نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 فروردين 1394برچسب:, توسط valeh |



اين نام‌گذاري مي‌رود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و هم‌زباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
همدلي و هم‌زباني ميان کارگزار و کارفرما. معنايي بديع و مهم در فرهنگ سياسي است که رهبر فرزانه‌ي انقلاب سال 1394 شمسي را با عطف توجه به آن، سالِ «همدلي و هم‌زباني دولت و ملت» ناميدند. و اين نام‌گذاري مي‌رود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و هم‌زباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |


مطرح شدن و پرداختن صريح و بي تعارف به شبهات انقلاب شکوهمند اسلامي ايران، نه تنها امري پيراسته از عيب است، بلکه تکليفي ضروري و لازم براي آگاهان و دوست داران انقلاب است. و البته بي پاسخ گذاشتن اين شبهات و ميدان را براي مخالفين و نا آگاهان خالي نمودن عيب و کم فهمي است. در پاسخ به شبهات هم بايد بي تعارف بود و صريح، چرا که پاسخ دادن هاي آبکي و تعارفي نه تنها شبهه را حل نمي کند، بلکه ممکن است بر حجم شبهه هم بيفزايد!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 بهمن 1393برچسب:, توسط valeh |
http://farsi.khamenei.ir/ndata/home/1393/139311021843d276a.jpg

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی
حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره‌ی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار میدهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلبهای شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.

سخن من با شما درباره‌ی اسلام است و به‌طور خاص، درباره‌ی تصویر و چهره‌ای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به «هراس‌های» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می‌بینید که در تاریخنگاری‌های جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانه‌ی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.

این به‌خودی‌خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوه‌ی برخورد با فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی، از شکل‌گیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟

شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواسته‌ی اوّل من این است که درباره‌ی انگیزه‌های این سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.

خواسته‌ی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کرده‌اید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و آموزه‌های انسانی و اخلاقی او را مطالعه کرده‌اید؟ آیا تاکنون به جز رسانه‌ها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کرده‌اید؟ آیا هرگز از خود پرسیده‌اید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟

من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.

سیّدعلی خامنه‌ای
۱۳۹۳/۱۱/۱
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

جدا از “مصلحت سياسي” که بهانه تلاش بخشي از حاکميت براي فيلترينگ شبکه‌هاي اجتماعي خارجي مانند فيس‌بوک و توييتر است، عده‌اي هستند که معتقدند استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي خارجي نقض امنيت اطلاعات کاربران است و بهتر است کاربران از شبکه‌هاي اجتماعي ايراني استفاده کنند که اطلاعات‌شان در ايران نگهداري شود.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |


واژه ي بچه پولدار شايد واژه اي اصيل نباشد و عمري بيش از يک قرن نداشته باشد اما اگر معنايي برابر با غني براي آن در نظر بگيريم سابقه اي کهن در فرهنگ دارد.


از شعرهاي حافظ و مولانا و نوستالژي نحوه ي زندگي طلا فروشان در قرون گذشته تا تصوير معروفي که ، عاقبت نقد فروشي را نشان ميداد، همه و همه تصويري ذهني است از پولدار بودن!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |


 علف، قارچ، اشک، تسبيح و حالا گل. اگر سري در دنياي روانگردان ها نداشته باشيد و گوشتان با اسامي مواد مخدر آشنا نباشد، رديف شدن اين نام ها کنار هم شايد برايتان بي معني باشد. براي معتادان اما اين نام ها با نشئگي و سرخوشي يا خماري و بدن درد و بيقراري تداعي مي شود.

هر روز 9نفر از ايراني ها به خاطر مصرف مواد مخدر مي ميرند. جماعتي که به گواه آمارهاي جمعيت مبارزه با دخانيات کشور، از 10سالگي دست به سيگار مي شوند و از 17سالگي مواد مخدر را تجربه مي کنند. در اين ميان، گروهي هم هستند که از 12 سالگي به بعد پاي مخدرهاي صنعتي به زندگي شان باز مي شود و روزگارشان را با شيشه، حشيش، کروکوديل و ماريجوانا سياه مي کنند؛ مخدرهايي که يک جمله مشترک که درباره بيشتر آنها تکرار مي شود: «اين اعتياد آور نيست.» اين جمله، امروز بيشتر از همه درباره «گل» به گوش مي رسد.

