نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 3 تير 1394برچسب:, توسط valeh |

در هفته‌ها و ماه‌های اخیر کاربران شبکه اجتماعی تلگرام با خیل استیکرهای فارسی‌زبان مواجه شده‌اند. در این میان اگرچه از نظر فرهنگی بسیاری از این استیکرها به‌لحاظ استفاده از زبان فارسی و شخصیت‌های آشنا برای مردم مقبولیت قابل‌توجهی داشت اما در قالب برخی از آنها در مواردی با شخصیت‌های سیاسی نیز شوخی‌هایی شده یا سمت‌وسوی این استیکرها فراتر از اخلاقیات رفته و در مواردی حتی حریم‌های اخلاقی را زیرپا گذاشته است.

 اما نکته جالب‌تر آنکه بسته‌های استیکری تلگرام در بزرگ‌ترین اپ‌مارکت ایران حداقل ۱۰۵‌ میلیون تومان به فروش رسید. این رقم از آن روست که از ماه‌های پایانی سال گذشته میزان استفاده از پیام‌رسان تلگرام رشد قابل‌توجهی داشته است و روزانه بر رنج مخاطبان ایرانی آن افزوده می‌شود.

یک محیط گرافیکی ساده با امکاناتی نظیر ارسال پیام‌های متنی، صوتی و تصویری در کنار استیکرهای جذاب و قابل‌تولید توسط مخاطبان از جمله امکاناتی است که تلگرام را محبوب‌ ایرانی‌ها کرده و بیشترین میزان بازدید از سایت آن مختص آی‌پی‌های ایران است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 9 ارديبهشت 1394برچسب:, توسط valeh |

بیش از یک ماه از اختلالات و کندی های ایجاد شده در شبکه پیام رسان وایبر می گذرد و کاربران این نرم افزار همچنان نسبت به ماه‌های قبل از سرعت کمتری برخوردارند.

به گزارش ایسنا، آمارهای رسمی گویای آن است که حداقل 20 میلیون مشترک موبایل کشور از گوشیهای هوشمند استفاده می‌کنند. بخش قابل توجهی از این افراد نیز کاربر شبکه‌های ارتباطی موبایل محسوب می‌شوند.

اگرچه تاکنون در آمارهای رسمی هیچگاه به تفکیک به تعداد کاربران نرم افزارهای ارتباطی اشاره نشده اما به هر حال بر اساس مشاهدات میدانی مشخص است که در میان نرم افزارهای ارتباطی موبایل وایبر در ایران استفاده بیشتری دارد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 26 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


شکار بالگردهاي چند ميليون دلاري با يک يا چند مين جهنده صياد که قيمتي ده‌ها برابر کمتر از بالگردها دارند، بسيار کم‌هزينه‌ و کم‌زحمت‌ است و اين يعني سورپرايز سپاه پاسداران براي بالگردهاي مهاجم چند ميليون دلاري.

وقتي در ميان تجهيزات و تسليحات ايراني، نام صياد به ميان مي‌آيد، ناخودآگاه، ذهن‌ها به سوي سلاح تک تيرانداز دقيقي مي‌رود که کاليبرش 12.7 و برد آن بيش از 1500 متر است، که اين روزها نمونه دوم آن نيز عملياتي شده است، اما صياد فقط سلاح تک‌تيرانداز نيست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يک سلاح در نوع خود جالب در اختيار دارد که صياد نام دارد اما اين سلاح، اسلحه انفرادي نيست بلکه يک مين زمين پايه و جهنده است.
مين ها به طور کلي به چند دسته تقسيم مي‌شوند، مين‌هاي دريايي شايد در اين مجموعه، اين روزها مشهورترين مين‌هاي ايراني باشند که "صدف" يکي از آن مجموعه است.
مين‌هاي ضدنفر و مين‌هاي ضدزره نيز جزو ديگر دسته‌هاي مين‌هاي ايراني به شمار مي‌روند که در آخرين نمونه، مين کنار جاده‌اي رميت اواسط سال گذشته رونمايي شد. اين مين کنترل از راه دور، قادر است با ايجاد يک حجم انفجار بسيار بالا، يک ستون زرهي را در شعاع 100 تا 150 متري منهدم کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |


 تيمي از دانشمندان با همکاري محققان دانشگاه استنفورد، شيوه‌اي را براي جاسوسي‌کردن از کاربران تلفن همراه با استفاده از باتري گوشي ارائه داده‌اند.

