقدامات اخير اين گروه در موصل موجب شده تا رسانه ها نگاهي ويژه به اين گروه و رهبر آن داشته باشند.
رهبر داعش فردي است به نام "ابوبکر البغدادي" که در سال 1971 در شهر سامرا به دنيا آمده است. وي در سال 2003 ميلادي و بعد از حمله آمريکا به عراق به نيروهاي القاعده پيوست. اما در سال 2005 بازداشت شد و در سال 2009 نيز از زندان آزاد شد. بغدادي از زمان تا کنون گروه هاي زيادي را تکشيل داده که آخرين مورد آن داعش است.
ادامه مطلب...
سرويس مخفي آمريکا به دنبال افزايش نظارت بر رسانه هاي اجتماعي از جمله توييتر با استفاده از نرم افزارهاي پيشرفته است.
به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از نيوزويک، سرويس مخفي آمريکا به دنبال روشي براي شناسايي محتواي طعنه آميز و عبارات دوگانه (در ظاهر مثبت اما با محتواي منفي )در توييتر است و براي اين منظور، اعلاميه اي را براي استخدام برنامه نويسان داراي توانايي توليد چنين نرم افزاري، منتشر کرده است.
سرويس مخفي در آگهي خود اعلام کرده که نيازمند برنامه نويساني است که علاوه بر توليد يک نرم افزار با قابليت تشخيص سخنان طعنه آميز و پارادوکس مثبت کاذب، قابليت «تجزيه و تحليل احساسات» و «شناسايي افراد تاثيرگذار» را هم داشته باشد. سخنگوي سرويس مخفي در اين خصوص گفت: «هدف ما از اين کار تکميل فرآيند نظارت بر رسانه هاي اجتماعي است و قابليت تشخيص پارادوکس مثبت کاذب و سخنان طعنه آميز تنها يکي از 16 يا 18 هدف اين سازمان محسوب مي شود.»
قرارداد پيشنهادي اين سازمان، يک دوره 5 ساله است و محصول نهايي بايد با مرورگر Internet Explorer 8 سازگار باشد.
در سال 2011 دانشگاه نيوجرسي نرم افزاري را توليد کرد که پيغام هاي ارسال شده روي توييتر را بررسي مي کرد و مواردي را که داراي برچسب محتواي کنايه آميز يا طنز بودند، از ساير اطلاعات جدا مي کرد. سپس برچسب آن ها را حذف کرده و پس از ترکيب با اطلاعات داراي برچسب صحيح يا غلط، به عنوان محتواي جديد وارد توييتر مي کرد. در آن زمان بهترين نرم افزارهاي موجود تنها قابليت 65 درصد از چنين اطلاعاتي را داشتند. اين در حالي بود که انسان ها حداکثر توانستند 62 تا 72 درصد از اين محتواي اشتباه را شناسايي کنند.
به نظر مي رسد بدون داشتن سرنخ هاي ادراکي از شخصيت و خصوصيات اخلاقي يک شخص يا ارتباط رو در رو با وي، تشخيص صحت و سقم سخنان و افکار وي چه براي انسان و چه براي ماشين با دشواري همراه است.
کمتر پيش ميآيد که بودجه اختصاص داده شده به فعاليتهاي سازمان هاي جاسوسي در دنيا رسانه اي شود، رژيم صهيونيستي نيز يکي از طرفهايي است که بيشترين سختگيري را در اين زمينه به کار برده و مانع از اطلاع افکار عمومي خود از بودجه اختصاص داده شده به فعاليتهاي نظامي و امنيتياش مي شود. اين رژيم به عمد بودجههاي هنگفت خود براي فعاليتهاي نظامي و امنيتي را در بندهاي وزارتخانه هاي مختلف مخفي مي کند و برخي از اين بندها را اصلا در لايحه بودجه مطرح نميکند.
ادامه مطلب...
سازمان جاسوسي آمريکا در اقدامي با هدف اعلام «رساندن پيام خود به شکل بهتر و ارتباط مستقيم با توده ها» بطور رسمي به عضويت شبکه هاي اجتماعي فيسبوک و توييتر درآمد.
