اين نامگذاري ميرود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و همزباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
همدلي و همزباني ميان کارگزار و کارفرما. معنايي بديع و مهم در فرهنگ سياسي است که رهبر فرزانهي انقلاب سال 1394 شمسي را با عطف توجه به آن، سالِ «همدلي و همزباني دولت و ملت» ناميدند. و اين نامگذاري ميرود تا تصورها از ارتباط عموماً حقوقي و خشک کارفرما و کارگزار را به فضاي آکنده از ديگرخواهيِ «همدلي و همزباني» ببرد و برگي ديگر بر دفتر مضامين بلند برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامي بيفزايد.
ادامه مطلب...
مطرح شدن و پرداختن صريح و بي تعارف به شبهات انقلاب شکوهمند اسلامي ايران، نه تنها امري پيراسته از عيب است، بلکه تکليفي ضروري و لازم براي آگاهان و دوست داران انقلاب است. و البته بي پاسخ گذاشتن اين شبهات و ميدان را براي مخالفين و نا آگاهان خالي نمودن عيب و کم فهمي است. در پاسخ به شبهات هم بايد بي تعارف بود و صريح، چرا که پاسخ دادن هاي آبکي و تعارفي نه تنها شبهه را حل نمي کند، بلکه ممکن است بر حجم شبهه هم بيفزايد!
ادامه مطلب...
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی
سخن من با شما دربارهی اسلام است و بهطور خاص، دربارهی تصویر و چهرهای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهرهگیری از آن، متأسّفانه سابقهای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به «هراسهای» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، میبینید که در تاریخنگاریهای جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانهی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از بردهداری شرمسار است، از دورهی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگینپوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزیهایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.
این بهخودیخود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشتههای دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوهی برخورد با فرهنگ و اندیشهی اسلامی، از شکلگیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟
شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینهی مشترک تمام آن سودجوییهای ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراسافکنی و نفرتپراکنی، اینبار با شدّتی بیسابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامهی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایهی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواستهی اوّل من این است که دربارهی انگیزههای این سیاهنمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.
خواستهی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟ آیا تاکنون به جز رسانهها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کردهاید؟ آیا هرگز از خود پرسیدهاید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟
من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهرهپردازیهای موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس بهصورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسشهای جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسشها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقتهای نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّتپذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسودهتر به نگارش درآورند.
سیّدعلی خامنهای
۱۳۹۳/۱۱/۱
ادامه مطلب...
بر روی دست و یا کلاهخود سرباز امکان نصب نمایشگری است که تصاویر را دریافت می کند. این تصاویر میتواند توسط پرندههای بدون سرنشین، سامانه های دیدبانی اپتیکی موجود در منطقه و یا تصاویر ضبط شده توسط سایر سربازان حاضر در منطقه ارسال شود.
ادامه مطلب...
سامانه جديد تلفيقي مينشکار نيروي دريايي ارتش در رزمايش محمد رسولالله(ص) براي اولين بار عملياتي شد.
به گزارش منطقه عمومي رزمايش بزرگ محمد رسوالله(ص)، در چهارمين روز از رزمايش بمنظور جلوگيري از نفوذ دشمن به آبهاي ساحلي، يگانهاي پروازي، شناورهاي سطحي، قايقهاي تندرو، زيردريايي هاي سنگين کلاس طارق و شناورهاي بومي و بهينه شده به انجام عمليات مين ريزي پدافندي در گستره دريايي عمان و منطقه رزمايش پرداختند.
همچنين در پي مين ريزي نيروهاي مهاجم در راستاي آسيب رساندن به خطوط مواصلاتي و محل عبور و مرور شناورهاي خودي، نيروي دريايي ارتش بمنظور تامين امنيت کشتيهاي تجاري و نفتکش و باز نگه داشتن اين خطوط با بهره گيري از بالگردهاي RH به انجام عمليات مينروبي اقدام کرد.
ادامه مطلب...
فرارو- سجاد زند؛ نحوه مبارزه ایران با داعش در عراق در هفته های گذشته یکی از موارد بحث برانگیز رسانه ها بوده است. رسانه های غربی و رسانههای داخلی ایران با انتشار گسترده تصاویری از سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران نقشی فراتر از نقش "مستشاری" در جنگ علیه داعش در عراق برای او به نمایش گذاشته اند. این تصویر به وجود آمده از سردار سلیمانی امروز با واکنش هایی در ایران روبه رو شده است. امروز مشاور فرمانده سپاه پرداخت گسترده رسانه های غربی به قاسم سلیمانی را در راستای "عملیات روانی" دانست.