روش جديد موسوم به PowerSpy بر اساس اين واقعيت عمل مي‌کند که ميزان انرژي مصرفي باتري گوشي هنگامي که کاربر به برج مخابراتي نزديک است، تغيير مي‌کند؛ در اين ميان تماس‌هاي تلفني به آشکارسازي نوع محيطي که کاربر در آن قرار دارد، کمک مي‌کنند.

برخلاف مکان‌يابي مبتني بر سيستم موقعيت‌ياب (GPS) يا واي‌فاي، داده‌هاي مبتني بر انرژي باتري براي هر برنامه نرم‌افزاري نصب‌شده‌اي در دسترس هستند و اين امر امکان رهگيري مکان تلفن را با دقت ۹۰ درصد فراهم مي‌کند.


تلفن همراه براي متصل‌شدن به يک برج مخابراتي دور، انرژي بيشتري را در مقايسه با متصل‌شدن با برج نزديک مي‌طلبد؛ همچنين زماني که موانع، سيگنال‌دهي گوشي را مسدود مي‌کند، باتري گوشي انرژي بيشتري مصرف مي‌کند.

دانشمندان نشان داده‌اند، اندازه‌گيري مصرف نيروي کلي باتري با گذشت زمان، مي‌تواند مکان و حرکت تلفن را آشکار مي‌کند.

محققان داده‌هاي مربوط به انرژي را از تلفن‌هاي اندرويد و در ناحيه‌اي در کاليفرنيا جمع‌آوري کردند؛ سپس اين داده‌ها با مصرف انرژي يک گوشي LG Nexus 4 هنگام حرکت‌کردن مکرر آن در يکي از مسيرها مقايسه شد و محققان از مجموع ۱۰ آزمايش، در ۹ مورد توانستند حدس بزنند کاربر در چه مسيري قرار دارد.

اين شيوه فقط زماني عمل مي‌کند که فرد مورد نظر اين مسير را قبلا طي کرده باشد؛ چنانچه مسير براي نخستين‌بار طي شود، دقت شکار موقعيت از ۹۰ درصد به حدود ۶۰ درصد افت مي‌کند.

دانشمندان مدعي‌اند، جاسوسان روزي مي‌توانند از PowerSpy براي رهگيري هدف‌ها استفاده کنند و برنامه‌هاي نرم‌افزاري نيز قادر خواهند بود از رهگيري مکاني آن براي هدف‌هاي تبليغاتي استفاده کنند.

همچنين، محققان در تحقيقات قبلي خود دريافته بودند که مي‌توان از ژيروسکوپ تلفن همراه به عنوان ميکروسکوپ کارآمد استفاده کرد.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |


زماني که شما اقدام به نوشتن يک ايميل مي کنيد، در حالت عادي تنها با چند گزينه رو برو هستيد، اينکه آن را ذخيره کنيد، يا اينکه ارسال کنيد اما همينکه ايميل را ارسال کرديد، ديگر نمي توانيد آن را به طور عادي برگردانيد. البته بسياري از اوقات، به دليل انتخاب اشتباه مخاطب، ناکامل بودن متن ايميل، و يا دلايلي از اين قبيل مجبوريم که ايميل را باز گردانيم و دوباره بعد از تکميل ارسال کنيم.
اين کار به طور مرسوم تنها توسط يکي از سرويس هاي ايميلي يعني جيميل امکان پذير است که امروز در اين باره صحبت مي کنيم



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |


در هر نقطه از جهان که باشيد، با تلفن همراهتان به راحتي رديابي مي‌شويد!