به گزارش ايرنا، خبرگزاري رويترز روز شنبه در گزارشي نوشت: مدت هاست که دستگاه جاسوسي آمريکا (سيا) از طريق پايگاه هاي اجتماعي، در حال رصد رويکردهاي جهاني و پيگرد سرپيچي کنندگان از قانون است، اما روز جمعه خود بطور رسمي عضو دو پايگاه اجتماعي فيسبوک و توييتر شد.
اين خبرگزاري افزود: سيا اين اقدام را تلاشي براي رساندن بهتر پيام خود و ارتباط مستقيم با توده هاي مردم اعلام کرد اما در اولين پيام روي توييتر که ساعت 18 ديروز جمعه به وقت گرينويچ و ساعت دو به زمان آمريکا منتشر شد، اشاره اي به کشف اطلاعات حساس (ازطريق اين عضويت) نکرد.
در اين پيام آمده است: 'نمي توانيم تاکيد يا نفي کنيم که اين، اولين پيام ما است.'
اما وارد نشدن اطلاعات زياد در صفحه توييتر اين سازمان اطلاعاتي باعث عدم اقبال به آن نشد و در کمتر از 90 دقيقه اول، تعداد پيگيري هاي کاربران در آن به 84 هزار رسيد و اين روند همچنان ادامه دارد.
جان برنان مدير سيا در بيانيه اي اعلام کرد: سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا از طريق اين دو پايگاه (فيسبوک و توييتر) تمايل دارد با توده ها ارتباط مستقيم تري برقرار و اطلاعاتي از ماموريت سازمان، تاريخ آن و ساير تحولات ارائه کند.
در اين صفحات قرار است برخي اسناد موجود در موزه سازمان اطلاعاتي آمريکا که تاکنون در دسترس عموم نبوده است، اطلاعاتي از رهبران جهان، نقشه ها و اطلاعاتي ديگر منتشر شود.
تحليلگر آمريکايي و مسؤول پايگاه «وترنزتودي» بعد از ديدار با مقام معظم رهبري در ايران تأکيد کرد حقايقي در ۵ ثانيه سخنان آيتالله خامنهاي وجود دارد که در ۵ ساعت ياوهگوييهاي سياستمداران غربي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، «کوين بارت»، تحليلگر و کارشناس آمريکايي که چندي پيش براي بررسي افول هژموني آمريکا به ايران سفر کرده بود در مقالهاي در وترنزتودي نوشت، رهبر عالي ايران آيتالله «علي خامنهاي» در سخنراني با حضور «حسن روحاني» رئيسجمهور کنوني و «رفسنجاني» رئيسجمهور اسبق ايران و همچنين جمعي از سفراي سراسر جهان از جمله عربستان سعودي، اعلام کرد که اغلب معضلات مربوط به خاورميانه و جهان از طريق عقل و منطق قابل رفع است.
ادامه مطلب...
روزي که باراک اوباما از آژانس امنيت ملي درخواست يک اسمارتفون کرد، براي کارمندان آن آژانس روز بسيار دشواري بود، زيرا هيچيک از آنها اعتماد چنداني به ايمني اسمارتفونها نداشتند.
براساس گزارش CNN، ريچارد ديکي جورج مدير بازنشسته NSA در مصاحبهاي با CNN درباره چگونگي ساخت بلکبري مشهور اوباما صحبت کردهاست. مسئوليت وي بازبيني الگوريتمهاي بلکبري و نوشتن و مهندسي دياگرامهايي براي اين گوشي بود.
سخنگوي NSA در پاسخ به درخواست اوباما براي داشتن يک اسمارتفون، آزمايشگاهي را برپا کرد و از دهها متخصص درخواست کرد براي چندين ماه روي بيماري بسيار پيچيده و پيشرفته جراحي و موشکافي انجام دهند: بلکبري آينده آقاي رئيسجمهور. هدف از اين موشکافيها تغيير بخشهاي داخلي اين گوشي بود تا کوچکترين تهديد احتمالي که ايمن بودن ارتباطات رئيسجمهور را زير سوال مي برد، کشف شوند.
