نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |


شش سطحي، پديده‌اي است که حشرات به کمک آن مي‌توانند روي سطح آب بمانند و حتي روي آب راه بروند. براي اين کار، کافي است همانند يک آب‌دزدک پاهايي بلند داشته باشيد و با زاويه‌اي خاص روي آب گام برداريد.دست‌وپاي حشرات تقريبا استوانه‌اي شکل است و مقطعي دايروي دارد و به همين دليل وقتي حشرات روي آب قرار مي‌گيرند، نيروي وزن آن‌ها نه در امتداد يک خط، که در بخش قابل‌توجهي از استوانه پخش مي‌شود.به همين دليل، مولکول‌هاي سطح آب مي‌توانند ضمن حفظ پيوستگي خود، نيروي برآيندي به سوي بالا اعمال کنند که باعث شناور ماندن حشره روي سطح آب مي‌شود. البته نبايد فراموش کرد که اين پديده وقتي اتفاق مي‌افتد که نسبت نيروي وزن به سطح تماس از حد مشخصي کمتر باشد.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

 

روسيه تهديد کرد که دلفين‌هاي جنگي آمريکايي که براي برگزاري رزمايش به درياي سياه مي‌آيند را به دام مي‌اندازد و آنها را براي استفاده در ارتش روسيه دوباره آموزش مي‌دهد.

به گزارش الميادين، پس از آنکه نيروي دريايي آمريکا اعلام کرد که در رزمايش نيروهاي ناتو در درياي سياه از 20 دلفين‌ جنگي استفاده خواهد کرد براي اولين بار دلفين‌هاي جنگي آمريکايي با دلفين‌هاي جنگي روسيه در درياي سياه روبرو خواهند شد.

اين رزمايش دو هفته به طول خواهد انجاميد و همزمان با تشديد تنش‌ها در اوکراين اهميت اين رزمايش تابستاني ناتو افزايش يافته است، ناتو و اوکراين در سال 2014 توافق کردند که 8 رزمايش مشترک و آموزش‌هاي نظامي مشترک داشته باشند.

همزمان با انتشار اين خبر يک کارشناس امور بيولوژيک در ارتش روسيه که نخواسته نامش فاش شود به خبرگزاري «ويتسي‌رو» روسيه گفته که اين کشور توانايي به دام انداختن دلفين‌هاي جنگي آمريکايي را با بهره گيري از تکنولوژي مدرن دارد و مي‌توان اين دلفين‌ها را با تربيت مجدد براي استفاده در ارتش روسيه به کار گرفت.

وي همچنين تصريح کرد که رزمايش ناتو در درياي سياه فرصتي مناسب براي مورد آزمايش قرار دادن فناوري‌هاي ضد تخريبي نيروي دريايي روسيه است که از آن جمله شبکه صيد دلفين‌هاي جنگي مهاجم با عنوان «افالينا – 21» است.

آنگونه که اين کارشناس روس گفته شبکه افالينا – 21 با ايجاد صداهاي گيچ کننده دلفين‌ها را سردرگم مي‌کند و سپس آنها را صيد مي‌کند.

آموزش دلفين‌هاي جنگي طرحي نظامي است که از سال‌ها پيش توسط برخي از نيروهاي دريايي در جهان دنبال مي‌شود و نيروي دريايي اين کشورها با آموزش به دلفين‌ها قابليت فرار از رادار‌هاي دريايي را دارند، عمليات‌هاي جاسوسي، مين‌يابي، امداد و نجات و «کاميکازي» انجام مي‌دهند.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |



هنرنمايي با آتش گرفتن چوب هاي کبريت و ساختن طرح هايي بسيار هنرمندانه

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |
الهام گرفتن از طبیعت در طول تاریخ تحت نام های «تقلید از طبیعت» یا «تقلید از حیات» سبب شده است که پیشرفت های شگرفی در علم به وجود بیاید. از عمل فتوسنتز در گیاهان تا چشمان انسان همگی سبب شده اند که پیشرفت های منحصر به فردی برای انسان با تقلید از طبیعت بدست بیاید.

7 فناوری هوشمندانه برگرفته از طبیعت

1- محکم و پایدار همانند تار عنکبوت

امروزه ثابت شده است که تار عنکبوت 5 بار قوی تر و مستحکم تر از فولادی است که از نظر وزن بسیار سنگین تر از تار عنکبوت می باشد. تار عنکبوت در بعضی از مواد به صورت چسبنده عمل می کند تا بتواند طعمه را گرفتار نماید و در بعضی موارد دیگر چسبنده نیست که برای حرکت عنکبوت مناسب می باشد.

دانشمندان با استفاده از خاصیت فوق موفق شده اند نوار چسبی را بسازند که میتواند دهانه زخم های بدن را بدون آسیب دیدن بافت های زیرینش بپوشاند. خاصیت ذکر شده می تواند برای اتصال لوله ها و یا سنسورها به پوست ظریف نوزادان و افراد مسن مناسب باشد.

نوارهای پزشکی سنتی با اعمال یک ماده چسبنده در بستر یک لایه نازک ساخته می شد. برای اینکه بتوان همانند نوار ابریشمی آن را شکل داد، دانشمندان ابتدا آن را در یک بستر سیلیکونی قرار می دهند و سپس با استفاده از لیزر یک الگوی شبکه مانند بر روی بستر سیلیکونی ایجاد می نمایند. این سبب می شود که چسب زخم و نوار پزشکی همانند تار عنکبوت در نفاطی چسبنده و در نقاط دیگر غیر چسبنده باشد!