مجله مهر - کيوان ابراهيمي: شرکت هاي رديابي و نظارت (Surveillance companies)، سيستم هاي بازاريابي دولتي در سطح جهان اند که قادر مي باشند داده ها را از شبکه هاي سلولي و موبايلي جهان بيرون بکشند، حتي اگر شما در يک کشور ديگر سفر مي کنيد. اين سيستم ها طوري طراحي شده اند که نه کاربران تلفن همراه و نه اپراتورها، رديابي انجام شده را تشخيص نمي دهند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |

 

کارت‌هاي اعتباري شما ديگر موضوعيت ندارد. خريد بليت مترو و اتوبوس؛ باز هم بي‌معنا مي‌تواند باشد. ديگر در فروشگاه‌ها نيازي به‌ پول نقد و کارت اعتباري نداريد. شما قرباني سرقت نيستيد. قرباني آينده هستيد؛ آينده‌اي که در آن کيف پول و پول نقد، کارت اعتباري، بليت قطار و اتوبوس و... همگي ديجيتالي شده و در گوشي هوشمند شما قرار دارند.

به NFC يا Near field Communications خوش آمديد!

به گزارش «تابناک»، NFC يا Near field Communications، ارتباطي از راه نزديک با WiFi که شايد هم‌اکنون نيز در گوشي هوشمند شما باشد و به زودي قرار است در سطح جهاني و با تأخير البته در ايران، به يکي از ابزارهاي پرکاربرد در گوشي‌هاي هوشمند تبديل شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:هک - مودم, توسط valeh |

 

چنانچه شما از يک مودم وايرلس و يا اکسس پوينت وايرلس استفاده ميکنيد, حتما براي حفظ امنيت دستگاه و اطلاعات خود از شيوه هاي رمزنگاري (encryption) استفاده مي کنيد, درسته؟ اگر اينطور فکر مي کنيد متاسفانه بايد به شما بگويم که در اشتباه هستيد! هکرها مي خواهند که شما اينطور فکر کنيد تا در مقابل حملات آنها آسيب پذير باقي بمانيد. در اين مقاله به معرفي ۴ حقيقت مي پردازيم که هکرها اميدوارند شما از آنها آگاه نشويد چراکه در آن صورت ديگر قادر به نفوذ به سيستم و يا شبکه شما نخواهند بود.
۱. استفاده از شيوه رمزگذاري WEP براي حفاظت از شبکه هاي بيسيم بي فايده است. WEP تنها در چند دقيقه کرک مي شود و استفاده از آن تنها يک حس امنيت کاذب در کاربر ايجاد مي کند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

امروزه گوشي هاي هوشمند پيشرفت هاي زيادي داشتند، اما اين پيشرفت زياد يک مشکل بزرگ را براي کمپاني ها و کاربران به وجود آورده و آن مشکل عمر باتري کم اين هوشمندهاي همه کاره است. در حال حاضر تلاش زيادي انجام مي گيرد تا اينکه عمر باتري گوشي هاي هوشمند زيادتر شود و يا اينکه حداقل سرعت شارژ باتري بيشتر شود تا زمان کمتري نياز به اتصال گوشي به برق داشته باشيد.

 سامسونگ در نوت ۴ شارژ سريع را معرفي کرد. با اين ويژگي درصد شارژ باتري گوشي موبايل در مدت ۳۰ دقيقه به ۵۰ درصد مي رسد. اما به نظر شما اين زمان خيلي کارآمد است؟

مدتي قبل دانشگاه تکنولوژيک Nanyang ادعا کرده بود روشي را ابداع کرده که مي تواند شارژ باتري موبايل را در مدت زمان ۲ دقيقه به ميزان ۷۰ درصد برساند. اما امروز خبري جالب تر منتشر شده است. کمپاني اي به نام StoreDot راهي را پيدا کرده که توسط آن مي توان باتري گوشي را در مدت زمان ۳۰ ثانيه به طور کامل شارژ کرد.