ادامه مطلب...
تعدادي از دانشمندان بريتانيايي معتقدند که يافتههاي جديد آنها ميتواند 3 تا 5 سال ديگر جايگزين بسيار مناسبي براي سيستمهاي GPS آمريکايي توليد کند. سيستم جديد که فعلا با نام Quantum Compass يا قطبنماي کوانتومي شناخته ميشود مشکلات و آسيبپذيريهاي GPS را ندارد و قرار است ابتدا در خدمت ارتش بريتانيا درآيد و در مرحله بعد به اسمارتفونها نيز راه پيدا کند.وزارت دفاع بريتانيا با صرف ميليونها پوند قصد دارد اين سيستم را براي زيردرياييهاي خود توليد کند.
از قرار معلوم GPS در زير دريا نيز کار نميکند و در حال حاضر زيردرياييها به ناچار از سيستمهاي شتابسنج براي ثبت مسيرهاي حرکت خود استفاده ميکند.طرح محققين وزارت دفاع بريتانيا از ايدهاي استفاده شده که توانست جايزه نوبل را براي ارائهکننده آن به ارمغان بياورد. اين کشف نشان ميدهد که با استفاده از ليزري خاص امکان حبس و سپس کاهش دماي تعداد بسيار زيادي از اتمها تا کمتر از يک ميليونم درجه بالاي صفر مطلق در يک محيط خلأ وجود دارد.اين اتمها در پايينترين ميزان انرژي خود، تبديل به سردترين ماده دنيا ميشوند و چنين اتمهاي با انرژي فوقالعاده پايين، چنان حساس هستند که نسبت به تغيير در ميدان مغناطيسي و جاذبه زمين واکنش نشان ميدهند. حال اگر اين اتمها در يک دستگاه کوچک جمعآوري شوند، به دانشمندان اجازه ميدهد که از راههاي بسيار دور نيز تغييرات حرکتي آنها را بررسي و مکان فرد يا وسيلهاي را با کمترين ميزان خطا نمايش دهند.
محققين بريتانيايي در حال حاضر توانستهاند اين سيستم راهبري کوانتومي را در ابعاد يک متر بسازند و مرحله بعد کوچکتر کردن سايز آن است تا نه تنها کشتيها و زيردرياييها که سربازان نيز از آن استفاده کنند.اين قطبنماهاي کوانتومي برخلاف GPS امکان دستکاري توسط هکرها را ندارند. مقامات آمريکايي بارها به خطر حملات سايبري عليه سيستم GPS کنوني هشدار دادهاند. همچنين دانشمندان معتقدند که با استفاده از چنين سيستمي ميتوان دقيقترين ساعتهاي اتميک دنيا را نيز توليد کرد.بريتانيا تاکنون 270 ميليون پوند براي تحقيق و توسعه اين طرح هزينه کرده است که در نهايت با ورود اين فناوري به بازار اسمارتفونها و دستگاههاي ديجيتالي، چندين و چند برابر اين پول بازگردانده ميشود. نکته جالب اينجاست که تاکنون شرکتهاي نوکيا، هيتاچي و توشيبا نيز به اين پروژه نسبت داده شدهاند.
هارپ پروژهاي است که هدف از آن ايجاد تغييراتي در يونوسفر، دورترين لايه از جو زمين است. هارپ در دوران جنگ سرد با هدف راهاندازي روشي براي ارتباط با زيردرياييهاي مجهز به سلاح اتمي راهاندازي شد. اما تئوريهاي گوناگوني در مورد آن مطرح شده است که شامل انتشار پرتوهاي مرگ تا کنترل ذهن، ايجاد زلزلهها، سيلابها است. اما هميشه دانشمندان با چنين نظريههايي مخالفت نمودهاند.