7 فناوری هوشمندانه برگرفته از طبیعت

2-  چنگال مارمولک

همانطور که می دانیم یک مارمولک می تواند به راحتی از سقف ها و دیوارها بالا برود و این توسط شاخک های مومانندی که در پاهای آن وجود دارد میسر می شود. هر یک از این شاخک ها از موی انسان باریک تر می باشد که انتهای شاخک ها به الیاف کوچکتری به نام اسپاتولا (spatulae) ختم می شود.

چسب های جدیدی که در حال توسعه و تحقیق می باشند بر اساس این ویژگی پاهای مارمولک هستند  که می تواند در یک زمان به دیوار بچسبد و سپس آن را رها کند. این چسب ها با اتصال میلیون ها فیبر پلاستیکی ساخته شده اند که وزن آن ها کمتر از 450 گرم است و می تواند در ابزارهای کوه نوردی و پزشکی با مقاومت به مراتب بیشتری نسبت به چسب های قبلی مورد استفاده قرار بگیرد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |
پژوهشگران آلمانی شیوه سبز و پاکی را برای ساخت مواد عایق عرضه کرده اند. عایق سازی خانه ها می تواند میزان مصرف انرژی را کاهش دهد اما فوم های عایق بر پایه مواد نفتی، دوستدار محیط زیست نیستند.

یک روش سبز برای عایق‌کاری

اکنون محققان مرکز تحقیقات چوب موسسه فرانهوفر آلمان جایگزین پاک تری ساخته اند که بر اساس ادعای آنها از نظر عملکرد به خوبی فوم های نفتی است. این جایگزین سبز و پاک فوم چوبی است.

برای تولید این فوم، ذرات چوب نخست بسیار ریز می شوند به طوریکه یک محلول گل مانند تولید می کنند سپس یک گاز به محلول افزوده می شود تا در آن کف ایجاد شود.

پس از آنکه این کف سفت شد (فرایندی که توسط مواد طبیعی موجود در چوب انجام می شود) یک فوم خشک و متخلخل به دست می آید.

محصول تمام شده می تواند تخته سفت و محکم فومی یا تشک نرم و انعطاف پذیر باشد. از طریق واکنش های شیمیایی القایی می توان گل را به فوم تبدیل کرد.

 محققان فرانهوفر اکنون در تلاش برای یافتن بهترین چوب با بهترین عملکرد عایق و همچنین افزایش مقیاس فرایند ساخت فوم برای سطوح تولید تجاری هستند. این پژوهشگران می گویند ضایعات چوبی صنایع به خوبی در این فناوری جدید قابل استفاده است و نیازی به قطع درخت در این زمینه نیست

«ولکر تول» استاد دانشگاه فراهوفر گفت: ما محصولات فومی خود را در تطابق با استانداردهای قابل اجرا برای مواد عایق تحلیل کردیم و به نتایج بسیار امیدوار کننده ای دست یافتیم. محصول ما از نظر عایق گرمایی، ویژگی های مکانیکی و همچنین ویژگی های مرتبط با رطوبت نمرات بالایی کسب کردند.

اگرچه در حال حاضر تشک های عایق بر پایه چوب در بازار موجود است اما الیاف آنها به مرور زمان دچار ریزش شده و در وسط فرو رفته می شود.

محققان فرانهوفر اکنون در تلاش برای یافتن بهترین چوب با بهترین عملکرد عایق و همچنین افزایش مقیاس فرایند ساخت فوم برای سطوح تولید تجاری هستند.

این پژوهشگران می گویند ضایعات چوبی صنایع به خوبی در این فناوری جدید قابل استفاده است و نیازی به قطع درخت در این زمینه نیست.

 

بخش دانش و زندگی تبیان

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 ارديبهشت 1393برچسب:, توسط valeh |

همانطور که می‌دانید در هفته‌های اخیر کشف یک باگ امنیتی در ساختار OpenSSL موسوم به خونریزی قلبی، منجر به تکاپوی کمپانی‌های بسیاری برای رفع این مشکل امنیتی شد، اما برخی کمپانی‌ها چون اپل احتمال به خطر افتادن محصولات و سرورهای خود را منتفی دانسته و اعلام کردند که خطری از جانب این حفره اپل را تهدید نمی‌کند. اما گویا در عمل این حفره‌ی امنیتی در محصولات اپل نیز مشکلاتی را ایجاد کرده است.

متخصصان حاضر در کوپرتینو یک بسته‌ی بروزرسانی برای روترهای بی‌سیم Airport Extreme و Airport Time Capsule خود منتشر کرده‌اند که هدف از آن ترمیم ضعف‌های امنیتی موجود به موجب باگ امنیتی خونریزی قلبی است که در زمان استفاده از امکان Back to My Mac در سیستم‌عامل مک نمود پیدا می‌کند. هرچند این ضعف امنیتی امکان سرقت اطلاعات مربوط به نام‌های کاربری و رمزعبور را در خطر سرقت قرار نمی‌دهد، اما امکان سو استفاده از اطلاعات شما را در اثنای کار فراهم کرده است. در صورتی که از نسل‌های پیشین این روترها استفاده می‌کنید، نباید نگران باشید، اما در صورت استفاده از آخرین روترهای ساخت اپل باید این بروزرسانی را دریافت و استفاده نمایید.

نوشته شده در تاريخ شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

جدیدترین سلاح نیروی زمینی ارتش به نام سلاح ۶ لول محرم رونمایی شد.

در مراسم رژه بزرگ روز ارتش که صبح امروز با رژه یگان‌های نمونه نیروهای مسلح با حضور فرماندهان عالی‌رتبه برگزار شد، از سلاح‌ "محرم" رونمایی شد.

