اولين بار که ايران و آمريکا به صورت رودر رو و دوجانبه ديدار کردند، داعش در منطقه سر برآورد. دومين بار که بر سر ميز مذاکره رفتند، آمريکا به داعش حمله هوايي کرد.
اولين بار پس از ٣٥ سال ايران و آمريکا پس از بنبست وين ٤، به مذاکره نشستند. نتيجه مذاکرات آنطور که بعدها مذاکره کنندگان ايراني گفتند؛ موجب گشايش در روند مذاکره با ۱+۵ شد. مذاکره کنندگان به ويژه عراقچي از حضور ويليام برنز به عنوان «حضوري سازنده» ياد کرد.
ادامه مطلب...
آن چه داعش با کارهاي انتحاري اش در عراق انجام مي دهد بيش از هر چيز شبيه خلبان هاي کاميکازي ژاپني ها است که براي دفاع از خود و تخريب روحيه حريف انجام مي دادند. اکنون سوال مهمي که مطرح مي شود، اين است: بعد از تسلط داعش بر مناطق سني نشين چه خواهد شد؟
از اين بالاتر تصور کنيم اگر داعش بر بغداد مسلط شد، آيا مي تواند اين شهر را با اکثريت ساکنان شيعي اش اداره کند؟
ادامه مطلب...
سازنده خواندن گفتوگوهاي هستهاي اخير ايران و آمريکا از سوي واشنگتن، مذاکرات ايران و انگليس براي بازگشايي کامل سفارتخانهها، فرصت مناسب روسيه جهت اقدام عليه غرب به واسطه روابط مسکو با تهران، بازتاب خبر ساخت سامانههاي دفاع موشکي پيشرفته در ايران و بازتاب اقدام کارگردان مشهور ايراني در حمايت از مردم غزه، از جمله مهمترين مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ايران است.
ادامه مطلب...
يک روزنامه آمريکايي اذعان کرد رهبر ايران محاسبات غرب درباره اضطرار ايران براي مذاکره را به هم زده و اکنون برخلاف تصور قبلي معلوم شده ايران از توسعه ظرفيت غنيسازي دست نميکشد.
روزنامه والاستريت ژورنال در اين باره نوشت: فضاي کلي مذاکرات از خوشبيني چند هفته گذشته به واسطه امتيازهايي که بنا بود ايران در خصوص راکتور آب سنگين اراک ارايه کند، به نوعي بدبيني در روزهاي اخير چرخش داشته است. بدبيني که ناشي از باقي ماندن شکافهاي عميق بر سر موضوعات کليدي مانند کميت و کيفيت ظرفيت غنيسازي در ايران است.
ادامه مطلب...
حمايت رهبري از دولت يازدهم که در مراسم افطاري ايشان به مسئولان نظام بيان شد، در سطح بالايي مورد توجه دولتمردان قرار گرفت. آنان به حق نظر رهبري را در مورد عملکرد خويش مهم ميدانند و اين «حمايت با تمام وجود» را همچون نشانه افتخاري براي خويش ميدانند.
رسانههاي اصلاحطلب هم که در گفتمانشان سهم چنداني براي ولايت فقيه قائل نميشوند، مگر اوقاتي که قرار است به اختيارات قانوني اين مقام معترض شوند، از معدود دفعاتي بود که عکس و کلام رهبري را تيتر يک خود کردند. اين البته موجب خرسندي است و بايد به فال نيک گرفته شود که اين روزها موضوع مباحث، بر سر ميزان حمايت رهبري است و هر کس تلاش ميکند خود و جريانش را به ولي فقيه نزديکتر، همسوتر و مورد حمايتتر ترسيم کند. اين ميان البته تفسيرهاي گوناگون از حمايت رهبري ارائه ميشود. حاميان دولت تلاش دارند تا از درون جملات آقا، نوعي نقدناپذيري دولت و اعمال سکوتي اجباري بر منتقدين دولت را نتيجه بگيرند؛ چيزي که نه آقا و نه حتي خود رئيسجمهور مد نظر ندارند. پس ماجراي اين حمايت رهبري چيست؟
ادامه مطلب...