ماده مخدر گل، همان اندازه که اسم خوشايندي که دارد، يکي از خطرناک ترين مواد مخدري است که اين روزها در دست جوان ها مي چرخد و به اسم يک روانگردان طبيعي خريد و فروش مي شود. مخدري که ضربان قلب را بالا مي برد، احساس بي قراري مي دهد، باعث توهم مي شود و با يک بار مصرف، طوري عملکرد مغز را مختل مي کند که زندگي بدون آن غيرممکن مي شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:whatsapp, توسط valeh |

 

سرويس واتزاپ بر روي اندرويد، iOS، ويندوز فون و بلکبري حدود ۶۰۰ ميليون کاربر فعال دارد. اما پس از خريداري شدن اين اپليکيشن توسط فيسبوک آيا بايد در مورد حريم شخصي نگران بود؟

چندي قبل در سال جاري در نظر سنجي وب سايت MakeUseOf حدود ۶۰ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند که از سرويس واتزاپ استفاده مي کنند و اين نشان از محبوبيت اپليکيشن ياد شده دارد. اما پس از اينکه مالکيت اپليکيشن مورد بحث به فيسبوک رسيد، ممکن است برخي از مردم سوالاتي در مورد حريم شخصي خود داشته باشند.

در اين مطلب مي خواهيم به آنچه که شما بايد در مورد تنظيمات حريم شخصي در استفاده از واتزاپ بدانيد بپردازيم. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:, توسط valeh |

در اين مطلب به شما مي‌گوييم در هر سن، چه انتظاري را بايد از سبک بازي کردن فرزندتان داشته باشيد و چه اسباب‌بازي‌هايي را بايد به او هديه کنيد.

اسباب‌بازي را از دست همبازي‌هايش مي‌گيرد و هر بار که به خانه مي‌آييد، يکي از وسايل بازي فرزند صاحبخانه را در کيفش مي‌بينيد؟ کودکي که تا قبل از سه سالگي اين رفتارها را ابراز مي‌کند به مشکلات شخصيتي و رفتاري جدي مبتلاست يا اينکه تنها مرحله‌اي از رشدش را سپري مي‌کند؟
اگر مي‌خواهيد پاسخ اين سؤال‌ها را بگيريد و بدانيد در جريان بازي‌هاي کودکانه، کدام رفتارها سالم‌تر هستند، ادامه اين مطلب را بخوانيد. در دانشنامه بازي کردن به شما مي‌گوييم در هر سن، چه انتظاري را بايد از سبک بازي کردن فرزندتان داشته باشيد و چه اسباب‌بازي‌هايي را بايد به او هديه کنيد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 30 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.

حتماً اين نام براي شما هم آشناست؛ يکي از محبوب‌ترين بازي‌هاي آنلاين و استراتژي که اکنون‌ روي بسياري از گوشي‌هاي هوشمند نصب شده است. شايد شما صاحب يک امپراتوري قدرتمند و اتحاد قوي هستيد و يا آنکه تازه به جمع بازيکنان اين بازي آنلاين محبوب پيوسته‌ايد. به هر حال، اين نکاتي است که حتي اگر مي‌دانيد، باز هم يادآوري آن‌ها اتلاف وقت نيست.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 27 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |


نحوه برخورد برخي رسانه ها و برخي کاربران شبکه هاي اجتماعي در اين مدت دو روزه است که با انتشار فيلم آخرين لحظات زندگي اين خواننده مرحوم، موجب آزار و اذيت خانواده داغدارش و دوستداران واقعي او شدند و با تحليل هاي آبکي خود سعي در مخالف جلوه دادن مرتضي پاشايي با نظام جمهوري اسلامي داشتند!
موج سواري فرصت طلبانه بر تشييع جنازه يک هنرمند
مرتضي پاشايي خواننده پاپ کشورمان بعد از يکسال دست و پنجه نرم کردن با بيماري سرطان، سرانجام صبح جمعه به ديار باقي شتافت.