پیش از این، امیر پوردستان از رونمایی جدیدترین سلاح نیروی زمینی ارتش به نام سلاح 6 لول محرم با نواخت بالا و کالیبر 50 خبر داده و گفته بود: معدود کشورهایی در دنیا از این سلاح استفاده می‌کنند که کارشناسان توانمند نیروی زمینی ارتش موفق به ساخت این نوع سلاح شدند.

 رونمایی رسمی از سلاح محرم قرار است در 31 فروردین صورت گیرد، اما در رژه امروز از مقابل جایگاه عبور کرد.این سلاح قادر است بیش از دو هزار تیر در دقیقه شلیک کند.

 همچنین در رژه صبح امروز از نمونه از بهینه‌سازی شده سلاح "اخگر" و بهینه شده و پیشرفته تانک‌های "ذوالفقار"، "صمصام" و "سبلان" رونمایی شد.

نوشته شده در تاريخ شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


 
تهران الف/ژيان خودروي کوچکي بود که متناسب با ترددهاي درون شهري و براي تامين نياز يک خانواده کم جمعيت با حداقل قيمت و هزينه نگهداري طراحي شده بود . محبوبيت زياد اين خودرو به دليل قيمت ارزان و مصرف بسيار کم بنزين آن بود .
توليد اين خودرو در ايران از اواخر دهه 1340 در شرکت سهامي ايراني توليد اتومبيل سايپا آغاز شد. ژيان براي سال ها در يک مدل و به صورت سواري هاچ بک توليد مي شد اما پس از سال 1353 بر تنوع مدل ژيان هاي توليدي افزوده شده و مدل وانت اين خودرو با نام ژيان مهاري و ژيان پيکاپ و وانت اتاق دار توليد شد.
اين خودرو به نوعي رقيب پيکان توليدي در شرکت ايران خودرو بود. البته ژيان کوچک تر از پيکان بوده و به دليل حجم موتور پايين تر، قيمت کمتري نيز نسبت به پيکان داشت. در اوايل توليد اين خودروها در ايران، پيکان به قيمت حدود 17 هزار تومان و ژيان به قيمت حدود 12 هزار تومان به فروش مي رسيد .
پايين بودن حجم (قدرت) موتور ژيان موجب شده بود که اين خودرو از توان لازم براي حرکت در خيابان هاي سربالايي برخوردار نباشد به همين دليل خانواده هايي که از وضع مالي مناسب تري برخوردار بودند پيکان را به ژيان ترجيح مي دانند به ويژه آنکه ژيان چندان مناسب تردد در جاده هاي بين شهري نبود .
البته يکي از ويژگي هاي مثبت ژيان، سيستم تعليق منحصر به فرد اين خودرو در مقايسه با تکنولوژي روز آن زمان بود. سيستم تعليق اين خودرو بصورت دو استوانه است که در زير خودرو قرار دارد. در واقع اين دو استوانه حکم نوعي کمک فنر را داشت که در طول خودرو قرار گرفته و هر کدام از استوانه ها به يکي از چرخ ها متصل مي شود .
بخاطر استفاده از همين سيستم تعليق، سواري ژيان در موانع و دست اندازها تا حد زيادي نرم و راحت بود و از تکانه هاي شديد خودرو در جاده هاي ناهموار خبري نبود. ويژگي منحصر به فردي که البته در پيکان توليدي آن زمان وجود نداشت .
با وجود مزاياي ژيان توليد اين خودرو پس از سال 1357 به تدريج متوقف شد به گونه اي که شرکت سايپا, رنو5 را که به نوعي تغيير شکل يافته ژيان بود جايگزين اين خودرو کرد. پس از آن نيز پرايد جايگزين رنو 5 شد.
اين خودرو بر پايه مدل مشهور سيتروئن ۲CV بوده و ۱٫۹ ميليون دستگاه از آن در جهان توليد شده‌ است. ژيان توسط فرانسوي‌ها و در مقابله بافولکس‌واگن آلمان ساخته شد و هدف آن توليد خودرويي متناسب با شهرها و نيازهاي خانواده و با حداقل قيمت و هزينه نگهداري بود .
توليد ژيان از دهه ۳۰ آغاز و با گذشت زمان تغييراتي در شکل ظاهري و قسمت‌هاي فني آن ايجاد شد که باعث ادامه روند توليد آن و عرضه در مدل‌هاي گوناگون گشت.
اين خودرو اولين بار در اتوشوي پاريس ۱۹۴۸ رونمايي شده و گفته مي‌شود تا سال ۱۹۹۰ که در مدل‌هاي مختلفي که توليد کرده حدود۵ميليون دستگاه فروش داشته‌است.
خودروي ژيان در فرانسه با نام دو شوو (Deux Chevaux ) معروف است، دو شوو در زبان فرانسوي به معناي دو اسب است که بيانگر قدرت دو اسبي اين خودرو است.

 

 ادوارد اسنودن فقط با استفاده از سهل انگاري امنيتي نبود که توانست از چشم تيزبين nsa پنهان بماند، او براي اينکار از نرم افزارهاي مناسب هم استفاده ميکند. اسنودن بوسيله ي tails با رسانه ها ارتباط برقرار ميکند. tails نسخه ي دستکاري شده ي لينوکس است که استفاده از tor و ساير ابزارهايي که به حفظ اطلاعات کمک مي کنند را آسان ميکند.