برژينسکي سياستمدار کهنهکار و مشاور امنيت ملي سابق امريکا به همفکران خود در کشورش توصيه ميکند:از فکر کردن به حمله پيشدستانه عليه تأسيسات هستهاي ايران اجتناب کنيد و گفتوگوها با تهران را حفظ کنيد، بالاتر از همه بازي طولانيمدتي را انجام دهيد، چون زمان، آمارهاي جمعيتي و تغيير نسل در ايران به نفع رژيم کنوني نيست.
اين اظهارنظر نشان ميدهد که الگوي جمعيتي در کشورمان و تغييرات آن تا چه حد براي امريکا مهم است و چقدر دقيق رصد ميشود.
ادامه مطلب...
ورود ايران به تکنولوژيهاي نوين از جمله؛ صنعت ساخت انواع هواپيماهاي با سرنشين و بدون سرنشين، بالگرد، کشتي، قايق، زيردريايي و قطارهاي باري و مسافربري نشان ميدهد که کشور ما همانند ساير عرصهها، در صنعت حمل و نقل نيز از تواناييها و ظرفيتهاي لازم براي نوآوري و خلاقيت برخوردار است، اما به نظر ميرسد صنعت خودروسازي کشور که در دهه 40 و همزمان با کشورهايي مانند ژاپن کار خود را شروع و از نظر تعداد توليد در سال 2011 رتبه 13 جهان را به خود اختصاص داد، قصد ندارد، با پيشرفتهاي جديد رخ داده در اين بخش همراه و در يک فرآيند پيوسته و همگام با تحولات جهاني به روند روبه رشد و جهشي خود ادامه دهد.
ادامه مطلب...
مغناطيس فوق العاده قوي کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا 100 متري کوه يعني تقريبا انتهايي ترين نقطه مشخص آسفالت با ماشين توقف کنيد و ترمز دستي را بخوابانيد، ماشين بجاي سر پائيني به نرمي به سمت کوه کشيده مي شود که البته همين مغناطيس براي رانندگان نا آشنا بسيار دردسر ساز بوده و تاکنون تعداد زيادي از خودروها بي اختيار با کوه تصادف کرداند.
ادامه مطلب...
تحليلگر آمريکايي و مسؤول پايگاه «وترنزتودي» بعد از ديدار با مقام معظم رهبري در ايران تأکيد کرد حقايقي در ۵ ثانيه سخنان آيتالله خامنهاي وجود دارد که در ۵ ساعت ياوهگوييهاي سياستمداران غربي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، «کوين بارت»، تحليلگر و کارشناس آمريکايي که چندي پيش براي بررسي افول هژموني آمريکا به ايران سفر کرده بود در مقالهاي در وترنزتودي نوشت، رهبر عالي ايران آيتالله «علي خامنهاي» در سخنراني با حضور «حسن روحاني» رئيسجمهور کنوني و «رفسنجاني» رئيسجمهور اسبق ايران و همچنين جمعي از سفراي سراسر جهان از جمله عربستان سعودي، اعلام کرد که اغلب معضلات مربوط به خاورميانه و جهان از طريق عقل و منطق قابل رفع است.
ادامه مطلب...
زيردريايي هاي اتمي به دليل استفاده از نيروي هسته اي از توان باقي ماندن نامحدود در زير آب برخوردار هستند و بيشتر براي عمليات در آبهاي عميق و اقيانوس ها به کار مي روند. گونه ديگر زيردريايي ها از ترکيب موتورهاي ديزلي و باطري هاي الکترونيکي براي تامين نيرو بهره مي برند و عمدتا براي عمليات در آبهاي کم عمق تر و براي محدوده زماني کمتري طراحي شده اند.
ادامه مطلب...
فتح خرمشهر(سوم خرداد 1361) در تاريخ جنگ ايران و عراق از اهميت ويژهاي برخوردار است. خبر آزادي خرمشهر آن چنان شگفتآور بود که در سراسر ميهن اسلامي ما مردم را به وجد آورد. با اعلام خبر فتح خرمشهر مردم ايران همچون خانوادهاي بزرگ که فرزند از دست رفته خود را بازيافته است اشکهاي شادي و شعف خود را نثار روح شهداي حماسهآفرين صحنههاي شورانگيز اين نبرد کردند. براي پي بردن به عظمت اين نبرد حماسي کافي است بدانيم که نيروهاي متجاوز عراق پيش از نبرد سرنوشت ساز رزمندگان ما براي آزادي خرمشهر در اطلاعيهاي به نيروهاي خود دستور داده بودند که دفاع از خرمشهر را به منزله دفاع از بصره، بغداد و تمام شهرهاي عراق محسوب کنند. همچنين تجهيزات و امکانات دفاعي دشمن در اين منطقه نشان ميداد که عراق خرمشهر را به عنوان نماد پيروزي خود در جنگ به حساب آورده و قصد داشته است به هر قيمت، اين شهر را در تصرف نيروهاي خويش نگهدارد.