براساس اطلاعات منتشر شده، در صورتي که همهي مراحل براساس برنامهي تدوين شده پيش رود، بايد در تابستان سال جاري شاهد پايان اين پروژه و تعطيلي مراکز تحقيقاتي مرتبط با آن باشيم. محل آزمايشگاههاي اين پروژهي تحقيقاتي در آلاسکا قرار گرفته است که بنابر اطلاعات ارائه شده توسط ارتش ايالات متحده اين تاسيسات هيچگاه در پروژههاي محرمانهي نهادهاي امنيتي بهکار برده نشدهاند. اين تحقيقات که توسط نيرويهوايي و نيروي دريايي ايالات متحده بنيان نهاده شده و دارپا نيز سرمايهگذاريهايي را در جهت توسعهي ان به انجام رسانده است. يکي از تحقيقات انجام شده استفاده از لايههاي فوقاني جو زمين بهمنظور ايجاد ارتباط راديويي است.
تاسيسات اين پروژه در زميني به وسعت ۳.۳ هکتار گسترده شده است که شامل آنتنهايي با توانايي ارسال امواجي با فرکانسهاي بالا به لايههاي بالايي اتمسفر است. اين امواج پس از برخورد با لايههاي فوقاني بازتابيده شده و در تحقيقات انجام شده تاثير امواج روي لايههاي بالاي اتمسفر سنجيده ميشود.
ديويد واکر، يکي از افراد درگير در اين پروژه که تحت خدمت نيروي هوايي است، به کگنگره اعلام کرده است که ديگر نيازي به ادامه دادن تحقيقات در اين مورد نيست. براساس گفتههاي وي، آژانسهاي تحقيقاتي راههاي بهتري را براي مديريت و اعمال تغييرات روي يونوسفر يافتهاند که بسيار پيشرفتهتر از هارپ است. اين تاسيسات هزينهاي ۵ ميليون دلاري را به ازاي هر سال روي دست مالياتدهندگان آمريکايي گذاشته است.
بنده نمي دانم يک صد تومان در سال 1266 ق (1850 ميلادي و 1228 ش) چه قدر بوده، اما حدس مي زنم که خيلي زياد بوده است. امير کبير براي ترجمه يک کتاب جغرافي فرنگي و چاپ آن اين مبلغ را داد که نشان دهد قصدش براي توسعه علم جدي و عزمش قطعي است.
بارها ازپرداخت هزينه هاي تحقيق و پژوهش به عنوان مهم ترين زمينه ساز پيشرفت علمي سخن گفته شده است. همه در اين باره اتفاق نظر دارند، اما در عمل، يا پول قابل توجهي به اين امور اختصاص داده نمي شود، يا اگر هم بشود، غالبا بر اثر فساد اداري يا افکار نادرست و مديريت افراد غير متخصص، همان مبالغي نيز که هست، به هدر مي رود.
شايد يکي از بهترين کارها، هزينه کردن براي تأسيس دانشگاه ها و مدارس جديد، ايجاد رشته هاي تازه، استخدام دانشجويان زبده که در داخل و خارج تحصيلاتي دارند و امتيازي بر اقران خود، و نيز هزينه کردن براي کتابخانه و آزمايشگاه و جز اينهاست.
البته الان نزديک به هشتاد سال است که اين کارها را انجام مي دهيم، پيشرفت هايي هم داشته ايم، اما به دليل نداشتن يک استراتژي مشخص و مديريت مستمر، فراز و فرودهاي فراواني در اين زمينه داشته ايم و داريم.
مي دانيم که بنياد علم جديد در دوره صدارت کوتاه امير کبير گذاشته شد، زماني که پايه هاي اوليه دارالفنون ريخته شد و بعد از مدتي اين مرکز علمي سرپا شد و اساسي براي شکل گيري دانش هاي نوين در اين کشور گرديد.
ادامه مطلب...
