نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید


   
در شمال‌شرقي چين توانسته‌اند با انفجار کنترل شده‌اي نيمي از يک ساختمان را تخريب کنند بدون اين که نيمه‌ي ديگر آسيب ببيند.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

تايپ کردن يکي از متداول‌ترين فعاليت‌هاي کاربران رايانه محسوب مي‌شود. آشنايي با ترفندهاي تايپ کردن علاوه بر افزايش دانش تخصصي کاربر، باعث افزايش سرعت انجام کار نيز مي‌شود.
با آگاهي از ترفندهاي تايپي، با سرعت بهتري کارهاي خود را انجام مي‌دهيد. اگر علاقمند به آشنايي با اين ترفندها هستيد با ما همراه باشيد.

پاک کردن يک کلمه
با استفاده از کليدهاي ترکيبي Ctrl + Backsapce، به جاي پاک کردن تک‌تک کاراکترهاي يک کلمه، مي‌توانيد کلمات را پاک کنيد. اين کار سرعت شما را در حذف کلمه‌هاي اشتباه افزايش مي‌دهد.

انتقال چشمک‌زن به ابتداي کلمه قبل يا بعد
انتقال دادن چشمک‌زن به صورت دستي، زمان زيادي از تايپ‌ کردن را به خود اختصاص مي‌دهد. براي افزايش سرعت، چشمک‌زن را به کمک ميانبرهاي صفحه‌کليد جابه‌جا کنيد. براي انتقال چشمک‌زن به ابتداي کلمه قبل از کليدهاي ترکيبي Ctrl + Left Arrow و براي انتقال آن به ابتداي کلمه بعد از کليدهاي ترکيبي Ctrl + Right Arrow استفاده کنيد.

نکته: در مک، به جاي Ctrl از کليد Option استفاده کنيد.

ايجاد يک متن زير يا بالانويس
براي درج بالانويس در کنار يک کلمه‌، از کليدهاي ترکيبي = + Ctrl + Shift و براي درج زيرنويس از کليدهاي ترکيبي = + Ctrl استفاده کنيد.
مطمئن باشيد همين دو کليد ميانبر، به صورت چشمگيري سرعت شما را افزايش خواهند داد.

کپي کردن متن بدون استايل
وقتي متني را از يک منبع کپي مي‌کنيد، فرمت و استايل متن، همراه با آن کپي مي‌شود. براي Paste کردن متن، بدون فرمت و استايل (يعني به صورت Plain Text) مي‌توانيد به جاي استفاده از کليدهاي‌ ترکيبي معروف Ctrl + V، ازکليدهاي ترکيبي Ctrl + Shift + V استفاده کنيد.

کپي کردن متن بدون استايل به کمک نرم‌افزار PureText

توجه داشته باشيد که به غير از نرم‌افزارهاي مايکروسافت مانند Word يا Outlook، اغلب نرم‌افزارهاي و مرورگرها از اين ميانبر پشتيباني مي‌کنند. براي نرم‌افزارهاي استثناء از روش‌هاي زير استفاده کنيد:

- کليدهاي ترکيبي Ctrl + Shift + V براي نمايش پنجره Paste Special

- کليدهاي ترکيبي Ctrl + Sapcebar براي حذف فرمت و استايل متن

- استفاده از نرم‌افزار PureText و تعريف کليدهاي ميانبر دلخواه (Hotkeys) براي Paste کردن بدون استايل متن‌ها

اميدوارم اين ترفند کوتاه براي شما کاربردي باشد. تجربه کاربري خود را در اين زمينه با دوستانتان به اشتراک بگذاريد. آيا ترفندهاي ديگري مي‌شناسيد؟

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

شايد اگر ادعا کنم که مادر بزرگ هاي ما هم براي خودشان يک پا شيمي دان هستند و بايستي در رديف نامزدهاي دريافت جايزه نوبل قرار گيرند خنده تان بگيريد.

از قديم و نديم مادر بزرگها به جاي استفاده از مايع ظرفشويي براي شستن ظروف آشپز خانه از خاکستر و آب استفاده کرده و همين حالا هم اين کار را مي کنند . خيلي جالب است بدانيد که خاکستر داراي ترکيبات فلزهاي قليايي است و محلول آن در آب داراي کاتيون اين فلزها است وقتي اين محلول به چربي ديواره ظرف ها مي رسد واکنش صابوني شدن رخ مي دهد و کاتيون سديم يا پتاسيم يا ... با چربي يا روغن مواد غذايي که روي ديواره ظرف ها باقي مانده توليد صابون و الکل مي نمايد صابون چربي را در خود حل مي کند و مي شويد و الکل هم ظروف را ضد عفوني مي کند يعني با يک تير دونشان !
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

به لطف پيشرفت فناوري و عرضه پوشش هاي خود ترميم شونده، ديگر نبايد نگران خراش ايجاد شده بر روي خودروها بود.