نکته اي که حائز اهميت است؛ نحوه برخورد برخي رسانه ها و برخي کاربران شبکه هاي اجتماعي در اين مدت دو روزه است که با انتشار فيلم آخرين لحظات زندگي اين خواننده مرحوم، موجب آزار و اذيت خانواده داغدارش و دوستداران واقعي او شدند و با تحليل هاي آبکي خود سعي در مخالف جلوه دادن مرتضي پاشايي با نظام جمهوري اسلامي داشتند!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 27 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |
سيتنا/ دنياي امروز به کلي دگرگون شده است. اغلب ارتباطات امروزه با استفاده از فضاي وب و اينترنت صورت مي‌گيرد و در نتيجه بخش مهمي از اطلاعات کاربران در اين فضا تبادل مي‌شود. امروز قطعا ايميل شما حکم شماره تلفن شخصي شما را دارد، زيرا ابزار اصلي ارتباط اينترنتي است. امروزه تصاوير و ويدئوهاي شما ‌روي فضاي وب به سادگي قابل دسترس بوده و در نتيجه بخش مهمي از حريم خصوصي شما در معرض خطر جدي است.

به گزارش «سيتنا»، سايت تابناک نوشت: اين موضوع خود بيانگر يک نکته اساسي است و آن اينکه با تحول دنياي جديد و ورود کامل به عصر ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات، موضوع امنيت و حريم خصوصي کاربران نيز از نو تعريف شده است و بايد ديدگاهي جديد به اين موضوع داشت.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 27 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

 اين پيج رسمي است؟!
اگر سري به شبکه هاي اجتماعي بزنيد با نام هايي به عنوان بازيگر و... مواجه مي شويد که اصلاً آشنا نيستند. حتي تصويرشان هم به ناآشنايي اسم شان است، اما چند پيج رسمي! و غيررسمي! به نام طرف در شبکه هاي اجتماعي ثبت شده، کمي که جست وجو کنيد مي فهميد طرف تازه کار بازيگري را شروع کرده؛ در يکي دو فيلم شانه تخم مرغي نقش مکمل داشته است و شانس بياورد يکي دو سريال معمولي يا تله فيلم تلويزيوني به او پيشنهاد شود. نکته عجيب ماجرا اين است که وقتي براي بازيگري مثل «مهسا، ک» با اين سابقه کم در سينما و تلويزيون نزديک به 10 صفحه فقط در يک شبکه مجازي وجود دارد، با جست وجوي نام چهره هاي شناخته شده تر با چه آماري مواجه مي شويم؟ جاي سوال دارد که اين صفحات چرا و توسط چه کساني ايجاد مي شوند؟ چرا به رغم آن که امکان گزارش يا ريپورت اين صفحات وجود دارد خود هنرمندان کمتر اقدامي براي بلاک يا مسدود کردن آن ها مي کنند؟ چرا شبکه هاي اجتماعي به جاي آن که بستري براي ارتباط بيشتر و بهتر افراد شاخص به خصوص هنرمندان با مردم و تبادل نظر باشند به بستري براي سوءاستفاده عده اي ناشناس از نام هنرمندان تبديل شده اند که بعد از يکي دو استاتوس مثلاً هنري، کالا يا خدماتي را تبليغ مي کنند يا مواضع عجيب فرهنگي و حتي سياسي مي گيرند؟ شايد در مواردي عده اي از هنرمندان تازه کار هم به اسم «فن پيج» و صفحات هواداري، اقدام به انتشار تصاويري مي کنند که در حالت معمولي خودشان نمي توانند يا نبايد اين کار را انجام دهند، تا مسئوليتي متوجه خودشان نباشد اما با اين ترفند به راحتي در مرکز توجه قرار مي گيرند و معروف مي شوند. به هر حال چه اين صفحات توسط عده اي سودجو راه اندازي شده باشد، چه توسط عده اي علاقه مند، چه خود هنرمندان تازه کار اين کار را انجام داده باشند قدر مسلم صفحه اي که مسئولش مشخص نيست، نمي تواند محتواي خوب و سالمي توليد کند و حتي اگر محتوا نامناسب هم نباشد چون در بيشتر موارد توسط خود آن هنرمند اداره نمي شود سوء استفاده از وقت مخاطب محسوب مي شود چون کاربر وقت گذاشته تا با هنرمند مورد علاقه اش بيشتر آشنا شود. در اين پرونده از جنبه هاي مختلف سعي کرديم به اين موضوع بپردازيم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

پروفسور سميعي برترين دانشمند جهان شدآكادمي جهاني جراحان مغز و اعصاب جهان، جايزه سال 2014 اين آكادمي با عنوان Golden Neuron Award را به چهره ماندگار پزشكي ايران و جهان، پرفسور مجيد سميعي اعطاء كرد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

نفت اگر چه سرمايه خداددي است که مي تواند براي هر کشوري غنيمت باشد اما براي اقتصاد ايران همواره دايه مهربان تر از مادر به شمار آمده است.