رويترز گزارش داده که اين باتري توليد شده اما به علت اندازه بزرگي که دارد در حال حاضر در گوشي هوشمند نمي تواند قرار بگيرد. اما اين کمپاني اين خبر را داده که تا سال ۲۰۱۶ اندازه باتري را کوچکتر خواهد کرد و کاربر با يک شارژ ۳۰ ثانيه اي مدت ۱ روز را مي تواند از باتري استفاده کند.
اين کمپاني از تکنولوژي نانو براي ساخت اين باتري بهره برده و به عبارت دقيق تر از تکنولوژي nanodocts که در اصل مولکول هاي پپتيدي بيوارگانيک هستند استفاده کرده است.
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |



 توسعه‌ي 5G، نسل پنجم شبکه‌هاي مخابراتي موبايل با شتاب بالايي در حال انجام است. علي‌رغم اينکه هنوز بسياري از کشورها شبکه‌ي ارتباطي خود را به 3G يا 4G ارتقا نداده‌اند، اما نسل پنجم در حال توسعه است و دانشمندان با هيجان بالايي در مورد آن صحبت مي‌کنند، چراکه 5G کاملا متفاوت خواهد بود.

استفاده از پهناي باند بالا، نرخ انتقال داده‌ي زياد و تسهيل در ارتباطات مبتني بر اينترنت چون مکالمات ويدئويي، تنها گوشه‌اي از قابليت‌هايي است که با پياده‌سازي شبکه‌هاي 5G در اختيار کاربران قرار خواهد گرفت.

پروفسور رحيم تفضلي، رئيس مرکز نوآوري‌هاي 5G دولتي انگلستان در دانشگاه سوري در اين خصوص مي‌گويد:

شبکه‌هاي مخابراتي 5G يک بازنگري و انقلاب کلي در زمينه‌ي طيف امواج راديويي خواهد بود.
پياده‌سازي شبکه‌هاي مخابراتي 5G بدين معنا است که بستر مورد نياز براي اتصال شهرهاي هوشمند، انجام عمل‌هاي جراحي ريموت، استفاده از خودروهاي هوشمند و اينترنت اشيا در دسترس خواهد بود.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |



 
 استيو جابز به عنوان يک شخصيت برجسته در تاريخ باقي خواهد ماند. فردي که بزرگترين کمپاني جهان را ساخت شخصي جدي، سردجوش و از همه مهم تر يک الگو بود.

آقاي Guy Kawasaki نويسنده و گوينده امريکايي که با شرايط کاري فشرده استيو جابز کار کرده، درس هايي را که از سخنان مدير عامل سابق اپل آموخته، با ما در ميان گذاشته است که شما مي توانيد آنها را در زير مطالعه کنيد.

1.کارشناسان بيهوده اند
آقاي Guy Kawasaki مي گويد: استيو جابز به حرف کارشناسان گوش نمي داد، بلکه اين کارشناسان بودند که به صحبت هاي او گوش مي کردند. استيو هميشه مي گفت: به عنوان يک کار آفرين نبايد به ديگران متکي باشي!


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |


دريادار سياري از تست موفق جديدترين اژدر نيروي دريايي خبر داد و گفت: اين اژدر قابليت شليک از زيردريايي، شناورهاي سطحي و سامانه‌هاي هوايي را دارد.

امير دريادار حبيب‌الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در نشستي خبري که در آستانه 7 آذر (روز نيروي دريايي) برگزار شد از تست موفق جديدترين اژدر نيروي دريايي خبر داد و گفت: اين اژدر قابليت شليک از زيردريايي، شناورهاي سطحي و سامانه‌هاي هوايي را دارد. سياري افزود: اين اژدر سه روز قبل در منطقه جاسک تست شده است.
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |


 يکي از بزرگ‌ترين شرکت‌هاي امنيت کامپيو‌تري جهان مي‌گويد ويروس سايبري پيچيده‌اي را کشف کرده که در نوع خود کم‌نظير است. اين کمپاني، شرکت‌هاي ارتباطي روسيه و عربستان را هدف اين ويروس و آلوده به آن اعلام کرده است.