محققان پلاستيکي ابداع کرده اند که پس از هر آسيب ديدگي با احياي ساختار مولکولي اوليه اش، خود را ترميم مي کند.

اين شبکه پليمري جديد با صرف تنها چند دقيقه در دماي نسبتا پايين، خود را ترميم مي کند.

پروفسور "کريستوفر بارنر کوووليک" از موسسه فناوري کارلسروه (KIT) در آمريکا مي گويد: روش ما به هيچ کاتاليست و مواد افزودني نياز ندارد.

اين دانش پژوهان از احتمالات ارتباط الياف عملکردي يا مولکول هاي کوچک با يک واکنش شيميايي برگشت پذير براي توليد مواد خود ترميم شونده استفاده کردند.

اين گروه چهار سال زمان صرف توليد اين شبکه پليمري جديد کرده اند.

اين شبکه هاي قابل تغيير را مي توان به مواد تشکيل دهنده اوليه تجزيه و پس از آسيب ديدگي دوباره مونتاژ کرد.

اين ماده نوين طي چند دقيقه در دماهاي نسبتا پايين - از 50 درجه تا 120 درجه سانتي گراد- بهترين خواص ترميم شوندگي خود را نشان مي دهند.

اين محققان با استفاده از چرخه ترميم شوندگي ابداعي خود، تعداد زيادي از ترکيبات بين مولکولي را شناسايي کردند که در طول فرايند بسيار کوتاه خنک سازي دوباره به هم متصل مي شوند.

آزمايش هاي مکانيکي مانند آزمايش کشش و چسبندگي نيز تاييد کرد خواص اوليه اين ماده پس از ترميم کاملا احيا مي شود.

اين دانشمندان مي گويند به طور موفقيت آميزي نشان داده ايم نمونه هاي آزمايشي پس از نخستين ترميم، محکم تر از قبل به هم متصل شدند.

نتايج اين تحقيقات درنشريه مواد پيشرفته منتشر شده است.
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 27 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

توپ پينگ پونگي را وارد قيف آشپزخانه بکنيد، حال دهانه‌ي بزرگ قيف را به خارج بگيريد و محکم فوت کنيد تا توپ از قيف خارج شود.

خواهيد ديد که هر قدر شما سخت تر بدميد، توپ با سماجت به بدنه‌ي قيف مي‌چسبد.

چرا اينگونه مي شود؟
دم شما بين جدار قيف و توپ فشار کم ايجاد مي‌کند. (فرضيه‌ي برنولي) و فشار آتمسفري توپ را در محل خود نگه مي‌داريد.
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

گر کمي مرورگر خود را وارسي کرده باشيد متوجه خواهيد شد که با هر مرورگري که کار مي کنيد گزينه priavate قابل مشاهده است. در واقع اين گزينه يک امکان سرچ خصوصي را به شما مي دهد.

حالت خصوصي مرورگر چيست؟
در واقع حالت خصوصي مرورگر که در دو عکس بالا نشان داده ايم نشان دهنده اين است که شما مي توانيد يک وب گردي داشته باشيد که جستجو و مشاهده وب سايت هايي که از اين طريق تجربه کرده ايد بر ديگران پوشيده خواهد شد. کسي نمي تواند بفهمد که شما چه چيزي را سرچ کرده و مشاهده کرده ايد و اين يکي از علت هاي اين است که در اين حالت سرچ هيچ کوکي اي روي مرورگر ذخيره نمي شود. زماني که شما اين حالت از مرورگر را انتخاب کرديد و بعد از استفاده خواستيد از آن خارج شويد، تمام اطلاعات تاريخچه و کوکي ها حذف مي شوند.