از اوايل مهر سال 60 به دنبال حذف عامل مزاحمي به نام بنيصدر ارتش جمهوري اسلامي و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پس از سر و سامان دادن به نيروهاي خود، سلسله عملياتهاي آزادسازي را آغاز کردند. مثلا عمليات ثامنالائمه(ع) در پنج مهر 1360 که منجر به شکست حصر آبادان و آزادسازي حدود150کيلومتر مربع شد، عمليات طريقالقدس در آذر60 به آزادسازي شهر بستان و حدود 600 کيلومتر مربع از خاک ايران انجاميد، عمليات فتحالمبين دوم فروردين ماه 1360آزادسازي دو هزار و 200 کيلومترمربع از خاک کشور و رفع تهديد اشغال دزفول و انديمشک را در پي داشت.
ادامه مطلب...
امیر سرتیپ دوم خلبان علیرضا نمکی، رئیس گروه طرحهای استراتژیک و تاکتیکهای نهاجا در جنگ تحمیلی در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس اظهار کرد: در عملیات بیتالمقدس وسعت گستردگی عملیات حدود ۵۴۰۰ کیلومتر بود که قرار شد قرارگاههای کربلا و قدس (لشکر زرهی ۱۶) در جنوب فکه، و قرارگاههای فتح (لشکر ۹۲ زرهی) و نصر (لشکر ۲۱حمزه) با عبور از شرق کارون و تیپ محمد رسولالله سپاه، این عملیات را پیش ببرند.
وی با اشاره به اینکه سازمان رزم هوایی در عملیات بیتالمقدس از گردانهای ۳۱ و ۳۲ از پایگاه هوایی همدان، گردان ۴۱ و ۴۲ از پایگاه هوایی دزفول، گردان ۶۱ و ۶۲ از پایگاه هوایی بوشهر، گردان ۱۱ شناسایی از پایگاه هوایی مهرآباد تشکیل شده بود، ادامه داد: با فراهم کردن آتش پشتیبانی، فراهم کردن دفاع هوایی برای منطقه عملیات، کسب برتری هوایی برای انجام موفقیتآمیز عملیات، گردآوری اطلاعات و هشدارهای راداری و الکترونیکی و خدمات پشتیبانی دفاعی رزمی از عملیات بیتالمقدس، به پشتیبانی از عملیات پرداختیم.
رئیس گروه طرحهای استراتژیک و تاکتیکهای نهاجا در جنگ تحمیلی تصریح کرد: لشکر ۲۱ حمزه که قرار بود از رود کارون عبور کند باید برای عبور از کارون ۷ پل میساخت که ما با دو فروند هواپیمای اف ۱۴ از این لشکر پشتیبانی کردیم.
وی ادامه داد: در عملیات طریقالقدس برای اولین بار از ۲ عدد آتشبار هاگ استفاده شد که خیلی خوب جواب داد و ما همین کار را در عملیات بیتالمقدس نیز به صورت گستردهتری انجام دادیم. یک پایگاه موشکی در تبوک در سه راهی آبادان- ماهشهر- اهواز به نام تبوک و یک پایگاه موشکی دیگر نیز در رامشیر به نام رامشیر و یک پایگاه موشکی به نام خیبر یک نیز که از قبل در عملیات طریقالقدس دایر شده بود و همچنین یک پایگاه موشکی را در جنوب فکه دایر کردیم تا بتوانیم از چهار طرف منطقه را پوشش داده و از نیروهای خودی پشتیبانی کنیم.