اين نرم افزارها از روي حافظه هاي قابل حمل بارگذاري ميشوند و چيزي را روي کامپيوتر ذخيره نميکنند، و به اين طريق اسنودن و رابط هايش ميتوانند بدون اينکه ردي از خود به جاي بگذارند در مورد نشت و رصد اطلاعات صحبت کنند.
فناوري پشت tails کاملا ابداعي نيست و در عين حال کامل هم نيست. از آنجايي که tails کدباز است و برنامه نويسان ناشناس آن را توسعه ميدهند، در نتيجه امکان مقاومت در برابر قرار دادن حفره هاي امنيتي براي استفاده ي جاسوسان بيشتر است، اما با اين حال همچنان احتمال وجود حفره هاي امنيتي در آن وجود دارد. کاربران همچنين بايد به هنگام استفاده از tails حواسشان به اين که اينرنتشان را از کجا ميگيرند هم باشد، چون که انتخاب شرکت "اشتباه" ميتواند کارشان را بي فايده کند. حتي با وجود اين نگرانيها، tails همچنان کمک بزرگي به اسنودن، خبرنگاران و ديگر کساني که ميخواهند مکالماتشان را با کمترين زحمت خصوص نگاه دارند، محسوب ميشود.
نوشته شده در تاريخ شنبه 30 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |



صاحب اين پرايد با خلاقيت و حوصله اي که داشته با صرف هزينه هاي بسيار زياد پرايد خودش را تغيير داده و به شکلي زيبا و اسپرت تبديل کرده که البته چيزي در حدود ۷۰ ميليون قيمتش تخمين زده شده!
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

»

«اهميت فضاي مجازي به اندازه اهميت انقلاب اسلامي است»! عمق استراتژيک اين جمله راهبردي را فقط گوينده آن مي‌داند، کسي که مي‌گويد: «اگر مي‌توانستم خودم مسئوليت اين شورا را به عهده مي‌گرفتم»، ولي امر مسلمين و نائب برحق امام زمان (عج) است.

"روح الله مؤمن نسب" در يادداشتي که در روزنامه جوان منتشر شده، افزوده است: شايد بتوان مدعي شد، فرمان تأسيس قدرتمندترين نهاد فضاي مجازي در ميان کشورهاي جهان، از مظلوم‌ترين فرامين امام خامنه‌اي است؛ فرماني که مخاطبان آن از سال 1390 موظف شدند نهادي را بنا کنند که «سرمايه گذاري وسيع و هدفمند در جهت بهره گيري حداکثري از فرصت ها» و «برنامه ريزي و هماهنگي مستمر به منظور صيانت از آسيب هاي ناشي از اينترنت» با تمام قدرت دنبال کند.

ترکيب اعضاء اين شورا نشان مي‌دهد فضاي مجازي از نگاه امام، ساحت ديگري است از فضاي واقعي و همه بخش هاي کشور بايد از هر بعدي آن را در حد و قامت فضاي واقعي مورد توجه قرار دهند.



ادامه مطلب...

 

با نشست کردن گرد‌و‌خاک تصاحب دو ميليارد دلاري سازنده‌ي هدست‌هاي واقعيت مجازي Oculus Rift توسط فيس‌بوک در هفته‌ي گذشته، همچنان اين سوال بر زبان هر کسي وجود دارد که چرا فيس‌بوک ميلياردها دلار سرمايه‌ي خود را بر روي شرکت‌هايي صرف مي‌کند که هيچ ارتباط معناداري با فعاليت خودش ندارند؟ اين سؤال در حالي براي بار چندم مطرح مي‌شود که مدتي پيش نيز دهان همگان از خريد بسيار گران قيمت 19 ميليارد دلاري اپليکيشن واتس‌اپ توسط غول شبکه‌هاي اجتماعي باز مانده بود. اين پايان ماجرا نبوده و اگر کمي به عقب بازگرديم دوباره شاهد تکرار شدن اين الگو با تصاحب يک ميليار دلاري اينستگرام هستيم. در ادامه با ما همراه باشيد تا به تحليل اقدامات فيس‌بوک بپردازيم.

هر بار اين معامله شکل عجيب‌تري به خود مي‌گيرد. اينستگرام يک شبکه‌ي اجتماعي عظيم با محوريت تصوير و ويدئو بود که فيس‌بوک با خريداري آن به استقلالش پايان داد؛ پيغام‌رسان واتس‌اپ رشد فوق‌العاده سريعي را به خود ديده بود، اما همچنان به نصف تعداد کاربران مسنجر فيسبوک رسيده بود و البته استراتژي تجاري بلند مدتي را نيز در دستور کار خود نداشته و تنها 52 کارمند را در اختيار خود داشت؛ با اين وجود گران قيمت‌ترين تصاحب تاريخ معاملات اينچنيني را رقم زد. در نهايت نيز صرف دو ميليارد دلار هزينه براي تصاحب کمپاني Oculus Rift که بر يک صنعت کاملاً جداگانه يعني بازي‌هاي ويدئويي متمرکز بود و حتي تا‌کنون يک محصول تجاري را نيز عرضه نکرده، همه و همه سؤالات بي‌پاياني را از استراتژي گسيخته‌ي فيس‌بوک در ذهن ايجاد مي‌کند.