روزنامه فايننشال تايمز نوشت، کمپاني امنيت رايانه‌اي سيمنتک اعلام کرد، ويروس جديد با نام «Regin» (رجين) از ويروس استاکسنت که در سال 2010 توسط آمريکا و اسرائيل براي حمله به رايانه‌هاي برنامه اتمي ايران ساخته شد، قوي‌تر و بزرگتر است و توسط آژانس‌هاي اطلاعاتي غرب ايجاد شده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

جدا از “مصلحت سياسي” که بهانه تلاش بخشي از حاکميت براي فيلترينگ شبکه‌هاي اجتماعي خارجي مانند فيس‌بوک و توييتر است، عده‌اي هستند که معتقدند استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي خارجي نقض امنيت اطلاعات کاربران است و بهتر است کاربران از شبکه‌هاي اجتماعي ايراني استفاده کنند که اطلاعات‌شان در ايران نگهداري شود.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

بسيار پيش آمده که براي بازديد از سايتي کليک کرده و وارد مي‌شويم و در همان بدو ورود از ما درخواست مي‌شود براي استفاده از تمام امکانات سايت ثبت‌نام کنيم که البته براي اين کار بايد آدرس ايميل خود را وارد کنيم. يا زماني که مي‌خواهيم با اشخاص يا شرکت‌هايي که با آنها آشنايي نداريم براي پرسيدن سوال و کسب اطلاعات اوليه از طريق ايميل مکاتبه کنيم و بنا به دلايلي صلاح نمي‌دانيم از آدرس ايميل شخصي خود استفاده کنيم و حتي گاهي احتمال هک شدن وجود دارد و ما به‌هيچ عنوان نمي‌خواهيم چنين ريسکي را در رابطه با ايميل شخصي خود بپذيريم. در اين گونه مواقع بهترين راه چيست؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

 

اين موضوع در مورد دستگاه‌هايي که کاربرد بيشتري دارند ريسک بالاتري نيز دارد، زيرا يک دستگاه پرکاربرد کامپيوتري نظير نوت‌بوک که تقريبا هر روز مورد استفاده قرار مي‌گيرد ممکن است بيشتر و سريع‌تر ايراد پيدا کند. اما در هر حال اين روزها به‌دليل افزايش قيمت‌ها در بازار لپ‌تاپ، توجه گروهي از خريداران خواه‌ناخواه و از سر اجبار به سمت نمونه‌هاي کارکرده جلب مي‌شود و بازار لپ‌تاپ‌هاي کارکرده يا همان دست دوم‌ها گرم و پررونق شده است.

اين موضوع اگرچه ممکن است در نگاه نخست از لحاظ اقتصادي مقرون به‌صرفه‌تر از خريد يک لپ‌تاپ آکبند باشد، اما در بسياري از موارد خريد يک لپ‌تاپ دست دوم يا کارکرده باعث بروز دردسرهايي براي کاربر مي‌شود؛ به همين دليل بهترين راه اين است که تا آنجا که ممکن است از خريد لپ‌تاپ کارکرده خودداري شود، اما اگر به هر دليلي براي خريد يک لپ‌تاپ کارکرده مصر هستيد، بايد نکاتي را مد نظر قرار دهيد تا خطر دردسرهاي پس از خريد را کمتر کنيد. به همين دليل ما در اين بخش به برخي از نکاتي که هنگام خريد يک لپ‌تاپ کارکرده بايد مد نظر قرار دهيد، اشاره‌اي کوتاه کرده‌ايم. پس اگر قصد خريد لپ‌تاپ کارکرده داريد، اين مطلب را بخوانيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:whatsapp, توسط valeh |

 

سرويس واتزاپ بر روي اندرويد، iOS، ويندوز فون و بلکبري حدود ۶۰۰ ميليون کاربر فعال دارد. اما پس از خريداري شدن اين اپليکيشن توسط فيسبوک آيا بايد در مورد حريم شخصي نگران بود؟

چندي قبل در سال جاري در نظر سنجي وب سايت MakeUseOf حدود ۶۰ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که از سرويس واتزاپ استفاده مي کنند و اين نشان از محبوبيت اپليکيشن ياد شده دارد. اما پس از اينکه مالکيت اپليکيشن مورد بحث به فيسبوک رسيد، ممکن است برخي از مردم سوالاتي در مورد حريم شخصي خود داشته باشند.