رئیس گروه طرحهای استراتژیک و تاکتیکهای نهاجا در جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: لشکر ۲۱ حمزه با عبور از کارون در ظرف ۲ روز به گرمدشت رسید، یعنی حدود ۱۵ کیلومتر پیشروی کرد؛ لشکر ۶ زرهی عراق در مقابل قرارگاه قدس آرایش نظامی گرفته بود، اما ۸ فروند از جنگندههای ما با پرواز از پایگاههای هوایی بوشهر و همدان این لشکر را بمباران کردند که در پی این اقدام، قرارگاه نصر توانست به شلمچه برسد.
وی ادامه داد: در جریان انجام عملیات بیتالمقدس در ۲۲ سورت پرواز اقدام به عکسبرداری هوایی کردیم و در یکی از این ماموریتها متوجه شدیم عراق پلی را روی کارون زده است که خرمشهر را به کرانههای غربی اروند رود وصل میکند و لشکر ۱۱ عراق از این طریق پشتیبانی میشود، ما این پل را در چند مرحله زدیم و ارتباط لشکر ۱۱ از نظر لجستیکی با ارتش عراق در غرب اروند قطع و لشکر ۱۱ تسلیم شد.
رئیس گروه طرحهای استراتژیک و تاکتیکهای نهاجا در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: برای اینکه ارتش و سپاه بتوانند آرایش نظامی بگیرند از فروردین ماه بر فراز نیروهای بعثی پرواز میکردیم؛ به گونهای که در عملیات بیتالمقدس حتی یک بار هم قرارگاههای نصر و فتح بمباران نشدند و ما بیش از ۵۰ فروند جنگنده عراق را منهدم کردیم.
وی ادامه داد: نیروهای تحت امر قرارگاه قدس، مناطق طلائیه و کوشک را گرفتند و نیروهای تحت اختیار قرارگاه فتح نیز تا نهر کتیبان پیشروی کردند. قرار بود که تا بصره پیش برویم و سپس به عراقیها پیغام بدهیم که خرمشهر را آزاد کنید تا ما هم بصره را آزاد کنیم؛ هرچند که خرمشهر در این مرحله آزاد شده بود، اما فرماندهان آن زمان اجازه ورود به بصره را به ما ندادند و پس از ۴۰ روز به ما اعلام شد که اجازه داریم به مناطق نظامی بصره ورود کنیم، اما به هیچ عنوان مجوز ورود به مناطق مسکونی و غیر نظامی را نداشتیم.
رصد-محمود هرندي/ به سخره گرفتن علني قانون در چنين صفحاتي، باعث بي اعتبار شدن مهمترين ميثاق اجتماعي جامعه شده و همين امر دفاع از حريم خصوصي و حقوق اجتماعي همه شهروندان ازجمله هواداران آزادي يواشکي را مختل خواهد ساخت. از ياد نبايد برد که جامعه ايراني براي حاکميت قانون دست کم يکصد سال مبارزه کرده و حالا زيرسوال بردن آن از سوي تعدادي از شهروندان قابل دفاع نيست.
شايد براي جواناني که به دليل برخي محدوديت هاي اجتماعي، بخشي از شخصيت اجتماعي شان «يواشکي» رشد کرده، سخت باشد در دنياي مجازي، باورهاي متناقض خود را پنهان نگاه دارند.
اين مشکلي است که با توسعه ابزارهاي ارتباطي حالا بيش از هر زمان ديگري عيان شده و خود را در صفحات فيسبوکي که اين روزها خبرساز شده، به نمايش مي گذارد. هرچند در نگاه اول عکس هاي منتشر شده از برخي زنان و دختران ايراني بدون حجاب شرعي آن هم در محيط هاي علني نوعي حرکت شعاري براي زير سوال بردن هنجارهاي موجود در کشورمان محسوب مي شود، اما توجه به لايه هاي زيرين اين حرکت نشان مي دهد که شفافيت نظام ارتباطي موجود، اندک اندک واقعيت چند شخصيتي بودن نسل جوان را روشن کرده و در حال پرده برداشتن از باورهاي پارادوکسيکال است. باورهايي که از يکسو برخاسته از متن جامعه ايراني است و از سوي ديگر از فرهنگ غربي و رسانه هاي بيگانه متاثر شده است.