به نظر مي‌رسد تمامي کساني که در اين خصوص مورد سؤال قرار مي‌گيرند، تنها با پاسخ‌هايي مبهم سعي در باز نمودن جريان از سر خود دارند. براي نمونه گفته مي‌شود که واتس‌اپ بدليل وابستگي نزديک به شماره تلفن اشخاص، پتانسيل ارائه‌ي دسترسي به يک ميليارد کاربر جديد را براي فيس‌بوک در کشورهاي در حال توسعه رقم خواهد زد؛ يا Oculus Rift قادر است پاي شبکه‌ي اجتماعي فيس‌بوک را به بخش بازي‌هاي رايانه‌اي باز نموده يا حتي تجربه‌اي از يک شبکه‌ي واقعيت مجازي را براي کاربران حوزه‌ي فعاليت خود به ارمغان آورد. در همين حالت تنها گمانه‌زني موجود در زمان تصاحب اينستگرام در آن زمان، پرداخت يک ميليارد دلار براي بهبود قابليت اشتراک‌گذاري تصاوير شبکه‌ي اجتماعي فيس‌بوک بود.


به شکل غافلگيرکننده‌اي تمامي حدس و گمان‌هاي ارائه شده منطقي به نظر مي‌رسند. فيس‌بوک به سادگي قادر است هر زمان که بخواهد و با هر سرعتي که تکنولوژي به پيش رود، با استفاده از خريدهاي خود هر يک از اين اقدامات را به انجام برساند. اما مشکل از همين‌جا آغاز مي‌شود؛ تمامي حدس و گمان‌هاي ارائه شده در پاسخ به "چرا"ي غلطي ساخته و پرداخته شده‌اند. سؤال اصلي اين نيست که فيس‌بوک رؤياي اجراي چه پروژه‌اي را از طريق خريدهاي به ظاهر منقطع و بي‌ربط با يکديگر دارد؛ بلکه سؤال اين است که چرا اين کمپاني به فکر خريد کمپاني‌هايي بي‌ربط با حوزه‌ي فعاليت خود آن هم با قيمت‌هاي فراتر از ارزش واقعي افتاده است؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


مطمئنا شما هم تا به حال به معناي نام کمپاني بزرگ کره اي «سامسونگ» فکر نکرده‌ايد. به واقع معني کلمه سامسونگ چيست؟
مطمئنا شما هم تا به حال به معناي نام کمپاني بزرگ کره اي «سامسونگ» فکر نکرده‌ايد. به واقع معني کلمه سامسونگ چيست؟ ميزان نفوذ تکنولوژي در زندگي روزانه‌ي ما به طور خزنده اي در حال افزايش است. همچنين افزايش تعداد گجت هاي الکترونيکي که سال به سال بيشتر مي‌شوند، باعث مي‌شود که رفته رفته تکنولوژي در تار و پود زندگي ما عجين شود.

اين رشد سريع تکنولوژي مي‌تواند شامل بزرگ و بزرگ‌تر شدن تلويزيون‌ها، بزرگ‌تر و قوي‌تر شدن اسمارت فون ها، افزايش تعداد تبلت ها و ساعت‌هاي هوشمند جديد باشد. در حال حاضر يکي از موفق‌ترين شرکت‌ها در زمينه‌ي الکترونيک، سامسونگ است. نامي که شما آن را تنها در زمينه‌ي تلويزيون نشنيده‌ايد؛ بلکه آن را در عرصه هاي مختلف نظير تلفن‌هاي همراه و تبلت ها به وفور شنيده‌ايد. سامسونگ نامي کاملاً آشنا براي علاقه‌مندان به تکنولوژي است. اما آيا مي‌دانستيد که «سامسونگ» معنايي حقيقي دارد؟ البته تشخيص معناي اين کلمه کمي سخت مي‌باشد چرا که اصليت اين کلمه کره اي است.

سامسونگ شرکتي است که در جنوب کشور کره‌ي جنوبي يعني در سئول، پايتخت اين کشور واقع شده است و کاملاً هويداست که اين کلمه به طور خالص کره اي مي‌باشد. در واقع «سامسونگ» از دو بخش «سام» و «سونگ» تشکيل شده که هر کدام معناي مستقلي دارند. «سام» به معناي «سه» و «سونگ» به معناي «ستاره» است. پس مي‌توان کلمه‌ي «سامسونگ» را به «سه ستاره» در زبان فارسي ترجمه کرد. بخش «سام» اين نماد کره اي بيانگر «بزرگ، قدرتمند و فراوان» و «سونگ» آن بيانگر «ابدي و جاودانه» مي‌باشد. به طور خلاصه مي‌توان گفت که در DNA سامسونگ صفاتي مانند بزرگ، قدرتمند، فراوان و جاودانه قرار دارد.

در واقع اين سه ستاره نمايانگر لوگوي اصلي اين شرکت در 30 سال ابتدايي آن به حساب مي‌آيد؛ يعني درست زماني که سامسونگ فعاليت خود را در زمينه املاک شروع کرده بود. اما حالا سامسونگ بيش از 236 هزار کارمند در 29 کشور مختلف جهان استخدام کرده است (به غير از خود کشور کره‌ي جنوبي) و در حال حاضر اين کمپاني کره اي جزو 10 برند معتبر جهاني شناخته مي‌شود
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

 

پژوهشگران در دانشگاه Lancaster انگلستان با توجه به روشي که در بدن انسان براي ارتباط دائمي بين شش ‌ها و قلب به کار گرفته شده است، نوآوري کرده اند که در آن يک الگوريتم بسيار پيشرفته و انعطاف پذير ساخته شده است که با روش‌‌هاي معمولي رمزگشايي قابل شکستن نيست. امروزه مي‌توان اطلاعات را با روش‌‌هاي بسياري با استفاده از الگوريتم‌‌هاي متفاوت رمزگذاري کرد اما سوال هميشگي اين است که اين الگوريتم ‌ها تا چه حد قادر به حفظ امنيت اطلاعات رمزگذاري شده هستند.
برخي از الگوريتم ‌ها براي رمزگذاري اطلاعات از يک کليد استفاده مي‌کنند که مي‌توان با استفاده از همين کليد به رمزگشايي اطلاعات نيز پرداخت. الگوريتم ‌ها عموما از مجموعه‌‌اي از قوانين ساده براي توليد اين کليدها استفاده مي‌کنند که البته به دليل استفاده از همين قوانين تعداد آن ‌ها نيز محدود – البته بسيار بزرگ و محدود- است. نتيجه‌‌ي اين محدوديت اين است که با در اختيار داشتن يک رايانه‌‌ي به اندازه‌‌ي کافي قدرتمند و زمان کافي مي‌توان همواره هر نوع رمزگذاري را در نهايت گشود.