سرچ به حالت خصوصي
در اين باره مهم است بدانيد که چرا توسعه دهندگان از اين روش استفاده کرده اند که شما بتوانيد با آن علاوه بر اينکه يک وب گردي امن را انجام مي دهيد، يک وبگرد حرفه اي هم لقب بگيريد. سه دليل عمده و مهم براي استفادع از اين حالت وجود دارد که شنما را با آن آشنا مي کنيم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید


پيشاني‌بند مخصوص افراد مبتلا به ميگرن براي درمان درد آنها ساخته شد. به گزارش فارس، سازمان غذا و داروي ايالات متحده« FDA» که مسئول تاييد دارو در ايالات متحده است Cefaly «سفالي» را که يک پيشاني‌بند الکترونيکي مخصوص درمان ميگرن است را تاييد کرد.
افراد مبتلا به ميگرن اغلب يک مشکل مشترک دارند و داروهاي معمولي هيچ تاثيري روي درد آنها نداشته و اغلب اين دردها غير قابل تحمل هستند؛ شايد تعداد کمي از داروهاي قوي و غير قابل دسترس مي‌تواند بر روي درد آنها تاثيرگذار باشند.اين پيشاني‌بند به منظور درمان درد ميگرن ساخته شده است و از طريق پالس‌هاي الکتريکي در درمان ميگرن تاثير مي‌گذارد.به گفته سازندگان، در آزمون‌هاي انجام شده بر روي افرادي که ميگرن دارند نظرات مثبت بسياري دريافت شده است و کاربراني که از اين پيشاني‌بند در هنگام درد استفاده کردند اکثرا ادعاي بهبودي داشتند.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

تا چه اندازه با اين مسئله موافقيد که بسياري از موضوعاتي که در فيلم‌هاي علمي-تخيلي به آنها اشاره شده يا مورد استفاده قرار مي‌گيرند ريشه در دنياي واقعيات دارند؟ در واقع سرنخ بسياري از ايده‌هاي به کار رفته در اين نوع فيلم‌ها را مي‌توان در طبيعت، موجودات زنده و محيط اطراف‌مان جستجو کرد. اين بار و در مطلب پيش رو به سراغ فلزي مايع رفته‌ايم، فلز مورد نظر خواصي عجيب و جالب توجه دارد که بد نيست کمي بيشتر در موردشان بدانيم. با ما همراه شويد.

آيا در سري فيلم‌هاي ترميناتور (نابودگر) فلزي مايع و نقره‌اي رنگ را به خاطر داريد؟ خب حالا اگر به شما بگوييم اين فلز تنها بخشي از جلوه‌هاي ويژه يک فيلم نبوده و به صورت واقعي در جهان پيرامون ما وجود دارد چه فکري خواهيد کرد؟ بله اين حقيقت دارد، نام اين فلز گاليوم است و از خواص قابل توجهي هم برخوردار است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

 پنجم آوريل (۱۶ فروردين) سالروز ۲۰ سالگي يکي از معروف‌ترين زنگ‌هاي موبايل دنيا يعني «نوکيا والتز» است. زنگي که در زمان سلطه نوکيا بر بازار موبايل در هر ثانيه ۲۰ هزار بار در سراسر جهان به صدا در مي‌آمد.

بيست سال پيش، زماني که موبايل‌ها فقط موبايل بودند و مثل گوشي‌هاي هوشمند امروز دوربين عکاسي، تقويم، ايميل، کنسول بازي و هزاران چيز ديگر نبود، صداي زنگ اصلي گوشي‌هاي نوکيا در هر محلي به گوش مي‌رسيد. به عقيده بسياري، معروف‌ترين زنگ موبايل حتي تاکنون که نوکيا سهم خود از بازار موبايل را به اپل و سامسونگ باخته‌است، زنگ اصلي گوشي‌هاي نوکيا به نام نوکيا والتز است.

به گزارش تلگراف، اين زنگ که به تخمين متخصصان در اوج محبوبيتش روزي ۲ ميليارد بار به صدا در مي‌آمد، قطعه‌اي گرفته شده از يکي از آهنگ‌هاي گيتاريست اسپانيايي، فرانسيسکو تارگا بود. اين قطعه به نام گرن والس (Gran Vals) سپس توسط آهنگ‌سازي به نام توماس دالبي به زنگ موبايل‌هاي نوکيا تبديل شد.

دالبي مي‌گويد اگر به خاطر همکاريش با شرکت نوکيا نبود، شرکتش به نام Beatnik که در زمينه ساخت سينتيسايزرهاي نرم‌افزاري کار مي‌کند، در جريان از بين رفتن حباب دات کام آن سال‌ها ورشکسته مي‌شد.