در واقع در چند سال اخير، واردات بي‏رويه و صادرات وابسته به نفت،به مهم‌ترين چالشهاي اقتصاد کشورتبديل شده اند.در واقع دو مشکل فوق، برخلاف تفاوت ظاهري، به منزله‏ دو روي يک سکه‏اند و هردو با هم، نشانه‏هايي از نبود سلامت در اقتصاد کشور را يادآوري مي‏ کنند.

مروري بر رفتار اقتصادي دولت‏ها، قبل و بعد از انقلاب اسلامي نشان مي‏دهد که نفت، اين ثروت و سرمايه‏ خدادادي، بيش از آن‏چه که نعمتي در جهت رفاه و پيشرفت کشور به حساب آيد، به صورت عذاب و آفتي براي انحراف اقتصاد از مسير اصلي، بروز کرده است. اين در حالي است که نفت- نه يک درآمد- بلکه يک ثروت بين نسلي است، بايد خرج سرمايه‏گذاري ماندگار و بلندمدت شود، نه مخارج روزمره و مصرفي.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |


برآوردهاي وزارت مسکن و شهرسازي نشان مي دهد که درصد جمعيت شهرنشيني ايران به بيش از 73 درصد رسيده است. اين در حالي است که ميانگين جهاني شهرنشيني 60 درصد گزارش گرديده است.
آمار بانک جهاني نيز نشان مي دهد که متوسط نرخ رشد درصد جمعيت شهرنشيني ايران از کل جمعيت کشور طي 50 سال گذشته تقريبا دو برابر ميانگين جهاني بوده است. بسياري از کشورهاي توسعه يافته و اروپايي سياست هاي تمرکززدايي توجه به بخش روستايي و صنعت کشاورزي را در دستور کار خود قرار داده و موفق گرديدند از افزايش بي رويه جمعيت شهرنشين جلوگيري کرده و حتي درصد شهرنشيني را کاهش دهند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 23 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

آشنايي راقم اين سطور با نام مرحوم استاد جورج سمعان جرداق لبناني و اثر جاودانه‌اش «الامام علي صوت العداله الانسانيه» به سال‌هاي تحصيل در شهر مقدس قم برمي‌گردد. روزي براي خريد کتابي به پاساژ قدس در خيابان ارم، نزديک حرم مطهر کريمه اهل بيت (سلام الله عليها) رفته بودم که ترجمه اين کتاب به فارسي به قلم محقق ارجمند جناب آقاي سيد هادي خسروشاهي (دامت برکاته) توجهم را جلب کرد. مشتاق شدم که ببينم اين نويسنده عرب به کدام کشور تعلق دارد و کدامين آيين را برگزيده که با اندک تورقي در کتاب معلوم شد لبناني و مسيحي است. در اطراف شخصيت جامع و کامل دوم شخص عالم هستي بعد از رسول مکرم اسلام (ص) از جانب دانشمندان و محققين بزرگ تشيع و تسنن کتاب‌هايي به‌نحو مستوفي نگاشته شده است. مرحوم عبدالفتاح عبدالمقصود مصري کتاب «الامام علي بن ابي طالب» را در هشت‌جلد به رشته تحرير درآورده که به‌فارسي نيز قبل از انقلاب اسلامي ترجمه شده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 23 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |


جابز دليل اين نوع پوشش ساده را از مدير سوني مي پرسد و او مي گويد:" بعد از جنگ جهاني، ژاپني ها لباس نمي پوشيدند (احتمالا به دليل فقر) و به همين خاطر شرکتها به کارگران خود چيزي مي دادند که به تن کنند. به اين ترتيب در طول سالها پوشيدن يونيفرم به يک سبک تبديل شد،.
اخيرا در شبکه هاي اجتماعي و بسياري از رسانه هاي جهان موضوع تي شرت "مارک زاکربرگ" مدير عامل شبکه فيسبوک تبديل به بحث روز شده است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 23 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |


همين چند وقت پيش بود که باز شدن صفحه اي در فيس بوک با نام بچه پولدارهاي تهران انقدر سر و صدا کرد و آنقدر انتقادهاي مردم را به همراه داشت که صفحه بسته شد. بعد از ان اما هر روز شهرهاي مختلف در کشور با همين نام سعي در به رخ کشيدن ثروت خود دارند.صفحه بچه پول دارهاي تبريز نمونه ديگري از اين به رخ کشيدن ها است...
فاصله طبقاتي بيداد مي‌کند. اين را مي‌توان در جاي جاي خيابان‌هاي کلان شهرهاي کشور و حتي شهرهاي کوچک ديد. دخترک گل گفروش کنار ماشين آخرين مدل ميليوني، پيرمرد باربري که خريد‌هاي ميليوني ديگري را به دوش مي‌کشد، خانه‌هاي ويلايي در کنار خانه‌هاي کوچک ۴۰ يا ۵۰ متري، دستفروش ژنده پوش در کنار بوتيک شيک با اجناس لوکس و آنتيک، همه و همه نشانه‌هاي روشني از وجود اختلاف طبقاتي شديد در جامعه ماست. اختلاف طبقاتي که انتظار مي‌رفت روند کاهشي داشته باشد، نه افزايشي.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 23 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |

 

همه مدام از اخلاق در ورزش مي گويند اما در عمل فقط براي خودشان اخلاقي مي شوند. جايي که منافع داشته باشند. اين خودشانند که بي اخلاقي را مدام فرياد مي کنند.حالا هر دو ژست قهرمان گرفته اند و طرفداران و منصوبان شان از آنها اسطوره ساخته اند. يکي حقش را ابتدا گرفته و حکم زندان براي تهمت هاي ديگري گرفته ، کوتاه هم نيامده تا طرف ديگر راهي زندان شود ، ديگري هم کم از او ندارد. هنوز هم حتي روي ادبياتش استوار است و همان قدر تند سخن مي گويد ، حتي داگر درست بگويد ، حرمت ها را نگه نمي دارد . اتهاماتي مي زند که ثابت شان نمي تواند بکند ، بعد به اصرار مي ايستد تا حکم اجرا شود ، اجازه مداخله و کدخدامنشي نمي دهد و کار به زندان مي کشد. دو طرف خود را برنده بازي مي دانند و اتفاقي که نبايد مي افتد. حرمت استادي و شاگردي زير پاي شان له مي شود. هر دو منيت را تا آخرين درجه خرج کردند و تابوي اخلاق پهلواني را شکستند. البته اين فقط علي دايي و مايلي نيستند که در فوتبال مان اخلاق پهلواني را به افسانه بدل کرده اند که اين آفت ورزش ماست. ورزشي که متولي اش بر عزيزترين مربي ورزش ملي ايران غضب مي کند چون در برنامه اي زنده گفته ، من اصلا اين دوست خوب مان را نمي شناختم که در کشتي به او باخته باشم!



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه 23 آبان 1393برچسب:, توسط valeh |
روزنامه وال‌استریت ژورنال روز پنج‌شنبه فاش کرد مقامات دادگستری آمریکا به بهانه گیرانداختن افراد مجرم، در حال جاسوسی از تلفن‌های همراه شهروندان آمریکایی از طریق یک برنامه هوشمند هوایی هستند.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، این روزنامه نوشت: در این برنامه، هواپیماهای کوچکی وابسته به اداره مارشال ها در وزارت دادگستری آمریکا از دست کم پنج فرودگاه به آسمان پرواز می‌کنند که مجهز به تجهیزات موسوم به «درت‌باکس» برای تقلید امواج ارسال‌شده از برج‌های تلفن همراه هستند.
این تجهیزات کمک می‌کنند شماره و موقعیت این تلفن‌ها شناسایی شود.
 
این روزنامه به نقل از منابع ناشناس آشنا با این عملیات گفت: این هواپیماها اکثر جمعیت آمریکا را پوشش می‌دهد.
 
این گزارش ادامه داد، این پروازها مرتبا صورت می‌گیرد و هربار اطلاعات ده‌ها هزار گوشی همراه رصد می‌شود.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت دادگستری آمریکا در پاسخ به سوال روزنامه وال‌استریت ژورنال درباره این عملیات فقط گفته است در مساله عملیات شناسایی به قوانین پایبند است.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 23 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.