پژوهشي که توسط دکتر Tomislav Stankovski هدايت مي‌شد موفق شده است که روشي را براي رمزگذاري ابداع کند که قادر به رمزگذاري و ايجاد تعداد نامحدودي از کليدها است، در نتيجه با استفاده از اين الگوريتم مي‌توان ارتباطات بسيار امني را داشت. منبع الهام گيري اين پژوهشگران براي ابداع چنين الگوريتيمي آناتومي بدن انسان بوده است.

در طبيعت سامانه‌‌هاي مختلف ارگانيسم‌‌هاي زنده در ارتباط و برهمکنش با يکديگر قرار دارند و بين يکديگر ماده و انرژي را تبادل مي‌کنند. برهمکنش موجود بين اين سامانه ‌ها ( براي مثال قلب و شش ها) مي‌تواند توسط تابعي جفت شده (coupling function) توصيف شود.

به جاي تکيه بر يک سامانه‌‌ي تکي براي رمز گذاري اين پژوهشگران نيز تصميم گرفتند از دو سامانه بهره ببرند که تابعي جفت شده نقش کليد بين آن ‌ها را بازي مي‌کرد. اگرچه استفاده از چنين روشي بسيار دشوار است اما مي‌توان با استفاده از اين روش به ساخت کليد‌‌هاي بي نهايت زيادي پرداخت که اين به معني مشکلات زياد نفوذگران و رمزگشايي غير مجاز اطلاعات خواهد بود.

براي کساني که بيشتر مي‌خواهند بدانند در ادامه نحوه‌‌ي عملکرد اين روش را توضيح مي‌دهيم. در ابتدا سيگنال‌‌هاي داده به فرستنده مي‌رسند و به عنوان پارامتري در تابع جفتي بين دو سامانه‌‌ي خودمختار قرار مي‌گيرند که هر دو در فرستنده قرار گرفته اند. اين دو سيگنال توليد شده سپس با استفاده از يک کانال عمومي فرستاده مي‌شوند و پس از رسيدن به انتهاي ديگر مسير با گيرنده هماهنگ مي‌شوند که اين با استفاده از يک کليد محرمانه حاوي اطلاعات تابع جفتي امکان پذير مي‌شود. در نتيجه الگوريتم مي‌تواند پارامترهاي اصلي را استنتاج کرده و به بازگشايي رمز اطلاعات بپردازد.

به گفته‌‌ي دانشمندان اين روش نسبت به وجود نويزها بسيار مقاوم است در نتيجه مي‌توان اطلاعات را به صورت چند سيگنال همزمان فرستاد و ضمنا اين روش از انعطاف زيادي برخوردار است که مي‌توان آن را در کاربرهاي مختلفي مورد استفاده قرار داد.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


بر اساس مطالعه جديد، قرار گرفتن قلب فضانوردان در معرض ريزگرانش فضا براي مدت‌هاي طولاني، موجب کروي‌تر شدن اين عضو از بدن آن‌ها مي‌شود، اين يافته‌ها گام مهمي به سوي درک اين موضوع است که چگونه يک سفر فضايي ۱۸ ماهه يا بيشتر بر سلامتي قلب فضانوردان اثر مي‌گذارد.

قلب در فضا حدود ۹٫۴ درصد کروي‌تر مي‌شود و اين تغيير شبيه به آن چيزي است که دانشمندان در اين پروژه با مدل‌هاي رياضياتي پيشرفته‌ خود پيش‌بيني کرده بودند. بر اساس يافته‌هاي آن‌ها، شکل کروي‌تر قلب فضانوردان موقتي است زيرا اين اندام مدتي کوتاه پس از بازگشت به زمين به شکل عادي خود بازمي‌گردد.
جيمز تامس، از گروه «تصويربرداري قلب و عروق رابرت و سوزان تاميش» و دانشمند ارشد فراصوت ناسا بر اين باور است، قلب در فضا به سختي کار نمي‌کند و اين موضوع موجب از دست‌رفتن حجم عضله مي‌شود و مي‌تواند عواقب جدي را پس از بازگشت به زمين به دنبال داشته باشد.
محققان مدعي‌اند آگاهي از ميزان و نوع تمريني که فضانوردان براي سالم نگه‌داشتن قلب نياز دارند، براي تضمين ايمني آن‌ها در پروازهاي طولاني‌مدت مانند سفر به مريخ موضوعي حائزاهميت به شمار مي‌آيد.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