در اين مطلب مي خواهيم به آنچه که شما بايد در مورد تنظيمات حريم شخصي در استفاده از واتزاپ بدانيد بپردازيم. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 30 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |
امروزه نفوذ به دنياي مجازي کاربران و استفاده از اطلاعات شخصي افراد به امري فراگير تبديل شده و يکي از بزرگ‌ترين مشکلات دنياي ديجيتال شده است تا آنجا که هر روز خبر‌هايي از حملات هکري شنيده مي‌شود.

 

اگرچه رعايت نکات ايمني و استفاده از نرم‌افزارهاي آنتي‌هک تاحدي جلوي تخريب اطلاعات کاربران مجازي را گرفته است اما شايد همين امر باعث شده باشد که هکرهاي حرفه‌اي گستره فعاليت‌هاي خود را افزايش داده و به سراغ کاربران تلفن همراه آمده باشند.


هک‌ موبايل به اين معنا نيست که ديگر کاربر اختياري در کنترل تلفن همراه خود نداشته باشد بلکه بسته به نوع حمله‌اي که صورت گرفته ممکن است دفترچه تلفن يا تمامي ‌پيام‌هاي کوتاهي که در صندوق دريافت پيام‌ها (inbox) وجود دارد براي هکر ارسال شود. هر چند قدمت هک تلفن همراه به قدمت هک کامپيوترها نمي‌رسد اما با پيشرفت روزافزون امکانات تلفن‌همراه اين وسيله هم در معرض خطر حمله هکرها قرار دارد تا آنجا که هر فرد با داشتن نرم‌افزارهاي مخصوص هک به راحتي قادر خواهد بود تلفن همراه کاربر را هک و از اطلاعات شخصي کاربران استفاده کند.

فعاليت هکرهاي ايراني درحال حاضر فقط در نفوذ به اطلاعات شخصي کاربران خلاصه مي‌شود و همين سرک کشيدن به حريم خصوصي ديگران و انتشار اطلاعات شخصي آنان باعث شده تا امروزه شاهد گسترش نرم‌افزارهاي مخصوص هک و فروش آن از طريق اينترنت باشيم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 30 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 27 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 «شورايعالي و گره دولتي؛ در انتظار معجزه سايبري؟!» عنوان يادداشت روز روزنامه وطن امروز به قلم رضا ملک‌زاده است که مي‌توانيد آن را در ادامه بخوانيد:

پرونده مجموعه‌اي از نيازهاي صنعتي کشورمان براساس تفکري که گروهي از هواداران غرب در کشورمان داعيه‌دار آن هستند، افولي غيرقابل توجيه را تجربه مي‌کند. تجربه تلخ پلمب مجدد تاسيسات هسته‌اي کشورمان توام با پذيرش پيش‌نويس توافقنامه ژنو با بندهاي عجيبي که امضاي آن موجب شد دولت به دست خود ذخاير ارزشمند اورانيوم غني‌شده کشور را تبديل به اکسيد کند، موجي از نگراني و بدبيني عمومي را در جامعه ايراني ايجاد کرد. به نحوي که پس‌لرزه‌هاي همان توافق 6 ماهه تا به امروز موجب شده است تيم مذاکره‌کننده هسته‌اي کشورمان از ترس «سقوط دولت» به واسطه معامله منافع ملي بر سر ميز مذاکره هم که شده با دقت بيشتري وظايف محوله را پيگيري کند و خداي ناکرده به سراغ تکنيک‌هاي مذاکره «شاه سلطان‌حسيني» و «ديپلماسي قجري» نرود! هر چند همچنان از اخبار منتشر شده در فضاي رسانه‌هاي غربي بوي انعقاد يک «توافق بد» براي ايران به مشام مي‌رسد اما اميد مردم به ورود بهنگام نمايندگان ملت در مجلس شوراي اسلامي و نظارت رهبر انقلاب بر خطوط قرمز ترسيم شده حول منافع ملي ايرانيان است.



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 16 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.