در ۱۹۹۴ گوشي نوکيا ۲۱۱۰ اولين موبايلي بود که زنگ نوکيا والتز به عنوان زنگ پيش‌فرض برروي آن نصب شده‌بود. توماس دالبي مي‌گويد تبديل يک آهنگ به زنگ پوليفونيک در آن روزها، ابتکار و ايده‌اي بسيار ارزشمند بود و حتي امروزه هم شنيدن زنگ‌هاي پوليفونيک براي کاربران گوشنوازتر از آهنگ‌هاي mp3 است.
نوشته شده در تاريخ شنبه 17 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید



 با اين فناوري مي‌توانيد همزمان با نوشيدن نوشيدني مورد علاقه‌ي خود، از کامپيوتر شخصي نيز استفاده کنيد.

به نقل از قدس آنلاين، در واقع بدنه‌ي اين ليوان يک صفحه نمايش لمسي است که مجهز به تمام امکانات يک دسکتاپ کامپيوتر مي‌باشد.

به کمک اين ليوان مي‌توانيد وبلاگ شخصي خود را به روز کنيد و يا ايميل‌هاي خود را بخوانيد. اين ليوان براي کساني که در کسب و کارهاي اينترنتي فعال هستند نيز کاربرد بسياري دارد.صفحه نمايش اين ليوان داراي محافظ محکم و نشکن است. انتخاب صفحه نمايش آن نيز براساس سليقه‌ي شخصي افراد قابل تغيير مي‌باشد.البته کار کردن با کامپيوتر اين ليوان به دليل سطح غيرصاف آن ممکن است کمي براي زمان فعلي دشوار باشد، اما مسلما در آينده‌يي نزديک، کار کردن با آن بسيار جذاب خواهد بود.
نوشته شده در تاريخ شنبه 18 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید



انتخاب موسيقي مورد علاقه براي گوش فرادادن، علاوه برسليقه شخصي، به حال وهوا، روحيات، مکاني که در آن به موسيقي گوش فرا مي‌دهيم و عوامل ديگري بستگي دارد. همه اين عوامل مي‌توانند در ساخت دستگاهي هوشمند که مي‌تواند موسيقي مورد علاقه ما را پخش کند تاثير داشته‌باشند.
مبدع دستگاهي به نام Cone، اسپيکر بي‌سيمي که مي‌تواند سلايق شما را فرا بگيرد نيز از همين عوامل در ساخت دستگاه خود بهره گرفته است. اين اسپيکر، اولين دستگاه ساخت Aether Things، شرکت آمريکايي است که در زمينه ساخت روبات‌هاي هوشمند فراگيرنده، فعاليت‌هاي زيادي داشته است.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

 شرکت موتور جست‌وجوگر گوگل کامپيوتر پوشيدني خود به نام عينک گوگل را در اختيار ۱۰ هزار کاربر اوليه به نام «کاوشگران» قرار داده است که روي اپليکيشن‌هاي آن کار مي کند تا به محبوبيت اين ابزار کمک کنند. برنامه‌هاي در حال توليد شامل اپ‌هايي براي شناسايي نزديک‌ترين خروجي براي آتش‌نشان‌ها، پخش زنده عمل جراحي پزشکان، ترجمه تابلوهاي راهنمايي براي رانندگان در حال حرکت مي‌شود. يکي از اين «کاوشگران» شرکت دودل بلو (doodleblue) در چناي هند است که از طراحان اپليکيشن‌هاي موبايل و شرکت توليد برنامه است و روي برنامه‌هاي عينک گوگل کار مي‌کند که امسال به بازار خواهد آمد. آتش چورديا، مدير عامل دودل بلو در اين مصاحبه درباره تجربه خود با عينک گوگل و نظرش درباره آينده ابزارهاي واقعيت افزوده صحبت مي‌کند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

 سه چهار سال پيـش وقتي نگاهي به فهرست بدافزارها و آسيب‌پذيري‌هاي کشف شده در محصولات آي‌تي مي‌انداختيم، تنها با نمونه‌هاي ويندوزي آن‌ها رو‌به‌رو بوديم.

با توجه به عموميت مطلق ويندوز در آن زمان، بدافزارنويسان تمام توان خود را صرف کشف آسيب‌پذيري‌هاي ويندوزي و ايجاد بدافزار براي حمله به اين سيستم‌عامل مي‌کردند اما امروز اين توجه از خانواده سيستم‌عامل‌هاي ويندوز کاسته شده و بر آندرويد و سيستم‌‌هاي‌عامل‌هاي‌ شرکت اپل متمرکز شده است.