ادامه مطلب...
موشک «سجيل»همانند موشک قدر (مدل پيشرفته و ارتقا يافته شهاب3 با برد حدود 2هزار کيلومتر) در نيمه دوم دهه 80.شمسي معرفي شده و برخي آن را برترين موشک بالستيک ايراني ميدانند.
اين موشک (محصول پروژه عاشورا)، اولين موشک دوربُرد سوخت جامد ايران، به سرعت و تنها ظرف چند دقيقه آماده پرتاب شده و پس از شليک نيز پرتابگر آن به سرعت محل را ترک ميکند. اين ويژگي باعث کاهش احتمال نابودي موشک قبل از پرتاب ميشود.
همچنين به دليل شتاب بسيار بالاي سجيل، امکان ردگيري آن در فازهاي اوليه پرتاب بسيار کم و عملآً شانس دشمن براي انهدام اين موشک در طي پرواز را ناچيز ميکند.
ادامه مطلب...
آمريکا بداند ايران را امثال شهيد بابايي و قاسم سليماني فراگرفتهاند.امير حسين چيتفروش در ادامه اين گفتگو تصريح کرد: روشهاي بوميسازي را تمرين کرديم و ياد گرفتهايم که آماده باشيم. اين ظرفيت در تمام نيروهاي مسلح وجود دارد. تهديد براي ايران معنا ندارد زيرا امنترين کشور جهان هستيم. در صورت تشخيص مسئولان نيروي هوايي ارتش آمادگي تجهيز کرانه باختري و آموزشهاي لازم به ساير کشورها را دارد.
وي در ادامه افزود: دشمنان هر راهي که رفتند به نفع ما بود. چند روز پيش اوباما گفت اي کاش چند نيرو مثل قاسم سليماني داشتيم، ما لشگر لشگر مثل قاسم سليماني داريم، آنها بدانند ايران اسلامي را مرداني امثال شهيد بابايي، شهيد صياد شيرازي و قاسم سليماني فرا گرفته است. دشمن مکتب ما را نميشناسد و با تحليل خود ما را ارزيابي ميکند، ما بايد فلسفه و ديدگاه داعش را بشناسيم و در جاي خود مقابله کنيم، اراده الهي اين است که همواره مسلمانان بر کفر و ظلم پيروز ميشوند، قطعا آينده داعش نابودي است، اگر اينگونه نبود رژيم پهلوي نابود نميشد زيرا پشتوانه آنها هم آمريکا بود.
ادامه مطلب...
امير دريادار حبيبالله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در نشستي خبري که در آستانه 7 آذر (روز نيروي دريايي) برگزار شد از تست موفق جديدترين اژدر نيروي دريايي خبر داد و گفت: اين اژدر قابليت شليک از زيردريايي، شناورهاي سطحي و سامانههاي هوايي را دارد. سياري افزود: اين اژدر سه روز قبل در منطقه جاسک تست شده است.
جدا از “مصلحت سياسي” که بهانه تلاش بخشي از حاکميت براي فيلترينگ شبکههاي اجتماعي خارجي مانند فيسبوک و توييتر است، عدهاي هستند که معتقدند استفاده از شبکههاي اجتماعي خارجي نقض امنيت اطلاعات کاربران است و بهتر است کاربران از شبکههاي اجتماعي ايراني استفاده کنند که اطلاعاتشان در ايران نگهداري شود.
ادامه مطلب...
از شعرهاي حافظ و مولانا و نوستالژي نحوه ي زندگي طلا فروشان در قرون گذشته تا تصوير معروفي که ، عاقبت نقد فروشي را نشان ميداد، همه و همه تصويري ذهني است از پولدار بودن!
ادامه مطلب...
khamenei.ir/ «من هفده هجده سال قبل به دولتي که در آن زمان سر کار بود و به مسئولان گفتم کاري کنيد که ما هر وقت اراده کرديم، بتوانيم در چاههاي نفت را ببنديم. آقايان به قول خودشان "تکنوکرات" لبخند انکار زدند که مگر ميشود؟!»[۱]
وقتي در اولين روز سال ۹۲ و در سخنراني عمومي رهبر انقلاب اسلامي در حرم مطهر رضوي اين عبارات از ايشان شنيده شد موجي از اظهارنظرها از سوي افراد و رسانههاي مختلف در تحليل اين سخنان ايجاد شد. هرچند تفاسير صرفاً سياسي از اين جملات تا مدتي بر تحليل عميق مسأله از زوايايي چون اقتصاد سياسي و مديريت کلان اقتصادي کشور سايه افکنده بود، اما با فُروکش کردن اين امواج سياسي و جديتر شدن برخي فشارها و توطئههاي دشمنان در زمينهي مسائل اقتصادي، اکنون فرصت مناسبي است تا بار ديگر به ريشهيابي و مرور دغدغههاي آيتالله خامنهاي دربارهي مسألهاي به نام «اقتصاد منهاي نفت» پرداخته شود.