چنين است که با وجود تشديد حساسيت ها نسبت به بروز چنين رفتارهايي که به نظر مي رسد خود را در قالب بازداشت چند جوان تهراني که نماآهنگ Happy را بازسازي کرده بودند ظاهر کرد، به نظر نگارنده اين نوع رفتارها تنها نمايشي تلخ از شفافيت در جامعه ماست که بايد آن را جدي گرفت چراکه اکنون جامعه خود را در آئينه اي به نظاره نشسته که خوبي ها و بدي ها را توأمان مي بيند و مي تواند فارغ از رودربايستي هاي معمول تصميم بگيرد که هويت واقعي اش کدام است.
ادامه مطلب...
بنده نمي دانم يک صد تومان در سال 1266 ق (1850 ميلادي و 1228 ش) چه قدر بوده، اما حدس مي زنم که خيلي زياد بوده است. امير کبير براي ترجمه يک کتاب جغرافي فرنگي و چاپ آن اين مبلغ را داد که نشان دهد قصدش براي توسعه علم جدي و عزمش قطعي است.
بارها ازپرداخت هزينه هاي تحقيق و پژوهش به عنوان مهم ترين زمينه ساز پيشرفت علمي سخن گفته شده است. همه در اين باره اتفاق نظر دارند، اما در عمل، يا پول قابل توجهي به اين امور اختصاص داده نمي شود، يا اگر هم بشود، غالبا بر اثر فساد اداري يا افکار نادرست و مديريت افراد غير متخصص، همان مبالغي نيز که هست، به هدر مي رود.
شايد يکي از بهترين کارها، هزينه کردن براي تأسيس دانشگاه ها و مدارس جديد، ايجاد رشته هاي تازه، استخدام دانشجويان زبده که در داخل و خارج تحصيلاتي دارند و امتيازي بر اقران خود، و نيز هزينه کردن براي کتابخانه و آزمايشگاه و جز اينهاست.
البته الان نزديک به هشتاد سال است که اين کارها را انجام مي دهيم، پيشرفت هايي هم داشته ايم، اما به دليل نداشتن يک استراتژي مشخص و مديريت مستمر، فراز و فرودهاي فراواني در اين زمينه داشته ايم و داريم.
مي دانيم که بنياد علم جديد در دوره صدارت کوتاه امير کبير گذاشته شد، زماني که پايه هاي اوليه دارالفنون ريخته شد و بعد از مدتي اين مرکز علمي سرپا شد و اساسي براي شکل گيري دانش هاي نوين در اين کشور گرديد.
ادامه مطلب...
ايران
بخش «تبليغات و ضدتبليغات» سازمان اطلاعات خارجي رژيم صهيونيستي (موساد) مسئوليت عمليات رواني، تبليغات و عمليات فريب را دارد و تلاش ميکند تا با تصويرسازي، موساد را سازماني موفق، مقتدر، حرفهاي معرفي کند. بزرگنمايي از اقدامات سازمان اطلاعات خارجي رژيم اسرائيل و سرپوشگذاردن بر شکستهاي موساد با هدف ارعاب دشمنان اين رژيم به ويژه جمهوري اسلامي ايران صورت ميگيرد. اما بررسي شواهد و قراين موجود نشان ميدهد که طي دو دهه اخير اقدامات سازمان موساد در ايران عمدتا منتج به موفقيت نبوده و شبح ناکاميهاي اطلاعاتي بر سر اين سازمان تروريستي بيش از پيش سايه افکنده است.
سال 1377؛ دستگيري عوامل شبکه جاسوسي موساد در شيراز
زمستان 1377 يک شبکه جاسوسي متشکل از سيزده يهودي در شهر شيراز به اتهام جاسوسي براي رژيم صهيونيستي بازداشت شدند؛ از آنجايي که شناسايي و دستگيري عوامل شبکه جاسوسي اسرائيل، شکست بزرگي براي موساد به شمار ميآمد، رسانههاي غربي با جنجال و هياهو اين شبکه جاسوسي را جامعه يهوديان ايراني معرفي کردند تا اندکي از تلخي شکست اطلاعاتي موساد کاسته شود. اما مدارک متقن و اعتراف عوامل شبکه از همکاري مستقيم اين افراد با موساد پرده برداشت.