ويندوز طـي سال‌ها دست و پنجه نرم کردن با بدافزارها به سطح نسبتا قابل قبولي از امنيت دست يافته است، به طوري که آسيب‌پذيري‌هاي کشف شده در آن، نمي‌تواند مانند گذشته کاربران را در معرض تهديدات بزرگ قرار دهد، در حالي که آندرويد و سيستم‌هاي عامل اپل، در معرض خطرات جدي‌تري قرار دارند.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید



دانشمندان سربندي ساخته اند که مي تواند با خواندن فعاليت مغزي، دريابد که آيا کاربر بي حوصله، خسته و يا عصباني است.
به گزارش خبرگزاري مهر، رابرت جيکوب دانشمند علوم رايانه و سرجيو فانتيني مهندس زيست پزشکي در دانشگاه توفتس در آمريکا، نمونه اوليه از سربندي را ساخته اند که نور را از طريق پيشاني به مغز انتقال داده و فعاليت مغزي را مي خواند.

اين شيوه براي تحليل فعاليت مغزي "طيف نگاري نزديک فروسرخ عملکردي" يا (fNIRS ) خوانده مي شود.

در اين سربند يک رديف چراغ قرمز کوچک تعبيه شده که امواج نوري را از جمجمه به سوي قشر جلوي مغز عبور مي دهد . از سوي ديگر يک رايانه متصل به اين سربند ميزان فعاليت اعمال ذهني فرد را با اندازه گيري ميزان نور جذب شده توسط مغز مي سنجد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید






بدون شرح!
 
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید




 اين ساختمان انرژيش را از توربين هاي بادي که در ميان آن جاسازي شده اند بدست مي آورد.
اين آسمان خراش که در شهر گوانجو چين واقع شده است سبز ترين برج ساخته شده توسط بشر است. در هنگام طراحي قرار بود که اين ساختمان تمام انرژي مورد نيازش راخودش تامين کند و انرژي مازاد را نيز به دولت چين بفروشد.
اين ساختمان انرژيش را از توربين هاي بادي که در ميان آن جاس
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید



 سريع ترين مدار
مدارهايي که سيارات يا ستاره ها طبق آن به دور يکديگر حرکت مي کنند يکي از زيبايي هايي است که در آسمان وجود دارد. مدار کره زمين به دور خورشيد براي کامل شدن نياز به 365 روز وقت دارد اما سريع ترين مدار در دنيا متعلق به ستاره هايي به نام HMCancri است. اين ستاره ا با سرعت باورنکردني 1.8 ميليون کيلومتر بر ساعت به دور يکديگر مي گردند و تنها 6 دقيقه طول مي کشد تا يک دور کامل به دور يکديگر بزنند. اين مدار ميليون ها سال نوري با زمين فاصله دارد.


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

 
همشهري آنلاين/ پليمر پيچيده‌اي که از قدرت متوقف کردن گلوله برخوردار است، به زودي مي‌تواند صنعت توليد جليقه‌هاي ضد‌گلوله را متحول سازد. به گزارش ياهو، دانشمندان دانشگاه رايس در تگزاس موفق به کشف نوعي پليمر جديد شده اند که قدرت آن بيشتر از قدرت گلوله‌اي است که شليک شده است.
اين ترکيب جديد مي‌تواند گلوله‌هاي 9 ميليمتري پيستول‌هاي معمولي و گلوله‌هاي سلاح‌هاي نيمه اتوماتيک را پس از شليک شدن متوقف سازد،‌در حالي که تنها حفره‌هايي کوچک از گلوله‌ها بر روي ماده به جا مي‌ماند. اين ماده پليمري شگفت‌انگيز مي‌تواند تکنيک ساخت جليقه‌هاي ضد‌گلوله را متحول ساخته و همچنين در ايجاد بدنه‌اي سبک و مقاوم براي هواپيماها و پره‌هاي موتورهاي جت به کار گرفته شود.
اين ماده جديد ترکيبي پيچيده از جنس کوپليمر پلي‌اورتان است،‌ ترکيبي که در آزمايشگاه توليد مي‌شود. به گفته محققان اين پليمر جديد در حقيقت گلوله‌ها را به دام انداخته و در خود نگه مي‌دارد درحالي که هيچ آسيب ميکروسکوپي به ماده وارد نشده و هيچ ترکي در آن ديده نمي‌شود به شکلي که ماده هنوز شفافيت خود را داراست، از اين رو ماده جديد مي‌تواند به عنوان جايگزيني عالي براي شيشه هواپيماهاي جنگي به کار گرفته شود.
اين ماده جديد با داشتن ترکيبي از ويژگي‌هاي شيشه و پلاستيک،‌در عين استحکام و سختي از انعطاف‌پذيري و خود ترميمي نيز برخوردار است. به گفته دانشمندان، در زمان برخورد گلوله با اين پليمر،‌ ماده در حقيقت در مقابله با نفوذ جسمي با سرعت بالا به مايع تبديل مي‌شود و از آنجايي که پليمر در حقيقت متشکل از هزاران لايه مجزا است،‌تنها بخشي از ماده مايع شده و بقيه آن به حالت اوليه باقي مي‌مانند.
اين به آن معني است که ماده بدون ايجاد شکستگي محکم و قوي به جا مي‌ماند و بدون خرد شدن يا خميده شدن ضربه گلوله را تحمل مي‌کند.
نوشته شده در تاريخ شنبه 17 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