ادامه مطلب...
"کاسپرسکي"، شرکت امنيت رايانهاي روسيه گزارش داد؛ اين ويروس که "تلاش مشترک آمريکا و اسرائيل" است، براي رسيدن به هدف اصلي خود ابتدا در پنج شرکت صنعتي- نفتي نفوذ کرده بود.
در گزارش شرکت "کاسپرسکي" که پايگاه هندي "EET INDIA" آنرا منتشر کرده نام اين پنج شرکت به عنوان اولين هدف و مقصد ويروس استاکس نت آمده است؛ شرکتهايي که به منظور ماموريت نهايي و اصلي اين ويروس يعني "تاسيسات غنيسازي نطنز" انتخاب شدند.
شرکت "فني مهندسي فولاد"
شرکت "بهپژوه"(مستقر در اصفهان و توليدکننده سيستمهاي خودکار صنعتي)
"گروه صنعتي ندا"(تامين کننده خدمات ماشين الات صنعتي براي نيروگاه هاي نفتي، گازي و پتروشيمي که در ليست تحريمهاي آمريکا هم قرار دارد)
شرکت کنترل گستر جاهد(فعال در زمينه نفت و انرژي)
شرکت کالا الکتريک
در اين گزارش بدون اشاره به اينکه عامل يا عاملان دقيقا چه کشورهايي بودهاند، آمده است که طراحان اين ويروس با استفاده از نفوذ در شرکتهاي مزبور سرانجام راه خود را براي نفوذ به تاسيسات نطنز هموار کردند.
نحوه برخورد برخي رسانه ها و برخي کاربران شبکه هاي اجتماعي در اين مدت دو روزه است که با انتشار فيلم آخرين لحظات زندگي اين خواننده مرحوم، موجب آزار و اذيت خانواده داغدارش و دوستداران واقعي او شدند و با تحليل هاي آبکي خود سعي در مخالف جلوه دادن مرتضي پاشايي با نظام جمهوري اسلامي داشتند!
موج سواري فرصت طلبانه بر تشييع جنازه يک هنرمند
مرتضي پاشايي خواننده پاپ کشورمان بعد از يکسال دست و پنجه نرم کردن با بيماري سرطان، سرانجام صبح جمعه به ديار باقي شتافت.
نکته اي که حائز اهميت است؛ نحوه برخورد برخي رسانه ها و برخي کاربران شبکه هاي اجتماعي در اين مدت دو روزه است که با انتشار فيلم آخرين لحظات زندگي اين خواننده مرحوم، موجب آزار و اذيت خانواده داغدارش و دوستداران واقعي او شدند و با تحليل هاي آبکي خود سعي در مخالف جلوه دادن مرتضي پاشايي با نظام جمهوري اسلامي داشتند!
ادامه مطلب...
«شورايعالي و گره دولتي؛ در انتظار معجزه سايبري؟!» عنوان يادداشت روز روزنامه وطن امروز به قلم رضا ملکزاده است که ميتوانيد آن را در ادامه بخوانيد:
پرونده مجموعهاي از نيازهاي صنعتي کشورمان براساس تفکري که گروهي از هواداران غرب در کشورمان داعيهدار آن هستند، افولي غيرقابل توجيه را تجربه ميکند. تجربه تلخ پلمب مجدد تاسيسات هستهاي کشورمان توام با پذيرش پيشنويس توافقنامه ژنو با بندهاي عجيبي که امضاي آن موجب شد دولت به دست خود ذخاير ارزشمند اورانيوم غنيشده کشور را تبديل به اکسيد کند، موجي از نگراني و بدبيني عمومي را در جامعه ايراني ايجاد کرد. به نحوي که پسلرزههاي همان توافق 6 ماهه تا به امروز موجب شده است تيم مذاکرهکننده هستهاي کشورمان از ترس «سقوط دولت» به واسطه معامله منافع ملي بر سر ميز مذاکره هم که شده با دقت بيشتري وظايف محوله را پيگيري کند و خداي ناکرده به سراغ تکنيکهاي مذاکره «شاه سلطانحسيني» و «ديپلماسي قجري» نرود! هر چند همچنان از اخبار منتشر شده در فضاي رسانههاي غربي بوي انعقاد يک «توافق بد» براي ايران به مشام ميرسد اما اميد مردم به ورود بهنگام نمايندگان ملت در مجلس شوراي اسلامي و نظارت رهبر انقلاب بر خطوط قرمز ترسيم شده حول منافع ملي ايرانيان است.