پروندهاي که به عنوان يکي از پروندههاي جنجالي در سطح بينالمللي مطرح شد در 17 جلد و 2753 صفحه نگاشته شد و در آن 237 دستور قضايي، 116 فقره استعلام از مراجع قانوني کشور، 114 جلسه تحقيق با حضور متهمان و وکلاي آنان و قضايي پرونده با 604 ساعت کار قضايي محض بر روي پرونده وجود داشت. حکم در 71 صفحه صادر شد و 12 نفر محکوم شدهاند. با اين وجود حکم اعدام براي هيچ يک از متهمان صادر نشده زيرا قاضي حکم متهمان را محاربه ندانست. به هر شکل يکي از شبکههاي عنکبوتي رژيم اشغالگر قدس در ايران شناسايي و منهدم شد و نتوانست در جهت منافع صهيونيستها به حيات خود ادامه دهد. براي اعضاي اين تيم موساد که عمدتا کار جذب نيرو و جمعآوري اطلاعات براي رژيم صهيونيستي در پوشش جامعه يهوديان انجام ميدادند، احکامي از 4 تا 13 سال حبس تعيين شد و بعدها اندکي کاهش يافت.
ادامه مطلب...
کاهش نرخ باروري و جمعيت اگرچه تاثير مهمي در اقتصاد، توليد و چرخه فعاليتهاي جامعه دارد اما بدون شک مشکل پنهاني که در اواخر دهه 90 بروز ميکند کمبود نيروي نظامي آماده براي حراست از مرزها و کيان کشور است. مقامات انتظامي ميگويند اگر روزي با کمبود سرباز مواجه شويم مدت خدمت وظيفه طولاني تر ميشود. از سوي ديگر برخي کارشناسان هم پيشنهاد حرفهاي و شغل محسوب شدن سربازي را مطرح ميکنند.
به گزارش خبرنگار مهر، اولين زمزمه هاي کمبود سرباز و کاهش تعداد سربازان همزمان با اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي به گوش رسيد. قانوني که آبانماه سال 90 در مجلس شوراي اسلامي تصويب و براساس آن 36 ماده از قانون سابق اصلاح و 30 ماده نيز الحاقي شد. همزمان با اجراي اين قانون برخي از معافيت ها حذف و شرايط تعدادي از آنها نيز سخت تر شد. در آن زمان بود که همزمان با اعلام کاهش نرخ مواليد زمزمه هايي مبني بر کاهش سربازان شنيده شد. موضوعي که هيچگاه از سوي مسئولان ستادکل نيروهاي مسلح نه رد و نه تائيد شد. براساس آخرين آمارهاي اعلام شده سالانه نزديک به 400 هزار نفر در کشور به خدمت وظيفه عمومي اعزام مي شوند و نزديک به 10 درصد جمعيت نيروهاي اعزام شده نيز تاقبل از تغيير قانون معافيت پزشکي و کفالت دريافت مي کردند. اين در صورتي است که با کاهش ميزان مواليد در اواسط دهه 70 و 80 ميزان اعزام مشمولان به خدمت وظيفه عمومي کاهش پيدا کرده است.سرهنگ واعظي نژاد معاون امور معافيت ها و کفالت سازمان وظيفه عمومي در اين باره به مهر مي گويد:قانون خدمت وظيفه پس از 27 سال داراي تغييرات اساسي شد. آخرين بار اين قانون در سال 1363 اصلاح و بازنگري شده بود. قانوني که در آبانماه سال 90 در مجلس شوراي اسلامي تصويب و براساس آن 36 ماده از قانون سابق اصلاح و 30 ماده نيز الحاقي شد. اگرچه برخي معافيتها حذف يا شرايط آن سخت تر شده است اما در برخي موارد مانند ايثارگران و مددجويان شاهد افزايش معافيت هستيم.
ادامه مطلب...
"خودروي کوسه" طرحي متفاوت و جالب است که چندي پيش توانست در تعدادي از مسابقات جهاني به عنوان طرح برگزيده انتخاب شود. اين خودرو توسط فردي به نام "امين عينکيان" طراحي شده است و حالت خاص و اسم منحصر به فردش همه را به وجد مي آورد.
اين خودرو قصد دارد استفاده بهينه اي از نيروي روبروي خودرو کند. بدنه خودرو به گونه اي ساخته خواهد شد که در جلوي آن سوراخي بزرگ براي ورود هوا وجود دارد ولي اين هواي به جاي بلند کردن خودرو از روي زمين يا گرفتن سرعت آن، از پشت خودرو خارج شده و سرعت آن را افزايش مي دهد.