در حالي که تا کنون لنزهاي تماسي ديد در شب فقط در فيلم هاي علمي و تخيلي ديده مي شد اکنون تحقيقاتي انجام شده که اين لنزها و امکان ديد در شب بدون دوربين هاي خاص را به واقعيت نزديک مي کند.
مهندسان برق دانشگاه ميشيگان روش جديدي را براي حس کردن نور فروسرخ با استفاده از لايه اي تشکيل شده از دولايه گرافن ابداع کرده اند.
برخلاف روش هاي پيشين، لازم نيست اين ماده با استفاده از دماهاي بسيار پايين سرد شود.
"تد نوريس" و "ژواهوي ژونگ" مجريان اين طرح در مورد ساخت اين ابزار با استفاده از گرافن با مانع بزرگي رو به رو شدند چرا که اين ماده با وجود نازکي و کوچکي مطلوب خود، به نور خيلي حساس نيست.
دانشمندان از اين رو به جاي تکيه مستقيم بر روي حساسيت گرافن به نور تصميم گرفتند تا برق را در کنار لايه گرافني به جريان بياندازند.
اين يافته ها که نتايج آن در نشريه نانوفناوري منتشر شده، توضيح مي دهد که وقتي نور به لايه بالايي گرافن برخورد مي کند تاثير قابل اندازه گيري بر روي جريان برق زير خود مي گذارد.
اين امر سيگنال الکتريکي توليد مي کند که تصوير ديد شب را نمايش مي دهد.
ژونگ مي گويد: اگر اين لايه گرافني را به لنز تماسي يا ديگر وسايل الکترونيکي پوشيدني تلفيق کنيم ديد انسان ارتقا مي يابد.
وي افزود: اين فناوري شيوه ديگري را براي تعامل با محيط اطراف فراهم مي آورد.
اين فناوري هنوز در مقياس کوچک است (کوچک تر از ناخن انگشت کوچک) و احتمالا لنزهاي تماسي ديد شب طي چند سال آينده به بازار عرضه خواهد شد.
دانشمندان بر اين باورند هنوز بايد حساسيت و عملکرد اين شيوه بهبود يافته و بايد کارهاي بسيار زيادي انجام شود تا محصولي که به دست مي آيد در خارج از آزمايشگاه نيز به خوبي عمل کند.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |

 

همانطور که پيش‌تر در زوميت خوانديد، مايکروسافت براساس برنامه‌هاي خود، پشتيباني از ويندوز ايکس‌پي را به پايان برد. با در دسترس قرار‌دادن بروزرساني ويندوز 8.1، ويندوز ايکس‌پي از ليست پشتيباني مايکروسافت رخت بسته و اين کمپاني، مونس 12 ساله‌ي شماري از کاربران مخصوصاً در کشورمان را از ليست پشتيباني خود کنار گذاشت.
عدم پشتيباني از يک سيستم‌عامل به معناي عدم بروزرساني و در نتيجه بالارفتن خطر آلودگي ابزار‌هاي مجهز به اين نسخه از سيستم‌عامل است. در کشور ما نيز بسياري از سازمان‌ها و ادارات به موجب کار با برخي از نرم‌افزار‌ها يا زمان‌بر بودن پروسه‌ي تعويض سيستم‌عامل و آموزش پرسنل، هنوز از سيستم‌عامل ايکس‌پي استفاده مي‌کنند. مايکروسافت براي سازمان‌هايي با اين شرايط، امکان پشتيباني از طريق پرداخت مبلغي به‌عنوان حق اشتراک را در نظر گرفته است که در مواقع ضروري و مورد نياز، با ارائه‌ي پچ‌ها و بروزرساني‌ها از آن‌ها حمايت خواهد کرد. اما در هر حالت ردموندي‌ها بروزرساني به نسخه‌هاي جديدتر را مناسب‌تر عنوان مي‌کنند.

درصورتي که هنوز از نسخه‌ي ايکس‌پي سيستم‌عامل مايکروسافت استفاده مي‌کنيد، بهتر است سيستم خود را به نسخه‌هاي جديدتر بروز کنيد. براساس آمار منتشر شده توسط NetMarketShare، در حال حاضر در حدود 25 درصد از کاربران از ويندوز ايکس‌پي استفاده مي‌کنند. در اين آمار نسخه‌هاي مورد استفاده در دستگاه‌هاي ATM احتساب نشده است. در حدود 95 درصد از کل دستگاه‌هاي ATM ‌مورد استفاده در سراسر جهان از ويندوز ايکس‌پي استفاده مي‌کنند.

شرکت NCR، کمپاني توليدکننده‌ي دستگاه‌هاي ATM اعلام کرده است که در حال بروزرساني سيستم‌عامل دستگاه‌هاي ATM بوده و تا امروز حدود 20 درصداز کل توليدات خود را به نسخه‌ي جديدتر بروز کرده است. هرچند اين ميزان بسيار کم بوده و اين کمپاني اعلام کرده است که بانک‌ها تمايلي به بروزرساني نداشته و غالب بانک‌ها تمايل به پرداخت مبلغ تعيين شده به مايکروسافت براي دريافت بروزرساني‌ها دارند.

همانطور که پيش‌تر نيز اشاره کرديم، بسياري از دولت‌ها نيز به اين نسخه از ويندوز وابسته هستند که از جمله‌ي ان مي‌توان به بريتانيا و هلند اشاره کرد. از جمله‌ي بزرگ‌ترين کشورهايي که پروسه ي بروزرساني براي آن‌ها بسيار وقت‌گير خواهد بود، کشور چين است که در حدود نيمي از پي‌سي‌هاي موجود در اين کشور از اين سيستم‌عامل استفاده مي‌کنند.