ادامه مطلب...
ايران توانسته است از وضعيت جاري در عراق نهايت استفاده را ببرد، اين استفاده اگر چه از روي هوشمندي و ذکاوت ايران به دست آمده اما همه چيز هم به هوشمندي ايراني ها باز نمي گردد، اشتباهات بسياري که امريکايي ها در سياست هاي خود در عراق مرتکب شده اند، سهمي به سزا در موفقيت هاي ايراني ها در عراق داشته است. به اعتقاد بسياري از تحليلگران از زماني که داعش از ماه ژوئن بر بخش هاي مهم از عراق مستولي شد ايراني ها توانستند فرصتي به دست بياورند که با استفاده از آن فرصت نفوذ خود را در عراق گسترش دهند و بر دستاوردهاي خود دائما بيفزايند.
ادامه مطلب...
اين پيج رسمي است؟!
اگر سري به شبکه هاي اجتماعي بزنيد با نام هايي به عنوان بازيگر و... مواجه مي شويد که اصلاً آشنا نيستند. حتي تصويرشان هم به ناآشنايي اسم شان است، اما چند پيج رسمي! و غيررسمي! به نام طرف در شبکه هاي اجتماعي ثبت شده، کمي که جست وجو کنيد مي فهميد طرف تازه کار بازيگري را شروع کرده؛ در يکي دو فيلم شانه تخم مرغي نقش مکمل داشته است و شانس بياورد يکي دو سريال معمولي يا تله فيلم تلويزيوني به او پيشنهاد شود. نکته عجيب ماجرا اين است که وقتي براي بازيگري مثل «مهسا، ک» با اين سابقه کم در سينما و تلويزيون نزديک به 10 صفحه فقط در يک شبکه مجازي وجود دارد، با جست وجوي نام چهره هاي شناخته شده تر با چه آماري مواجه مي شويم؟ جاي سوال دارد که اين صفحات چرا و توسط چه کساني ايجاد مي شوند؟ چرا به رغم آن که امکان گزارش يا ريپورت اين صفحات وجود دارد خود هنرمندان کمتر اقدامي براي بلاک يا مسدود کردن آن ها مي کنند؟ چرا شبکه هاي اجتماعي به جاي آن که بستري براي ارتباط بيشتر و بهتر افراد شاخص به خصوص هنرمندان با مردم و تبادل نظر باشند به بستري براي سوءاستفاده عده اي ناشناس از نام هنرمندان تبديل شده اند که بعد از يکي دو استاتوس مثلاً هنري، کالا يا خدماتي را تبليغ مي کنند يا مواضع عجيب فرهنگي و حتي سياسي مي گيرند؟ شايد در مواردي عده اي از هنرمندان تازه کار هم به اسم «فن پيج» و صفحات هواداري، اقدام به انتشار تصاويري مي کنند که در حالت معمولي خودشان نمي توانند يا نبايد اين کار را انجام دهند، تا مسئوليتي متوجه خودشان نباشد اما با اين ترفند به راحتي در مرکز توجه قرار مي گيرند و معروف مي شوند. به هر حال چه اين صفحات توسط عده اي سودجو راه اندازي شده باشد، چه توسط عده اي علاقه مند، چه خود هنرمندان تازه کار اين کار را انجام داده باشند قدر مسلم صفحه اي که مسئولش مشخص نيست، نمي تواند محتواي خوب و سالمي توليد کند و حتي اگر محتوا نامناسب هم نباشد چون در بيشتر موارد توسط خود آن هنرمند اداره نمي شود سوء استفاده از وقت مخاطب محسوب مي شود چون کاربر وقت گذاشته تا با هنرمند مورد علاقه اش بيشتر آشنا شود. در اين پرونده از جنبه هاي مختلف سعي کرديم به اين موضوع بپردازيم.
ادامه مطلب...
ادامه مطلب...