 موم گوش به دانشمندان در درک هويت افراد و حتي آنچه خورده‌اند و مکاني که در آن بوده‌اند، کمک مي‌کند. اين ماده حتي مي‌تواند اطلاعاتي را در خصوص سلامتي افراد نمايش دهد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محققان مرکز مونل در فيلادلفيا بر اين باورند اين مطالعه همچنين به ارتقاي شناخت هويت افراد و تعيين قوميت آنها با بررسي موم‌گوش خواهد انجاميد.
بر اساس تحقيقات پيشين، بوي زيربغل اطلاعات فراواني را در مورد هويت شخصي، جنسيت و وضعيت سلامتي افراد در اختيار مي‌گذارد.
تيم علمي مرکز مونل از شيمي آلي تحليلي براي شناسايي وجود ترکيب‌هاي شيميايي توليدکننده بو در موم‌ گوش استفاده کرد و دريافت مقادير اين ترکيبات بين افراد داراي اصليت آسياي شرقي و قفقاز متفاوت بود. موم گوش با نام علمي cerumen، ترکيبي از ترشحاتي از غدد عرق و همچنين مواد چربي است که از غدد سباسه(چربي) ترشح شده‌اند.
گفته‌ مي‌شود، تغيير کوچک در ژني موسوم به ABCC11 با توليد بوي زيربغل و خشک‌ و مرطوب‌بودن موم گوش مرتبط است.
محققان در اين پروژه موم گوش 16 مرد سالم را که هشت تن از آنها داراي اصليتي قفقازي و هشت نفر ديگر داراي اصليتي آسياي شرقي بودند، جمع‌آوري و تحليل کردند.
هر نمونه در يک ويال قرار داده شد و براي 30 دقيقه به منظور آزادسازي مولکول هاي هوابرد موسوم به ترکيبات آلي فرار (VOCs) که بسياري از آنها بودار هستند، حرارت ديد.

يک دستگاه جاذب سپس در کلاهک ظرف براي جمع‌آوري VOCs از مخازن در بسته قرار داده و از روشهاي طيف‌سنجي کروماتوگرافي توده گاز براي تحليل ترکيبات شيميايي استفاده شد.
اين بررسي نشان داد که 12 ترکيب آلي فرار بطور مداوم در موم گوش همه مردان وجود داشت. اگرچه ميزان اين ترکيبات به عنوان تابعي از پس زمينه‌هاي قومي فرد متفاوت بود که بر اساس آن قفقازي‌ها از مقادير بيشتري از اين ترکيبات نسبت به نمونه‌هاي آسياي شرقي (11 مورد از 12 ترکيب) برخوردار بودند.
 
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 فروردين 1393برچسب:, توسط valeh | نظر بدهید

 

باشگاه خبرنگاران/ در اينجا بيش از 1 ميليون و ششصد کتاب و دست نوشت تاريخي وجود دارد، بيشتر آنها قدمتي ششصد ساله و از قرن 14 ميلادي باقي مانده اند، اينجا کتابخانه ي واتيکان است، کتابخانه اي که قرار است به همت شرکت ژاپني (NTT Data) ديجيتال شود.

رييس کتابخانه واتيکان مي گويد: "با افزودن سه هزار دست نوشته به گنجينه ديجيتال، پيش بيني مي کنيم تا چهار سال آينده به مرز پانزده هزار دست نوشته ديجيتال از مجموع هشتاد هزار دست نوشته موجود برسيم. اين موفقيت بزرگي در زمينه حفظ و گسترش دانش در خدمت به فرهنگ و تمام دنيا است "

بعد از ديجيتال شدن اسناد قرار است آنها در سايت کتابخانه ي واتيکان بارگزاري شود تا راحتر مورد استفاده کارشناسان قرار گيرد.

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 16 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.