همانطور که از نام اين خودرو برمي آيد، ايده اصلي از روي حرکت کوسه گرفته شده است و البته قابليت حرکت درون آب را نيز براي خودروي "کوسه" ايجاد نموده. اين طرح قرار است در آينده خودرويي دو نفره براي گردشگران باشد تا از رانندگي کردن در آب هم لذت کافي را ببرند. روي زمين هم اين خودرو سرعتي مانند برق دارد و مي تواند رکوردهاي سرعت را جابه جا کند.
«پايتخت» نام مجموعه طنز تلويزيوني بسيار پرطرفدار در نوروز امسال و همچنين دو سال پيش است که حقيقتا بسياري از خانواده ها را پاي تلويزيون ها نشاند. اين مجموعه را مي توان يکي از برنامه هاي بسيار آموزنده دانست البته نه از آن دسته آموزنده هايي که مانند کتاب گوياي جملات فلسفي و شعارهاي زيبا سعي مي کنند جمله هاي تاثيرگذار را پشت هم رديف کرده و به زور آن ها را به بيننده القا کنند.
اين مجموعه تلاش کرد تا به شکلي نامحسوس، در قالب داستان و شخصيت هاي آن، اسرار يک زندگي باصفا و شيرين را براي مخاطبان بازگو کند. يکي از نقاط قوت و بسيار ارزنده پايتخت، به تصوير کشيدن يک رابطه زناشويي موفق و قدرتمند است. در رسانه اي که از رابطه زن و شوهر چيزي جز جنگ و جدل هاي اعصاب خردکن، خيانت و مخفي کاري هاي پي در پي، چه در مجموعه هاي طنز و چه در مجموعه هاي جدي، چيز ديگري نشان داده نمي شود رابطه «هما» و «نقي» رابطه دل نشيني است نه به سبک خاص مجموعه«خانه سبز» و «همسران» يا بسياري از فيلم هاي سينمايي بلکه به شکل رابطه اي کاملا زميني، واقعي و معمولي.
اين رابطه، الگوي باورپذير براي خانواده هاي معمولي ايراني است که با وجود سختي هاي زندگي، مي خواهند عشقشان را پايدار نگه دارند. «هما» و «نقي» نه زندگي آن چناني دارند و نه امکاناتي خاص، نه در شهر بزرگي زندگي مي کنند و نه اقوام گردن کلفتي دارند و نه خودشان آدم هاي خاصي هستند آن ها آدم هايي کاملا «معمولي» هستند که زندگي خوشي را در کنار هم ساخته اند. اما رازهاي موفقيت اين رابطه خوشايند و پايدار چيست؟
ادامه مطلب...
به جنگل هاي شمال که مي رويد، جايي در نواحي سواحل آستارا و حتي در ارتفاعات ميانبند و در گوشه و کنار کلاردشت با رنگ آميزي حيرت انگيزي مواجه مي شويد که جنگل را به مناظري زيبا و چشم نواز تبديل کرده. درختاني با رنگ هاي نارنجي، زرد پررنگ، قرمز درخشان، قهوه اي، سبز سير که نگاه هر رهگذري را مجذوب مي کند.
شايد اگر از محلي ها درباره اين درخت بپرسيد هر کدام چيزي از عجايب آن را براي شما تعريف کنند. حتما از زبان افراد محلي مي شنويد که در گذشته از چوب اين درخت براي سوزاندن استفاده مي کردند چون اين درخت چوبي بسيار ديرسوز و پايدار دارد. آن هايي هم که از داروهاي گياهي سررشته دارند ممکن است به شما درباره خواص ميوه، برگ ها و پوست درخت چيزهايي بگويند. اگر طرف شما بچه هاي روستاهاي اطراف باشند احتمالا به شما مي گويند که در تنه اين درخت هيچ ميخي فرو نمي رود. تمام اين اطلاعات درست است.
ادامه مطلب...
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
لطفا به لینک زیر رفته و به خلیج فارس رأی بدین تا در گوگل به نام جعلی ثبت نشه. متاسفانه به دلیل عدم اسقبال مناسب ایرانیا، عربا 70 به 30 جلو هستند.
http://www.persianorarabiangulf.com/index.php