ايران
بخش «تبليغات و ضدتبليغات» سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) مسئوليت عمليات رواني، تبليغات و عمليات فريب را دارد و تلاش ميکند تا با تصويرسازي، موساد را سازماني موفق، مقتدر، حرفهاي معرفي کند. بزرگنمايي از اقدامات سازمان اطلاعات خارجي رژيم اسرائيل و سرپوشگذاردن بر شکستهاي موساد با هدف ارعاب دشمنان اين رژيم به ويژه جمهوري اسلامي ايران صورت ميگيرد. اما بررسي شواهد و قراين موجود نشان ميدهد که طي دو دهه اخير اقدامات سازمان موساد در ايران عمدتا منتج به موفقيت نبوده و شبح ناکاميهاي اطلاعاتي بر سر اين سازمان تروريستي بيش از پيش سايه افکنده است.
سال 1377؛ دستگيري عوامل شبکه جاسوسي موساد در شيراز
زمستان 1377 يک شبکه جاسوسي متشکل از سيزده يهودي در شهر شيراز به اتهام جاسوسي براي رژيم صهيونيستي بازداشت شدند؛ از آنجايي که شناسايي و دستگيري عوامل شبکه جاسوسي اسرائيل، شکست بزرگي براي موساد به شمار ميآمد، رسانههاي غربي با جنجال و هياهو اين شبکه جاسوسي را جامعه يهوديان ايراني معرفي کردند تا اندکي از تلخي شکست اطلاعاتي موساد کاسته شود. اما مدارک متقن و اعتراف عوامل شبکه از همکاري مستقيم اين افراد با موساد پرده برداشت.
پروندهاي که به عنوان يکي از پروندههاي جنجالي در سطح بينالمللي مطرح شد در 17 جلد و 2753 صفحه نگاشته شد و در آن 237 دستور قضايي، 116 فقره استعلام از مراجع قانوني کشور، 114 جلسه تحقيق با حضور متهمان و وکلاي آنان و قضايي پرونده با 604 ساعت کار قضايي محض بر روي پرونده وجود داشت. حکم در 71 صفحه صادر شد و 12 نفر محکوم شدهاند. با اين وجود حکم اعدام براي هيچ يک از متهمان صادر نشده زيرا قاضي حکم متهمان را محاربه ندانست. به هر شکل يکي از شبکههاي عنکبوتي رژيم اشغالگر قدس در ايران شناسايي و منهدم شد و نتوانست در جهت منافع صهيونيستها به حيات خود ادامه دهد. براي اعضاي اين تيم موساد که عمدتا کار جذب نيرو و جمعآوري اطلاعات براي رژيم صهيونيستي در پوشش جامعه يهوديان انجام ميدادند، احکامي از 4 تا 13 سال حبس تعيين شد و بعدها اندکي کاهش يافت.
ادامه مطلب...
شفقنا/ بخش انگليسي وبسايت دويچه وله اخيرا در گزارشي به قلم "تمسين واکر" به استفاده فزاينده دولت بحرين از گاز اشک آور براي سرکوب اعتراضات مردمي و نقش احتمالي يک شرکت آلماني-آفريقايي در صادرات گاز اشک آور به اين کشور پرداخته است:
گاز اشک آور اگر درست استفاده شود، غير مهلک است. اگر نادرست استفاده شود، مي تواند موجب مرگ، نابينايي، و سقط جنين شود. اگر در مقادير بالا و به طور روزانه به کار رود، معادل با جنگ شيميايي قلمداد مي شود. بحريني ها مي گويند که اين وضعيت، رخساره ي زندگي آنها شده است.
يک آدم عادي را مي شود به راحتي بخشيد اگر فکر کند که گاز اشک آور يک فراورده واحد و يکسان است، اما عامه ي مردم بحرين متخصص تر از همچون آدمي هستند. شهروندان اين جزيره ي کوچک در خليج [فارس] با ماده اي که از آغاز خيزششان در اوايل سال 2011 بر سرشان باريده است آنقدر آشنا شده اند که به راحتي مي توانند مدل هاي مختلفي را که موجود است شناسايي کنند.
ادامه مطلب...