امروز وقت آن رسيده است تا از ايکس‌پي خداحافظي کنيم. ويندوز ايکس‌پي يکي از سيستم‌عامل‌هايي است که در دوران حيات آن اينترنت به دوران اوج خود رسيده است. شايد بتوان لقب اولين سيستم‌عامل جذاب را به ايکس‌پي داد.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


 دانشمندان چيني مي گويند سبک ترين ماده جهان را ساخته اند که مي تواند نقش مهمي را در مبارزه با آلودگي زيست محيطي ايفا کند.
پروفسور جائو چائو از دانشگاه ژجيانگ و مجري اين تحقيقات گفت: اين ماده که چگالي اش فقط 0.16 ميلي گرم در سانتي متر مربع يعني يک ششم چگالي هواست يک هواژل گرافني است که به نام هواژل کربني نيز شناخته مي شود.وي افزود: مهمترين کيفيت اين ماده جديد ساخت آسان آن و توانايي زيادش در جذب نفت است.

اين ماده از يک ژل مشتق شده که مولفه مايع آن که با گاز جايگزين شده است. اين ماده ظاهر جامد دارد که چگالي آن بسيار پايين است.هواژل کربني مي تواند نقش مهمي را در کنترل آلودگي هاي ناشي از نشت نفت ، تصفيه آب و هوا تصفيه هوا ايفا کند.علاوه بر اين، اين ماده ايده آلي براي عايق ذخيره انرژي ، حامل کاتاليستي و جاذب صدا است.

سالهاي سال است که دانشمندان سراسر جهان به دنبال شيوه هايي براي توليد سبک ترين ماده مي گردند.در سال 2011 محققان آزمايشگاه HRL، دانشگاه کاليفرنيا ايروين و موسسه فناوري کاليفرنيا با همکاري يکديگر هواژل نيکل را با چگالي 0.19 ميلي گرم بر سانتي متر مکعب ساختند.

هواژل ساخت چيني ها از راهبرد يخ خشک توليد شده است که رطوبت را از نانولوله هاي کربني و گرافني مي گيرد اما انسجام آنها را حفظ کرده و آن چه را که به اعتقاد آنها سبک ترين ماده جهان است توليد کنند.

ساختار هواژل کربني مشابه اسفنج کربني است. بر خلاف ظاهر شکننده اش خاصيت کشساني فوق العاده اي دارد و پس از فشرده سازي دوباره به حالت اوليه اش بازمي گردد.اين ماده بيشترين خاصيت جذب کننده نفت را دارد. موادي که در حال حاضر توانايي جذب نفت را دارند مي توانند 10 برابر وزن خود اين مواد آلي را جذب کنند اما هواژل ساخت محققان چيني مي تواند تا 900 برابر وزن خود نفت جذب کند. يک گرم از اين هواژل مي تواند هر ثانيه 68.8 گرم مواد آلي جذب کند همين امر اين ماده را به گزينه مطلوبي را براي جذب نفت نشت شده به درياها تبديل مي کند.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


در اين تصوير شاهد يکي از پديده‎هاي جوي هستيد که شبيه به رنگين‎کمان به نظر مي‎رسد. هواپيماي پنهان‎کار اف-22 که به شکل ضدنور ثبت شده، در هوايي سرد و ارتفاعي بالا در حال پرواز است و به همين دليل، بخار آب خروجي از بوسترهاي موتور آن چگاليده شده و به شکل ابري رقيق درمي‌آيد. اگر ناظر در زاويه مناسب نسبت به اين ابر و منبع نور (خورشيد) قرار داشته باشد، مي‎تواند شاهد تجزيه نور سفيد خورشيد به طيف رنگين‎کماني آن باشد.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh |


اين يک فرضيه است که اکثر کاربران قبول دارند: پروتکل HTTPS با استفاده از SSL يک محيط امن را براي کاربر فراهم مي کند و از همين طريق کاربر مي تواند به يک وب سايت معتبر متصل شود. اما آيا اين قضيه صد درصد درست است يا اينکه در عمل SSL کارهاي ديگري انجام مي دهد؟

محققان آزمايشگاه پاندا سکيوريتي بر اين باورند که برخلاف تصور عمومي کاربران، مطالعات نشان داده است هميشه هم گواهينامه‌ها براي دريافت تاييديه، مراحل سختي را طي نکرده‌اند و شايد با کمترين پيگيري ها به ثبت رسيده اند. مثلاً محققان پاندا بر اين باورند که گواهي SSL براي نوعي از آدرس هاي محلي که نشان دهنده کامپيوترهاي محلي است استفاده نشود. اما آيا واقعاً اين اتفاق مي‌افتد؟ و فراتر از اين موضوع اين گواهينامه‌ها بدون بررسي اين موضوع و دريافت صحت و سقم آنها صادر شده است.

شايد يکي از اين گواهينامه‌ها براي وب سايتي دريافت شده باشد که در عمل به سرقت اطلاعات کاربران مي پردازد. نکته ديگر اينکه مراکز و مراجع زيادي در سراسر دنيا هستند که به کار صدور گواهينامه مشغول‌اند و هر کدام از آنها ميتوانند براي هر سايتي گواهي صادر کنند.

به نقل از نماينده رسمي و انحصاري ضدويروس پاندا در ايران، اين شرايط امکان صدور گواهينامه‌هاي جعلي را بسيار افزايش مي دهد.

محققان امنيتي آزمايشگاه پاندا سکيوريتي اگرچه اعلام مي کنند با اعلام چنين نتايجي قصد ندارند باعث ترس و واهمه کاربران از حضور در فضاي مجازي شوند اما از سوي ديگر معتقدند، هر ساله روشها و متدهاي مورد استفاده هکرها افزايش مي يابد. پس کاربران به هيچ چيز و هيچ کس نبايد اعتماد کنند و فقط و فقط هميشه از يک آنتي ويروس قوي و البته کاملاً به‌روز بر روي سيستم خود استفاده کنند.

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 16 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.